Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PROLAKTYNKA25

Bromergon, wysoka prolaktyna a ciąża !?!?!?!?

Polecane posty

Gość gocha-04
hehe Madziusiek pomarzyć można :) przynajmniej płacić nie trzeba. A już myślałam, że polecę do ciebie i za brzuchola wyściskam :D

Gocha wiesz ja to zapakowałam wczoraj ten test dla m jako walentynkę, ale chciałam sobie jeszcze popatrzeć dłużej na te dwie krechy a one zniknęły, ale debila bym z siebie zrobiła jakby on to otworzył :)

Gość natie75
Czesc dziewczyny Noo Madziusiek kurcze zaczęłam czytać forum po przerwie dwudnioweji emocji że masakra kurcze no szkoda już miałam nadzieję że Ci się udało ale no cóż walczymy dalej :)) A ja w poniedziałek na 8.10,mam wizytę w poradni chorób odzwierzęcych mam nadzije że dadzą mi to skierowanie na toxo no i ide reszte badan porobic tak więc mam nadzieję że coś sie wyjaśni bo już bym chciała staranka zacząć bo już mam schizy jakieś latam dziś co chwilę siusiu tak jak na początku jak zaszłam......ehhh chciałabym..... Ale mój m wrócił dzisiaj więc nie smutam Miłego wieczorku Kochane:):):) A nasza Bella wygrzewa się na Kanarach :)) :))

Dzięki dziewczyny już mi trochę lepiej patrz nie plączę. na wtorek zapisałam się do ogólnego może będzie mógł wystawić jakieś skierowania. Zła jestem strasznie oo wyczytałam ze jak mi wyjdzie niedoczynność to i IUI mogę sobie odpuścić zanim leczenia nie zacznę :( Boli ze znowu coś a już myślałam ze wychodzę na prosta. I jeszcze teraz czekam na okres a endo wyskoczyła "w ciąży Pani na pewno nie jest" a mi jakby ktoś w twarz dał :(( Madziusek jak możesz podaj mi gg mam parę pytań co do tych badan co maja mi wykonać bo w sumie endo mi nic nie powiedziała :(

Ania a co ona ma usg w oczach, że tak stwierdziła? Odezwij się na 2208260:) Natusia fajnie, że masz lepszy humorek:)

madziusek odezwę się jutro bo do pracy jutro idę wiec zaraz spadam spać dobranoc :)

Gość gocha-04
To faktycznie Madziusiek M miałby niespodziankę i nie wiedzialby o co chodzi :) ale fajnie, że sie nie zalamujesz. Dobra dziewczynka. Ją już po spotkaniu z koleżankami, było miło piwko sie wypili i idę już spać. Dobranoc.

A nie załamuje się bo to nic nie da. Już chyba się przyzwyczajam co @ co miesiąc. I tak płaczem nie zmienię tego. Gocha z Ty piwko to możesz pić tak w 3tc?:)

a ja wczoraj zaczęłam brać po pół bromka... dziś mnie coś głowa pobolewa, ale da się przeżyć... kiedyś bromek mi pomógł... mam nadzieję, że teraz też tak będzie :)

Gość antoninka27
Dziewczyny ja ide najprawdopodobniej na laparo kolo 20go lutego. Musza potwierdzic niedroznosc po hsg i zobaczyc co tam w brzuchu jest:( Juz sie nie nastawiam na szybka ciaze.. robilam kontrolne wyniki do zabiegu i obecnie tsh mam na poziomie 2,3, skoczylo z 1,8 z wrzesnia. Ciekawi mnie czy to dobry wynik, jak ft3 i ft4 sa prawidlowe. Poza tym elektrolity mam na granicy normy. Nigdy nie mialam zadnego zabiegu, ale musze to przezyc, wszystko dla dzidziusia, jeszcze mnie biocenoza czeka przed i zobaczymy.

Antoninka, ft3 i ft4 sa prawidlowe a i tsh masz dobre:) skoczyło bo podobno w zimie skacze. Mi tez skoczylo i mam 2,5 - dla gina idealnie, endo mowi tez ze ok wiec sie tym nie martw:) Jeśli chodzi o elektrolity to już anestezjolog zdecyduje co zrobić. Sam zabieg prześpisz, wcześniej dostaniesz relanium albo coś podobnego i naprawdę będzie Ci wszystko jedno:) Będę trzymać kciuki:) Dzielna z Ciebie kobietka:)

Gość gocha-04
oj Madziusiek u mnie chyba żadnej ciaży tez nie ma, bo dziś tempka spadła, to jedno piwko nie zaszkodzi. Jeszcze jutro zobaczę jak temp będzie wyglądać, ale na nic sie nie nastawiam, bo zapewne i tak dupa blada:/ Mam nadzieję tylko, że w tym cyklu zrobie sobie w końcu badanie PRL i będę się dobrze czuła, żeby do niego wogóle podejść. Testów owu też mam prawie 40 to będziemy dalej czychac na owulkę :) Dziś biorę ostatnia tabl duphastonu i teoretycznie jutro powinnam zatestować. Myślicie, że powinnam? Bo szczerze to naprawdę nie chce tego robić, po co mam sie wqrzać że znow negatyw.

gocha ja sie staram czekac do 8 dnia po dupku po jak wczesniej to zawsze negatyw i zaraz potem @

Gość gocha-04
Madziusiek ale dzis mi temp w dół poleciala to i tak już raczej przepadło i chyba nie ma sensu. Ja nie lubie robić tyc testów, bo jak przychodzi co do czego to nie może mi zacząć lecieć hehe :) Ojj cos czuję, że bede miala dziecko z zimowych ponurych miesięcy :/

Gość gocha-04
AniaeS czyli dobrze rozumiem, że jak bierzesz dupka przez np. 10 dni to 11 dnia nie testujesz tylko jeszcze czekasz 8 dni? Pytam, bo mowi sie, że tego powiedzmy 11dnia kiedy juz się dupka nie bierze trzeba zatestować, żeby wykluczyć albo potwierdzic ciąże. Jak ciaża się potwierdzi to trzeba brać dupka dalej, ale nie wiem, bo moja gin strasznie tajemniczą osobą jest i jakos wylewnie nie tłumaczy o co cho.

W sumie co ja Cię namawiam:) Mnie szybko nikt do testowania na nie namówi;) Gocha ja się urodziłam w lutym i nie narzekam;) akurat na lato byłam "odchowana" ;)

Gość gocha-04
Madziusiek to którego masz urodzinki? Ja to sierpniowa jestem, także luty to moja połówka, w sensie, że 27,5 lat mam :D Wiesz zaczynam juz kombinować co by sie nie postarzać ;) kiedyś chciałam do 26roku urodzić 1sze dziecko, ale jak widać planami rozśmieszyłam Boga i czekam dalej :) A w tym cyklu zatestowac niby by wypadało, bo tego duphastona kończe, a ja tak mam, że jak trzeba lub musze to mi sie wogóle nie chce.

Miałam tydzień temu, ale ja nadal czuję się młodo;) też miałam plan urodzić przed 30, no ale życie to szybko zweryfikowało;) Skoro bierzesz dupka to faktycznie test by się przydał.

Gość gocha-04
Też się młodo czuję, tak na jakieś 24lata,a tu zaraz 28 stuknie nie wiadomo kiedy. Mój M 8 marca będzie miał 31 i sie z niego śmieje, że dziadziuś na wywiadówki będzie chodził ;) to tylko tak dla rozrywki :D Madziusiek to wszystkiego najlepszego, zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy! :D a jak to sie stało, że przegapiliśmy takie wydarzenie :)

Gość gocha-04
qrcze, ale ja tak bardzo nie chcę go robić :/ ale dobra, zobaczę jutrzejszą tempkę. Jak pójdzie w dół to czekam na @, a jak będzie wyższa od dzisiejszej to zrobię test :)

Gość gocha-04
hehe ja tam imieniny moge obchodzić co miesiąc, bo Małgorzaty to praktycznie tak wypada :D z tempką gdyby skoczyła to bym bardzo się zdziwiła, bo wszystkie receptory na ciele mówią, że NIC z TEGO. ALe tam co będę gdybać i tak będzie co ma być.

Gość gocha-04
OBY :) to ja juz uciekam pomalu spać. Kolorowych snów.

Ja znowu złamałam swoja zasade zatestowałam i z nowu d*** ale za to glowa mnie boli bardzo boli jakby o masakra tak boli :(