Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaa

Clostilbegyt-dziewczyny brałyście te LEKI?

Polecane posty

Gość gośćnana
Dot A po jakim czasie robiłaś betę ? Miałaś podawany przebył ,? Dziewczyny czy po nim mieliście bóle ? Mi od rana żar się słabo robi więc wszystko z przerwami działam.

Gość gośćnana
Dot cieszę się że Ci się udało. A oprócz wysokiej bety masz jakieś inne dolegliwości ?

Nikita ach domyślam się co przechodzisz. Ale zobacz ze w przyszłym roku na pewno już się uda. Nie wiadomo tylko w którym miesiącu ale na pewno w roku 2017 będziesz mogła myśleć o imieniu już :) Wszystko idzie ku dobremu. Goscnana po pregnylu nic nie czułam i nie miałam nigdy skutków ubocznych po clo, gonatropinach, sterdach, estrogenach czy normalnych dawkach duphaston czy luteiny. Wiadomo ze jak było dużo pęcherzyków to czułam to w jajnikach. Teraz chce mi się momentami bardzo spać i spordycznie obniżony nastrój + gładka skóra na twarzy ale jeden brzydki syf się pojawił kilka dni temu wiec myślałam ze na okres, piersi od 4 dni są nabrzmiałe ale nie bolą jakos zbytnio. Jestem 12 dzień po transferze 3 dniowych zarodków

Gość PannaZuzanna
Dor, wspaniała wiadomość!!! Ogromnie się cieszę!!! :-) Najpiękniejszy prezent na Święta! Teraz za mnie trzymaj kciuki, żeby coś się wykluło. I nie przestawaj do nas zaglądać! :-) Dziewczyny, skoro miałam owulację w okolicy niedz/pn, jak myślicie kiedy mogę zrobić test ciążowy i betę? Zawsze byłam niecierpliwa, a tu trzeba grzecznie czekać!

Gość Blanka2014
Nikita3285 nie denerwuj sie kiepski prezent na święta ale nowy rok będzie za to owocny :) Dor super wiadomość teraz się oszczędzaj nie denerwuj i na bieżąco nas informuj jak sie sprawy mają Pannozuzanno myślę że te 7 dni musisz odczekać niestety chociaż gdzieś czytałam że po 4 może wyjść już z bety

Gość Dor
Dzisiaj beta juz 131. Nie wiem czy mam sie cieszyc :) Boje sie za bardzo cieszyc. Ale no cieszyc sie!

mialo być ze ja się cieszę :) A zarodki wybrałam oczywiście 2 a nie jeden. Za dwa tygodnie usg to się okaże czy jeden czy dwa się przyjęły. Będę zaglądać. Jesteście moimi przyjaciółkami! Zreszta na razie tajemnica z ciąża wiec tutaj chociaż mogę o tym mówić

Dor, ale sie ciesze. Razem z Toba. Pisz tu z nami i nadal nas wspieraj. Odpoczywaj i ciesz sie z mężem. Będzie wspaniale. Trzymam kciuki.

Gość magdzik_d
Dor tak bardzo się cieszę:)))))) tyle przeszłaś i zawsze byłaś najbardziej optymistyczna z nas wszystkich. Dor ciesz się ... ciesz się....:) beta rośnie:). Kolejna pozytywna wiadomość na forum:) i nadzieja dla nas. Gratuluję!!! Nikita nie załamuj się ... zapytaj lekarkę o zastrzyk na pękanie pęcherzyków. ( nie wiem czy przeoczyłam ale wydaje mi się, że nie bierzesz). Większa pewność , że pęknie.

Gość Kmom
Dor to wspanialy prezent na swieta! Gratuluje. I zycze zeby wszystko bylo do rze i ciaza przebiegala poprawnie. Ty wypoczywaj i dbaj o siebie:)

Gość Kajducha
Dor gratuluje ! Prezent na święta idealny ! Zazdroszcze ! ;)) U mnie dzis 29 dzien cyklu i nie ma miesiaczki idealnie byloby jej nie dostac tylko sobaczyc dwie kreseczki... Ale zobaczymu jak to bedzie ! ;))

Gość gośćnana
U mnie niestety problemy po Pregnylu :-(. Jutro mam się w szpitalu pokazać czy niema żadnego płynu.:-(.okropny ból podbrzusza nudności i zawroty bani.

Gość nikita03285
Dor ale się cieszę, gratuluję!!! Super prezent na Święta:). Ta wiadomość dla nas wszystkich jest prezentem bo Ty jesteś dowodem na to że pomimo trudności i komplikacji może się udać. Dużo teraz odpoczywaj i rozpieszczaj się.

magdzik co do pęcherzyków to nie brałam nic na pęknięcie bo w pierwszym cyklu sam ładnie pękł. A teraz szybko rósł i jak pojechałam po pięciu dniach od wizyty to zrobiła się już torbiel.

Gość Beatricze17
Dor gratulację:*! 3mam za Ciebie kciuki bo tyle przeszłaś ,że teraz powinno lecieć 9 mscy z górki :))! Jesteś nadzieją dla Nas :) Dziewczyny życzę Nam by w tym 2017roku każdej z Nas się udało!! Każde działanie w tym kierunku to krok naprzód - i ja takiego zdania będę się 3mać w tym kolejnym roku :) A tu znalazłam taki super motywator na brak sił :) --> http://bezuzyteczna.pl/static/content/be0e07c4fc45dabd35be.jpg

Gość Aaanetaa
Dzielne kobietki:) tyle w was cierpliwosci i sily ze wierze ze kazda z was bedzie cieszyc sie spelnieniem tego marzenia:) dor tyle co ty przeszlas to najwieksza nagroda dla Was:)gratuluje i 3mam kciuki zeby wszystko prawidlowo:) wiem co przezywasz. Dobrze ze tu mozna sie wygadac:) bedzie kolejne dziecie albo 2 forumowe:)ja zagladam do was i obserwuje co sie dzieje mniej wiecej ale nie zasmiecam bo to w koncu forum o clo;) ale bede z wami i tak;) aluska tez zniknela?

Gość PannaZuzanna
Kajducha, skoro to 29 d.c. to spokojnie chyba możesz zrobić test lub hcg z krwi...:-) Ja bym na Twoim miejscu nie umiała cierpliwie czekać :D

Gość Kajducha
Hmm.. nie wiem co robic.. moje poprzednie cykle z luttagenem i CLO mialy dlugosc 22 dni i 24 dni.. dzis mam dzien 30 i miesiaczki nie mam... bardzo bym chciala zeby sie jie pojawila i zeby okazalo sie ze jestem w ciazy ;)) ale obawiam sie czy mi sie jakas torbiel nie zrobila i nie zatrzymala okresu.. czy tak sie moglo stac.. ? Nie chce sie cieszyc za wczesnie ale boje sie ze sie rozczaruje i okres przyjdzie spozniony.. ;((

Gość Kajducha
Hmmm sama nie wiem co myslec... moje cykle z LUTTAGENEM byly krotkie mialy 22 dni a kolejny 24 dni.. ten cykl bralam CLO i LUTTAGEN i dzis jest 30 dzien cyklu a okresu brak.. bardzo bym chciala byc w ciazy wiec sie ludze ze moze to wlasnie to.. ale obawiam sie czy nie zrobily mi sie jakies torbiele i to nie spowodowalo zatrzymania miesiaczki.. wizyte u gin mam 28.12 wiec wtedy sprawdze czy to nie torbiel.. ale nadzieje mam caly czas ze miesiaczka nie przyjdzie i bedzie ciaza... tak bardzo bym chciala !

Gość Kajducha
Hmmm sama nie wiem co myslec... moje cykle z LUTTAGENEM byly krotkie mialy 22 dni a kolejny 24 dni.. ten cykl bralam CLO i LUTTAGEN i dzis jest 30 dzien cyklu a okresu brak.. bardzo bym chciala byc w ciazy wiec sie ludze ze moze to wlasnie to.. ale obawiam sie czy nie zrobily mi sie jakies torbiele i to nie spowodowalo zatrzymania miesiaczki.. wizyte u gin mam 28.12 wiec wtedy sprawdze czy to nie torbiel.. ale nadzieje mam caly czas ze miesiaczka nie przyjdzie i bedzie ciaza... tak bardzo bym chciala !

Gość Kajducha

Dziewczyny korzystając w okazji że mam chwilke czasu chciałam Wam wszystkim złożyć serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia, przede wszystkim dużo zdrowia, cierpliwości i spełnienia najskrytszych marzeń. Oby te Świta i Nowy Rok korzystnie na nas wszystkie wpłynął i udało nam się zajść w ciążę.

Dziewczyny korzystając w okazji że mam chwilke czasu chciałam Wam wszystkim złożyć serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia, przede wszystkim dużo zdrowia, cierpliwości i spełnienia najskrytszych marzeń. Oby te Świta i Nowy Rok korzystnie na nas wszystkie wpłynął i udało nam się zajść w ciążę.

Gość Kajducha
U mnie dzis mimo wigilii rozczarowanie zamiast prezentu.. test ciazowy negatywny... a dzis 32 dzien cyklu.. obawiam sie czy nie mam torbieli.. ;(

Gość Meegann
Kajducha, spokojnie czekaj. Dla pewnosci mozesz zawsze zrobic beta. Kupiłaś ten dokladniejszy test i robilas z samego rana? Dziewczyny, tez życzę Wam wszystkiego najlepszego i zeby ten nastepny rok byl lepszy od tego.

Gość Kajducha
Meegann czekam choc mam nadzieje ze Okres nie przyjdzie... czy jest szansa ze test zle wyszedl po tylu dniach ? A gdyby sie okazalo ze to torbiel to czy Ona zatrzymuje okres ? Test mialam Pre-test.. to jest ten czuly ? Nie wiem nawet... Dzewczyny mimo wszystko zycze was zdrowych spokojnych i radosnych swiat ;*

Gość gość
Dziewczyny, wczoraj byłam na monitoringu 11-12 dc i w lewym jajniku pecherzyk 1.73, w prawym 2 ok 1.2. dostałam recepte na zastrzyk ktory mam wziasc w 2 dzien swiat. czy to nie za pozno, przy jakiej wy wielkosci dostajecie zastrzyk.

Ja zawsze korzystam z pinktest. Czułość od 10 miu/ml. Wiekszosc testow ma czulosc od 25. Jesli chodzi o torbiel to nie mam pojecia jak to jest.