Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola11

Starajace sie w Stanach 2

Polecane posty

Dziewczyny wiadomosc z pierwszej reki: ZUZA ZROBILA WIELGACHNA KUPE!!! HURA!!! I nie po troszku tylko na raz :) Dzieki jeszczeraz za Wasze porady (co ja bym bez Was zrobila :) ) Po kilku dniach stosowania prune juice, jabluszka, odstawieniu kaszki i wprowadzeniu nowej formuly (zmienilam na lactose free) udalo sie! He he jak to mozna sie cieszyc z kupy :D Lece teraz na dwor, bo piekna pogoda. Dunia Twoja pogode obejrze jak wroce i wtedy cos naskrobie :)

Dopiero wrocilysmy. Zuza spala jak zabita na spacerku a ja wygadalam chyba cala karte do Polski :) Ale akurat zdazylysmy, bo zaraz bedzie padac. Dunia a to niedobry M, a ja myslalam, ze mi tu skrzynke przypchasz nowymi foteczkami :) a tu nic :(

ja tylko na chwileczke, bo dalej kiepsciutko, choc sa szanse ze i tym razem jednak przezyje. ;-) wiecie zlego i licho nie chce. Korina padla, a zaraz mam nadzieje M przyjedzie to pojda na spacer. Ja juz bez zadnych sensacji tylko strasznie slaba jestem. A wczoraj mi sie poprawilo jak wzielam APAP. No juz nie wiem co to jest, Dzis mi zrobilo sie lepiej jak posluchalam Juchci.......... uff, ale sie rozmarzylam. A teraz musze sie poprawic, bo oczywiscie wiedzialam i chcialam, ale nie zrobilam tego tak wiec..... Reign, jeszcze ja 🌻 wszystkiego najlepszego dla Eda. I Filipka, ja sie poplakalam na tych wiadomosciach o Twojej Bratowej i dzieciaczkach. Ale wiesz ja teraz tkliwa jestem ;-) No ale nie dziwie sie jej powsciagliwosci, na poczatku na pewno bedzie \"jazda bez trzymanki\". Dunia - no nie powiem podsumowanie Ci wyszlo :-) ja tylko chcialam zaprotestowac co do tych grzybow - nie chce sie otruc, a tu wszystko na sztucznej trawie rosnie wiec juz wole ryby z piachu ;-). A jesli chodzi o to lapanie, to M znow zaczyna swoja zbawcza dzialnosc dla domu ;-). Wczoraj delikatnie (wiecie bylam chora nie chcial mnie dobic) wspomnial mi, ze znow mozna lowic kalamry.... (super, ja na pewno je bede lowic) i dodal na zachete, ze jego zona powiedziala, ze jak sa dobre to moze na nie chodzic. Rozumiem, ze ma wiecej zon niz ja o tym wiem. Ale wykorzystal moja slabosc i fakt, ze nie chcialo mi sie z nim polemizowac. Teraz i tak moze pojsc maksymalnie lowic monety z fontanny pod domem w towarzystwie corki. A swoja droga, widac Dziewczyno, ze sie stesknilas za M.... w San Diego pogoda jest super wiec nie ma zadnych powodow, zeby nie wylecial o czasie - melduje z wiezy kontrolnej na pln SD :-) A wczoraj jeszcze Korina rozbawila mnie na maksa. Jak bylismy w sobote w Toys\'r us to kupilismy jej 2 zestawy zwierzatek. Jedno tzw gospodarstwo domowe, a drugie safarii. Uznalismy, ze gospodarstwo domowe jej jak na razie wystarczy i takie dalismy, safari zostalo schowane w worku na szafke. Dziewczyna na prawde przywiazala sie do krow, konia, osla i swinki do tego stopnia, ze nie wychodzila nigdzie bez nich. Ale wczoraj, tez wykorzystujac slabosc rodzicielki (swoja droga co za wredna rodzina ;-) ) i oczywista nieuwage rodziciela dopadla w koncu tego safari, ale w jaki sposob: sciagnela za worek na ziemie, najpierw sie w tym worku zamotala, a jak w koncu wyjela to pudlo to wrzasnela na caly dom \"JEEEEEEEEEST\" tak ze wszyscy podsloczyli. No i od wczoraj do gospodarstwa domowego dolaczyl tez slon, nosorozec, hipopotam, krokodyl, lew i tygrys. Zeby nie bylo watpliwosci to wszystko upycha w 2 rekach....... no comments Magda jak Twoj zab??? Anulka slodka na tych zdjeciach, ja wciaz sie nie moge nadziwic, bo Korina w jej wieku to sie ledwie po podlodze szurala, pamietacie cos miedzy wezem a postrzelonym zajacem. Victoria, a moze powiedz Frogiemu ze to za male, albo za ciasne, albo niewygodne.... Boze, bidulko Ty na prawde nic nie jesz po 2 pm????? To ja bym musiala maks o 3 pm chodzic spac, zeby rodzina to przezyla. Reign, a tort wygladal super i chetnie bym go zjadla tylko na razie nawet wirtualnie jeszcze nie bardzo moge. Annik, jak Zuzia sie czuje? Lepiej jej? Mam nadzieje, ze Lenka sie trzyma. Juchcia, no coz pozostaje GRATULACJE dla Zuzi ;-). Ale wiem ze to wielka ulga, choc ponoc malym dzieciom to tak strasznie nie przeszkadza jak nam sie wydaje, zreszta podobnie jak z czkawka. Mnie czkawka Koriny jest w stanie doprowadzic do furii, a ona nawet nie zwraca na nia uwagi. Allla, Perfumeryjka 🖐️ Juz musze znow isc lezec bo sil mi brakuje, cala energie spozytkowalam na pisanie ;-)

tfu, tfu przez kazde ramie. M juz w samolocie, poki co bez zadnych \"przypadkow\" wiec moze chociaz raz bedzie to normalna podroz :-) Mnie dzi sdo lez doprowadzila Hania, oczywiscie ze smiechu. Ma jedna szafke w kuchni, w ktorem moze grzebac. Tam gdzie sa garnki i plastikowe pudelka. No i dzis wpadla do tej szafki, wywlokla wszystko na srodek kuchni, porozrzucala, po czym zorientowala sie, ze po drugiej stronie tego calego bajzlu najspokojniej w swiecie stoi pusty baniak po mleku. Ja wiem, co sie podniecac baniakiem galonowym :-) Ale na naklejce jest krowka!!! Hania takze pala miloscia dzika do wszelkich zwierzat a domowe to wogole bomba (PS. Dragonka polecam z serii Curious Buddies - Let\'s go to the Farm: http://www.walmart.com/catalog/search-ng.gsp?search_constraint=0&search_query=curious%20buddies&adid=0100000031361378202498 No i dziecie zapragnelo juz, teraz, natychmiast przykleic sie do baniaka i muczec. Ale miala zgryz, bo miedzy nia a obiektem marzen przyczaila sie sterta plastiokowych misek, miseczek, pudelek, sitek, wieczek itp itd. No i co tu zrobic. Rozbroila mnie swoja niewinnoscia i niewiedza, ze poprostu moze to nawet noga przesunac i przejsc. To nie, ostroznie podeszla do sciany (zeby \"wroga\" miec tylko z jednej strony), jedno wieczko na szlaku recznie pizgnela pod lodowke i potem zaczela sie skradac niemalze do tej sciany przyklejona. Zeby tylko jak najmniej miec kontaktu z tymi miskami. Wygladala uroczo, bo dodam, ze taki maluch jeszcze nie do konca kuma jak to jest z chodzeniem boczkiem, na zasdzie przesuwania nogi za noga. WIec szla normalnie, krok za krokiem, udajac, ze jej pod ta sciana nie ma, wykrecona w piecset. Ale jak juz doszla do tego baniaka to padajac przed krowa na kolana rozkopala cale plastikowe towarzystwo w cztery swiaty, nawet nie zauwazajac tego :-D :-D :-D Im wieksza tym slodsza. A moja tez w wieku Ani Magdowej to raczej pelzaka przypominala, czasami w napadzie szalu jakby. Ale nawet do raczkowania klasycznego jeszcze bylo jej daleko. Ale za to dzis - pierwsza kupka na nocnik byla. Akurat latala z gola pupa przy zmianie pieluchy i steknela znaczaco. Rzucilam sie po nocnik, bo bylo blizej i latwiej niz zakladac pampersa. Mala mnie zaskoczyla na calego, bo niedosc, ze grzecznie dala sie posadzic, to jeszcze grzecznie ogladala gazetke (kolejna do czytania w klopie?!) robiac co swoje :-)

Dunia i dragonka - normalnie humor mi sie poprawil- jak czytam o waszych pociechach:D:D:D O malo sie nie posikalam ze smiechu,a duzo mi nie trzeba ,bo Antos cisnie mnie w pecherz;) Pozdrawiam!!!

Rybci___ ja tez was podczytuje na \"Chicago\" i zdjecia z urodzinek Mayeczki obejrzalam. I ty na serio masz termin juz za miesiac?? Jesli kwiecien to serdecznie polecam 14, baaardzo fajni ludzie, slowo :-) Rany brzuszek masz malutki, super wygladasz. Zeby tylko maluszek spokojnie doczekal do swojego terminu. Oj, zobaczysz, tez nie raz sie usmiejesz z osiagniec swoich maluszkow.

Dunia i Dragonka ja to moge Was czytac na okraglo, zwlaszcza jak piszecie te historyjki z zycia wziete z cyklu \"Hania\" i \"Korinka\" :D :D :D

w uszach U2 z youtube, wycinki z roznych koncertow, na maxa glosno i gesia skorka! Nawet Hania zaliczyla juz koncert z nami. Co prawda miala wtedy raptem pare milimetrow i wiedzielismy o niej tylko my, tym bardziej koncert w Denvert bedzie niezapomniany :-) To tak ni stad ni zowoad :-) Milego weekendu 🌼

Juchcia - duzy buziak dla Zuzi za ta wielgachna ;-) Dunia - widze, ze u haniutka dobrze z tymi sprawami Dragonka - Kurka niezle daje Ci popalic Wszystkim chorobkom zycze zdrowka ❤️ Wybieram sie do fryzjera, mam nadzieje, ze trafie bo jade dosyc daleko, no ale moze bede zadowolona ;-)

ja dalej w pozycji raczej horyzontalnej, ale chyba juz bedzie dobrze. chcialam zapytac Dunie i Victorie czy Was tez dzieci tak egzaminuja ze znajomosci slow? Ja dzis zostalam obudzona stanowczym zadaniem nazwania slonia, no i potem poleciala cala reszta. Przy kaczce dostalam podpowiedz, ze Mimi (tak sie nazywa ;-) ) ale tak to istny egzamin i to na wyrywki. Tez tak macie? Czy tylko moja carka obawia sie, ze ma matke niedorozwinieta, ktora nie rozrozni konia od krokodyla :-) Zycze wszystkim milego weekendu

🖐️ Dragonka, jak samopoczucie? Mam nadzieje ze juz sie lepiej czujesz 😘 Filipka, jak wizyta u Fryzjera? Podeslij Fotki :) Dunia pewnie nie moze sie nacieszyc M. w domku :D Moj R. dostal w zeszlym tygodniu propozycje pracy-kontrakt na 2 lata ze swoim szefem, u ktorego pracowal jak sie poznalismy, a dzis zadzwonil ten szef z tej firmy w ktorej tak caly czas wyjedzal z taka sama propozycja :O No i chyba do Niego wlasnie wroci, chociaz mamy to jeszcze przedyskutowac. Dzis jednak R. pojechal grac w karty. Siedze sama :( Juchcia, Magda, Reign, Allla, Wiktoria, Perfumeryjka 🖐️ Ja dzis bylam na zakupach :) Dokupilam jeszcze kilka prezentow na Wilkanoc, bo chce wyslac paczke. Kupilam sobie tez buty. Znajde Linka to wkleje. Mialam dzis Dzien Gospodarczy :) Wymylam Okna, popralam Firanki, Posprzatalam w kazdym kacie. Teraz padam na twarz, ale nie chce isc sama spac wiec czekam na R.

Hej🖐️ Karolinka- chyba dopiero co poszlas spac..a ja juz dawno wstalam;):)Wlasie ogladamy z Julia Ulice Sezamkowa..hihhi..;) Jaki film fabularny..z lat 90-tych...ale fajny..Wielkiego Ptaka uwiezili;) Butki sa super...bardzo ladne! I wydaja sie lekkie...Super:) Dziewczynki..a co tak malutko ostatnio piszecie..chyba wiosna przyszla..hihihi...Ja w zwiazku z tym wybralam sie rowniez wczoraj na zakupy..kupilam Julii kurtke wiosenna..w \"5-10-15\"..zreszta to ostatnio moj ulubiony sklep, jesli chodzi o odziez dziewczeca;) Pani ekspedientka poznala, ze ostatnio tam kupowalam dziecku kurtke ziowa i dala mi upust 5 % na wiosenna;) Fajnie:) Jak szwagier zechce zriobic fotke kurtce, to Wam ja pokaze.. Filipka- przeslesz fotki nowej fryzurki..?❤️Magda- ale ulga, jak zab przestaje bolec..prawda..?🌻 Dla pozostalych - 👄 🖐️

Gość Duniaw77
Hello, pusto tutaj jak zwykle w weekend :-) U mnie Hania juz w lozeczku (przestawiam ja na nowy czas, bo Perfumeryjka, u nas juz zmienilismy czas na wiosenny, czyli godzine do przodu), M w samolocie (moze tym razem tez bez "przypadkow"?) :-) Oj, zalatany byl ten weekned, ale fajny. Duzo czasu spedzilismy we trojke na placach zabaw i bylo superowo. Wczoraj poprawilam sobie nastroj prawie cala paczka delicji (no, sory, tak mi sie chcialo czekolady, ze cos strasznego. I poddalam sie :-0 ), a teraz za to wcinam suory green sweet pea. Dragonka____ ja tez mam regularne egzaminy ze znajomosci glownie zwierzat, fakt. Hanka dzga "magicznym paluszkiem" w ksiazke / gazete / Tv i z dzikim "YYYYYYYYYYY?!" na ustach sprawdza, czy aby mama nie zapomniala co jest co. Jakby sie skubana musiala z tysiac razy upewnic, ze krowa to krowa, a pies to pies, zanim nuaczy sie wymawiac cos wiecej niz tylko to, co krowa badz pies "wymawia" :-D Takze wiem co przechodzisz.

Hej! Magda, te pozary to w Anaheim, kolo Disneylandu, to kawalek od Nas, ale dzieki za troske 🌻 Dunia, sliczne zdjecia, ale Hania wyrosla. Kurcze, te zdjecia jak idzie na placu zabaw to juz duza Pannica, wow. Dziadkowie beda mieli niespodzianke jak ja zobacza :D Sliczna jest. A pogoda widze u Was tak jak u Nas. Dzis bylo 92 stopnie, jutro 97 :O Ja w koncu zdecydowalam jakie bilety kupic ale jutro kupie bo dzis juz nie mam nastroju. Od tego upalu napuchlam okropnie (cisnienie??). Rece mam tak spuchniete ze ledwo w klawisze uderzam :( Pewnie jak jutro bede siedziec w pracy to sie tutaj rucha zacznie. Pozdrawiam i caluje 😘

Cos na wesole dobranoc lub dzien dobry: Son asked his mother the following question: \"Mum, why are wedding dresses white? The mother looks at her son and replies, \"Son, this shows your friends and relatives that your bride is pure.\" The son thanks his Mum and goes off to double-check this with his father. \"Dad why are wedding dresses white?\" The father looks at his son in surprise and says, \"Son, all household appliances come in white.\" Zmykam spac. Do jutra

Hej! Znow poniedzialek :O Dunia swietnie obrobilas te zdjecia. Fajne porownanie Haniutka sprzed 6 miesiecy :) No i te roznice w zabawce :D Super macie pogode, cieplutko, sloneczko, piaseczek, ach... Hania sliczna jak zwykle i Ty tez :) A my spedzilismy weekend rodzinnie. Duzo spacerowalam z Zuzia, bo nareszcie i do nas ladna pogoda zawitala. Zaliczylysmy tez shopping i kupilam Zuzi sukienki na lato, buciki, czapki, itp. O sobie tez nie zapomnialam i do mojej szafy przybylo pare szmatek :) Zuzia jezdzila spacerowka i byla z tego powodu bardzo dumna. Siedziala prosciutko i obserwowala ludzi w mall-u, a ptrzede wszystkim dzieci. A ja obserwowalam jej reakcje. Fajnie tak patrzec jak sie dziecko rozwija, interesuje nowymi rzeczami, zjawiskami :) Jednym slowem te dni byly bardzo udane :) Karola>> ladne butki kupilas. Pewnie bardzo wygodne :) Alla, Dragonka, Annik, Magda, Reign, Victoria, Galactica, Perfumeryjka, Zmieniam 🖐️

hej dziewczyny ;-) Dunia sliczne zdjatka. Wygladzasz rewelacyjnie ;-) Haniutek- jak Karola napisala Pannica ;-) U Haniu widac ze ladnie rosnie i jest jej jakby wiecej. Urosla i przybrala. Kapelusik jak od \"kuzynki\" Korinki ;-) sprawie taki kapelusik na lato rowniez Erice ;-) Juchcia wyobrazam sobie Zuzie w spacerowce ;-) Ona taka malenka ;-) Jak dla mnie taki bobas obserwujacy uwaznie co sie dzieje wokol to obraz urzekajacy ;-) Reign widze, ze szykuje Ci sie fajny wypad. A Vici zapewne wczesnie wstaje bo zawsze ugotowane, wysprzatane, dzieci wyprawione, ona jeszcze wycwiczona na stepie a jeszcze wczesniej wymryyyyy :P Rozumiecie - dla mnie szalenstwo ;-) Karola ladne cichobiegi sobie kupilas ;-) Dla calej reszty 🖐️

Rybka w piekarniku, Hania spi, a kawka sie spija. Dzis znowu same, ale jak zwykle od rana zalatane :-) Juz odbebnilysmy spacerek, Hania wrocila nieco umorusana, bo w nocy padal deszcz i wszystko mokre bylo. No, ale dzieci sa albo czyste albo szczesliwe :-D Ciesz sei, ze fotki sie podobaly :-) Ten kapelusik to kupilam jej w Target rok temu (ale teraz tez sa). Probowalam znalezc je na stronie, ale nie pamietam firmy (a kapelutek lezy w aucie). W kazdym razie polecam, bo sa z tkaniny o wyzszym filtrze UV niz normalne ubrania (coz, w Texasie slonce jest upiorne) i mimo ze na dotyk \"wygladaja\" sztywno i niekoniecznie lekko, to glowka sie w nim malej wcale nie poci (a wiadomo, u maluchow najbardziej poci sie glowa i stopy). A tak apropos kapelusikow to powiem wam, ze przeraza mnie tutejsze podejscie rodzicow. Na calym placu zabaw w sobote, przy duzym sloncu, cos na glowach mialo zaledwie kilkoro dzieci :-0 Ja chetnie bym cos wlozyla, ale nie zabralam z chaty zadnej czapki. No owszem, kremy z filtrami sa w uzyciu prawie non stop, ael to tez chyba dzieki ostrej akcji uswiadamiajacej w TV, ze Texas przoduje jw Stanach esli chodzi o ilosc zachorowan na raka skory :-0 Kuppilam sobie wczoraj lampe stojaca z tzw \"day light\" do haftowania. Lampa daje tzw biale swiatlo (czy jakos tak) i super wyraznie widac i wszystkie szczegoly i kolory, oczy sie nie mecza (bo swiatlo nie miga), a co najwaznieszje - trafilam na 40% wyprzedaz!!! Wyszlo mi tyle ile na najtanszej stronie internetowej (bez kosztow przesylki) :-) Ciesze sie bardzo, bo lampy tej firmy sa z tych \"drozszych\" i nawet mialam ja sobie zazyczyc npod choinke ale sie nieco krygowalam. A teraz juz jest, \"rodzicow\" dzis wydrukowalam, po obiedzie jade po material i brakujace nitki i wieczorem zaczynam WIelki MOj Projekt :-D

Magda - impreza urodzinowa u Patryczka widze udana. Dzieciaki sie swietnie bawily a i mamusie zadowolone! fajnie ;-) A Lenki tam nie bylo? Vici a dlaczego F wmusil w Julka salate? Biedny chlopak :o We mnie wmuszano rozne rzeczy jak bylam podrostkiem i za kazdym razem zle sie to konczylo. Dunia ta lampa to jak znalazl dla Ciebie i jeszcze przecena, lepiej trafic nie moglas. Jestem juz ciekawa efektu koncowego Wielkiego Projektu ;-) Dunia a moze mi pomozesz, bo szukam jakis wzorow do robotek na drutach i nie wiem gdzie szukac. Moze jest jakas taka gazetka. To nie dla mnie a dla tesciowej :p Kupilam wloczki rozne i chce by tesciowa zrobila dla Erici pare rzeczy ( ona barzo chetna ) ale musze dac jej wzory i nie wiem gdzie szukac :(

Zuzia spi na jardzie, a ja lookam przez otwarte okno-drzwi i mam chwilke czasu na kafe. Zaraz podesle Wam fotki, to zobaczycie Klusie na spacerku. Wozek uzywamy ten sam, bo to jest rowniez spacerowka. Dunia>> powodzenia w nowym dziele :) Jestem pewna, ze wyjdzie swietnie. A jak skonczysz to nie zapomnij nam sie pochwalic ;) Filipka>> pampersy pochowane przed Szeko? Jak Ericia? I jak sobie radzi bratowa z J\'s? Magda>> najwazniejsze, ze bol minal :) Teraz spokojnie ucz sie do egzaminu, zebys mogla na wakacjach zapomniec o wszystkim (oprocz nas ;) ) Nie bede juz dzis dzwonic, bo nie chce Ci przeszkadzac. Vici>> biedny Julek :( Mam nadzieje, ze to nie jest wirusowka tylko niechec do warzyw. Troche jestem zszokowana ta dieta - coke i slone paluszki, ale jak to mowisz whatever works ;) Reign i Vici >> fajnie, ze sie niedlugo spotkacie :) Oczywiscie czekamy na zdjecia. Dragonka, Annik>> meldowac sie! :) Karola>> Ciebie rozumiem, bo jestes w pracy. Jak bedzie lunch to kliknij ;)

Juchcia____ Viki ma racje z ta dieta. Juz nawet w Polsce trafiaja sie lekarze, ktorzy to zalecaja (moj chrzesniak kiedys ja \"przerabial\" gdy sie czyms mocno bardzo strlu). No i z doswiadczenia wiem, ze na kaca gigant z roznymi \"przypadlosciami\" nie ma to jak Cola, zimna, moze nawet z plastrem cytryny (ale bron Boze jakies lajtowe czy smakowe, taka zwykla, regularna) ;-) Filipka____ wzorki po polsku dla tesciowej czy po ang? Bo moge albo wyszukac w sieci albo dac ci namiary na \"gazetki\", sklepy gdzie tego szukac itp. Z angielskimi bedzie mi latwiej, bo z polskimi to nie mam nic i tylko w sieci pozostaje wygrzebac co nieco. Tu masz \"na smaka\" http://www.garnstudio.com/lang/en/kategori_oversikt.php (klikasz na okladke i potem na kolejne fotki, co ci sie podoba, az dojdziesz do fotek z flagami pod spodem. Klikasz na angiellska i pojawia sie model wraz z opisem wzoru po ang.)

Vici, Dunia>> ja o tym slyszalam, tylko ja starej daty jestem :p i dla mnie tego typu nowosci sa zawsze szokiem na poczatku. Pozniej sie przyzwyczajam :)

a my juz po spacerku, Korina spi jak zabita. Ja juz ok i mysle, ze wszystko za sprawa pogody. Poprostu od wczoraj mamy pelnie lata, 86 st czyli po mojemu 30 i od razu mi lepiej. Wczoraj caly dzien spedzilismy nad jeziorem w glebi ladu (tak dla odmiany, bo zwykle to nad ocean ;-) ) Korina karmila kaczki, poznala w mig nowe slowo Puppy - bo oczywiscie wypatrzyla malego pieska i dopoki piesek mial sile to go meczyla (jej zdaniem fajnie zabawiala). A my grill, lezaczek Ci co mogli to piwo, Ci co nie mogli tylko troche piwa ;-) i tak minal caly dzien. Dzis polecialysmy tez do parku zeby dziewczyna skorzystala z ladnej pogody. Juz sie opalila troche i nabrala fajnego koloru. A mamusia tez jakby nowej energii dostala. Wczoraj jak bylismy nad tym jeziorem to padla propozycja wyjazdu na Wielkanoc do Sekwoja Park. I wlasciwie wszyscy byli za, no tylko jest pytanie czy ja wytrzymam 5 godz za kierownica..... musze pomyslec, ale propozycja jest iscie kuszaca. Reign, jezdz do Julka na urodziny, zlozysz mu zyczenia w imieniu wszystkich ciotek forumowych :-) a Victoria na pewno sie tez ucieszy. Dunia swietne zdjecia z wiosny :-) i fajne zestawienie tylko 6 msc, ale w zyciu naszych dzieci to jak pokolenie. Widze ze wszedzie ocieplenie zawitalo i wszyscy sie \"popasuja\" na dworze. Annik - czemu jestes smutna :-( duzy buziak na poprawe humoru 😘 Oj dziewczyny musze isc cos zjesc bo gubie mysli i nie wiem co pisze. wroce jak sie najem ;-)