kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Dziękuje ślicznie szanowna Pani Joanno..lece dop banku po kredycik:):):) No właśnie z tymi cyklami to cholera wie,tamten był 32 dniowy, a ten zobaczymy..Bede próbowac:):) Praktyka czyni mistrza A juz dobrze sie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Ja tez podczas @ to chodze po ścianach..ostatnio swietnie mi działał ketonal..wiem ze silny.ale jak pomaga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 16, 2006 jezeli poprzedni byl 32 dniowy to mysle ze 1 test owu mozesz zrobic na czuja ok.16- 18 dnia cyklu:P Ale kurde jeden cykl to troche malo zeby takie liczby wymyslac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 16, 2006 kasik wiesz ze na mnie ketonal nie dziala? Ani zwykly ani forte, ja juz chyba wszystko bralam......Jedyna rzecz jaka na mnie dziala i jeszcze nigdy mnie nie zawidla to stara PYRALGINA:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 no tak tylko bez tabsów to własnie był tamten i ten co trwa:):) Wiecej bez anty nie było:) O i własnie w tym cały problem Ale juz sie biore i od nastepnego cyklu mierze temp i pisze wszystko to mi sie powyjaśnia:) Taka mam przynajmniej nadzieje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 16, 2006 dzieki kochana moja:) jeszcze nie kupuj:) jeszcze schiza sie nie zaczela tak na moje ur sie zacznie no chyba ze @ bedzie laskawa...wspolczucia tego bolu..moze faktycznie nie faszeruj sie przeciwbolowymi a postaraj sie cos na rozkurczenie..choc na taki bol to ketonal tylko dziala, ktorego ja nie moge brac bo za silny i fisiuje:) jeszcze 15 min w pracy..bleeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 16, 2006 kurde, chcialabym zeby ketonal na mnie dzialal:(:(:( Rano wzielam, narazie jest oki, zobaczymy jutro..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Ło boze, ketonal nie działa?! kurde to jest naprawde silny lek..ale moze go nie metabolizujesz albo sie u Ciebie nie wchłania..różnie bywa Jedno co było dobre jak brałam tabsy to to ze @ to były góra 3 dni i zero bólu..a teraz to myslałam ze umieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Ja tak samo, jak zarłam anty to nawet nie odczuwalam ze mam okres, poza zmienianiem podpasek :X :D:D:D:D:D A teraz umieram, kongo, gdyby nie PYRALGINA to pewnie bym dzwonila po Pogotowie zeby mi przyjechali z jakims zastrzykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 uwazaj to mógłby byc pavulon?:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 A tak na serio;to jak mnie karetka wiozła do szpitala jak zwichnelam kolano to dr.moze cos na rozluźnienie? Ja nato: za pavulon dziekuje dr.: niestety nie mamy,no zabrali go nam z karetek. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Echhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, mam takie bolesci ze wsio ryba, byleby pomoglo:D:D:D:D:D:D:D Ps. to prawda ze czlowiek w okropnych bolach zgodzi sie na wszystko:x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 o i medyczne poczucie humoru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 16, 2006 kurza twarz..znow sie powtarzam..ketonal..tak... wiecie co, powiem wam jedna historyjke, z tymi lekami to trzeba uwazac serio..mam tu kumpelke, ukrainka, jej mama wyslala jej leki, bo dziewczyna straszna rzecz przezywala i pewnego razu ja tez bylam w depresji..dala mi maniunia fioleczke kilka tabl na krzyz i mowi tylko z tym uwazaj wez pol lub jedna i to max bo to b mocne, moj mezulek tez czasem przez stres zlapany, raz wzial tableteczke, po jakis 2h pojechalismy na zakupy..nie dojechalismy bo mielismy zderzenie z autobusem..wielkim..a on mial to w d...psku gleboko, zero nerwow, stresu nic! a ja malo z siebie nie wylazlam i jeszcze tak darlam sie na tego czarnego kierowce ze uuu.. no to ostroznie! buziaki, zmykam do chaty za raz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 16, 2006 ZMykaj:P:P:P:P:P:P Moze małż znow Ci cos zapoda:):x:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 takie tableteczki by mi sie przydały jak juz mi w pracy nerwy puszczaja..:) oj przydałyby sie przydały:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 justyna a co Ty tam robisz w tej pracy:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 16, 2006 kasik26____________> to wypisz sobie recepte na Tramal i jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 acha no jak juz ,,zmyknęłaś\" to mi napisz juz z domku ..a i uwazajcie na autobusy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Kiedys go wzięłam bo mnie głowa bolała a nie było nic innego w domu a do sklepu sie isc nie chciało..jezu myslałam ze umre:kręciło mi sie,mdliło, fuj taka głupia juz nie bede wiecej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 16, 2006 kasik26___________> ja sie tak czulam w pierwszych 2 tyg stosowania Bromku.......Tyle ze wymiotowalam jeszcze, itepe., jazda nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 tak zwana jazda bez trzymanki:( Kobiety to sa jednak ze stali..wszystko przetrzymaja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 16, 2006 No święte słowa, wszystko byle do celu.......... A faceta glowa boli i zdycha, trzeba na paluszkach latac bo go boli, buhahahahaha:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 tez to mam...katarek i umieramy trzy dni a nie daj Boze ze sie śmieje toi juz obraza majestatu:):) Śmieszni są:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Noooooooooo sie obraza, fochy wali, piesci sie z tymi gripexami, wic C i wapnem, bleeeeeeeeeeee :D:D:D:D:D Ech, faceci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczekująca1 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Wiecie co jak rozglądam się wkoło to pełno kobiet w ciąży chyba jakiś wyż demograficzny będzie....wśród moich znajomych jest 5 w ciąży !!!!!!!!!!! i 2 dalsze znajome!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 16, 2006 oczekujaca1_____> BECIKOWE? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A tak na serio: gdzie nie spojrze same ciężarówki, to przewrazliwienie chyba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 16, 2006 spadam laski na Tv:P:P Milego, bajjjjjjjjjjjjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 papatki,ide cos zrobic w domku bo nic innego jak kafeteria po pracy nie było jeszcze godne:):) buziolki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Miłej nocki papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach