Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gabela

prezent na pierwszy miesiąc razem

Polecane posty

bo własnie mam dylemat, jestem z facetem miesiąc, to taka jakby nasza pierwsza okrągła data i nie wiem, kupic jakis prezencik mały, symboliczny czy to głupi pomysł? jak wy robiliscie w takich wypadkach? a jesli tak, to co? nie mam pomysłow....prosze o rade, naprawde serdecznie z góry dziękuje :) 🌻 pozdrawiam

Gość tak se pisze
prezent?? ja byłam i jestem prezentem

Gość myslę że to bardzo
głupi pomysł... w zyciu nie słyszałam, żeby robic sobie prezenty z okazji miesięcznicy :o

hmmm, no nie wiem, dlatego sie pytam...mowicie ze zły? ok, ja nie wiedziałam, wiec sie spytałam dzieki :]

Gość wiem ze kupowanie z okazji
wspolnego juz miesiaca jest troche glupie,ale skoro zalezy Ci na zaznaczeniu ,ze jestescie razem okragly miesiac to zwyczajnie kup winko lub szampana :) mozna w ten sposob spedzic milo wieczor

my z chlopakiem co m-c w nasza rocznice robimy sobie drobne prezenty. na I m-c dalam chlopakowi ramke z naszym zdjeciem. Moj brat ostatnio tez obchodzil I m-c i wyslal dziewczynie kwiaty. Wcale nie uwazam ze to glupi pomysl, milo jest dostac jakis drobny upominek w dzien w ktorym zaczelo sie chodzic ;)

Gość LoLiPokRatka
Pielegnowac uczucie trzeba juz od samego początku. Ja jestem z moim ukochanym przeszło 4 lata, a nadal kupujemy sobie drobiazgi każdego miesiąca. Ja po pierwszym miesiącu znajomośći ofiarowałam mu swoje zdjęcie w ramce.

zdjęcie powiadacie, hmmm, mogłam o tym wczesniej pomyslec, ale co tam...jeszcze bedzie wiele okazji :p dzieki za cieplejsze słowa

Gość aj em de czołzen łan
Ja jestem przeciwna.Może poczekaj do jakiejś "okrąglejszej" rocznicy?Bo faceci różnią się od nas,może się przerazić,że to zbyt powazny związek i zwiać.Albo jeśli on nie pamięta o rocznicy,a ty wystrzelisz z prezentem,to chłopak poczuje się niezręcznie.najlepiej będzie jak w ten dzień wspomnisz mimochodem ,że to chyba juz miesiąc odkąd zaczęliście sie spotykac i razem postanowicie wyskoczyć do kina albo na kolacyjkę?Nie przyspieszaj,jeśli to typ romantyka to ok,prezenty sobie dawajcie,ale nie po miesiącu.Ja mam od 5 lat chłopaka,który nigdy o żadnej rocznicy nie pamiętał i jesteśmy szczęśliwi bez tego.Gdybym przywiązywała wagę do takich pierdołek to dawno bym się załamała hehe,także najpierw poznajcie się lepiej,a potem samo wyjdzie :) Pozdrawiam.

Gość aj em de czołzen łan
Magdoosiu,a jestes dalej z tym chłopakiem od którego dostałas obrączkę??Bo w liceum znałam kilka par,które się wymieniło obraczkami i WSZYSTKIE się rozpadły.Serio,tylko ja i mój facet przetrwaliśmy do dziś,a jako jedyni nie mieliśmy tych obraczek,także ja takie coś traktuję jako zły omen heheh.Życze Ci oczywiście jak najlepiej,ale ja założę obraczkę dopiero w dniu ślubu :P

Gość blebleblebleble
Oddaj mu sie pierwszy raz

Gość kokodżambo i do przodu
ludzie nie przesadzajcie:P prezent okazji miesiaczki:O no dla mnie to super sprawa.... gdyby mi dziewczyna wywalila z takim prezentem to chyba bym sie zastanowil nad tym zwiazkiem...

Gość defx....
na pewno juz mu sie dawno oddala, pewnie na pierwszej randce :o

Gość tak se pisze
o, ten pomysł z winkiem to coś fajnego

Gość blebleblebleble
Na pierwszej randce? toż to nie przystoi, fuj...:P

taaaaa.... :| P.S. może gdyby powiedział to ktoś mądry to by nawet śmieszne było :)

dziwne to trochę, ale to twoja sprawa czy coś kupisz czy nie.. ja swojemu facetowi kupiłam prezent dopiero na rocznicę, ale od niego na pierwszy miesiąc, potem drugi i tak przez cały rok dostawałam kwiatka.. nie widzę potrzeby kupowania czegoś na pierwszą \"miesięcznicę\", możesz mu ewentualnie dać z lizaka ze swoim imieniem albo jeśli jesteście na etapie wielkich słów to dać lizaka z napisem \"kocham Cię\":)

Gość matix

Gość paolena
Ja nawet nie myślałam o tym, żeby kupować jakikolwiek prezent z okazji pierwszego miesiąca razem. Moim zdaniem to za wcześnie na takie bądź co bądź "oznaczanie terenu". Mój facet mnie zaskoczył bo zabrał mnie w ten dzien na miłą wycieczkę i kupił przepiękny bukiet kwiatów :) Niech facet się stara ;)

Gość gość
to wcale nie jest glupi pomysl ;) jesli Ci na nim bardzo zalezy, chcesz utrwalic relacje, uczucia, bylo by mu bardzo milo tak jak Tobie z jego strony ;)

Gość gość
rok ok, miesiąc to obleśne raczej