Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaa23

Waże 46 kg i mam celullit na rekach!!

Polecane posty

Gość aaaaaaaa23

Pomocy, nie wiem co mam robić, waże 46kg przy wzroscie 158 cm , wiec ok, chodzę na silownie i aerobik, a mimo tego mam cellulit na rękach, nogach, kolanach, łydkach ;( po ściśnięciu skóry i pod słońce :( Mam również żylki na nogach a co sie z tym wiąrze - zle krązenie i palę papierosy - co robić?

Gość proponuję więcej siedzieć
przed kompem:o

Gość neri
a tak poza tym to wszystko w porządku? bo mam podobną do Ciebie koleżankę - hipochondryczkę przewrażliwioną na punkcie swojego wyglądu, wynajduje u siebie takie rzeczy, których ja nie widzę, żyłki w oczach, wysypkę na rękach, a wszystko mikroskopijnej wielkości, dla niej oczywiście urasta to do olbrzymich rozmiarów defektów! Może pod mikroskopem siebie obejrzyj!

Gość ja waże
45 kg i nie wierze ze na rekach masz celullit poniewaz wiem ja wyglądają moje rece sa wrecz chude staram sie przytyc ale jakos mi nie wychodzi

Gość jak sięnie wie
co to cellulit to tak sięma ;) Za niedługo stwierdzicie że wasze dzieci nowonarodzone mającellulit.. A wszystko dzięki koncernom farmaceutycznym/kosmetycznym które wmawiająnam że nie mamy jędrnej skóry i że mamy celulit i że koniecznie musimy kupićich produkty to się tego pozbędziemy

Gość na reakach to moze nie masz
ale na mozgu to na bank....

Gość agfaseli
bo ty nie wiesz co to jest cellulit normalna skóra ściśnięta zawsze będzie podołkowana