Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mamusia18

młode mamy

Polecane posty

Gość yy. facet
Cześć.Jestem facetem i uważam ,ze nie powinno byc aborcji . Jezeli kobieta nie chce dziecka to niech je odda do rodziny zastępczej i tyle!,

Gość zoonela
Witam po raz kolejny. Aborcja to tak indywidualna sprawa każdej kobiety , że nikt nie ma prawa jej pozwalać lub zabraniać, tymbardziej pochwalać , czy też krytykować.Tak samo jest zresztą jest z młodymi mamami to jest ich i wyłącznie tylko ich sprawa ,że "wpadły", że urodziły, że mają problemy, tu szukają wsparcia pokrewnych dusz. Każdego dnia ponosimy konsekwencje swoich czynów, również ciąży czy aborcjii. Pytałaś czy pozwoliłby ktoś usunąć tej kobiecie ciąże, a dlaczego nie spytałaś gdzie ta dojrzała kobieta miała głowę gdy dała sobie zrobić kolejne dziecko? Masz o to pretensje do młodych,że wpadają, a co Ty sama w tej sytuacji o takiej kobiecie myślisz? Każdy ma jakieś poglądy, normalne ,że się różnią od innych, ale na litość Boską , czy trzeba się obrzucać przez to błotem, jeśli te młode to robią to jeszcze zrozumię - są młode , atakowane się bronią- ale Wy takie mądre i wszechwiedzące kobiety z głowami na karku, czy Wy też zapomniałyście , że trochę kultury nie zaszkodzi? Jestem na tym forum od jakiegoś czasu, wypowiadałam się nie raz, lecz za każdym razem się dziwię skąd w ludziach tyle nienawiści i potępienia. Życie jest tajemniecą, nikt nie wie co go czeka, malutki człowiek który sie rodzi jest Cudem-widocznie tak miało być,cieszcie się tym co macie-mamuśki -będzie dobrze- pozdrawim wszystkich.

Gość asiawwa
"A co powiesz na temat tycha matek po 30/40 ktore zabija swoje dzieci???" heh moze na ten temat malo bo zadko kiedy sie o tym slyszy ale na temat kiedy to mloda mamusia nie umie sie odpowiednio zajac dzieckiem i liczy tylko na pomoc innych moghe napisac bardzo wiele. zrozumcie jestescie gowniarami. dziecko to powazny krok w zyciu kazdej kobiety i powinno sie o tym myslec z glowa a nie tylko dupą...

Gość totto lotto
dzis widzialam dziewczyne 16 -17 lat i wozkiem do tego fajem w reku... co za porazka. takim nie odpowiedzialnym dziewuchom powinno sie zaszywac cipyy. wogole po takiej to bylo widac ze robi to przynajmniej dwa razy dziennie- oby tylko z jednym. a z reszta co ja moge gadac jak wszystkie takie w tym wieku wlasnie takie sa...

Gość zabka00
TOTTO LOTTO a moze ty jetes taka skoro gadasz na te mlode matki w taki sposob co? Chociaz widac po Twoich tekstach ze jestes nastolatka bo dorosla kobieta nie powiedzialaby takiego czego!!!!!!

Gość KAMILA1986
TOTTO LOTTO ale z Ciebie SUCZ JEBANA!!!!

Gość miniaaa
a ja sie zgadzam z totto. prawda jest taka ze te wszystkie laski sa latwe i czesto uprawiaja seks. wiekszosc nawet nie wie z kim ma dziecko. bo co mozna powiedziec o lasce ktora swoj pierwszy raz miala w wieku 14 lat? dziwka popsrtu

Gość lotkaps
"mlode mamy"?! chyba "mlode dz.i.w.ki"

Niektore mlode mamy sa bardzo nieodpowiedzialne, ale nie mozna wszystkich dziewczyn wrzucac do jednego worka i im bluzgac, ze sa dziw... niektore sa na prawde wspanialymi matkami, a spojrzenia? No coz, zawsze sie znajdzie jakas moherka, ktorej sie cos nie podoba...

Gość xavikax9
Ja za 4 miechy bede miec 17 lat ale powiem wam szczerze, że jeszcze nie spałam z facetem (chociaż miałam okazje) bo mam schizuje na sama mysl o dziecku :/ wrr, jest tyle malzenstw starajacych sie o bobaska, a tu tak latwo mozna sie pozbyc mlodosci :/ eh...

Wlasnie tak jest, ludzie ktorzy pragna dzieci, nie moga ich miec, a niektore dziewczyny, co seksistuja sie na dyskotece wpadaja od razu, to jest niesprawiedliwe :(

Gość ...Emi...
Wiecie czytam sobie co tu piszecie od kilku tygodni i jest przykro bo mam 20 lat synka ktory ma 3 lata i wcale nie jestm dziwka. Mam narzeczonego jestesmy ze soba 4 lata prowadze normalne zycie... Dlaczego obarazacie wlasnie takie mlode mamy jak ja! Zastanowcie sie troche nim z jakiegos innego chocby powodu kiedys ktos Was bedzie obrazal tak jak Wy robicie Pozdrawiam

Gość chromatyna
hej dziewczyny?? chcecie dostawac darmowe probki kosmetykow maybelline ? podawajcie swoje maile to wam wysle

Gość Aagusia90
Niezapominajka z choinki się urwałaś? To normalka, że życie jest niesprawiedliwe. Ja jestem młodą mamą i się tego nie wstydzę. Bo niby czego? Popełniłam błąd przespałam się z 1 facetem, z którym byłam (myślałam, że to miłość), a teraz wychowuję mojego synka najlepiej jak potrafię. Pozdrawiam wszystkie nastoletnie mamusie :*

Gość Spanikowana_17
Witam ;)) Ja jestem 17-letnią młodą dziewczyną.. Kochałam się parę dni temu po raz pierwszy.. 2 dni temu powinnam dostać okres,ale jak narazie ciągle nic.. :( Boję się,że mogę być w ciąży bo kochaliśmy się bez zabezpieczenia.. :( Wiem,że było to nie mądre uprawiać sex bez zabezpieczenia,ale stało się.. Jeśli okaże się,że jestem w ciąży to nie będzie aż taka tragedia tylko boję się reakcji rodziców.. :( I tego,że chłopak z którym się kochałam powiedział,że nie będzie ze mną.. Uzna dziecko,ale ze mną nie będzie.. :( Co ja mam robić ?

Gość patrycja 14
a czemu ten chlopak powiedzial ze z toba nie bedzie???no bo rozumiem ze nie kochalas si8e z pierwszym lepszym...ile on ma lat??

Gość bkdwhb
wlasnie chodzi o to ze kochala sie z pierwzy lepszym... to zwykla dziwka jest. teraz ma za swoje i dobrze

Gość Emilka198
a skad o tym wiiesz ??

Gość MArli_18
Wy wszystkie pojebane jestescie i tyle wam powiem

Gość Spanikowana_17
Do "bkdwhb" Chyba Cię laska poje****,że kochałam się z pierwszym lepszym i dziwką to raczej Ty możesz być... !! Pozdrawiam Cię środkowym palcem!! Kochałam się z kumplem z którym znamy się już parę lat.. On ma 20 lat.. A nie chce ze mną być bo on mnie nie kocha i ja jego też nie,a ten stosunek to była chwila zapomnienia. Nie żałujemy tego,ale jesteśmy za młodzi na to,żeby zostać rodzicami. Ale nie martwcie się dostałam wczoraj okres i już jest wszystko OK ;)) Lekarz mi powiedział,że okres spóźniał mi się przez stres i przez zmęczenie ;))

Gość mikach
masakra dziewczyny po co wam te nerwy stresy i spoznione okresy?? idzcie do ginekologa i powiedzcie ze chcecie tabletki!!! proste i nie bedzie nerwow. a jak by sie rodzice rzucali to wystarczy powiedziec ze to na uregulowanie okresu i na cere. proste! a tak to sie martwicie masakra

Gość Spanikowana_17
Jeśli chodzi o tabletki to temu nie wierze bo moja kumpela bierze tabletki regularnie i kochała się z chłopakiem i wpadła... Więc nie wierze..

Gość mikach
niemozliwym jest zajscie w ciaze przy tabletkach. wiec labo bujasz albo ta twoja kolezanka buja.

Gość san18
Do MIKACH Dziewczynko najpierw zorientuj sie w temecie a potem udawaj jaka to jestes madra!!!!!!!!!!!!!!!!! Zadne tabletki nie daja 100% pewności ze nie zajdzie sie w ciąże!!!!! Wystarczy ze zapomnisz jednej i juz zwiększa sie ryzyko "WPADKI" a do tego każdy organizm reaguje inaczejj na tabletki antykoncepcyjne. Sama znam przypadki zajścia w ciąze przy braniu tabletek. Wiec sie nie udzielaj na temety na które nie masz pojęcia!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Wszystkie młode mamusie i trzymam kciuki za was i wasze maleństwa:D

Gość mikach
san18 biore tabletki juz poltora roku, i jakos nie mialam wpady. jesli sie bierze tabletki regularnie to praktycznie nie ma mozliwosci wpady. ale jesli sie zapomnie jednej ( co przy swojej poprzedniej wypowiedzi nie bralam pod uwage) wpada pewnie bedzie. wiec mnie nie poprawiaj i sama sie lepiej zorientuj w temacie.

Gość mikach
san 18 a moze sama w ten sposob zaliczylas wpade?? odpowiedzialnosc nie boli. wrecz pomaga

Gość sweetevil
mikach masz racje, jesli sie zapomni wziac tabletki w czasie to istnieje duze prawdopodobienstwo wpadki dlatego trzeba jak najszybciej wziac zaległą tabletkę i przez tydzień po tym dodatkowo się zabezpieczać np. prezerwatywą albo globulkami. Inaczej nie mozna zajsc w ciążę przy regularnym braniu tabletek, kilka dni temu powiedzial mi tak ginekolog. POZDRAWIAM

Gość zal na to patrzec
wszystkie jestcie pojebane. mam 23 lata uparwiam sesks od 17 roku zycia i kurwa jakos w ciazy nie jestem. a dlaczego???? bo pczywiscie sie zabezpieczam. jak wy kurwa myslicie dupą nie głową to macie za swoje. i naprawde zal mi tych wszystkich mlodych matek- ale 14 15 16 czy 17 lat? no sory co mozna od nicz oczekiwac?? gowniary zqsrane

Gość patusia141
ja mam tylko jedno pytanie: co wasi rodzice na to? bo ja się bałabym że moi mi nie pomogą... a wasi?

zal na to patrzec Twoja wypowiedz świadczy tylko o Tobie. Każda antykoncepcja może zawieść nawet ta najlepsza! Powiesz mi tabletki - ok. Kobiety stosujące antykoncepcję hormonalną nawet zachodzą w ciąże. Prezerwatywa + tabletki - prezerwatywa pęknie albo będzie jakaś mała dziurka a tabletki zawiodą. Żadna antykoncepcja nie jest w 100 % skuteczna.