Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania z Zielonego...

Peruka.....

Polecane posty

Gość ulita
Witam!!! To fajnie że jesteś zadowolona a jaki gatunek włosa masz i na jakiej bazie że tak sie rozczesują ja mam słowiańskie a raczej miałam noi na siatce , siatka była na obrzeżach systemu a na środku taka jaśniejsza noi przez ta na obrzeżach po przechodziły te włosy zrobiły sie guzy z tych włosów - czy to normalne? Czy Ty też masz na spinki? Jak tak to napisz proszę jak są przyszyte pod włos czy w kierunku włosa je zapinasz .... Pozdrawiam

Gość gość
Hej. Ja również noszę uzupełnienie calościowe od dwoch lat. Pierwsze miałam od orbsik, narzekałam na nie bo jakość włosów byla słaba... wytrzymały połtora roku... wiem ze Sylwia zamawia z Chin więc stwierdziłam ze sama zamówie- po co przepłacać...teraz to jest dopiero dramat... mam jeod około dwóch miesiec i mop sie zrobił taki ze nosisc sie ich rozpuszczonych nie da... tylko spięte w warkocz bo nawet przy niskim kucyku robi się kołtun... wlosy byly do polowy pleców obecnie obciełam je do połowy szyji i nic to nei daje... mysle o zamówieniu kolejenego ale nie wiem gdzie? gdzie wy dziewczny zamawiacie swoje uzupełnienia? Co do pielegnacji to na włosach od Orbsik idealnie sprawdzała się seria echosline ki power, szampon i odżywka. Włosy były mieciutkie i delikatne. Niestety po dwóch dniach tzreba było myć je od nowa. Na tych włosach które mam teraz nie sprawdza się ta seria, w zasadzie nic sie nie sprawdza. Kiedy mam je myć to jestem cala w stresie, bo przy drugim myciu zrobily mi sie takie koltuny ze musialam ociac nozyczkami. Teraz tez robia sie kołtuny, ale juz mneijsze i mozna je rozczesac, bo poprostu wlosy sa krotsze. Ulita, jeśli Ci się zrobil kołtun przy myciu to napewno masz wlosy przetwarzane, obrabiane z łusek. Moje też takie są.

Gość ulita
Dzieki za info, a nie próbowałaś wnosić reklamacje no bo taki włos sprzedany komuś to zwykłe oszustwo !!!

Gość gość
Nie no jak zamawiasz w Chinach to nie ma szans na reklamacje. Skad masz uzupełnienie? to twoje pierwsze czy juz wczesniej cos nosiłas?

Gość gość
a u kogo z Chin zamawiałaś przez jaką stronkę? Nie rozumiem dlaczego nikt nie chce podzielić się tym skąd zamawia ( poza dziewczynami, które zamawiają w polskich klinikach)...przecież każda jest w tej samej sytuacji trzeba sobie pomagać. CZy jest ktoś, kto zamówił system nie u orbsik i nie w polskiej klinice, zapłacił mniej niż 3000 zł i jest W MIARĘ zadowolony z uzupełnienia. BARDZO PROSZĘ O NAMIARY:) paziu@buziaczek.pl

Gość ulita
Jest to moje pierwsze uzupełnienie zamawiałam w salonie fryzjerskim a oni rzekomo zamawiają w Racconie nie wiem czy tak prawidłowo sie pisze w Warszawie

Gość gość
Dokładnie nie poweim Ci od jakiego sprzedającego z chin mam to uzupełnienie, bo nie wiem... zamawiała mi to kolezanka, która juz nosiła włosy od producentów z chin i byla raczej zadowolona... niestety jej obecne uzupelnienie które niedawno zamawiała tez juz nie nadaje sie do noszenia... widać ze u nich włosy coraz gorsze... masówka i tyle... podobno u orbsik jak kiedys sie zamawialo wlosy to zawsze wszytsko bylo ok, jakos włosów i wykonanien bez zarzutów... obecnie coraz wiecej dziewczyn skarzy sie na jakos włosów od niej... wiec potwierdza się fakt ze chiny ida juz na ilość a nie na jakość....a pojedynczego osbiorce traktuja z buta, co innego jak ktos zamawia u nich kilkanascie sztuk w miesiacy, wtedy inaczej podchodza do klienta, podobno mozna tez reklamowac... zastanawialam się nad Hair clinique, dawne Zaprojektuj swoje włosy, ale dzwonilam do nich jakies 2 tyg. temu to ceny tez juz poszly bardzo do góry. w tamtym roku za włosy do ramion chcieli 3.5 tys, dziś juz 6 tys. Straszne to jest ze ludzie zeruja na cudzej chorobie... nie dość ze człowiek chory to jeszcze tzreba płacic gruba kase za coś co i tak wystarczy na max 2 lata...

Gość gość
Hej dziewczyny mam pytanko czy systemy na spinki nie wyrywają Wam włosów i nie pogarszają ich kondycji poz

Gość gość
Witam serdecznie PILNIE SPRZEDAM od ręki nową full lace z silk topem , którą odebrałam dosłownie 15 września, niestety nie czuję się dobrze w tym kolorze, który wybrałam. Full lace wig ma świetną jakość, ostatnią nosiłam prawie 2 lata . Parametry full lace wig: - European human hair - proste, są to włosy bardzo dobrej jakości, podobne w strukturze do naszych włosów, są ciensze, bardziej lejace, satynowe i o wiele delikatniejsze w dotyku niż inne rodzaje włosów jak indian virgin, Mongolian virgin i inne. -color T4/ 30 - to znaczy że full lace ma zrobione delikatne odrosty, są bardzo malutkie , aby nadać jej naturalności, są zrobione bardzo profesjonalnie , oczywiście można ją przefarbować na kolor ciemniejszy - długośc włosów 75 cm, jest bardzo długa, ale dzięki temu można wykreować dowolną fryzurę, jaką sobie wymarzysz - gęstość jest bardzo dobrze rozplanowana od góry jest włosów mniej, na dole więcej dzięki temu, nie ma efektu hełmu na głowie - rozmiar full lace - to "s" - rodzaj siatki-koronka szwajcarska, kolor transparentny - posiada SILK TOP - kolor light - posiada baby hair - włosy mają delikatnie pocieniowane końce, poprosiłam o to specjalnie. - siateczka ma wszyte grzebienie jeden duży z przodu, jeden duży z tyłu, dwa małe po bogach - włosy były już umyte, w celu sprawdzenia jakości włosów, włosy były jednak nie noszone! Ubrane były tylko do zdjęć. Bardzo żałuję, że będę musiała je sprzedać ... Może komuś bardziej spodoba się kolor. Dodam, że były to włosy zamawiane dla mnie, więc jakośc w tej kwestii jest dla mnie pierwszorzedna. Sama noszę full lace od kliku dobrych lat, więc wiem jak rozpoznać włosy dobrej jakości. Bardzo proszę kierować zapytania na maila: kot_ori@op.pl J. K.

Gość gość
Hejka mam do sprzedania uzupełnienie 30cm z HM (kolor brazowy). Cena do uzgodnienia. Czy jest ktos zainteresowany?

Gość gość
szkoda że cen nie podajecie i choc jedno zdjęcie by sie przydało

Gość gość
a ty kot ori podałabyś normalnego maila,bo na ten to wiadomości nie wchodzą,pozdrawiam

Witam. Mam mam perukę syntetyczną rachel welch, chcę ja wyprać,mam tylko szampn do peruk ,a nie mam balsamu.Czy jak wypiorę w samym szamponie i nie dodam do płukania balsamu czy nic się stanie? Bedę to robić pierwszy raz, i nie wiem jakie mogą być skutki. balsam mam dopiero dokupić.

Gość gość
kurczę,czy naprawdę nie wchodzą tu już laseczki noszące lace?ja nabylam takową,ale jestem zielona i nie wiem,jak to ugryźć,jeśli jest tu ktoś z warszawy niech sie ujawni proszę,chętnie się skontaktuję w celu jakiejś porady pozdrawiam

Gość gość
Witam Jeśli ktoś byłby zainteresowany uzupełnieniem z włosów dziecięcych Polskich,długość do ramion,to mogę taką dla niego zamówić koszt 3000zł,jeśli ktoś ma swoje włosy to koszt 2000zł.Uzupełnienie jest robione ręcznie na cieńkiej oddychającej siateczce,z przodu może być lace .System może być klejony lub na spinki,jest lekki ,wygodny i naturalnie wyglądający.Czas oczekiwania 3 miesiące.Najlepiej odbiór sobisty w Gdańsku,ewentualnie wysyłka po zatwierdzeniu towaru poprzez zdjęcia.Sama taką noszę od roku i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Witam.Kilka dni temu dostałam ofertę ROKOKO HAIR COMPANY -HAIR AGAIN z Warszawy. Czy ktoś może wie co to za firma ? Oferują systemy częściowe i na całą głowe od 1500zł wzwyż.,w zależności od długości włosów i koloru (jasny blond-droższy) Jest na rynku tyle firm bazujących na ludzkiej chorobie i nastawionych tylko na zarabianie dużych pieniędzy oszukując,że boję się się ryzykować.. Pozdrawiam..

Gość gość
Chętnie zobaczę zdjęcia systemu HM. mojewlosy@onet.pl

Gość Sebastian Katowice
Po przeczytaniu waszych postów miałem trochę dylemat czy pojechać do Katowic do Hairclinique ale jako że mam tam najbliżej a jestem juz w wieku 60+,zaryzykowalem .Podróże są juz dla mnie męczące, a wcześniej jeździłem do firm do Warszawy,Bielska,Krakowa.Mam bardzo duże rozeznanie w rynku peruka ruskim no bo moja przygoda zaczęła się 25 lat temu.Jesli ktoś chce zasięgnąć mojej rady to służę pomocą. Gdybym teraz miał ocenić wszystkie te firmy to tylko " zaprojektuj swoje włosy " i "handsome" wypadły by dobrze.W Katowicach dokonałem swoich dwóch ostatnich zakupów, u nich na Czerwińskiego odebrałem, obcinalem .Jestem najbardziej zadowolony ,ostatnio naprawiali mi też stare włosy z handsome które trochę się porozrywaly po bokach nad uszami.Czasem człowiek jeździ po kraju,szuka szczęścia, a ono jest tak blisko pod nosem.:) Jest to jedyna chyba firma w której miałem w końcu do powiedzenia jak chce wyglądać i obcinali peruke dla mnie i pode mnie.W innej firmie to ja musiałem dostosować się do peruki i cięta była tak jak wg nich " wymaga tego peruka".Chyba nie do końca to na tym polega

Gość Sebastian Katowice
A hair again rokoko to nic innego jak rokoko. Przyjmują w Warszawie,Krakowie.

Gość gość
Hairclinic to nic innego jak byle zaprojektuj swoje wlosy. Poczytajcie sobie ile osób ma z nimi sprawy sądowe. Raczej proponuję robić w renomowanych miejscach. Handsomeman , ha it lab, secondhair , hair again to chyba to samo co secondhair

Gość gość
SEBASTIAN jezeli masz wybór między HM a hairclinic czy jak tam sie teraz nazywaja wybierz Handsome. Tez mialam z nimi duze problemy. Ciekawe na jaką nazwę się zmieni znowu jak wszyscy już będą wiedzieli ze to ta sama firma. Mam wrażenie ,ze 99% dobrych postów o tym miejscu piszą sobie sami . Tragedia ze tak mozna

Gość gość
hej, Mam do sprzedania włosy 30 cm - ciemny braz (Handsome Man). Cena do negocjacji. Jakby ktoś chciał więcej szczegółów (fotki) to mój email: maciek_sztejl@wp.pl.

Gość gośćSebastian Katowice
Chyba mnie nie zrozumiałeś przedmówco- ja jestem najbardziej zadowolony z Hairclinique czyli zaprojektujswojewlosy i z Handsomemen.!!!!!,To najdłużej istniejące na rynku firmy .W handsomemen kupowałem kilkanaście lat temu,potem w Zaprojektuj swoje włosy jak byli jeszcze w Żywcu,tez wiele wiele lat temu.Potem w międzyczasie w paru innych.Wrocilem teraz znowu do zaprojektuj swoje włosy na moje szczęście maja juz siedzibę i fryzjerstwo w Katowicach,co jest mi na rękę bo mam blisko.Nie pytam nikogo o zdanie,wyrażam swoją opinię opartą na własnych doświadczeniach.Obie te firmy mają zdecydowanie jak dla mnie najlepsze włosy na rynku.A jeśli ktoś wg Was ma z nimi sprawy sadowe to cóż mnie to obchodzi,to nie mój problem.To forum jest dla ludzi chorych,mających problemy z łysieniem i nic mnie tak bardzo nie bulwersuje jak manipulacyjne posty pochodzące zapewne od reklamujących sie firm najeżdżających na inne firmy.Jestescie żenujący,zerujecie na ludzkim nieszczęściu,dajcie wypowiedzieć sie prawdziwym ludziom,prawdziwym klientom.Czy wy nie rozumiecie ze sa ludzie którzy naprawde maja problem z włosami ? szkoda ze dla Was nie liczy sie nic i nikt oprocz pieniądza.Pelno jadu...Nawet nie czytasz mojego posta uważnie,byle by tylko napisac pobieżnie ze ta a ta firma jest zła i Twoja jest lepsza,moj przedmówco,nie bądź zaślepiony pieniądzem.Nie zasmiecaj forum,bo tak naprawde masz gdzieś ludzki problem,piszesz mi ze jesli ma wybór to abym wybrał porządna firme ja...X i y, a nie widzisz nawet bo nie czytasz ze ja pisze ze firmy juz wybrałem...I co wiecej z nich skorzystałem

Gość gość
Sebastian przepraszam ale mam wrazenie ,ze nie jestes tu klientem tych firm a jedna z tych firm :)))) Powodzenia

Gość gość lena
Czesc wszytskim, ja zamówiłam swoje uzpełnienie od dziewczyny która zamawia z chin z włosow malezyjskich. Czekam jeszcze na nie, jeszcze jakis miesiac i wypowiem się co do jakości. Cena konkurencyjna bo 2 tys. Jesli chcecie wpiszcie sobie w google: wszytsko o lace wig i wyskoczy blog Asi. mam nadzieje ze sie nie zawiodę. Wiem ,ze bardzo duzo dziewczyn zamawia u niej włoski. Pozdrawiam lena

Gość gość
Hairclinique cały czas jest zaprojektuj swoje włosy,czemu piszesz ze to " byle zaprojektuj swoje włosy?"cały czas maja stronę www.zaprojektujswojewlosy.pl stad mówimy o nich Hairclinique lub Zaprojektuj Swoje Włosy.. Tak sie jakos utarło.A Handsomemen to zawsze było Handsomemen rowniez.Tylko te inne firmy co chwila zmieniają swoje nazwy i tu radzę troche ostrożności.

Gość Sebastian Katowice
Hehe zaskoczę Cie " anonimowy GOŚCIU"- nie jestem jedna z tych firm..Jestem obiema tymi firmami....Hahaha- to oczywiscie żart.Mam taka mała sugestie do prowadzacych ten serwis,aby opinie o firmach mogli wystawiać tylko ci którzy mogą udokumentować zakup w danej firmie.Mysle ze to by było uczciwe i rozsądne.

Gość gość
u mnie wciaz aktualne :) Do sprzedania włosy 30 cm - ciemny braz (Handsome Man). Cena do negocjacji. Jakby ktoś chciał więcej szczegółów (fotki) to mój email: maciek_sztejl@wp.pl. Jakby ktoś pytał o powód: będe szczery - denerwowalo mnie ciagle przylepianie i odlepianie taśm i zgoliłem się na pałę - okazuje sie ze tak tez mi dobrze :)

Gość gość ktoś
Sebastianie to ,że masz napisane nie gość tylko Sebastian to raczej nic nie oznacza bo każdy może wpisać co chce. Niestety bardzo jest widoczna sztuczność w nagłym cukrowaniu firmie. Ktoś kto jest zadowolony nie ma czasu tu pisać.Fora odwiedzają osoby nie doświadczone oraz złe ,które chcą się wyżalić. Tak to już jest :) Paragon ?? hehe , firma sobie nie może wystawić?? Już przestańcie nawet mi odpisywać bo to jeszcze bardziej świadczy kto pisze :)

Gość Alicja klientka
Witam wszystkich. Zacznę od tego, że nikomu nie polecam tej firmy. Zwyczajnie zbywaja klientow jak juz dostaną pieniadze. Opisze po czesci moja sytuacje. Zamowilam system, dostalam i okazal sie za maly!! Szybko skontaktowalam sie z firma i wyjasnilam sytuacje po czym kazano mi odeslac system. Zaraz po tym nastapila bardzo dluga cisza z ich strony. Na e-maila przestali odpisywac, kiedy pytalam co dalej z tym bedzie. Jak juz wyslalam list o zwrot pieniedzy, Szanowna Pani postanowila odpisac i stwierdzila, ze oni nigdy ode mnie nic nie dostali, ze nawet nie maja zadnego dowodu, ze ja ten system im odeslalam, kiedy ja wiem, ze system do nich dotarl gdyz poinformowala mnie o tym konsultantka, ktora juz nie pracuje w tej firmie. Nowy system postanowilam zamowic kiedy w tym poprzednim zauwazylam duze ubytki. Wtedy zapytalam czy stary system zostanie uzupelniony kiedy zamowie nowy u nich, powiedziano mi, ze tak, ze bez problemu. Po czym poproszono mnie ponownie o zmierzenie glowy, tak wiec zrobilam i odeslalam wymiary chwile po tym. Pani mnie poinformowala, ze temat ucichl Oni nigdy nic ode mnie nie dostali, tak samo jak od konsultantki tej firmy. Zamawiajac system od poczatku korespondowalam z jedna konsultantka twierdzac, ze to jest jedna firma i to nie ma wiekszego znaczenia- jednak ma. Tak jak juz wspomnialam Nikomu tej firmy nie polecam, poniewaz firma nie dba o klienta, ciezko jest sie z Nimi skontaktowac i w systemach szybko pojawiaja sie ubytki.