Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko schudnąć

kto ma pomysł na szybkie schudniecie pomocy!

Polecane posty

Gość szybko schudnąć

hej wszystkim chce schudnac mam dosyc siebie swojego wygladu;( pomorzcie mi tylko nie piszcie ze jezeli szybko shudne rownie szybko przytyje bo juz to przerabialam i wiem ze potrafie utrzymac wage!! prosze o wasze pomysły

Gość jatezzzz
ja tez musze mam 3 tygodnie i musze 20 kg schudnac :) to jest niemozliwe ale zebym tak schudla 7 to byloby super i tez nie chcialabym slyszec tu uwag typu glupuia ejstes czy cos takiego darujcie sobie..........moze razem zaczeniemy intensywnie od jutra???

Gość ipanema
ja tez:) musze schudnac jak najszybciej...to moze wymyslimy jakas dietke wspolnie?

Gość jatezzzz
oooooo to mi sie podoba :) mam nadzieje, ze nas nikt nei skrytykuje i najelpeij zeby takei sooby tu nei wchodzily :) to co proponujecie ?? na pewno jakis sport.....

Gość szybko schudnąć
nie ma sprawy kochana j jestem tak zdesperowana ze na wszystko sie pisze;) male pytanko ile wazysz ile masz wzrostu i ile masz lat;) ja waze 70kg 168cm i mam 17lat.... jade na działke tam bede mogła biegac jezdzic na rowerze itp..w miescie mi sie nie chce:/ tylko nie mam pomysłu:/ jaka diete

Gość moze kopenhaska
albo Mayo?

Gość szybko schudnąć
wiecie co ja stosowałam głodowke przez dwa dni i przez trzy dni jadłam zupę pomidorowa w ciagu tych pięciu dni schudłam 4,5kg..;) teraz zastosuje diete wlasna tylko zupy;) kapusniak, pomidorowa, ogorkowa.. chyba ze wy macie jakies pomysly:>?

Gość jatezzzz
no z ta dieta myslalam, ze moze kopenhaska zaczac.ja waze 74 kg przy wzroscie 166 troche mam do zrzucenia tak bym chciala 55, ale najpierw 65 jak bede tyle wazyla to juz bede szczesliwa.......Ja proponuje kopenhaska i wieczorem bede na rolkach jezdzila, a i ja wiem, ze jak szybko schudne to tez potrafie utrzymac wage juz tak mialam schudlam kiedys 15 kg i trzeymalam ponad rok i nie musialam sie tak az ograniczac jak to kazdy pisze. to wszystko zalezy od organizmu

Gość jatezzzz
a co to Mayo?????

Gość moze kopenhaska
na Mayo je sie tylko jajka przez 2tyg,mozna schudnąc 8kg,

Gość Hearbeat
No to ja Wam powiem :) W żadnym wypadku głodówa - bo już większe efekty sie osiągnie jedząc mało :) Z moich doświadczeń wynika, że najlepiej jeść mało - raz, dwa razy dziennie, tak nie więcej niż 200-300kcal (nie umiem dokąłdnie okreslic, nie znam sie na kaloriach) no i dużo sie ruszać - to daje efekty! Poważnie, ćwiczcie, jakis fitness itp., to pomaga, a jeszcze łącznie z dietą - no super jest :)

Gość szybko schudnąć
ja kopenhaskiej sie nie podejmuje jakos na mnie nie dziala dwa razy na niej byłam męczylam sie 13dni i schudłam jakies 5kg..wiem ze jedzac moje zupki moge zjechac do 5kg tyg czyli 14 dni mam 10kg.. ja musze schudnąć okropnie sie czuje...:( na początek chce te 62kg..ale docelowa waga to 55kg do konca wakacji!!

Gość moze kopenhaska
a jakie te zupki?sama je robisz?

Gość szybko schudnąć
tak sama;) np jeden dzien jem sobie kapuśniaka z kwasnej kapusty, na drugi dzien pomidorówka na trezci ogórkowa i tak w kolko.. talerz takiej zupy ma malo kalori a mi to wystarcza na dzien wiec jak dla mnie to najlepszy sposob..;)

Gość jatezzzz
ja tez sie strasznei czuje jeszcze widzac te dziewczyny fajnei poubierane to jestem taka zla na siebie......a ta mayo dieta to chcialam dokladnei sie dowiedziec ile tych jajek sie je ??i czy cos jeszcze do tego??ja wiem, ze jajka to nie sa za bardzo zdrowe, no ale co jadlam do tej pory i tak utylam to tez nie bylo zdrowe...jak mozesz to opisz ta diete z jajkami jak masz cos dokladniejszego na jej temat........pozdrowionka

Gość norweska najlepsza
-10kg w 14dni

Gość szybko schudnąć
mogłabys cos wiecej napisać o tej norweskiej ? na czym ona polega? nawet nie wiecie jaka ja jestem zła mam tyle ciuszkow ale cokolwiek załoze w ogole sie nie prezentuje na mnie:/ nawet gdy cos kupie nowego nikt nie zauwaza bo wygladam w tym nie za ciekawie

Gość jatezzzz
a robilas ta norweska i na prawde sie tyle chudnei przy niej ?? bo ja ja czytalam , ale ze takie efekty po tej diecie nie wiem???moze ktos sie wypowie kto jakie diety robil i jakie efekty???

Gość moze kopenhaska
Proponowana dieta jest skuteczna, lecz bardzo monotonna, dlatego trudno na niej wytrzymać. Łatwo występuje po niej efekt jo - jo. Polega na jedzeniu jajek i surówek. Codziennie należy zjeść 4-6 jajek i wypić 2 litry wody mineralnej, herbatek ziołowych, kawy lub słabej herbaty. Unikamy soli, cukru, produktów mlecznych, roślin strączkowych, alkoholu. Dzień pierwszego tygodnia: śniadanie: 2 jajka na twardo, filiżanka czarnej kawy, obiad: 2 jajka na twardo, 200 g warzyw gotowanych, kolacja: 2 jajka na twardo lub 150 g pieczonego mięsa, główka sałaty z sokiem z cytryny, Dzień drugiego tygodnia: śniadanie: filiżanka czarnej kawy, kromka chrupkiego pieczywa, obiad: 150 g mięsa smażonego, filiżanka tartej marchewki z sokiem z cytryny, kolacja: 2 jajka na twardo lub 100g chudej szynki, 150 g chudego jogurtu.

Gość szybko schudnąć
ja stosowałam już duzo diet...np ryz raz dziennie z jogurtem chudłam jakies 3kg w 5dni, zupy 4kg w 5dni, głodówka 4,5kg w 5 dni, kopenhaska 5kg w 13dni, kiedy jadłam tylko obiady i snhiadania schudłam w 14dni 7 kg.....

Gość moze kopenhaska
i wystarzcza Ci tylko jeden talerzyk zupy na cały dzien??

Gość jatezzzz
a u mnei tak jest tez z ciuszkami, ze jak cos kupie to nikt nie zauwaza bo to ochydnie wszystko an mnei wyglada, bo jestem za gruba i sie zle w tym wszystkim czuje. Ja musze schudnac jeszcze tym bardziej jak widze jak ladnie jest na podworku mi jest wtedy niedobrze i sie czuje tak grubo w taka pogode :) mam nadzieje ze damy rade

Gość szybko schudnąć
musimy dac rade;) tak jeden talerz mi wystarcza tym bardziej kiedy jestem nastawiona ze musze schudnąć!!

Gość jatezzzz
ja chyba sprobuje z tymi jajkami chociaz tydzien i warzywka do tego jakies i owoce i wode oczywiscie. sprobuje codziennie na rolki wyjsc. Damy rade dziewczyny wierze w nas :)

Dziewczyny, ja slyszalam o diecie lemoniadowej - w tydzien nawet 10 kg, ale nie znam dokladnie calego przepisu, to jest dieta oczyszczajaca organizm z toksyn i dzieki temu tak szybko sie chudnie. Wiem, ze sa cytryny, syrop klonowy, pieprz cayenne, ale nie znam wszystkich skladnikow ani proporcji do przygotowania tej \"lemoniady\". Czy ktoras z Was ma ten przepis? BARDZO PROSZE!!!

Gość kapka
dieta cambridge-13kg w 3 tygodnie ;)

Gość jatezzzz
o tez mnie by interesowal ten przepis :)

Gość szybko schudnąć
10kg w tydzien to by mi spasilo;) kto ma przepis na ta dietke prosimy:D

Gość jatezzzz
o 10 kg w tydzien byloby super :) ale chyba nierealne a szkoda ;)

Gość szybko schudnąć
trzeba wierzyc:D choc uwazam ze gora 5kg