Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mami2005

Katowice - mamusie poznajmy się

Polecane posty

Wita ja jestem ale naraie tradycyjnie na moment bo mały szaleje ;/ Bobovita--ja Ci nie pomogę z tymi tabletkami bo ich nie brałam... MojeSkarby--powodzenia Ja tez jestem nie wyspana mały obudził sie przed 5 i robił sobie a ku ku no myslałam ze mnie szlak trafi smiał sie gadał sobie ;/ ale zaraz usnoł-całe szczęscie bo ja to się już przyzwyczaiłam ze mały rzesypia całe noce i kazda pobodka w nocy to dla mnie porazka;/ a mały przesypia noce od 3 m-ca :P oki dziewczynki mykam bede pozniej jak mały zasnie bo mi tam piszczy coś w pokoju ;/ miłego dnia

I ja jestem, ale też wpadłam tylko na chwilkę. Mały dziś pierwszy dzień w przedszkolu, a ja nie wiem co ze sobą zrobić :) Ale ładnie się pożegnał i od razu pobiegł porządkować zabawki, także obyło się bez łez :) MojeSkarby -> Powodzenia! :)

I ja jestem, ale też wpadłam tylko na chwilkę. Mały dziś pierwszy dzień w przedszkolu, a ja nie wiem co ze sobą zrobić :) Ale ładnie się pożegnał i od razu pobiegł porządkować zabawki, także obyło się bez łez :) MojeSkarby -> Powodzenia! :)

Oszaleje za chwilkę ;/ kuźwa mały mi zasnoł mowi wezmę się za obiad a tu zoonk wody nie ma wrrrrrrrr... ale jaki debil zakręca wodę w tych godzinach gdybym wiedziała to bym sobie nalała do czegoś zeby chociaz ten obiad zrobic ;/

O kule jakie tu pustki :) Dziewczyny u nas małe święto :P małt chyba pożegnał się ze smoczkiem wczoraj na spacerku wyzucił swojego nawet nie wiedziałam gdzie i kiedy jak zobaczyłam ze go nie ma to poszłam do apteki i kupiłam nowy podobny do tamtego ale jednak inny :) i w domku po wygotowaniu chce mu dac a on nie chce próbowalismy z meżem kilka razy ale nie chciał wiec nie dawalismy juz w ogóle noc przespał pięknie nie dopominał sie go i zasnoł równiez bez niego he he mam nadzieje ze tak juz zostanie schowała go głęboko he he...myslę,ze juz mu się nie przypomni przynajmniej mam taka nadzieję :) Kurcze moja mama ma dzis zabieg nie mogę się docekac na telefon od niej ze juz po wszystkim :) odezwijcie się dziołszki :P miłego dnia zycze :)

Faktycznie pustki tu :) Klarissaa ---> No to gratki za odsmoczkowanie :) Daj znać jak nocka bez smoka :) MojeSkarby --> I jak na rozmowie?? U nas ciąg dalszy na "NIE" jesli chodzi o przedszkole. Zobaczymy co bedzie jutro... Zmykam zaraz spac :)

Dziewczyny, gdzie się podziewacie???? Co do rozmowy to szkoda gadać ja znów kolejny raz przejechałam się na pięknym ogłoszeniu a na spotkaniu okazało się ,że to znów Herbalife, powoli juz tracę nadzieję:( Klarissa-- gratulacje, a tak się bałaś co to będzie i jak go oduczyć:) Natalii--- wspołczuję moja mała wczoraj była na NIE ale dziś przy okazji spacerku, weszłam do przedszkola i moja mała jutro już idzie na pierwsze 4 godzinki, zobaczymy jak będzie, ale jestem dobrej myśli, bo dziś nawet nie chciała wyjść, musiałam ją jakoś przekonać i uspokoiła się dopiero jak zabrałam ją na huśtwaki przedszkolne:)) Synuś też zadowolony ,że poszedł do szkoły, a najbardziej się ucieszył na widok swojej ulubionej koleżanki dziś nawet niósł jej plecak aż pod dom. mały zolytnik, hihi :)) Jutro mam 3 godzinki jazd, w piątek 2 no i ten egzamin ale teraz już zdam, muszę , bo bez samochodu, to jak bez nogi, ok spadam spać bo padam dziś na twarz, dobranoc papa:-)

Bobovita ja brałam te tabletki nie miałam plamień i wszystko było o.k. to zalezy wszystko od organizmu

MojeSkarby ---> Haha dobre to z tym zalotnikiem :D A gdzie zdajesz to prawko? Bo chyba nie doczytalam :) Szkoda, ze nic nie wyszlo. Tez kiedys bylam na spotkaniu herbalife, wiec nie dziwie Ci sie.... Kity wciskaja niemozliwe :) Ja lece synusia szykowac do przedszkola. Moze dzis bedzie lepiej...

czesc dziewczyny, pustki pustki... ja dzis mialam pobudke o 6 :) teraz maly zasnal i moge zjesc sniadanie. Klarissaa gratuluje pozegnania smoka :) Andzia dzieki za odpowiedz :) mimo wszystko zdecydowalam ich nie brac :) jednak jak karmie piersia czy tam odciagam to mimo wszystko sa to hormony, zaczekam ten miesiac czy tam 2 i wezme normalne tabletki. Wole truc siebie niz małego... a ja jestem wsciekla! od wtorku leci tylko zimna woda!! az do soboty i dzisiaj jade do tesciowej na jeden dzien bo juz szlag mnie trafia, ostatnio taki incydent mial miejsce doslownie w dniu mojego porodu! czekalam caly dzien z bolami zeby sie umyc grr jak sobie pomysle to cos mnie bierze:o jak cos robia to powinni to robic w nocy jak nikt z wody nie korzysta a nie kurka w dzien jak nawet naczyn nie ma jak umyc, w dodatku musze malemu wode gotowac bo przeciez nie bede go myla w tym syfie ehhh :o

Witam :) dziękuje dziewczyny za gratulacje kolejna noc i dzien bez smoczka he he to było nie planowane he he a poszło tak łatwo myslę,ze już sobie o nim nie przypomni :) MojeSkarby--->>współczuje z tym szukaniem pracy jak sobie pomyslę ze mnie też to czeka to az mi nie dobrze sie robi he he... Ja czekam az mały zasnie i biorę się za obiadek i muszę troszkę posprzątac :) wczoraj odwiedziła mnie koleżanka która z Niemiec przyjechała na kilka dni do polski :) mąż poszedł z małym na spacerek a my sobie troszkę poplotkowałysmy :P w styczniu będzie rodzic :) miłego dnia zyczę :)

a ja moge pochwalic mojego syna ktory wygral wczoraj w losie za 1zl az 25zl, dzis zcekamy na 5mln w totka dalismy mu skrslic skoro ma takeigo farta

Witam:) Mój synuś wyparował na orlik, po mszy szkolnej tylko wparował do domu napić się i przebrać i tyle go widziałam, ale niedługo wróci na kolacje no i spać bo jutro szkoła. Mała już je kolacje resztami sił panie w przedszkole były zszokowane że ona ma niecałe 2 latka, ponoć tak wygrana że odstaje z tą swoją paplaniną od innych dzieci, jutro już zostaje na dłużej bo na 6 godzin, a po tych dzisiejszych czterech miała mało i nie chciała iść do domku, jestem bardzo szczęśliwa,że obyło się bez płaczu, ulga :)) Bo jak słyszałam płacz innych dzieciaczków to aż mi się serce kroiło, a moja poszła przebrała buciki i mówi do mnie, "Idz już ja ide do dzieci" aż mi się smutno zrobiło a za razem byłąm szczęśliwa, dała mi dziubala i poleciała. Za chwilkę bajeczka kąpiel i nyny. Mój mężuś i piesek śpią a mi się nudzi, pije kawke i nadrabiam zaległości bo znów cały dzień w biegu byłam, już mam dość jak się wnerwie to chyba troche popuszcze z tą pracą i będe miała chwilke wytchnienia. Dziś znalazłam oferte w sklepie odzieżowym i się zastanawiam ale jeszcze nie wiem. A z takimi łachymi kąskami na młode hihi dziewczyny miałam do czynienia nie pierwszy raz szkoda gadać. EGZAMIN adaje w Rybniku, bo ktoś pytał gdzie zdaje. Ok, na razie zmykam,nadrabiać reszte, czyli poczte i klase,narka :)) Miłego wieczorku dziewuszki:))

sorki miało być niecałe 3 latka, sama już się kręce w tym co pisze masakra, a to wina przemeczenia

wpadłam tylko zyczyc wam kolorowych snow mykam spac bo jutro o 8 rano muszę już być w Orzeszu-poraszka jakas ;/ muszę przed 7 dostarczyc małego do ciotki nie bede go wlekła ze sobą szkoda dzieciaka :) MojeSkarby-chyba nici z mojego domu w Rydułtowach;/ szukamy innego pani z nieruchomosci troszkę nasz oszukała ale o tym moze jutro dobranoc dziewczyny :) aha mały znów zasnoł bez smoczka :)

wróciłam :P jej ale fajnie macie z dzieciaczkami tu do przedszkola do szkoly, zanim sie obejrze to moj juz bedzie przedszkolakiem :) dobrze ze wam nie grymasza, bo ja jak mialam 3 latka i mama mnie prowadzila do przedszkola to cala droge wylam :D niby sie z nia zegnalam ze jest ok a zaraz jak panie nie widzialay uciekalam w kapciach i szukalam mamy z placzem :D nawet nie wiedzialam gdzie isc ale szukalam mamy ;) potem juz bylo ok :) wody dalej niet, od jutra ma byc, pogoda sie spaprala, ale co tam... jest ktos?? trzeba rozkrecic topic nooo! :P

Ja jestem :) wrociłam z tego Orzesza i w sumie to mogłam wcale nie jechac a tak musiałm wstac przed 6 ;/ i teraz mi się juz nic nie chce;/ czekam az mały zasnie muszę sobie robic kawkę i wypic ciepłą i na spokojnie :) u mnie pogoda tez barowa ;/ ale coz zaraz mamy jesień ;/ Ja nie pamiętam jak chodziłam do przedszkola czy płakalam czy nie muszę sie mamy zapytac :P ale pamiętam jak któregoś dnia moi bracia zapomnieli mnie odebrac z przedszkola to wtedy na pewno płakałam... Myslę,ze z moim małym nie bedzie problemu on jak widzi dzieci to dostaje szału uwielbia sie z nimi bawic chociaz jeszcze nie potrafi :) ale zobaczymy jak przyjdzie co do czego ;)

a ja dostałam juz ten album od narodzin do 5 lat naprawde fajny :) zaczelam juz cos tam uzupelniac ale jakos nie mam dnia, spac mi sie chce ale pewnie maly sie zaraz obudzi wiec nie ide bo pozniej bardziej nie kumata jestem. ogladalam pogode i ma byc coraz zimniej przynajmniej do niedzieli ehhh ide sobie kawe walnac ;)

kuźwa moj juz powinien wstawac a on jeszcze nie zasnoł;/ ja padam n ryj;/ zaraz mąż wraca z pracy niech robią co chcą ale ja muszę się połozyc na godzinkę chyba po 13 miesiącach moge się raz połozyc po południu nie?? :P normalnie masakra tak jak sie czuje dziś nie czułam się juz dawno to chyba ta pogoda;/ moj mały dalej bez smoka a mi tak jakoś dziwnie wczoraj wychodzimy z domu a ja męża pytam czy wzioł smoka:D to już chyba z przyzwyczajenia hehe oki mykam konczyc obiad ;/

niestety nic nie wygralam :( dzsi mama mase roboty w pracy bo organizuje impreze integracyjna :) ale zagladam co 2-3 godz

witam niedzielnie! a gdzie sie podziewacie wszystkie????? my dzisiaj mamy gosci przyjzdza kuzynka z rodzinka :) zajrze jeszcze wieczorkiem moze ktos sie pojawi... pozdrawiam :)

Hello dziewczynki:) Gdzie jesteście? My wreszcie zakończyliśmy wczoraj remont, jaka ulga od razu lepiej się mieszka, hihi :)) Ja cholercia znowu oblałam na własne życzenie, ale dziś się jeszcze z tego śmieje, ale niestety kolejny termin dopiero 26 listopada:((( Porażka, a oblałam bo pzatrzymałam się na Stopie mimo tego,że miałam zielone,ale jak powiedział egzaminator Pani Sandro stres panią zjadł , hihi śmieszne ale prawdziwe ale i tak miałm szczęście, bo jako nieliczna w grupie wyjechałąm na miasto, oblewali na placu na potęge, nie wiem czy to win a pogoda, bo lało jak pieron czy aż taksię stresowali :) Ok, miłego dzionka, my dzisiaj odpoczywamy w domku i si,e relaksujemy a od jutra znowu zapieprz zaczynam kurs kosmetyczny plus tipsy, znowu jakaś odskocznia :) Klarissa--- strasznie mi przykro,że tak was okłamała, szkoda, miałam nadzijeę,że napijemy się jednak tej kawki :) Pa , może wpadne wieczorkiem :))) A mała znów nie może doczekac się poniedziałku i przedszkola, narka dziewuszki i meldujcie się bo tu jakoś pusto ostatnio :))

Hej dziewczynki :* nie pisałam... nie miałam ochoty :( okazało, że, że byłam w ciąży....byłam....straciliśmy to maleństwo...Pisałam, że boję się kolejnej ciąży tak szybko po cc - a teraz po kątach płaczę...Ono mogło być z nami...nawet drugie nowe łóżeczko stoi w piwnicy...ubranka po Martynce :( .... Teraz wiem, jak ważna jest dla mnie rodzina - mąż i córcia - są i zawsze będą miłością mojego życia. I ten nienarodzony Aniołek :( Andzia witamy :*

Witam dziewczyny u mnie bark czasu :( Ola--bardzo mi przykro trzymaj się dziewczyno! :( Witaj Andzia :) MojeSkarby--->> jeszcze ic straconego dzis cały dzien spędzilismy w Rydułtowach widzielismy sie z włascicielami domu którzy mieszkają w Niemczech sprawa wygląda troszkę inaczej niz nam mowiła Pani z nieruchomosci za dwa tyg bede juz wiedziała coś więcej ale myslę ze uda sie nam z tym domem i kawkę wypijemy :) mały juz spi mąż odprawiony na nockę ja chiwlkę pobuszuje w necie i tez spadam spac bo ledwo zyję :) dobranoc :)