Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mami2005

Katowice - mamusie poznajmy się

Polecane posty

MojeSkarby --> AAAALEEE PREZENT!! Super!! To teraz tylko... zdobyć licencje :) No to kuruj się i wracaj szybko do zdrowia :) A ile płaciłas za ten kociołek i gdzie można takie coś zamówić??

MojeSkarby---no własnie gdzie kupiłas tzn chyba zamowiłas ten kociołek co tam jest i ile kosztuje ja mam urodzinki 6 października moze ja bym to zamówiła :P hmmm.. z domem to ciężka sprawa dzis nam ta włascicielka powiedziała,ze jak kupimy ten dom to musimy sie z tym liczyc ze ona pomieszka sobie znami trochę zanim kupi mieszkanie!!!no ludzie to jakas paranoja jak ja mogę kupic dom od niej a pozniej ona mi nie będzie chciała się wyniesc i jak ona osbie wyobraza mieszkac z nami pod jednym dachem! nie wiem ale chyba bedziemy szukac dalej bo to bez sensu kuźwa zawsze coś;/ a jeszcze dzis nam pani z nieruchomosci przedstawiła "kosztorys" i na dzien dobry musimy miec 24 tys :D bo samo biuro bieze 3% od wartości nieruchomosci to jest 10,5 tys a reszta na notariuszy itp kuzwa pytam za co tyle kasy ;/ bedziemy chyba szukac tak bez pośredników wiem ze bedzie cięzko no ale bedzie my probowac jka nie wyjdzie to wtedy przez biuro ;/ aaa MojeSkarby--prezent ZAJEBISTY pochwal sie jakie to autko :P teraz masz kobito motywację hehe oki mykam robic kolacje moze pozniej zobacze do was :)

MojeSkarby, spóźnione życzonka składam :) a prezent super dostałaś :) ja też poproszę o info odnośnie kociołka :) ja dziś zaliczyłam z małą kolejne zajęcia dla rodziców z dziećmi w przedszkolu - fajna sprawa, a teraz odpoczywam :) miłego wieczoru

Wiatm :)) Zaraz przeczytałąm o co prosiłyście i odpisze:)) ja właśnie wyprawiłam mezusia do pracy i mam czas dla siebie, hihi

Klarissa--- to serio macie jakiegoś pecha z tym domem, Ty aa może to znak,że macie jeszcze zaczekać, ale kto to widział sprzedać dom wraz z lokatorką tp jakiś bezsens:( ten kociół to takie koryto tu po naszemu, ja maiłam zamówione średnie i płaciłam 60 zł ale na dzień dobry zabierają 50 zł zaliczki, ale od razu po dostarczeniu oddają, ja tam miałam 2 golonka, pierogi z kapustą, kapustę zasmażoną, bigos, żeberka, 4 kiełbasy z grilla, kurczaka, ziemniaki z pieca i takie małe kluseczki podsmażane, a zamówiłam to w takim lokalu ze swojskim jadłem:)) poważnie pychotka, polecam, jak u was takie coś jest to kupcie, nie pożałujecie:)) to autko to Opel Calibra srebrna, dziś już jechałam fakt faktem kawałek bo wiadomo strach bez papierka jechać ale musiałam wypróbować, jeżdzi się świetnie, a do egzaminu jeszcze przeszło 2 miesiące, chyba mnie wrzód weżmie ze złości

widzę że nikogo już nie ma :(( Chyba szybko chodzicie spać, co ? To ja zmykam pod prysznic a potem poczytam jeszcze trochę, pa pa :))

MojeSkarby--już sama nie wiem co mam myślec ale z dnia na dzień kiedy codziennie sie dowiadujemy takich "rewelacji" to normalnie mi sie odechciewa tego domku ;/ eee to ten kociołek to fajna sprawa i wcale nie drogi interes ale u mnie chyba takiego czegoś nie ma! mąż ogląda film o katastrofach górniczych na tvn mały jeszcze lata ;/ a ja buszuje po necie...

klarissa---- to macie nie ciekawie jednym słowem z zakupem domu, przykro mi:( a ja jak pisałam mężus w pracy, własnie wyszłam spod prysznica, mała śpi od 19 a synuś od 20... zyc nie umierać, hihi :)) Czekam właśnie na program co oglądam zawsze na FoxLife, ale oni zawsze mają czas

a o ten kociołek popytaj u siebie, pewnie coś znajdziesz, ja adres tego mojego znalazłam na necie, bo kumpela mi obiecała dać namiary, i dała ale wczoraj to trochę nie w porę, no i oni byli drożsi

wiesz jak jest fajny dom fajna okolica i w ogóle to zasze coś albo szkody górnicze albo kobita która najpierw chce sprzedac dom a dopiero pozniej szukac mieszkania no obłęd;/ oki ja mykam senkać dobranoc dziewczyny :) muszę poszukacw necie moze jest taka restauracja co ma te kociołki:P

Witam :) a co tu takie pustki?? Kurcze taka ładna pogoda a ja bez wozka ;/ był w samochodzie i pojechał z mężem do pracy musze wyjsc z małym bo zwarjuje z nim w domu noo ale bez wózka już widzę ten spacer :) Teraz czekam az mi zasnie i muszę trochę mieszkanie odgruzowac hehe... i obiadek zrobic tylko jeszcze nie mam pomysłu co ;/ oki wpadnę pzoniej moze ktoś sie pojawi

Klarissaa, a ile ma Twój mały? u nas spacerki bez wózka wchodzą w grę w dwóch przypadkach, jak tata niesienie mała na barana, albo jak mała bierze sobie wózek i lalę, a tak to średnio chce chodzić, iść idzie, ale ile się namarudzi :(

Moj mały teraz 24 konczy 14 m-cy on isc idzie tylko nigdy nie tam gdzie ja chce isc tylko zawsze tam gdzie on na palc zabaw mam dosłownie parę kroków wystarczy przejsc przez ulicę a z nim będe szła z 15 minut albo tam dojdziemy albo w końcu nie ;/

oj, moja ma dużo więcej, a mam to samo, właśnie marudzi, gdzie to ona chce iść, a po drodze zerwać kwiatka, a podnieść szyszkę itd., itd. ...

a twoja ile ma?? no moj tez lubi po trawce sobie pochodzic po krawężnikach sie powspinac mam jeszcze taki rowerek i w ostateczności wezmę go w nim tylko tez w nim długo nie posiedzi hehe... własnie mi zasnoł :P

hej ja zabiegana załatwianiem spraw związanych z chrzcinkami, czekam nadal na zaproszenia bo okazało sie ze zawiniła nasza piękna poczta ;P za to szatka już jest formalności załatwione dziś idziemy zapłacic restauracje

aaa to macie trochę latania hehe dobrze ze ja mam już to za sobą moj mały jak był chrzczony to tez miał skonczone dwa m-ce :)

ja tez chwilkowo mam przerwe bo mała zrobiła mega kupke i śpi hmm choc mamy problem bo robi je co 5 dni a dziś musiałm jej czopek glicerynowy dać :(

uuu to nie dobrze moj systematycznie robi kilka razy dziennie :) ale martwi mnie bo od dłuższego czasu robił takie kulki twarde dzis juz normalna była :)zobacze jak bedzie pozniej...

Witajcie :) MojeSkarby - spóźnione, ale szczere i najserdeczniejsze zyczonka :):) Klarissaa- masz ślicznego synusia :) Widzę, że tez korzystacie z szeleczek do chodzenia. My właśnie je dostaliśmy w prezencie i jak malutka zacznie biegać będziemy ich używać :) A synuś to cały mama :) Zabusia - gdzie chccicie córeczkę? :) A mi się marzy w koncu własne mieszkanko - nie wynajmowane. Nie dość, że czynsz to jak rata kredytu, to kredyt teraz dostać to masakra. Ale pamiętam jak się rok temu wprowadziliśmy to mieszkanie szare, puste, a teraz jest takie fajne i przytulne aż chciałoby się je mieć na własność :) Choruję na Ikeę i ilekroś tam jesteśmy to zawsze coś kupię :) Idę robić obiadek bo moja rozrabiaka w końcu śpi :)

Olcia szelek używalismy bardzo krótko moze ze dwa dni jakos mi one nie pasowały tzn mały tak nie fajnie w nich wyglądał hehe ale ogólnie rzecz bardzo dobra! dziękuje za stweirdzenie ze mały do mnie podobny :P moj A.by sie obraził bo jak był młodyszy to naprawde był podobn do taty ale teraz większość osoób uwaza ze juz do mnie a tatuś cały czas ze do niego :D

Klarissaa - wiesz u mnie większość mówi, że moja mała to cały tata. A ja uważam, ze jest taka więcej ze mnie :) zwłaszcza charakterek - taka bojowa jak ja :)