Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mami2005

Katowice - mamusie poznajmy się

Polecane posty

Bobovita moja bartowa własnie wpadła przy tabletkach :P ja wiem ze to przypadek jeden na milion ale się zdarza :P

Klarissa no jak mozna przy tabletkach wpasc hihi :D dla mnie to jest duzy komfort, no ale i tak musze zaczekac bo nie mam jeszcze zrobionej cytologii wiec dopoki nie ma wyniku to nic nie bedzie :P nic mamuski ja sie zbieram, prysznic i nynu, wy to sie macie fajnie co macie juz dzieci odchowane bo i wyspane i wszystko mozecie zrobic, a przy takim szkrabie to ja ledwo cos ugotuje, no ale wszytsko jest do przejscia, macierzynstwo jest super, ale jak jestem padnieta i nie wyspana to mam dosc ;) dobrej nocki dziolszki :D

MojeSkarby --> Ja do egzaminu podchodziłam narazie tylko raz. Oblałam i potem zupełnie wyleciało mi z głowy to prawko. Natan dość trochę chorował, był na zastrzykach, co chwilę coś no i tak się stało, że przepadły mi testy. Mój instruktor pojechał mnie zapisać, miałam w zeszłym miesiącu, ale tramwaje się zablokowały i nie dojechały. Wyłam ze złości cały dzień... Wkurzyłam się na ten Bytom i przenoszę papiery na Dąbrowę, mam zdecydowanie lepszy dojazd :) Co do tabletek, to serio... Jest super. Mam ten komfort psychiczny, ze szansa na ciążę jest na prawdę mała. A też nie jestem gotowa na dziecko.. chyba nigdy już nie będę, ale to już inna kwestia :) Ja zmykam :) Mężuś ma urlop i żądzi w kuchni.. uwielbiam to hi hi A przyznam szczerze, że gotuje całkiem nieźle :) Miłej nocki :)

odchwane dzieci hmmm fajnie by było :D teraz mam dobrze bo tatusjest na l4 to troche się nim zajmuje ale jak juz wroci do pracy to będzie cięzko z czasem na neta bo moje dizecko to takie jest ze się długo sam nie pobawi wszystko szybko mu się nudzi he he... Bobovita nie wiem jak ale przykład mojej bratowej pokazuje ze mozna he he... oki dziołszki :D spadam i ja i tak tu juz chyba nikogo dziś nie będzie moze jeszcze poznij tu kukne :D

heloł kobitki :P melduje sie z kawa :) Nataliee ja tez uwielbiam jak moj rzadzi w kuchni, wlasnie szykuje mi tosty :D w ogole odkad jest dziecko ja mniej przebywam w kuchni niestety, ale jak sie troszke odchowa to mysle ze to sie zmieni :) Klarissaa to sie masz fajnie mezus w domku ;) meldowac sie!! :P

moje skarby- powodzenia jako prac admin, ja niby tez mam taki wyuczony i doswiadczenie etz mma w tym ale kas ajets tak marna ze szok :/ na szczescie mam jeszcze kilka innych zawodow, chcoiaz tez ciezko :/ teraz zastanawiam sie nad grafikiem komputerowym a co do pomaranczy to sie zgadzam ze cholota wyjechala na zachod i chwala im za to :D:D patzr moja tesciowa i szwagierka - kundle :D:D:D a prawdziwi slazacy zostali jak moj maz :D:D:D ja sie nie zlaiczam do rodowitych slazakow bo ja tylko wzeniona i urodzona na slasku :D:D ale moj maz jest od kilkunastu pokolen ze slaska, mowi po niemiecku i ma niemieckie obywatelstwo ale w przeciwienstwie do kundli co to uwazaja ze na zachodzie tak dobzre i tam ich pzrzenaczenei to on jest ŚLĄZAKIEM i stad nie wyjedzie!

Bobovita- współczuję Ci kolek..ja niestety nic nie mogę na ten temat powiedzieć, bo moja mała nie miała ich wcale...ale jest nerwuskiem i czasem potrafi płakać tak, że nie da się jej uspokoić :( MojeSkarby -ja prawko zdawałam we Wrocławiu i zdałam za 4 razem. Ale mój m zdawał w Dąbrowie i słyszałam, że jakoś tam przyjaźniej niż w Bytomiu - ale tylko słyszałam :) Nataliee - zazdroszczę męża :) mój też coś tam robi i zmywa , ale tak, że muszę potem całą kuchnię sprzątać :) A Wy wracacie po macierzynskich do pracy? Bo ja już za 2 miesiące :(:(

ale pustki... Olaa26 ja od nowego roku mam zamiar isc do pracy ale nowej, a do konca roku placi mi zus wiec spokojnie moge siedziec w domku :) chociaz nie powiem brakuje mi ludzi, takiego odreagowania, ale juz mamy wrzesien praktycznie i zanim sie obejrze bede musiala malucha zostawic np. w zlobku :( wiec poki co ciesze sie ze moge z malym spedzac tyle czasu :)

ja wrocilam do pracy po macierzynskim od razu i bylam zachwycona tylko maly w zlobku zaczal chorowac i... coz zwolnili mnie z pracy po pol roku, 2mce siedzialam w domu az znalazlam nowa prace i teraz caly zcas pracuje bobovita a masz jzu zaklepany zlobek?

Myszsza jeszcze nie mam nawet sie nie rozglądałam, czekamy az juz na dobre sie wprowadzimy, wiem ze moze byc problem, no ale nawet nie wiem gdzie sa, no a tez nie wiem jak bedzie z praca, a pewnie latwo nie bedzie....

Melduje się :) Ja dopiero teraz mnóstwo spraw i jeszcze rodzice wrocili wiec jak wyszlismy z domku ok 10 wrócilismy o 19 ;/ Bobovita-niestety mąz już od jutra wraca do pracy-szkoda bo lubie jak jestesmy wszyscy w domku zawsze coś ugotował chcoiaz kuchnia wyglądała strasznie ale smaczne było-ma chłop talenta he he noo a od jutra znów wszystko na mojej głowie jeszcze z tym domem tyle załatwiania ze szkoda gadac no ale cus za cus:P to narazie chyba tyle papa

SORKI ale dziś nie miałam czasu, przepraszam Was bardzo Bobovita---tabletki nie są takie pewne, mój synuś to właśnie dzieciątko z czasów łykania tabletek nic nie daje 100% pewności :)

myszsza wiesz to zależy gdzie pracowałaś, skoro mówisz małe zarobki ja miałam takie,że nie narzekałam i chwaliłam sobie ja także mam inne w zanadrzu, sprzedawca, pracownik pizzerii a teraz kończe kosmetyczke z wizażem,ale jednak ta administracja mnie najbardziej pociąga, w piątek właśnie mam spotkanko w sprawie takiej pracy w kancelarii notarialnej :0 jestem dobrej myśli, dobra spadam będe rano, jak wszystko dobrze pójdzie, bo musze jechać zapisać się na ten cholerny następny egzamin do rybnika a przy okazji jeszcze inne sprawy załatwić, ale myślę,że znajde chwilke po 8 po spacerku z psiakiem i małą a w czasie kawki porannej:) dobranoc dziewczynki:)) Klarissa--- kiedy się wprowadzasz i kiedy wypijemy kawke?

Witam czwartkowo i z kawką w ręku:) Udało mi się na chwilkę wskoczyć,ale widzę,że tu pusto:( Miłego dzionka, pogoda w miare ani za ciepło ani zimno, czyli tak jak lubię :)) Narka

Widzę,że was nie ma to zmykam, walnąć makijaż, dopić kawkę i wyruszam w świat,hihi:) Myślę,ż po poludniu ktoś będzie:))

Cześć babeczki :) Ja tylko wpadam się przywitać :) Net mi chodzi wolniej niż żółw, a ja z tych niecierpiliwych, więc wolę z komputera nie korzystać, żeby ze złości go przez okno nie wyrzucić :D Ja mam lekkiego kaca :) Wczoraj spotkałam się z koleżanką, której nie widziałam dobrych 5 lat, także nadrabiania i gadania było sporo... przy winku rzecz jasna :) A dziś też taki milutki dzień.. Teściowa ostatnio często bierze młodego do siebie na cały dzień... A my mozemy pokorzystać. To mąż mnie dziś zaprosił na pyyyyszne malibu :) Życzę miłego dnia :)

hejka mnei dzis straaasznie boli glowa bobovita ja bym na twoim zapisala juz dziecko do zlobka a nawet kilku, okres oczekwianai w katowicach to ok roku do dwoch lat wiec... no chyba ze stac cie na prywatny i ci nei zalezy ale z tymi tez krucho.. moje skarby - powodzenia, ja pracowalam najpierw w sejmie 5 lat i wtedy narzekalam na zarobki a jak sie okazuje teraz zarabiam z tego 1/4 :/ potem 2 lata pracowalam w salonie i serwisie ciezarowek i neizle zarabialam ale coz dzis ide na rozmowe do firmy transportowej moze wroce do korzeni ?

Melduje się! ja dopiero teraz musiałam męża wyszykowac do pracy i troche odgruzowac mieszkanko :D ja po południu wybieram się do mamy nie chce mi się siedziec w domku z małym MojeSkarby--planowalsimy na świeta BN ale chyba coś mi się zadaje ze nie wyrobimy się w czasie :( kopalnia będzie nam naprawiac te szkody tzn remontowac ten dom na zewnątrz wiec dopiero po remoncie sie wprowadzimy a jeszcze w środku masa roboty więc nie wiem kiedy to będzie ja bym chciała zeby było to juz ale co ja mogę he he...ale trzeba pozałatwiac te wszystkie sprawy papierkowe a wiece jak to sie u nas odbywa ;/ ale kawkę na pewno razem wypijemy-cierpliowości he he

heloł :) MojeSkarby mimo wszystko mam 100% zaufanie do tabletek, zdarzalo sie nawet ze zapomnialam wziać bralam na drugi dzien czy jakos tak i bylo ok ;) no ale jak mowisz wszystko moze sie zdarzyc ;) Nataliee to zaszalalas :P Myszsza wiem ze takie kolejki sa i jeszcze nie wiem co zrobimy, narazie nie mamy glowy do szukania bo tyle spraw z tym mieszkaniem jest... w ogole moglam zapisac malego do zlobka jak sie tylko o ciazy dowiedzialam :o szok co to sie dzieje Klarissaa 🖐️ a my do poludnia bylismy na spacerku maz gotowal obiad zrobil caly garniec kompotu z jablek :D bede zagladac ;)

Witam ponownie ja wrociłam od mamy zaraz bede robic obiadek mężowi wiecie co z tym żłobkiem to ja się smiałam jak byłam w ciązy ze juz zapisują dzieci które sie jeszcze nie urodziły a gdybym ja tak zrobiła dziś mogłabym smiało pracowac :) ale coż tak wyszło :P gdzie sie podziewacie??

carrefour-promocja pampersów 111 szt za 75 zł i chyba są wszystkie rozmiary w takim kartonie jakby ktos bym zainteresowany :P

Klarissaa my mamy zapas pampersow bo od tescia z pracy sie zlozyli hehe wiec mam paki na dosc sporo :)

Bobovita powiem Ci ze to bogactwo taki zapas ja przewaznie kupuje tak zeby starczyło mi na cały miesiąc ale i tak czasem zostanie czasem braknie nigdy nie moge ucelowac he he... ale myslę,ze jeszcze troszke i będziemy sie żegnać z pampersami ale jak sobie pomyslę ile nas to będzie kosztowało nerów to az mi słabo he he ale coż coś za coś

nie no zegnanie sie z pampersami chyba nie bedzie az takie zle, ja swojego chce dosc wczesnie nauczyc, a co z tego wyjdzie zobaczymy narazie mam duuuuuzo czasu wiec o tym nie mysle :)

moj na pewno sie nie boi nocniczka jak skonczył poł roczku dośc dobrze juz siedział to zaczelsimy go sadzac najpierw w ubraniach potem w pampersie a potem na goła pupę teraz jak go sadzam to zawsze coś tam zrobi ale jeszze nam troszkę barkuje a ty masz duzoo czasu to prawda :)

Klarissaa to ja sie bardziej obawiam smoka, bo np. ja jak mialam 3 latka szlam do przedszkola i mialam swojego ulubionego smoka nigdy go nie opuszczalam :D wymienic na nowy nie chcialam, bo ten byl moj i juz, mama mi mowila ze juz byl smierdzacy znaczy ta guma :D a ja dalej tylko ten smok, w koncu moja babcia pomogla mi go spalic w piecu tak sie pozegnalam ze smokiem :D no a jak widze jak moj maly teraz jest za smokiem to moze powtorzyc incydent mamy ;)

skad ja to znam moj mały tez juz ma takiego smoka ze wstyd z nim wychodzic z domu ale coz innego nie chce ;/ ostatnio moja mam kupiła mu nowy to jak mu włozyłam do buzi to miał mine ajkby zaraz miał zwymiotowac i nie chce innego ;/ ja nie wiem do kiedy miałam smoka ale pamiętam jak jeździłam do babci na wakacje to moja babcia mi go pokazywała miała schowanego na pamiątke musze zayptac czy go jeszcze ma :) a moj mąż do 6 lat cyckał :D tylko ie tak non-stop ale miał w kieszeni i jak mu się zachciało wyjoł pocyckał i schował he he a pzoniej wrzucił do stawku jak juz się wszyscy z niego smiali :)

prze chwilka myslałm ze padne ze smiechu moj mały synus siedział w pokoju na dywanie bawił sie zabawkami gadał sobie krzyczał ja zawsze ale nastała niepokojaca cisza wchodze do pokoju a moj synus lezy na golasa na dywanie i ogląda bajke sam zdjoł sobie pampersa :D jak on to zrobił nie mam pojecia ale usmiałam sie :D :D ah tee dzieci