Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mami2005

Katowice - mamusie poznajmy się

Polecane posty

hej dziewczynki mój maluch właśnie zasnął ;) mojeskarby powiem że jestem w szoku z tą ciążą hmm sama strasznie sie boje żebym nie zaszła zaraz znowu niby zaczęłam brac azalie ale jakoś mam stres choć juz drugi pierwszy raz mam za sobą jednak z gumką bo miałam obawy nie wiem co bym zrobiła trzymajcie się dziewczyny czemu to my tak musimy cierpieć dziękuje za miłe powitanie

Witaj ZABUSIA Ja nie połykam teraz tabletek tylko mam założoną wkładke 5-cio letnią i jak na razie mam spokój, żadnych bolesnych miesiączek jak przy tabsach i długotrwałych krwawień tylko 2 góra 3 dni plamienia i po wszystkim, chociaż moja kuzynka przy wkładce wpadła, ale ona zażywała jakiś leki, więc może coś żle funkcjonowało u niej

Witam :) MojeSkarby---współczuje moge sie tylko domyslac co przezywasz :( moj mąż pracuje na kopalni i jak sie stanie tak ze jest pozniej niz powinien odchodzę od zmysłów bo przewaznie jest w domu tak jak powinien :) Witam nową kolezanke myslę,ze zagoscisz u nas na dłuzej :) Jak juz pisałam wczoraj byłam w Rybniku oglądac kolejny dom szczerze to mam już dosc do zimy chcemy coś znalezc i myslę,ze wczoraj widzielismy to o co cały czas nam chodziło dzis jedzie oglądac go moj tatuś i podjąc musimy dziś ostateczną decyzję bo jest duzo chętnych na niego MojeSkarby ty moze wiesz gdzie sąBoguszowice bo tam własnie jest ten dom to chyba nie daleko od ciebie wiec moze kawkę wypijemy jak juz sie urządzimy o ile moj ojciec sie zdecyduje bo my i moja mama jestesmy na TAK :p zycze zdrówka dla chorych dzieciaczków moj na szczescie zdrowy al e przez jego pomysły zabiora mnie chyba do toszka czasem to nie daje z nim juz sobie rady ma dopiero 14 m-cy a pomysły jak kilkulatek ;/ wczoraj jak zasnoł ok 19 tak wstał dzis o 8 rano :D ale miał melodię he he oki wpadne na kafe pozniej czyt.wieczorkiem :)

To pocieszne, że nie tylko ja nie lubię stać przy garach hi hi :) Wszystkie moje znajome gotowanie uważają za hobby... a ja za głupi obowiązek, bo coś trzeba jeść.. :)

he he w koncu 14 strona :D a ja lubię gotowac ale pod warunkiem,ze mam na to czas a nie w biegu :) w niedziele mamy chrzciny a nie mamy jeszcze prezentu i nie wiem kiedy go kupimy bo mąż wychodzi o 16 do pracy wraca w nocy ;/ chyba jedynie w sobotę kurczę tak na ostatnią chiwlę ;/

Ja lubię piec ciasta. Tylko to mi dobrze wychodzi :D My w niedzielę na urodziny do teściowej... tzn tylko mój T pojedzie... Powiem wam, że ta ospa Natanielka spadła mi jak z nieba, bo ja już kombinowałam jak tu zasymulować jakąś chorobę, żeby tam nie iść :D

moje skarby ja jakoś bałam sie wkładki i tego że czasem lubi sie przesunąć i wogóle jestem podatna na infekcje wiec jakoś wybrałam tabsy ale sama nie wiem zobacze może przez te are miesięcy bedziemy stosować gumki a jak skoncze karmić to wróce do moich starych tabletek yasmin narazie nie moge napatrzeć się na moją malutką córeńke hehehe i to mi wystarczy co do gotownia to bardzo lubie ale teraz jakoś brak czasu na fantazyjne potrawy

my mamy weekend dla rodziny hehe mąż wraca dziś w nocy z tygodniowej delegacji wiec spędzimy miło we trójke a za tydzien mamy chrzcini naszej Zuzanki

Ja nie mówię,że nie lubię gotować ja uwielbiam a szczególnie eksperymentować w kuchni, tylko wkurza mnie to,że jak jest impreza to człowiek zapieprza jak głupi osioł a potem rach ciach i wszystko puste jedyne co mi nie wychodzi, to ciasta, moja mam każde upiecze,a ja zawsze zakalca, woęć zawsze wolę jakiś deserek na szybko wymyślić czy sałatkę owocową Klarissa----tak wiem gdzie są boguszowice no to jakieś pół godzinki maksymalnie samochodem ode mnie:)) Zabusia, ja też słyszałam o tych przesunięciach ale ja przez wiele lat miałam problemy z jajnikami, nawet miałam lapaproskopie robioną, bo maiłąm jakieś zrosty na macicy po 1 ciąży a i tak to nic nie ndało, więc lekarz po tym poronieniu uznał,że najlepiej jak zajde w ciąże wtedy one się po naciagają i zastanowiła się nad wkładką, więc jak mała skończyła 2 miesiące pojechałąm do niego i założyłąm

ok zmykam podgrzać zupke bo synuś zaraz wraca,a potem idziemy na msze szkolną i spotkanie matek dzieci komunijnych,pewnie znów się nasłuchamy od księdza, hihi :)) na razie,

MojeSkarby--->>to rewelacja po 15 bede wiedziec czy to ten czy dalej szukamy;/ masakra :) a ja dziś rolady na obiadek :P uwielbiam ja nie zazywam zadnych tabl;etek wkładek itp. :P

Zabusia 🖐️ - ja też z sosnowca :) Dawno nie byłam, ale wyjazdy i muszę usiąść na spokojnie i Was poczytać. A w dzień czasu mniej bo moje dziecię przestało spać :0

i ujawnił się mój nick z innego forum - no trudno :):) Nie szkodzi :) Zabusia - a w której części Sosnowca mieszkasz?

Witam wieczorkiem :) Boże jedyny coż ja mam dziś za podły nastroj nic mi sie nie chce prkatycznie wszystko robie z przymusu nie wiem moze jakas jesienna deprecha ;/ nawet na spacer nie chciało mi sie isc z młodym ale w koncu poszłam bo jeszcze sie nasiedzi w domu ;/ teraz juz lezy w łóżeczku myslę,ze za chwilę zasnie bo muszę odpocząc chwilę bo nie wiem co sie ze mną dzieje ;/ oby to minęło i nie trwało zbyt długo bo wszyscy ze mną oszaleją a i ja chyba sama ze sobą ;/ jeszcze ten straszny wypadek w kopalni taka tragedia jak juz wam pisałam moj maż pracuje na koplani ale nie na tej i dzis normalnie bałam sie go puscic do pracy :( mam brata górnika i ojciec moj tez jest górnikiem który w tym m-cu odchodzi na emeryturę moze dlatego ze tyle bliskich mi osob pracuje na kopalni mnie ta tragedia po prostu dobiła :( ok konie tych smutów jest tu kto w ogóle??

Ja wpadam tylko na chwilkę, dziś mam masę spraw do załatwienia. Chciałam tylko złożyć najserdeczniejsze życzenia naszej solenizantce :) MojeSkarby --> Wszystkiego naj naj najlepszego!! Sto lat!! Pozdrawiam i zycze miłego dnia :)

MojeSkarby-->Wszystkiego Najlepszego duzo zdrówka miłosci pomyslności i pociechy z męża i dzieciaczków,znalezienia fajnej pracy która prócz satysfakcji da Ci dużo kaski :P 🌼 👄

Wiecie co... Jestem zdruzgotana... Jak czytam to, co wypisują kafeteriusze o górnikach, o tym co stało się w tej kopalni... Pierwszy raz od bardzo dawna odebralo mi mowę. Ile ludzie mają w sobie zawisci...

Nie przeczytalam tego wszystkiego bo to nie na moje nerwy!ale nie wiem skąd w ludziach tyle złosci zamiast modlic sie za tych którzy mają szanse jaką kolwiek na przezycie to pierdolą głupoty o kasie ze jakim prawem mają dostac a takim,ze to ich pieniądze a z resztą co to za znaczenie przeciez nie wróci im to zycia :( jestem wstrząsnięta tym oco przeczytałam połowa z tych ludzi nie zdaje sobie sprawy jaką prace wykonuje górnik i jakie marne pieniądze za to dostaje niejedna nauczycielka zarabia więcej i sie pluje ze jej mało;/ nie msylcie ze mam coś do nauczycieli tylko denerwuje mnie to,ze pracę górnika porównuje sie do pracy nauczycieli;/ nie mogę pisac juz na ten temat bo płakac mi siec chce taka tragedia tyle ludzi zginelo a jakies pizdy głupie piszą o kasie szok po prostu szok ;/

Ludzie zawsze się rzucają jeśli chodzi o pieniądze. To czysta zawiść, żeby drugiemu nie dać. Jest mi przykro, na prawdę... że taka znieczulica panuje w naszym kraju i najzwyczajniej w świecie jest mi wstyd za naszych rodaków. I nie dziwię się, że mamy totalnie zrypaną opinię. Wiem, że codziennie jest wiele wypadków. Może faktycznie niesprawiedliwe jest to, że nie wszystkie grupy zawodowe dostają jakąś rekompenstatę, ale pieniadze to nic w porownaniu ze strata bliskich osob. A ludzie psy wieszaja na gornikach, jakby to od nich zalezalo komu rzad przyznaje pieniadze. Na prawde... Ludzka tragedia, a oni tylko pierdola o pieniadzach. WSTYD to malo powiedziane. Tez wole sie na ten temat juz nie wypowiadac, bo mam ochote cos roztrzaskac, taka jestem, wkurzona na tych idiotow. Gdyby jeden z drugim zjechal na dol i popracowalby pare dni... mysle, ze zmienilby zdanie. Ale najgosniej szczekaja Ci, co gowno wiedza.

cześć dziewczyny, mogę sie do was dołaczyc?? jestem z K-c a dokładnie okolice witosa :) co do tragedii to straszne:( w mojej rodzinie nie ma gornikow, ale wyobrazam sobie co moga czuc ci ludzie, a ten link tak przejrzalam co ludzie pisza, ehh szkoda gadac...

a ja sie chce pozegnac z topic'iem bo z ludzmiz sosnowca nie jestem wstanie rozmawiac sorry ale mama swoje upzredzenia i powody do nich papap

myszsza --> Wiesz co?... Brak mi słów. Jesteś jakaś zacofana i mierzysz wszystkich ludzi swoją miarą. to żenujące, na prawdę. Nie znasz tych dziewczy, ale już je skreslasz, bo są z Sosnowca :o Dziewczyny kochane te z Sosnowca i z innych miast, wszystkie jesteście tutaj mile widziane :) Ja osobiście uwielbiam sosnowiczan, bo własnie od nich doświadczyłam najwiekszej gościnności i sympati. Za to od ludzi z Katowic najwięcej chamstwa i wyzwisk (praca) A mimo to nie mam do nikogo zadnej urazy, bo wiem, ze sa ludzie i "ludzie" No to żeganj myszszo! A reszte pozdrawiam :)

Nataliee dzieki ;) ja tam lubie ludzi z sosnowca, mam super kumpele ktora poznalam w poprzedniej pracy mimo ze sie nie spotykamy to zawsze jakas wiadomosc, telefon :) no i moja kochana ciocia tam mieszka :) no i mnostwo ludzi ze studiow bylo z sosnowca :D wiec mi to tam obojetne skad jest czlowiek, wazne zeby byl człowiekiem!!!! no i wyczailam tutaj Zabusie ona z sosnowca i ja lubie bo znam ja z innego topica :P:P ha! grono nasze widze skromne moze dolacza jeszcze jakies mamusie ze slaska niekoniecznie z Katowic czy okolic... :)

Gość znam mysze
z innych topików i ma ona nieprzyjemny, konfliktowy charakter, poza tym wszem i wobec chwali się w internecie, że bije swoje dziecko i popiera przemoc