Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mami2005

Katowice - mamusie poznajmy się

Polecane posty

a przypomnij ile ma Twój mały? jeszcze nie ogarnęłam :( u nas się sprawdziły snaki z oparciem i do tego śpiworek taki ciepły, zapinałam małą, jak była malutka, to dodatkowo zapinałam jeszcze i jeździłam :)

No to ja miałam szczęście, bo mieszkam w bloku z windą, także nic nie musiałam dzwigać, ale mimo wszystko... żeby dzieci okradać... mam nadzieję, że tym złodzieją ręce pousychają... :o Nasza spacerówka tez kompletnie nie nadawała się na zimę... nie było szans, żeby nią przejechać przez śnieg, także w zeszłym roku jezdziliśmy tylko sankami. No a w tym będzie to samo, bo wózka już nie używamy w ogóle :) A powiem Wam, że mi go brakuje... zawsze to zakupy wpakowalam do kosza i jechalam, a teraz wszystko musze targac w rekach :)

14 miesięcy :) Ja widziałam takie sanki w tamtym roku,z oparciem i z takim okryciem w ogóle to całe były w takim futerku super sprawa ale pewnie i kosztowna zabawka :) ja jeszcze wozka muszę uzywac wiadomo,ze juz mniej no lae jeszcze hehe...

z wózkiem to wygoda, owszem :) nawet na jakiś dłuższy spacer, to i jakieś ubranko i coś do zjedzenia, do picia ... teraz też coraz częściej bez, ale właśnie wcale bym nie powiedziała, że to wygodne

14 miesięcy to jeszcze mało:) widziałam też te sanki, o których piszesz :) kosztowały wiem, że więcej niż zwykłe, ale dokładnie nie pamiętam, ale jakby dodać sanki i śpiworek, też wyszło trochę , tylko, że śpiworek dostałam :)

wiesz tak patrze i super te spiworki ciepłe na bank! moze kupię zwykłe z oparciem i taki śpiworek i gitara :D po co przepłacac :Pkupię droższe a tu sniegu nie będzie i co z nimi zrobie hehe mysle,ze moj klocek wejdzie w ten spiwór :D

powiem Ci, że jest super ciepły :) i można kupić takie na 90 cm i na metr z hakiem :)ja w sankach układam je tak, że to co jest jako kaptur, zakładam na oparcie i mała spokojnie siedzi, ciałko ma schowane, a jak wieje, to aż pod brodę zakładam jej to co się niby do dekoracji wykłada :) jak Ci się chce zajrzeć, to na lutym tego roku mam fotkę właśnie z tym śpiworkiem www.wikolandia.blogspot.com

CzarneOczko, przeglądałam teraz stronę elfika i widzę, ze maja zapisy też na wtorkowe zajęcia ...

dziękuję :) no ja to naprawdę polecam, jestem mega zadowolona :) nie jest to może tanie, ale wygodne i wiem, że małej ciepło jest moja ma 2,5, w tym roku na pewno będziemy jeszcze używać, kto wiem, czy i nie za rok, chyba, że ją bardzo wyciągnie :)

Pedagog... nie wiem jakie są zajęcia we wtorek, ale chyba dla mniejszych dzieci. A z panią Magda jestem umowiona na maila gdyby powstało jakieś miejsce. Świetny macie ten blog... poprostu superrrrrrr pomysł :) Co do wózka to najlepiej jeżdżą po śniegu te z dużymi pompowanymi kołami, ja miałam taki głęboki i był na zimę rewelka, w zeszłym roku miałam już spacerowy parasolkę i się strasznie wkurzałam jak miałam gdzieś nim jechać. Więc wybierałam sanki albo na nogach bo i tak było szybciej niż tym wózkiem.

Pedagog na Waszmy blogu jestem ja :D, o mało nie padłam jak siebie zobaczyłam dobrze że mam śliczną żółtą buźkę na sobie... A swoją drogą to nie wiedziałam że będę na Waszych fotkach... hehehe

hej hej staruszki ja mam skończone w czerwcu 26 heheheh co do sanek ja planuje za rok narazie gondolka bedzie my miałyśmy bardzo udany spacerek mała pojadła i teraz śpi odwiedziałyśmy moją babcie ona tam, lubi byc śmieje sie i wogóle dziś na szczęscie jest kochanym dzieckiem ale czoraj to juz miałam depresje tak szlała modliłam sie juz o wieczór

A my dziś nie bylismy na spacerku bo ciągle pada :o i pewnie już dziś nie pójdziemy... Wypiłam z mężem kawkę poszłam powiesic pranie przychodze a on już spi ;/ ale o 17:30 mecz leci więc gługo nie pospi :P

CzarneOczko, we wtorki "pierwsze kroczki" uruchamiają, od 1,5 do 3 lat :) możesz zerknąć na grafik :) a p. Magda ma teraz chyba sporo na głowie, z tego co tam babki mówiły, więc może i zapomniała się odezwać za ocenę bloga dziękuję :) a co do fotek, to robiła je ta znajoma, mama Kuby :) ja zawsze jak mam kogoś na fotce, kto nie wiem czy sobie by życzył, to go buźkuję :) ale to już wiem, kim jesteś, teraz kojarzę :) ZABUSIA, oj zdarzają się taki dni przy dziecku :( ja nie raz na wieczór to mówię, że zamknęłabym małą w piwnicy, a kluczył połknęła :P ale to szybko mija :) miłego wieczoru :)

witam wieczorowa pora ;) maly spi, na dworze ulewa, a maz robi pieczywo czosnkowe :) jutro idziemy na te szczepienie bo zalatwilam sobie z inna pania recepte i wykupilam szczepionke w aptece i jeszcze mi sie oplacilo bo 30zl taniej wiec jestem zadowolona ze jednak jutro bedziemy to mieli za soba... Pedagog, fajny blog:) no i coreczka sweet:) ja na sanki jeszcze musze zaczekac :) ale mysle ze za rok to juz napewno bo maly bedzie mial wtedy 1,5 roczku :) a co do wózków na nowym mieszkaniu mamy wozkownie ale nie mamy jeszcze klucza wiec trzymam wozek w domu, u mamy tez bo jakos boje sie zostawic na klatce zaraz mam wizje ze ktos go dotyka, i takie tam ;) milego wieczorku babeczki :P

Pedagog... masz racje została utworzona nowa grupa wtorkowa, dzięki za cynk... ;) musimy się szybko jak coś decydować :) Synuś jak zwykle śpi już od godzinki a ja buszuje na necie i popijam wode mineralke

Moj mały jeszcze nie spi;/ coś marudzi mąż ogląda mecz a ja buszuje po necie ale zaraz idę spac boli mnie brzuch :o

cafka, pieczywko czosnkowe brzmi wspaniale :) CzarneOczko fajnie, ze mogłam pomóc :) szkoda, że nie łapiecie się na poniedziałki, zawsze raźno mieć kogoś, kogo się zna w pobliżu :) no cóż, może kiedyś się tak jeszcze trafi :) moja mała sobie śpi,a ja odpoczywam :)

melduje się z rana... :) pije kawke i sie budze :) My wyjeżdzamy na weekend na wies, małemu przyda się zmiana powietrza. Tak wiec bede sie meldowac po powrocie. udanego weekendu dla wszystkich, ja uciekam się pakowac....

dobry dzien ;) u mnie dzis chlodno ale widze ze sloneczko sie przebija :) CzarneOczko w takim razie udanego weekendu! :) my tez sie wybieramy do mojej babci ktora mieszka w beskidach, ale jak sobie pomysle ze maly wtym foteliku tyle musi byc to az mi sie cos robi, taki pokrecony w nim lezy ehhh za 1,5 godzinki na szczepienie, a na pozniej jeszcze nie mam planow...

Witam i ja u mnie zimno jak diabli brrr...ale dzis nie pada jak narazie wiec jest szansa na spacerek :) Ja też piję kawkę i się budzę :) Fajnie macie z tymi wyjazdami ja nie mam tak blisko rodziny gdzies na wsi dopiero na mazurach tesciów ale ponad 600 km ;/ jeździlismy już z małym dwa razy na świeta to miał pół roczku i teraz na wakacje:) uwielbiam tam jeździc dosłownie słodkie lenistwo nic bie trzeba robic i o nic się martwic :P Ale teraz to nie wiem kiedy pojedziemy na swieta jestesmy tu ale mają tescie przyjechac a na wakacje wybieramy się do Tunezji :):) moze na wielkanoc :) dzowniła moja mama zapowiedziała swoją poranna wizytę będzie w poblizu wiec wpadnie na kawkę :P A ja sie źle czuje dostałam @ i starsznie boli mnie brzuch :o No to wszystkim wyjezdzającym zyczę szerokiej drogi,miłego wypoczynku :) a reszcie miłego weekendu :)

miłego wypoczynku dziewczyny :) ja jeszcze nie mam planów weekendowych, dziś wybywam na konferencję, a poza tym ... czas pokaże :) słonko dziś piękne, ale chłodno jest :/

ulala myślalam ze będzie co czytać a tu ciszaaaaaaa my po szczepieniu nawet dobrze, mały śpi a nawet nie plakał az tak mocno może dlatego ze dostał w nozki szczepionki a nie w rączki, ja pije kawe bo nie wiem czy to ta pogoda ale jestem tak nie kumata jakby mnie ktoś w łeb trzasnal ;) we wtorek umowiłam sie do fryzjera bo coś kolor mi wypłowiał heh :P

Hej dziewczyny melduję się, że żyję tylko są u mnie rodzice do niedzieli i w związku z tym trochę zamieszania.Ale jak pojadą to nadrobię zaległości :) pozdrawiam Was wszystkie!

Ależ pięknie idą nam te strony :) My bylismy na kawce u znajomych teraz już jesteśmy w domku ale zaraz kolacja kąpanie małego itp itd :/ W sumie to nic się ciekawego nie dzieje he he...