Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mami2005

Katowice - mamusie poznajmy się

Polecane posty

Dzięki, tak właśnie zrobię :classic_cool: czarneOczko a o jakim przedszkolu myślałaś? Pytam tak z ciekawości :)

Nataliee--->>>ale mnie wystraszyłas kurcze ja pamietam,ze kiedyś tez brałam książki i chyba nie oddałam ale kiedy to było...? a w ogóle to witam was z rana ale zimno brrr...nic i sie nie h\chce przez tą pogodę ;/ dziś robimy przemeblowanie w pokoju małego musimy mu zrobic wiecej miejsca hehe... A tak to nic ciekawego u mnie stara bida... Kurcze w sobote chciałam jechac na zakupy kupic trochę ubrac małemu i nam na jesien i imę a moj mężulek mi oświadczył wczoraj ze idzie do pracy na rano w sobotę wrrr...;/

Klarissaa --> Kiedyś mówili w tv o tym, że ludzie wypożyczają książki i ich nie oddają i biblioteki mają kilkumilionowe straty i zapowiedzieli, że będą oddawać sprawy do windyfikacji... no i proszę... Ja byłam w szoku... tym bardziej, że nigdy wcześniej nie dostałam żadnego pisma, w którym informowaliby mnie, że mam oddać książkę... No i odsetki sobie narosły..

czesc dziewczyny Klarissaa, Czarneoczko dziekuje :) ale tak fajnie sie zlozylo ze znalezlismy goscia z komandora, i w porownaniu z tamtym kolesiem bierze polowy ceny a szafa jeszcze fajniej pomyslana i zamiast prawie 2,5 tys damy ok.1200zl :) Nataliee a to ci pech :o zapytaj czy mozesz oddac jakies swoje ksiazki, ja tez kiedys o tym slyszalam ze zabieraja sie za tych co nie oddali, no ale moze sie jakos dogadasz :) u mnie tez pogoda do bani :o w ogole sie wkurzylam!! miesiac temu jak szczepilam malego pani sobie zanotowala date i szczepionke na kiedy maja sprowadzic druga dawke, no wiec dzwonie dzisiaj a ta sama pani mowi mi ze ja pomylilam date ze zamiast teraz na piatek to na wtorek jestem zapisana i ze wczoraj skonczyly sie wszystkie szczepinki noz kuzwa, przeciez mam napisana kartke gdzie ona sama mi napisala date jutrzejsza i ze mam zadzwonic dzien przed, plany juz inne mamy moj ma pracuje zeby w przszylm tygodniu to zalatwic a dzisiaj ma wolne jest weekend to i maly by odpoczal po szczepieniu grrr ta nasza sluzba zdrowia :o gdybym wiedziala ze ta baba taka jest to inaczej bym sobie tego dopilnowala!!

No dokładnie tym bardziej,ze jak piszesz to już 7 lat! mogli chociaz wysłac pismo,ze masz tyle i tyle dni na oddanie a jak nie to sprawa idzie do windykacji wtedy byś na pewno sobie to jakoś załatwiła :)

cafka---szkoda gadac słuzba zdrowia he he pomyslał by kto :o widze,ze już nikogo nie ma więc lece sobie przygotwac obiadek i pranko wstawic Miłego Dnia :)

ja jestem ale musialam sie troszke "pobawic" z maluchem ;) a teraz sie usypia w wozku :) w ogole mnie bawi bo nauczyl sie wkladac piastki do buzki i nieraz cala pcha i przy tym rozne dzwieki wydaje a my mamy z niego ubaw :P Klariisaa szkoda gadac, jak sobie nie dopilnujesz to wszedzie wykiwaja i kit wcisna :o wy tu tak gdzie kto mieszka zeby sie spotkac, a moze ktoras z was jest z okolic witosa? :) moze kiedys zrobimy wiekszy zlot? :D a tak w ogole spytam jesli moge of korse, to ile macie lat? :) jak ktos nie chce to niech nie odpowiada hihih

Ja tez jestem na chwilkę mały własnie opróżnił sowją szyfladę ze skarpetkami i rajstopami i teraz się ąłdnie tym bawi :D cafka--ja za 5 dni będe miała 24 :D stara dupa ze mnie już :D a no tak bo kilka osob dołączyło troszkę pozno do nas a my wczesniej podawalismy sobie linki na NK jak macie konta na NK to dawać dziewczyny dawać :)

witam :) ale się ładnie zrobiło, słoneczko świeci :) CzarneOczko, a może skontaktuj się z panią Magdą, żeby miała Cię na uwadze, bo czasem ktoś rezygnuje, nie wykupuje karnetu, może uda się Wam jeszcze wskoczyć Nataliee, u nas od dzisiaj grzeją :) póki co delikatnie, ale już powietrze przełamane :) masakra z tą karą :/ ale można iść i pogadać, może coś obniżą, jak dasz kilka swoich książek :) Klarissaa, jak ty stara, to co powiesz o mnie? :) w maju 28 :)

Klarissaa Ty stara?? ja rok starsza od Ciebie :P Pegagog do 30-stki mamy czas ;) potem chyba jakiegos dola zlapie :o :P

cafka, mnie tak naprawdę licznik się zatrzymał na 24 :P jak ktoś pyta ile mam, to muszę policzyć zwyczajnie :) a mam tyle, na ile się czuję i już :) obym tak i po tej magicznej 30 mówiła :P

Masakra u mnie zaraz będzie ulewa ;/ niech dojdzie burza i idę do pwinicy kurka jak ja się boje pierunów jak jestem sama w domu.Pamiętam jak byłam jeszcze w ciązy moj miał nocną zmianę i jak tylko wyszedł tak sie zaraz zaczęlo wiec poł nocy spędziłam w wc tam chociaż nic nie widziałam i nic nie słyszalam no prawie nic :P Ja czekam azmały zasnie ide kartofelki obierac na obiadek i chyba szczele sobie kawusie :P aaa zapomniałam wam napisac,ze z przemeblowaniem nie czekałam na mojego tylko sama przestawiłam parę gratów ach jestem z sibie dmna :D tylko będzie problem jak mojemu sie nie spodoba :D małemu chyba sie podoba ma teraz więcej miesjsca...

Własnie leje :o eee dziewczyny nie przesadzajmy przeciez 30 to piekny wiek :) mi do niej trochę zostało ale mojemu mężusiowi do niej coraz bliżej :) moj brat w czerwcu skonczył 30 ale powiem wam ze jakbyscie go poznały to zadna z was nie powiedziałaby,ze on ma 30 lat taki wariat z niego postrzelony :D

No to wychodzi na to, że jestem.... najmłodsza :D W listopadzie będę miała 23 :P U mnie jeszcze nie pada, ale to pewnie kwestia czasu :( Ja się chyba przejdę do administracji i zapytam, kiedy włączą ogrzewanie, bo na prawdę... nie będę siedziała taka poubierana cały czas..

Ja mam ciepełko w domku bo sama sobie palę :P wątpie zeby juz zaczeli palic centralnym :( Mały spi a ja jem dopiero śniadanie :)

Nataliee, a może zadzwoń do administracji? jakby nie było, to już październik jest

Dlatego właśnie najchętniej przeprowadziłabym się do mieszkania z takim piecem na wegiel... grzeje sobie sama, kiedy chce... :o

Klarissaa, ale centralne już ruszyło, u mnie od dziś, ale w sąsiedniej spółdzielni już o tygodnia grzeją ...

Wydaje mi się, że u nas też powinni już włączyć... u moich rodziców grzeją... podskoczę do administracji w drodze do przedszkola, to pare krokow ode mnie... ciekawe co mi te jedze z administracji znow powiedza... :o

pewnie, że są różnice, nie tylko między miastami, ale nawet pomiędzy spółdzielniami w jednym mieście ale są też jakieś te ogólne normy, co do jakiegoś spadku temperatur, chyba trzy dni poniżej 10 stopni, czy 15 nawet ... nie pamiętam dokładnie

A gdzie MojeSkarby sie podziewa?? Boże jak sobie pomyślę o tej jesieni i zimie to az mi sie słabo robi :o

Wyobrazcie sobie, ze u nas na osiedlu ktos kradnie wozki dzieciece... z klatek schodowych... Ja swoj tez trzymalam, ale jak to uslyszalam... to zaraz go na balkon odstawilam... :o

tak zima tak pod warunkiem,ze jest śnieg nie lubie takiej ciapy jak spadnie śnieg a zaraz po nim deszcz wrrr... ja swojego wozka nigdy nie trzymam na klatce ale jak sama z małym jade do mamy autobusem to zosatwiam na dole dziwne zebym targała go na 4 piętro! ja własnie szukam jakiegos fajnego wozka który na zimę który mi nie stanie w śniegu :o bo ten co mam to sprzedaje nie bede sie nim męczyc kolejnej zimy o nie!!!

u nas też nie da się zostawiać wózków :( i to w sumie ani u nas, a ani u rodziców, nawet jak do babć jeździliśmy z wózkiem, to trzeba było targać na górę :/ wózek na zimę, to dość trudno chyba znaleźć, żeby nie utknąć gdzieś jak jest śnieg, to mykam z sankami, a jak nie, to na nogach, albo ew. wózkiem, no ale jak nie ma śniegu, to mój da rady przejechać