Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mami2005

Katowice - mamusie poznajmy się

Polecane posty

CzarneOczko---mam te krople ale u nas one nie pomagały! Poprawy nie ma zadnej a do tego doszły wymioty i biegunka dziewczyny mam dość :( dałam teraz małemu smecte jezeli nie przejdzie to do lekarza masakra normalnie ale synuś od mojego szwagra ma to samo i dzieci od mojego brata też wiec chyba jakis wirus jest czy coś ;/ U mnie zimno jak diabli wieje,ze mało łba nie urwie lece dziewczyny do małego pozniej moze znajdę chwilkę pozdrawiam

hej dziewczynki dawno mnie nie było bo Zulka sie przeziębiła bidula ale juz jest ok i jutro mamy szczepienie brr pogoda nie sprzyja spacerom wiec siedzimy w domku i staramy sie jakoś sobie czas zorganizować buziaki

Obiecałam,ze wpadne wiec jestem :) u nas bez zmian poprawa zerowa;/ mały traci apetyt jutro do lekarza znowu masakra normalnie BYłam dzis na badaniu wzroku i wyszła mi wada he he za tydzie będe miec bryle :D Boze jaka jestem padnięta mały juz lezy w łóżeczku ja zaraz idę się myc i tez spac! długo nie pospie bo co chwilę trzeba wstawac do małego ale mąż ma wolne więc wstajemy na zmianę ok lece ejj dziewczyny co z wami gdzie jesteście??

No i się rozpadało, rozsypało... leci coś mokrego białawego z nieba... wrr nie cierpie takiej pogody. Dzisiaj wybieramy się z małym na zakupy. Bo jakoś zaspaliśmy i nie kupiliśmy butów, co prawda te z zeszłego roku są dobre ale skarpetki nie włożymy już. Poza tym jedziemy do mojej mamy, więc wrocimy dopiero wieczorkiem. Mam tylko nadzieje że nie będzie ślisko. Wczoraj pod wieczór wybrałam sie do sklepu i dziewczyny nie mogłam wyhamować na przejściu dla pieszych, normalnie poślizg. Od razu zwolniłam. Szok, na szczęście nic się nikomu nie stało, a ja jechałam sama, bez dziecka. Lodowisko na drodze...aż strach jechać, ale co zrobić jak trzeba. Uciekam na poranną kawkę i się zbieramy. Miłego dnia

a co do okularów to ja uważam, że są bardzo fajne, twarzowe i co najważniejsze będziesz lepiej widzieć forum ( to był żart) hihi Np. mężczyźni w okularkach bardzo mi się podobają :*

Jejj a u mnie jeszcze nic nie pada :( Mokro jest, ale od deszczu... Ale ubieram się dziś grubo, bo pewnie mnie śnieg złapie jak będę wracała do domu :) Zaraz idę młodego odprowadzić do przedszkola no i jadę na badania :o Też muszę wybrać się na zakupy.. nie mamy czapki zimowej. Przymierzałam małemu tą z zeszłego roku i za mała :) Rękawiczki też się przydadzą jeszcze.. a reszte już mamy. Lenia mam, a tu mnie jeszcze spacer na poczte - musze wysłać przesyłki z gratów. Bywa tam, któraś z Was? gratyzchaty.pl? Klarissa-->Ja mam bzika na pkc okularów... Chociaż sama nie noszę, a szkoda - bo fajnie w nich wyglądam (wrodzona skromność), ale podobają mi się inni i kobietki i faceci... ehh może kiedyś też będę nosiła :) No to miłego dnia :)

Witam u nas odrobinkę lepiej ale znacznej poprawy nie ma ;/ od rana pada śnieg a moj mały nie ma butów chciałam mu wczoraj kupic ale zadne nie pasowały bo ma wysokie podbicie nie wiem gdzie i jakie mu kupic co do okularów to powiem wam ze ja tez zawsze chciałam nosic i sie doczekałam he he nie wyglądam w nich jakoś rewelacyjnie ale ogólnie moze być :) oki lece kawkę z mężem wypic pozniej będe :)

Hej dziewczyny! Ale mnie tu dawno nie było... A to masa spraw...we wtorek już do pracy...ryczeć mi sie chce, nie mam ochoty, ale na szczęście mała będzie w dobrych rękach a to najwazniejsze... Zasypało na amen!! Klarissa - powrotu do zdrówka :* czarneOczko - mężczyźni w okalarach - mmm :) żabusia - cała nasza trójka chora - na czele z małą :( ale nie damy się :)

Witam u nas zima na całego! A ja jestem taka zła że szok zjexdziłąm dzis poł Zabrza za butami dla małego i lipa! zadne mu nie pasują no koniec świata noga wejdzie do połwy i koniec a w CCC sa takie super buciki ale co z tego?!Ja nie wiem co ja mu założe na nogę zimno jak cholera przeciez nie odstroje go w adidasy! Mąż robi kolacyjkę pyszneee spagheti,małemu chyba juz troszkę lepiej tylko ten straszny katar co 5 minut czyszcze mu fridą ;/ CzarneOczko---mam ten nifuroksazyd o którym pisałas moja ciotka miała wiec mi odlałą do słoiczka ale on jest dobry bananowy hehe przed spaniem mu podam no a jutro do kontroli az sie boję ok ja lece jeść kolacje i małego szykowac do spania bo dzis nam nic nie spał wiec zaraz padnie :)

Nataliee........ pierwsze słysze o tej stronce gratyzchaty, zaraz poogladam bo lubie takie. :) a to oddają ludzie za free czy coś się płaci ??? >>>>opowiadaj Ollaaa26......... trzymaj się dzielnie, dasz radę... :* Klarissa.......... trzymam kciuki u lekarza A co do butów, to nam się wczoraj udało kupić ostatnią parę śniegowców w kolorze niebieskim w rozm 26. Powiem szczerze że jestem bardzo zadowolona. Już wyszedł w nich ze sklepu i władował się od razu w wielką kałuże. A że buty nie przemakalne to nóżki suche. HURA :) Byłam w szoku bo myślałam że jakiś wybór będę miała. A ta ekspedientka mówiła że w pon i wtorek był wielki ruch i im wszystko poszło z magazynów. Wcześniej wstrzymywali im dostawy bo było ciepło i nic nie schodziło z półek, a teraz brakuje...ehhh No i czekają na dostawę, która nie wiadomo kiedy będzie.

witajcie dawno mnie nie było, ale ostatnio nie umiem zakrętu złapać, brak czasu an wszystko widzę, ze temat zakupu butów na topie ja dla małej jeszcze nie mam :( znaczy mam z końcówki ubiegłej zimy, ale jedne zniszczone, a drugie, takie do cienkiej rajstopy, bo już maławe patrzyłam, szukałam, kiszka - moja mała ma małą nóżkę, 22-23, w weekend znowu zaatakuje sklepy :) trzymajcie się dziewczyny ciepło, co pewnie nie łatwe, patrząc na pogodę za oknem

CzarneOczko---> Wszystko jest za darmo. Płacisz jedynie za wysyłkę, ale to są dosłownie grosze, chyba, że możesz odebrać osobiście :) Można dostać na prawdę fajne rzeczy :) Nie znoszę takiej ciapy jak dziś... Wczoraj miałam robione usg i nic mi na nim nie wyszło, wyniki mam dobre, a brzuch mnie dalej boli... dziś mam kontrolę u lekarza... ciekawe co mi powie.. mam nadzieję, że obejdzie się bez kolejnego pobierania krwi, bo przy ostatnim prawie im tam zasłabłam jak zobaczyłam ile mi tej krwi upuścili :) Olaaa26 --> No pewnie, że dasz radę, trzymam kciuki :) My buty zimowe mamy, ale mam problem z takim papuckami do przedszkola. Teraz mały ma sandałki, ale zimno się zrobilo no i przydalyby sie inne, ale.. problem w tym, ze zadne mu nie pasuja. Tez ma wysokie podbicie i za cholere nie moge mu kupic takich, ktore by pasowaly, a przeciez nie kupie o 3 rozmiary za duze :o

Witam dziewczyny w ten zimowy śnieżny dzień:) Długo mnie nie było, ale czytałam co jaiś czas, mam teraz taki natłok pracy,że po powrocie nic mi sie nie chce,ciesze się,że moge w domowym zaciszu napić się spokojnie ciepłej!!! kawy, bo w pracy zawsze zimną pije:( Teraz zaczeły nam się te kursy dla osób korzystających u nas z pomocy, i masakra, biegania załatwiania co nie miara. Dziś znów na 9.45 idę, ale wrócę dopiero o 17.30:( i jeszcze ta pogoda brr. Wczoraj mój syn miał wolne od zajeć szkolnych i nie był w szkole, dzisiaj musiałam mu wyciągnać zimowy płaszczyk z szafy, rękawice i czapeke, plaszczyk co prawda troche krótkawe rękawy mial ale do soboty musi wystarczyć ,ąż wyrusze na zakupy, bo prędzej nie da rady. N aszczęście buty ma dobre, okazało się jednak,że go nie cisną. Moja mała ma cos z oczkiem całe zaczerwienione i taki pinkiel jej na gałce ocznej że szok, ale dzwonilam do lekarki, to mi powiedziała,że mam przemywać rumiankiem, i powinno być dobrze, więc siedzi w domu dzisiaj i babcia do niej przyjedzie,do opieki. PEDAGOG---a wczoraj sprzedałam buciki mojej małej z zeszlej zimy, sliczne nie zniszczone rozm. 23 koleżance z pracy, jakbym wiedziała, to bym zostawiła i ci wysłała. Klarissa----- ja też mam okularki, ale tylko do komputera i oglądania telewizji, już się męcze z nimi 12 lat :) Ale to prawda,że meżczyżni wyglądają sexi w brylkach, mój wygląda the best, chociaż nie nosi, ale czasami założy moje. ok postaram się wpaść wieczorkiem, mam nadzieję,że nie bede padać na twarz i cos napisze, teraz spadać zrobić szybki makijaż i za 20 min. wychodzę na to mrowisko :)) No to nas w tym roku niespodziewanie ta zima dopadła. Klarissa---- a jak z tym domem, mój szwagier ma do sprzedania za 300 tyś, domek piętrowy:)) Ok,już lecę pa pa kochane :))

czesc dziewczyny jestem troche do tylu musicie mi wybaczyc, ale dzialo sie ostatnio... we wtorek bylam na pogrzebie meza mojej kolezanki ona 25 lat on rok starszy, byli w angli ja wiedzialam ze chorowal ale jeszcze w sierpniu z nia pisalam i sie poprawilo umawialismy sie ze jak przyleca to sie spotkamy, no i niestety "przylecieli" w sierpniu mieli pierwsza rocznice slubu :(:( musze was nadrobic ale czasu ciagle brak, pogoda do bani nic sie nie chce maly w domu ciagle siedzi i tez mu sie to udziela buuu

Witam :) my po wizycie u lekarza jest poprawa ale leki dalej mały musi przyjmowac tylko nie było dziś naszej lekarki tylko jakas inna wiec musze chyba zadzwonic do naszej i zapytac co i jak ona jednak zna Filipa od małego wiec jakos jej bardziej ufam :) Moj mały butów dalej nie ma ;/ jutro znów ruszamy na poszukiwania ;/ Zima u nas na całego az nie chce sie wychodzic z domu Nataliee---oglądałam tą stronę tylko na jakiej to jest zasadzie tam?? fajne niektóre są rzeczy :P Mam kila rzeczy które tez mogłabym oddac ale powiem Wam,ze mi szkoda troszkę bo np mam kobinezon małego z tamtego roku który był na niego zaduzy a w tym roku jest zamały ;/ tak samo jest z butkami normalnie nowe leżą bo małemu nie pasują ;/ cafka---przykro mi :( MojeSkarby---szukamy ale nic nie idzie nam to najlepiej a mozesz cos wiecej napisac o tym domku??gdzie on jest w jakim stanie itp??

Witam, tylko daje znak życia i zmykam, dziś mężuś póżniej do pracy idzie,więc troche czasu mamy dla siebie. Jutro rano jednak jade do okulisty z tym okiem martyny bo się nie polepszyło:( Klarissa---- naoisze ci więcej info jutro na nk, ok? Myślę,że nie będziesz zła:) Dobranoc:))

MojeSkarby-ok rozumiem czekam na info dzięki :) z okiem nie ma żartów lepiej to sprawdzic :) powodzenia Ja tez zaraz spadam spac bo i tak nie ma z kim pisac a coś sie źle czuje ;/ nie wiem czy mały mnie nie zaraził tą jelitówką ;/

Witam o poranku :) :) :) :) wrrrrrrr napisałam wielkiego posta i mi się skasował, więc uparcie spróbuje raz jeszcze :D MojeSkarby....rozmumiem, że masz mało czasu jednak zaglądaj do nas choć na chwilkę :) Powodzonka u okulisty, trzymam kciuki żeby skończyło się tylko na kropelkach... cafka...współczuje ja też liczę że zaświeci jeszcze słoneczko i będzie cieplej i milej na dworze. Klarissaa mam nadzieje, że dziś czujesz się już lepiej kochana :) Ja dalej w trakcie urządzania mieszkanka, wczoraj kupiliśmy z Michasiem firaneczkę do niego do pokoju. Jedna była z jeżykiem słodka a druga w auta... synuś wybrał oczywiście w auta. W weekend zawiozę do mamy to nam obszyje i w pon zawiesimy :) A dodatkowo kupiliśmy motylka na firankę, jak go zobaczył to tylko motyltek ja musze go mieć... mamusiu, mamusiu no i cóż jak musi to w końcu uległam i wisi już na firance... :D od paru dni zaczął ładnie mówić i prawie wszystko, jak słyszę to jego słówka to się rozpływam... hihi W weekend ide na uczelnie, znowu się zaczęło buuuu, a tak mi się nie chce. W dodatku chyba oszaleli w sobote mam zajęcia od 8-20...:( :( :( niedziela też prawie cała. Chyba tam zwariuje. Mam nadzieje że to tylko tymczasowy plan i będzie jeszcze jakaś zmiana... oby Teraz pije kawkę i życzę wszystkim miłego spokojnego dnia :)

CzarneOczko---otóż dziś czuje się jeszcze gorzej ;/ ale najwazniejsze,ze małemu duzo duzo lepiej :) Lubię takie urządzanie mieszkania tylko inaczej kupuje się rzeczy do swojego a inaczej do wynajmowanego;/ ale myslę,ze jescze troszke i my będziemy mieli swoj kąt taki naprawdę NASZ :) Ja już kawę wypiłam zaraz zabieram sie za sprzątanie a poźniej ruszamy na poszukiwania butów małemu ;/ znów pr\ewnie tylko sie zdenerwuje! Jednak jadę z moimi rodzicami cos ok 28 października a co! małemu dobrze zrobi Mazurskie powietrze odwiedzę rodzinkę i wócimy do mężusia który stwierdził,ze będzie za nami tęsknił ;) ale to tylko tydzien więc da radę :)

CzarneOczko---to będziesz mieć cięszki weekend współczuje :( my nie mamy palnów na ten weekend myslelismy wczesniej pojechac gdzies sobie ale stan zdrowia małego a teraz moj nam na to nie pozwoli ;/ noo ale moze innym razem :P

Witam poniedziałkowo :) Kurcze jakie tu pustki czyzby topik padł?? no mam nadzieję,ze nie :) U nas ok Filipkowi został tylko katar ale jest straszny zastanawia mnie skąd w tym małym nosku tyle tego sie zbiera ;/ i co chwilkę musze mu czyscic fridą ale o nprzy tym tak strasznie płacze az mi go szkoda!My dzis raczej siedzimy w domku moze tylko na chwilkę wyjdziemy na mały spacerek i jestesmy z małym sami do wieczora! mąż poszedł na 12 do pracy wroci dopiero o 21 ;/ No to nie bede juz więcej pisac bo nie mam co i do kogo czekam az wy cos napiszecie pozdrawiam i zyczę miłego poniedziałku :)

widzę, że ostatnio każda zabiegana mama dziewczyn, dużo ciepałka przesyłam na te szare dni :)

Pedagog---ale się rozpisałas ;) kurcze to ja czekam na Was tu jak na zbawienie,piszę sama do siebie a przyszła p.Pedagod i napisała jedno zdanie :D

hej dziewczyny :) wieje pustka ;) ja jestem zabiegana pakowaniem bo zabieramy reszte rzeczy od mojej mamy do nowego mieszkania... pogoda do bani pada i pada nawet z malym nigdzie nie wychodze, wczoraj jedynie bylismy na wizycie u lekarza a tak to w domu :( nawet weny nie mam zeby pisac ;) pozdrawiam was wszystkie, zajrze wieczorkiem jak malego poloze spac :)

Klarissa (przepraszam, ale jeszcze ciągle się gubię, które literki są podwójne), obiecuję, że wieczorkiem napiszę coś więcej :)

no to jestem :) Nataliee, a kupowałaś tenisówki z Befado? ja sobie bardzo jak pantofle cenię :) mała ma też wysokie podbicie, a z tej firmy nam pasują i nie są drogie MojeSkarby, no to szkoda, że się nie zgadałyśmy wcześniej z tymi bucikami ale na szczęście udało mi się już kupić kozaczki, teraz jeszcze poluję na takie bardziej sportowe, na sanki itd. CzarneOczko, no to pokoik małego musi wyglądać superowo!! Klarissaa, a jak się ma Twój mały? katarek minął już całkowicie? a my się wybieramy na bal z okazji Święta Dyni ...nie wiem czy nie pisałam już o tym, ale chyba nie ... szukam teraz stroju dla małej :) bal będzie w przedszkolu, fajnie się zapowiada :) poza tym pogoda kijowa:/ jestem na etapie planowanie imprezy z okazji urodzin męża i an etapie mega porządków :) no to napisałam dwa słowa wiecej :) teraz Wy coś piszcie :)