Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja za

czy mu o tym powiedziec... czy lepiej milczec...

Polecane posty

Gość ja za
A POZNIOEJ LUDZIE SIE WIESZAJA BO GLUPOT NA TAKICH CZATACH POCZYTAJA I ODRAZU UWAZAJA ZE JAK KILKA OSOB JE SKRESLO TO I CALY SWIAT... PROSTY PRZYKALD 16 JEST W CIAZY LUDZIE GADAJ: CO TY ZROBILAS, KURWA JESTES, O CZYM TY MYSLALAS, I WOGOLE PANNA BIERZE SZNUREK IDZE NA DRZEWKO BEC I NIE MA JUZ 2 ZYC... POMYSCIE CO BYBYLO JAKBY ZAMIAST MNIE SIEDZIALA TU OSOBA SLABA PSYCHICZNIE... JAK MYSLICIE CO BY SIE STALO... CZY KTORAS Z WAS UMIALABY SIE PRZYZNAC ZE TO DZIEKI JEJ... JUZ NIE MA TEJ KURWY NA SWIECIE

Gość lol banialuka lol
ja mam sowje zdanie i mam prawo wyrażać sowją opinię! i dla mnie zawsze będziesz kurwiszonem, bo puszczasz się bez ślubu!

Myślała \"waginą\" to teraz ma za swoje, zrobiła głupote i teraz się zaczęło....Pytam tylko gdzie miała rozum ?Aż tak ją swędziała że dała na raz bez zabezpieczenia ? Trzeba było facetowi założyć oponę od traktoru a nie na żywioł iść... Dziewczyny myślcie, wszystko trzeba robić z głową...to nie boli... A w życiu trzeba być w porządku wobec bliskich osób (a nie jak w tym przypadku robić z kogoś jelenia i mu rogi doprawiać)...Facet chyba sobie nie zasłużył na to - tak sądze - i pewnie oddał ci całe serce i zaufanie a jak wrócił to odebrał nagrodę :)

Gość seniorita22
pewnie najlepiej się puszczać ze SWOIM facetem bez ślubu a co tam dzisiaj wiara i prawdziw miłość to nic

Gość banialuka odp
banialuka sie pewnie rypie jak złoto ilu juz gosci musiała miec ze po miesiacu skurwiela wyczuwa to sie nazywa kurewskie doswiadczenie

Gość aga_27
Hehe...Życie bez ślubu niemoralne? To XXI wiek, nie przesadzajmy z ta moralnością :):):) życie bez ślubu pozwala na poznanie drugiej osoby zanim sie obieca wiernośc na całe życie i nie jezst niczym złym. To kwestia wyboru każdej z nas i nic obcym do tego

Gość beatrycze86
Popieram Baniulke w 100000000000000% szkoda słów na twój temat!

Gość banialuka
:)

Gość lol banialuka lol
aga 27, dokładnie o to mi chodzi... każdy ma prawo wybrać i każdy ponosi konsekwencje swoich wyborów:)

Gość wszystko ok
hahaha A widzisz kilka lat udanego malzenstwa wielkie plany i nagle ZDRADA Widzisz banialuka malo przezylas w zyciu. Myslisz ze ja wiedziałąm ze on mnie zdradzi? ?? W zyciu nie w ten sposób nie myslałam. Myslisz ze on myslał ze mnie zdradzi??? Nie wybybaczyłam mu ale tylko dla tego ze sie o to nie postarał , same słowa zapewniajace go o wielkiej milosci nie docierały do mnie:) Ale nie jestem mu wilkiem , wrecz przeciwnie. Jednak milosci nie ma zgasła.

Gość aga_27
Seniorita22, chyba trochę Ci współczuje, naprawdę. Czas zmienic poglądy.

Gość banialuka odp
aga27 tez se pewnie poznawałas wielu? wykurwic sie przed slubem zeby potem nie kusiło

Gość lol banialuka lol
dlatego nie oceniajmy, bo nas też ocenią... i to zdecydowanie bardziej surowo

Gość banialuka
życie bez slubu to nie jest to samo co zdrada osoby, która ?Cie kocha...ja nikogo nie krzywdzę, ona skrzywdziła i to nie tylko swojego faceta

Gość banialuka
kurwienie polega na puszczaniu sie z kimś innym, gdy ma się stałego partnera...zrozum że zdrada, to nie to samo co skurwienie się z jakimś :chłopakiem bo zaczarowł" buahahaha to stwierdzenie było za 100 punktów

Gość lol banialuka lol
ona skrzywdziła, ona będzie musiała z tym żyć, a twoja opinia jest nie dość, że żenująca i na poziomie upośledzonego nastolatka, to jeszcze nic nie wnosząca do tematu.

Gość banialuka odp
ty to sie znasz na tych kurewskich rzeczach ekspert ilu stlaych po miesicu kurwienia spuscilas bo wyczulas skurwieli pewnie sie rypiesz co chwila zeby trafi na ksiecia z bajki

Gość banialuka
chyba sama jestes uposledzona...skoro ona to zrobiła i nie chciała opinii to po co tutaj umieszczała ten temat? Ja mam prawo wypowiadac się w tym temacie, a to ,że mam normalny systrem wartości, to juz inna kwestia

Gość lol banialuka lol
wierzący śmiało mogliby określić cię kurwą i puszczalską...

Gość banialuka
podejrzewam, że ciebie tez, a mi zwisa co o mnie myśla wierzący

Gość ja za
NIE BEDE CZYTAC JUZ TYCH GLUPOT NIE DLATEGO ZE W MOJA STRONE PADAJA WYZWISKA TYLKO DLA TEGO ZE NIE KTORZY LUDZIE MAJA TAK MALY WSPOLCZYNNIK INTELIGENCJI ZE AZ GLOWA BOLI JA DO ISTOT MADRYCH NIE NBALEZE MOZE ALE SZACUNEK DO LUDZI NAWET DO KURW JESZCZE POSIADAM...

Gość lol banialuka lol
jaki system wartosci? dziecko... wartościami są torenacja, kultura, moralność własna. To, co ty prezentujesz sobą, to jakieś nieporozumienie

Gość banialuka odp
pewnie sie tylko pieprzyc potrafi i klac

Gość Mars i Venus do banialuki
Kobieto dam ci dobra rade : wez kolo i walnij sie w czolo a jak to nie pomoze to wez kolo zebate i walnij sie w klate. Nie pierdziel mi tu, ze jestes 100% pewna, ze nie zdradzisz , i ze nigdy ty nie zostaniesz zdradzona. kurcze, swietoszka sie znalazla. Czesto jest tak, ze zycie pisze takie scenariusze, na ktore moja droga :P nie masz wplywu i wtedy twoje moralne zasady najczesciej ida do lamusa. Wtedy nagle zmienia ci sie poglady na zycie i bedziesz przymykac oko na niektore rzeczy. Wtedy to bedzie tak, ze zapomnial wol, jak cieleciem byl :P:P:P:P Zmien swoj sredniowieczny, typowo z katolandu tok myslenia i nie najezdzaj na dziewczyne bo jeszcze moze byc w zyciu tak, ze na ciebie najada i sie odwroca i co wtedy ? Madralinska ? :P:P:P:P

Gość banialuka
no Ty masz ogromny współczynnik inteligencji, jesli zdradzasz swojego faceta bo wyjechał na miesiąc, a potem jeszcze sie zastanawiasz, czy mu o tym powiedzieć, czy nie

Gość aga_27
Do Banialuka odp i wielu podobnych HM... Nie uważam zby jeden partner na 5 lat to było wiele...Jeżeli życie w związku można nazwac kurwieniem to spoko... Różnie pojmuja to różne osoby :) Mylisz pojęcia po prostu i tyle. Nie będe z Toba dyskutowa bo nie ma o czym. Nigdy nie zdrdziłam i nie zamierzam. Sa tu dziewczyny wartościowe, krtóre osądza sie za używanie wulgaryzmów, bo właściwie pojmuja sens zdrady, a usprawiedliwia sie dziewczynę, która puściła sie z facetem. Cos nie tak chyba

Gość lol banialuka lol
wiesz co banialuka... dostaniesz kiedys po dupie od życia może coś zrozumiesz

Gość ja za
A MI ZWISA CO MYSLI DZIEWCZYNA KTORA TYLKO JEDNO SLOOWO ZNA KURWA!!!!!!

Gość wszystko ok
ja za ...... a no widzisz dziewczyno widocznie im na tym zalezy. Nie maja serca . ale nie lam sie i badz twarda nie wszyscy tak myslą naszczescie:)

Gość a obrazac
wow!wow! widze ze rozmowa banialuke troche zatyka kto.ś zaczyna rozmawiac z nią na jej własnym poziomie :) BRAWO!!!!