Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawka++

ZAKAZ PALENIA W PRACY-czy szef może to zrobić???

Polecane posty

Gość noddyh
Jestem palaczem. Mam problem ze swoim oddechem, bo wiem, że papierosy to nie są perfumy. Jeśli jednak ktoś przedobrzy perfum, a potem się spoci- to też do zwolnienia. A jeśli ktoś się naje "zdrowego" czosnku (którego ja nie toleruję)-to też do zwolnienia? A ludzie z wrodzoną głupotą, opryskliwi, jąkały,garbaci, ze śladami trądziku, z chorymi żołądkami, kulawi, niedowidzący, co z nimi? Ja też chciałbym być(mimo, że jestem palącym) być obsługiwany przez 18-tkę w krótkiej spódnicy, bez majtek, z uśmiechem na ustach i bardzo kulturalną .Tylko taka pani będzie w kwiecie wieku około 5 lat i będzie chciała zarobić pewno ze 3 koła na rękę. Te inne dostają około 1500. Jeśli chcecie odzwyczaić ludzi od palenia, dajcie im coś w zamian. P.s. chciałbym rzucić palenie

Gość jest ustawa o zakazie palenia
w miejscach publicznych, więc pracodawca nie może pozwolić Ci zapalić, choćby i chciał - chyba że macie w budynku specjalnie wydzieloną palarnię.

Gość szeeef
jestem szefem i po przeczytaniu wypowiedzi palaczy stwierdzam ze palacz zawsze będzie bronił swego jak jest zakaz palenia to powinno być jasne ze nie wolno palic mailem takich pracowników był zakaz palenia oni palili i nic sobie z tego nie robili tylko się śmiali po 2 miesiącach zwolniłem wszystkich 3 palących jest spokój nikt nie buntuje pozostałej czec**pracowników

Gość gość
palacze i alkoholicy to filary polskiego budżetu!!!

Gość gość
Pierdzielone panstwo policyjne, za niedlugo biedziemy na bacznosc chodic w tym zasranym kraju! Za swoje pale co to jakiegos dupka obchodzi! Wszystkich niepaloncych powinni pozwalniac i wyslac do hin k***a dziada.pirdzielona rasa .!

Gość jasiowędrowniczek
Ty palisz za swoje ale a za twoje nie mam ochoty tego wdychać tak że sam do chin s********j

Gość gość
Kurde, przejdź na elektroniczne i nie jęcz. Na terenie zakładu pracy szef ma prawo zabronić karania tradycyjnych. Zróbcie spotkanie i niech pozwoli na elektroniczne i tyle.