Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abada

Kuzynka obraziła sięże nie zaprosiłam na wesele jej dzieci.

Polecane posty

Gość ehhhhhh
..próbowałam dyskutować do czasu, az ktoś nie nazwał mnie jaką juyljaa

Gość no jasneeeeee
alez nikt tu się o twoją kase nie martwi,bo ty jej nie masz. To rodzice maja i to oni gwarantują . Ty pasożytujesz i tak zgodzisz sie n a wszystko co wymyśła, bo niby co masz zrobić. Jakby nie gwarantowali to co?, sama bys za te noclegi zapłaciła , niby z czego? Skoro nie ty ponosisz koszty , to się nie wymądrzaj. A poniewaz goście noclegowani, będą się czuli zobligowani do większego prezentu, więc tobie i tak to się bardziej opłaca, bo zwracasz połowę kasy. Czyli czysta ekonomia, zadne zasady i sentymenty.

Gość Służebnica Ducha Św.
:O moze by ni epodnosic tematu juz? niezdrowa atmosfera

no jasneeeeee alez nikt tu się o twoją kase nie martwi,bo ty jej nie masz. To rodzice maja i to oni gwarantują daj na luz co? niemasz dość? pieprzysz i pieprzysz .

Gość 9p
niepasozytuje bo sama się od lat utrzymuję ale rodzice chcą bo zawsze rodzice wayprawiają córce wesele. ja opłacam swoje sprawy z narzeczonym- wszystko prócz sali i menu. Zadowolona czy dalej bedziesz szczekać? Słuzebnico nie wiedis z podpuszczaczy?

:O widze, i dlatego nie odpisuje na temat:)

Gość no jasneeeeee
Egoizm 9p, naprawdę jestes tak ograniczoina, ze nie czujesz kto tu jest największym egoistą?. Kochaniutka ty masz to wszystko wyliczone i wykalkulowane, to ci się opłaca. A kon i krowa , maja bardziej przyjazne nastawienie do ludzi, sami goście zdecydują jaki wariant wybiorą , i w ten sposób nie wprowadza sie terroru , solidnego prezentu, bo przeciez Młodym musi się zwrócić.

:O podpuszczaczu serce ci pęknie:P co sie tak gorączkujesz jakimś życiem, patrz na swoj tyłek.

Gość no jasneeeeee
Nie kochana 9p, nie zawsze, jak młodzi sa ambitni to sami wcześniej na takie wesele pracują, a jak sa takie bezmyslne pasozyty jak ty , to jeszcze szczekaja na tych z mniejsza kasą. Nie kasa decyduje o człowieku.

nikt nie pisał ze coś ma się czy musi zwrócić. wyluzuj . :O

Gość no jasneeeeee
a ty zdania nie potrafisz napisac, zeby mordki nie wstawić, lile ty masz lat. Niewyzyta plastycznie jestes? To do Domu Kultury lec i tam soboe rysuj.

Gość no jasneeeeee
Nie nie ma takiego przepisu, ale kazdy w miarę normalny człowiek czuje się w obowiązku, przynajmniej zwrócic koszt poniesiony n a jego rodzinę + nawiazka na nowa drogę dla Młodych. No tak mniej więcej kazdy czuje, i jest mu niezręcznie jak impreza jest bardzo droga a on niemajętny.

:O i nadal gada - do siebie tym razem juz bo ja olali:P

Gość smierdząca autorka topika
nasza autorka topika jest ciagle tu i biadoli zmieniając swoje nicki. Ton i poziom kultury jest ten sam. Oryskliwa i chora dziewucha.

Gość no jasneeeeee
a ty co nadal niezdolna do napisania zdania bez wstawienia buzki. może warto poćwiczyc, tak bez walki cofnąć się do wieku przedszkolnego,

Gość no jasneeeeee
nic dziwnego, ze tak lubisz dzieci te skrzywione minki i wywieszone jęzorki , które tu pokazujesz , wypisz wyma luj zachowanie małorozgarniętego trzylatka. Chcesz miec n aweselu towarzystwo, juz rozumiem. I tak to prawda ja jestem autorka topiku, jestem tez Zydem, masonem, i 5 Kolumną.

palce nie bolą?:)

Gość taka dziwna
ale jaja, ona jest walnięta na maksa. Nie wierzę ,że można tak sobie biadolić. Chyba to nudy

ciekawe kiedy skończy pisac:)- poobserwujmy

Gość no jasneeeeee
i buzka i już...., a gdzie wywieszony jęzorek, poprawiła się dziewczynka, no to moze lody da mamusi na deser, biegnij do mamunci, szybciutko....

Gość 9p
poobserwujmy

Gość 9p
:D noooo

Gość koń i krowa
przepraszam , że jeszcze pociągnę temat noclegów - ale mnie to osobiście było na rekę , bo standardy w hotelu były różne - sama sobie wybrałam , czy wolę apartament , czy zwykły pokój , czy coś w rodzaju pokoju schroniskowego - gdyby państwo młodzi za mnie zadecydowali , nie miałabym wyjścia - musiałabym prezentem pokryć ich decyzję; prezenty , które były na liście , nie były bóg wie jakie drogie - 70 euro na europejskie zarobki to nie jest wielka forsa , nięc człowiek sie nie czuje wydojony nie ma jakichś niebotycznych oczekiwań - że taaaaaaaaaaaaki prezent dałam , to czemu do cholery nie ma tego czy nie ma tamtego; jest miło , przyjaźnie i odprężająco - czyli tak ,jak na żadnym polskim weselu nigdy mi nie było; co do dzieci , to bezczelnością jest stawiac wymagania - kogo ma para młoda zaprosić; i rozchodzi się o tą samązasade , wiec wbrew pozorom tematy są mocno pokrewne; jak człowiek jest wrogo nastawiony i ma postawę roszczeniowa , to niech sobie lepiej daruje wszelkie imprezy - tylko popsuje innym humor

Gość 9p i słuzebnico
jak stawiasz dwie buzki to jest śmieszniej.

Gość Służebnica Ducha Sw.

Gość koń i krowa
służebnico , a tak podjmując temat buziek - jedziesz w tym roku na oaze , czy moze rodzice zdecydowali sie na zwykłe kolonie ? a spakowałaś już ubranka dla lalek?

Gość panienka_z_okienkaa
Jak sie gniewa, to jej problem. Skoro sie zreszta obrazila - nie warta jest zapraszania :) -------- www.kobieta.wellnesslife.pl

Gość koń i krowa
i z powrotem do temau - jeśli kuzynka się obraziła - to właśnie tak ,jak panienka z okienka mówi - nie warto , żeby była na weselu; tak to się może zdarzyć , kiedy zaprasza sie ludzi , którzy parze młodej wcale nie są przyjaźni; każdy gest odczytują ze złoscia , doszukują się podwójnego dna. Jakby najlepsza przyjaciółka mi powiedziała , żebym przyszła bez męża , bo wsxzystkie 10 osób , które zaprosiła , zaprasza solo , to w życiu bym nie o to nie boczyła. Jakby jakaś daleka pociotka mi tak powiedziała , to bym sobie pomyslała " a kto to w ogóle jest , po co mnie zaprasza na swoje wesele , akoro ani się nie znamy , ani analogicznie - nie możemy być jakieś zaprzyjaźnione - o co jej chodzi ? " zapraszajcie ludzi , którzy są wam bliscy i was lubią , to nie będzie takich scen

Gość koń i krowa to kiep
koń i krowa sie nudzi i czatuje aby gdzies coś napisac, a ze nie ma z kim to siedzi cicho, jak tylko zobaczy ze coś jest juz wchodzi mimo iz pisała to 100 razy:D

Gość koń i krowa to kiep
normalni ludzie tu nie siedzą w tym poście, juz dawno poszli:d znudzone pindki siedzą :d czas im szybciej w pracy leci