Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzuccie na luz

ODCZEPCIE SIE OD MŁODYCH MATEK !!!!!!

Polecane posty

Gość do Evi 20
Bo ty nic nie wiesz, a to ze jesteś taka młoda i masz dziecko to nie jest powodem do dumy, a ze podstawowych rzeczy nie wiesz to głupio nie dziw

Eee, nie przesadzajmy, to nie jest podstawowa rzecz, wiedzieć o czynnikach ryzyka nowotworów. Od tego ma lekarza. :) Ale oczywiście, jak to mówią, warto wiedzieć więcej, dlatego pozwoliłam sobie umieścić swoją wypowiedź ;)

Gość kala405wp.eu
to że ma raka to poprostu jej zaniedbanie bo po porodzie nie poszła do lekarza a poza swoim obecnym mężem nie miała nikogo-ale to nie zmienia faktu że wiecej dzieci raczej miec nie bedzie więc chyba dobrze się stało że w wieku 20 lat urodziła

Gość ewelinka23
Evi_20 to Ty na fotce? na 20 latek to ty nie wyglądasz;)

Byłam dziś w szpitalu na badaniach... Przede mną była dziewczyna-(ka) 16 letnia w dość już zaawansowanej ciąży... Wiecie co? Ona nie wyglądała nawet na te lata... Patrzyłam tak na nią przez moment i czułam straszne ściskanie w gardle... Siedziała w poczekalni z ym swoim brzuszkiem, ubrana jak dziecko, w rozpiętych spodniach, bo przecież nie miała ciążowych i wyglądała na taką smutną i przestraszoną dziewczynkę... Niziutka, drobna blondyneczka... To dopiero koszmar!!!!!!

Gość dossiia
nie rozumiem, teraz to koszmar, a jak w tym wieku zamiast się uczyć uprawiała seks to nie był koszmar. No niestety za swoje błedy ponosi się konsekwencje. Dla mnie też koszmarem jest jak widzę 14-18 latka, który popełnil przestępstwo i jak jest odizolowany od społeczeństwa, ale niestety to on zawinił i to on ma ponieść konsekwencje za swój czyn. W ciązy to tylko szkoda tego dziecka.

Jest to straszne niezależnie od okoloczności... Wyglądała na dziewczynę bardzo biedną i \"ograniczoną\"... Przecież zupełnie nie wiemy w jaki sposób ona zaszła w tę ciążę... W środowiskach patologicznych dzieją różne rzeczy... Mamusie mają \"kolegów\" którzy różnie się zachowują, poza tym ta dziewczyna naprawdę wyglądała na taką, która boi się odezwać i ledwo potrafi się podpisać... Jedno jest pewne-strasznie szkoda tego dziecka, ale jego matki również... W tym przypadku naprawdę dobrze byłoby gdyby oddała je do adopcji.... Przy niej malucha nic nie czeka......

Gość co za kobiety
...poza tym ta dziewczyna naprawdę wyglądała na taką, która boi się odezwać i ledwo potrafi się podpisać... to jest najgorsze, że tu niby przestraszona itp. ale seks to umia uprawiać i nie boi się it.

Gość do acia83
popieram .... popieram......popieram .... popieram......popieram .... popieram......popieram .... popieram......

evelinka 23 tak to ja jestem na fotce :) dla mnie moj syn jest powodem do dumy :) a co :) ja nie musze sie niczego wstydzic :) wstydzic moga sie osoby ktore zdecydowaly sie na dziecko a nie maja mu nic do zaoferowania :-P do Evi_20 heh dobrze ze Ty wiesz wszystko, czytac pewnie ze zrozumieniem tez umiesz???? bo inaczej nie wchodzilabys na ten temat :-D :-P

Gość Do evi 20
Wyglądasz jakby cie wyciągneli nie powiem skąd i ten ochydny kolor szminki, umaluj sie inaczej

Gość Do evi 20
ty wiesz wszystko, szkoda ze nie wiedziałas jak sie trzeba zabespieczac i tak w wieku 19 lat zaszłas w ciąże, ja wiem dlatego nie jestem jeszcze mamą bo mam głowe i myślę

Gość do wyzej
no chyba zazdrosc co???? :) sie odezwala pokaz teraz swoja fote to ona ja oceni :)

Gość Do evi 20
Zazdrośc??!!! ale o co ???? nie rozśmieszaj mnie proszę

skoro nie zazdrosc to hmm pokaz teraz swoja fote, zobzce czy faktycznie nie masz co zazdroscic :-P bo po co mnie kompentujesz? przewaznie robia tak osoby ktore czegos zazdroszca no nie???? jasne i logiczne :) co do madrosci to hmmm wybacz widze ze odezwala sie Pani magister :-P a skad wiesz jakie ja mam wyksztalcenie, dziecko nie ma tu nic do rzeczy!!!! ja jestem mloda mama, a jezeli ty wolisz byc mam po 30 to twoja sprawa :-P wiec nie kometuj tu mlodych mam, bo nic swoim gadaniem nie zmienisz mozesz jedynie zatsnawaic sie nad soba, a nie nad innymi,. bo wiekszosc ma to w d...

Gość Do evi 20
No własnie macie to w dupie bo jesteście głupie, ty masz wykształcenie ciekawe jakie...

hmm moze nie jestem super wyksztalcona,za soba mam przewane studia w Gdansku z powodu ciazy , licze ze jak maly skonczy rok, no i praca pozwoli pojde dlaje sie ksztalcic :) narazie studia nie sa niezbedne, mam prace, dom, meza (ktory wlasnie konczy studia ) teraz musze zajac sie moim synkiem, ktory obecnie jest najwazniejszy w moim zyciu :)

Gość Do evi 20
W takim razie powodzenia życzę :)

Gość magdamagdamagda
bez sensu zrzucanie wszystkiego w jeden worek. nie ma znaczenia czy mloda czy stara mama, ma znaczenie co najwyzej czy ciaza byla planowana bo rownie dobrze kobieta po 30 mogla dac dupy i wpascnie ma roznicy!!!!!! o czym ta gadka kazda osoba jest inna wiec po co to wszystko?! niejedna 20latka jest lepsza matka od 30latki i odwrotnie! ludzie opanujcie sie....