Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytom

GDZIE KUPIŁYŚCIE DŻINSY RURKI I ZA ILE?

Polecane posty

Gość blech
buty ugg? one są takie brzydkie, jak moglaś w ogóle o czymś takim pomyślech ? ;| blech i fuj :/ :P

Ja kupiłam ostatnio dwie pary. Ciemne w Vila za 119zł i jasne z New Look za 69,90. Z obu jestem bardzo zadowolona:)

Gość gegx
firma amerykanska TAG cena - 1073zl ale warto :)

Gość tttttttttttttttttttthhhhhh
tak bo najlepiej cala wyplate wydac na spodnie, naprwde warto!

Gość iwonkaaaaa
house za 179:) polecam:)

Gość ulaaaaaaaaaaaaaaaa
Zara 189zł :) fajne :)

Gość upupup

Lee za 249. Jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza że zawsze mam problem z kupieniem spodni.

Bershka. 79 zeta. ciemno granatowe- klasyczne. swietnie leza. i takie same tylko jasne. prawie biale, ale wpadajace w krem nosza sie bosko. i wszyscy mowia, ze fajnie w nich wygladam:)

Gość 1991edi
ja kupiłam rurki w reserved. trafiła mi się okazja, bo ze 119 zł była przecena na 59zł. ale nie żałuję zakupu! naprawdę bardzo szczupło w nich wyglądam (zresztą należę do szczupłych osób - przy 169 cm wzrostu ważę 52 kg) i wszyscy mówią że mam fajne spodnie. odcień niespotykany:)

Gość a propo rurek
"ja mam 178 i również mam udzik i nóżki (bynajmniej nie jak patyki) przykro mi moje kochane, jeżeli nie jesteś anorektyczką to nie ma szans na rurki, sama tak mam " zadziwia mnie to jak czytam cos takiego rurki kupilam za granica, na wyprzedazy haha nie powiem nawet jaki rozmiar bo mega szczuple laski padna tutaj. otoz stala sie rzecz zadziwiajaca. naleze do kobiet przy kosci,moze nie grubych ale napewno nei szczuplutkich. w tych dzinsach uslyszalam najwiecej komplementow, ze wygladam super i dziewczyny byly zaskoczone i ze mnie wrecz wyszczuplaja.prosze wiec wszystkie szczuple laski,nie piszcie takich głupot ze dla grubszej dziewczyny rurki sa zakazane.jestem tego najlepszych przykladem ze nie sa.wystarczy dobrac rozmiar,dlugosc itd. pozdrawiam

Gość ollaaaaaaaaa
mam granatowe rurki z vero mody za 199zl i czarne h&m za 139- te drugie leza znacznie lepiej i poprostu je kocham ps.mam solidne uda i szerokie biodra a mimo to nosze rurki i niezle w nich wygladam:)

Gość czerwona pelargonia
Zara - 149 zł. Ogromy wybór i świetna jakość. Polecam;)

Gość kalallala
Szczerze mówiąc, co wy w zasadzie nazywacie rurkami? Bo to, co leży po sklepach, ma zwykle równe nogawki. Takich prawdziwych, rajtuzowatych rurek po prostu nie widzę.

Gość xamandaff
Ja mam do sprzedania nowe rurki z nowej kolekcji h%m z linii SQIN, cena do uzgodnienia. zainteresowani prosze o kontakt e-mail

Gość mka1971
podaj swój rozmiar (pas, biodra, długość nogawki -od kroku w dół) to poszukam czy mamy takie na stanie i za ile, wyślij na mój adres mailowy mm@invert.pl

Gość Wawawawa
Reserwed - 199,99zł

Gość rureczka
w deep na przecenie 55% za 73 zl ŚLICZNE idealnie ukłądają się na biodrach i wysczuplaja udka:)

Gość Alicefromnowhere
Nigdzie... za darmo bym nie chciała...

za 45 zł w zwyklym sklepie- nie firmówki :P kupilam tylko dlatego zebym miała co do kozaków załozyc ;/ nie podobaja mi sie do tego stopnia zeby placic za nie ponad 100 :P ojjj nie :P

Gość do nectarin
ja za 35 - na targu rowniez nie widze sensu w wydawaniu 100-200zł na jakikolwiek ciuch przeciez tego nei widac, chodzi mi o firme, na dole wpuszczone w kozaki, na górze zasłoniete metki tunika!! wiec po co?????? chyba zeby sie dowartosciowac!!!

ja kupuje zawsze jeansy w Extreme.. Rurki tez tam kupilam za 120 zl:P sa sliczne. Czarne przeszywane zlota nitka sa super.

Gość łola
ja kupilam swoje w H&M czarne za 79zl:)