Gość gość Napisano Lipiec 7, 2016 Pozytywnych opinii też jest sporo i to nie tylko tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 8, 2016 Nie mam żadnego celu pisząc, że ten krem nic nie robi. Nie chcę po prostu, żeby inni dali się nabrać tak jak ja. Natomiast ci, co go chwalą mogą mieć w tym interes. Jaki????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 8, 2016 Całkiem fajny krem, nie rozumiem tych negatywnych wpisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janka55 Napisano Lipiec 14, 2016 Mi te kremy też nic nie dawały. Pieniądze wyrzucone w błoto jak dla mnie. Poszlam w końcy na likwidację zmarszczek w krakowie. w Gabinecie http://www.rubinkiewiczmed.pl/frakcyjny-termolifting-rf-3d-2/. Tutaj efekty były widoczne prawie, że od razu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2016 ja mogę polecić Ci gabinet Bellisana. Nie są nastawieni na "naciąganie" klientek tylko doradzają rzeczywiście w interesie pacjentki i dobiorą Ci odpowiednie zabiegi. Na mojej buzi widać różnicę, skóra jest bardziej napięta, wyglądam młodziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2016 kupiłam mamie impreskin http://track.impreskin.pl/product/ImpreSkin/? uid=21999& ;pid=153&bid=advandec bo nie wiele jest preparatów na plamy starcze i powiem wam, że zblakły trochę także jak najbardziej polecam ten preparat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taro1 Napisano Lipiec 25, 2016 Polecam Serum z czynnikami wzrostu komórek macierzystych z firmy Jeunesse . Można zniwelować zmarszczki nawet o 30%. Kontak : www.taro.jeunesseglobal.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2016 Kosmetyki firmy Jeunesse REWELACJA www.taro1.jeunesseglobal.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MatkaBeatka 0 Napisano Lipiec 26, 2016 Warto wykupić coś takiego mamie czy może się obrazić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2016 Można a nawet wskazane. A jak działa i jak można kupić proszę o kontakt z strony www.taro1.jeunesseglobal.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2016 Ostatnio natrafiłam na coś takiego co się nazywa Perle Bleue. Ktoś coś słyszał na ten temat? Podobno to jakaś nowa rewelacyjna formuła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2016 Na początku zrobiłam zabiegi rewitalizacji kwasem hialuronowym restylane a dopiero po tym zabiegu uniesienie chomików za pomocą nici z haczykami , wystarczyły tylko 4 takie nici i egfekt był widoczny zaraz po zabiegu. Zalcenia jakie dostałam od doktor Tyc- Tyki, która wykonywała zabieg to systematyczne zabiegi mezoterapii oraz rewitalizcji skóry kwasem hialuronowym. Efekt jest genialny, drogie Panie ale zamiast czytać forum i się zniechęcać, warto iśc na konsultację i samemu wybrac swoją drogę do pięknej skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 10, 2016 O te Perle Bleue wygląda ciekawie ale ja jestem fanką Lefery i jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2016 O dopiero trafiłam na ten temat ale chętnie posprawdzam te kremy. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2016 No, posprawdzaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2016 Serio wierzycie, że kremy wam zlikwidują zmarszczki? :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2016 "Serio wierzycie, że kremy wam zlikwidują zmarszczki? usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif" Ja bardzo w to wierzę i dlatego przez cały czas kupuje tylko te kremy reklamowane w tym wątku. Uważam, że to wspaniałe i wiekopomne osiągnięcia współczesnej kosmetyki. Jestem ogromnie wdzięczna tym wszystkim, którzy podzielili się swoją bezinteresowną wiedzą o tych cudownych kremach, które to sprawiły, ze wyglądam 20 lat młodziej. Dziękuję Wam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2016 O co to jest to Perle Bleue? Pierwszy raz o tym słysze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2016 O. to wspaniała kuracja przeciwzmarszczkowa. Daje cudowne efekty. Wyglądam z 10 lat młodziej. No i przede wszystkim zachęcająca cena, bo tylko 237 zł. Biorąc pod uwagę efekty to jak darmo ;) :D :D :D Kupujcie! Kupujcie! Kupujcie! Cudo! Cudo! Cudo! Wiekopomne dzieło współczesnej kosmetyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2016 Na pozbycie się zmarszczek nigdy nie jest za późno,a naprawdę warto zrobić ten krok! Wiem z własnego doświadczenia,że to naprawdę poprawia samopoczucie! Ja robiłam lifting bezoperacyjnie,za pomocą specjalnych nici w klinice http://chirurgnaczyniowykatowice.pl/ wszystko poszło dobrze,dlatego pana doktora mogę śmiało polecić innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2016 Ja regularnie korzystam z zabiegów na twarz w gabinecie QClinque (http://www.qclinique.pl/zabiegi/zabiegi-dla-pan-50). Z tego co mówią kosmetolodzy wynika, że samo używanie np. kremów przeciwzmarszczkowych niewiele pomaga. Skóra po 50 potrzebuje mocniejszych bodźców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2016 likwidacja zmarszczek po 50 jest możliwa osobiście zniwelowałam je w Studiu Wiosna w Kielcach za pomocą mezoterapii mikroigłowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2016 W takie cuda to nie wierzę ale chętnie jakiś krem tutaj wspomniany kupię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2016 a co sądzicie o kwasie hialuronowym? Poczytałam trochę na http://medicor.krakow.pl/zabiegi/medycyna-estetyczna/zabiegi-wypelniania-zmarszczek-i-modelowania-ksztaltu-ust-przy-uzyciu-kwasu-hialuronowego i chya się zdecyduję na to rozwiązanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moni 2101 Napisano Wrzesień 26, 2016 Właśnie mam 50-tkę, nie czuję się i nie wyglądam na nią. Raz w miesiącu od 15 lat jestem u dobrego kosmetologa i zazwyczaj to jest laser E-light( jak od razu muszę być piękna) lub mezoterapia kwasem hialuronowym lub karbo ( jak mogę gorzej wyglądać). Zazwyczaj 2 razy do roku robię jakąś ciekawą serię zabiegów - to już moja kosmetolog wie co mi dobrać - czasami to kwasy czasami odrobina wypełniacza lub ostatnio Ulthera - moje objawienie, boli ale na twarzy nie ma żadnych śladów po prostu cudo. Inni polecają więc ja też polecę miejsce które kocham od wielu lat za nowoczesność , jakość, takt i zrozumienie oraz za przystępne ceny zwłaszcza dla stałych klientów .www. teambeauty.pl Polecam oczywiście właścicielkę ale pracujące tam pozostałe osoby choć młodsze są też świetne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 Polecam serum firmy Jeunesse. www.taro1.jeunesseglobal.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moni2101 Napisano Wrzesień 27, 2016 czy to kolejna firma - sekta??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2016 Ja używam tego Lefery od dłuższego czasu i jestem. To Perle Bleue wygląda bardzo obiecująco. Ciekawe czy wprowadzą to do jakiś sklepów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2016 To chyba jakaś niezależna firma i chyba nie wprowadzi do czyiś sklepów swojego produktu. Chociaż oczywiście mogę się mylić ale widzę, że firma na razie atakuje internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2016 Moja mama od paru lat robi zabiegi z nićmi rozpuszczalnymi u dokotr Tyc Tyki w krakowskiej MTTEstetica i wygląda fantastycznie. Oczywiście zmarszczki sa widoczne, ale są znacznie spłycone, twarz nie opada, nie tworzą się wioczne fałdy skórne. Z pewną dozą zaskoczenia czytam złe opinie o tym zabiegu, bo o ile jest prawidłowo wykonany przynosi spektakularne efekty. A w przeciwieństwie do liftingów, zaraz po zabiegu można wrócić do życia. Jedyne przeciwwskazanie to gorące napoje, sauna itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach