Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

jakie znow paczki ... ? no wiem ,ze ostatki, ale bez przesady :P ;) wiesz gozdzik, ja pierwszy raz robilam se depilatorem ,a ze mam dosc grube te wlosy,to nistety musi bolec pewnie ...

ja tam nie wiem czy przesada czy nie,ale jadę dziś do mamy na świeżo upieczone przez Nią pączki;) widzisz Angel,ja też nie mam jasnych cieniutkich delikatnych włosków,więc u mnie byłoby pewnie podobnie jak u Ciebie, to już naprawdę wolę maszynkę,raz dwa i z głowy,niż mam się maltretować

to w ramach pokuty ;) zjadlabym paczka w sumie ... hmmmmm , nie , moze jednak lepiej nie :)

mi dzis goraco z kolei , wczoraj wychodzac z pracy rozkrecilam kaloryfery na maxa :classic_cool: a dowcip ? za sekunde :classic_cool:

Nauczycielka pierwszej klasy, Pani Magda miała ciągle kłopoty z jednym z uczniów. Spytała więc: "Jasiu, o co ci chodzi?" Jasiu odpowiedział: - "Jestem za mądry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie, a ja jestem mądrzejszy od niej ! Myślę, że tez powinienem być w trzeciej klasie!" Pani Magda miała dosyć. Zabrała Jasia do gabinetu dyrektora . Kiedy Jasiu czekał w sekretariacie, nauczycielka wyjaśniła dyrektorowi cala sytuację. Nauczyciel powiedział pani Magdzie, że chciałby zrobić chłopcu test i jeśli nie odpowie na żadne pytanie będzie musiał wrócić do pierwszej klasy i nie sprawiać więcej kłopotów. Nauczycielka się zgodziła . Jasiowi wytłumaczono wszystkie warunki i zgodził się na przeprowadzenie testu . - Dyrektor: "Ile jest 3 x 3?" - Jasiu: "9" . - Dyro: "Ile jest 6 x 6?" - Jasiu: "36" . I Jasiu odpowiadał na każde pytanie, które wymyślał dyrektor uważając, że trzecioklasista powinien znać odpowiedzi . Dyrektor spojrzał na panią Magdę i powiedział: - "Myślę, ze Jasiu może iść do trzeciej klasy." Pani Magda spytała czy i ona może zadać Jasiowi kilka pytań . Zarówno dyrektor jak i Jasiu zgodzili się. (i się zaczęło) - Pani Magda spytała, "co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa? - Jasiu, po chwili "Nogi." - Pani Magda: "Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam ?" - Jasiu: "Kieszenie." Pani Magda: "Co zaczyna się na "K" kończy na "S", jest owłosione, zaokrąglone, smakowite i zawiera białawy płyn?" - Jasiu: "Kokos" - Pani Magda: "Co wchodzi twarde i różowe a wychodzi miękkie i klejące?" Oczy dyra otworzyły się naprawdę szeroko, ale zanim zdążył powstrzymać odpowiedz Jasia, Jasiu powiedział . - Jasiu: "Guma do żucia" - Pani Magda: "Co robi mężczyzna stojąc, kobieta siedząc, a pies na trzech nogach?" Dyrektor ponownie otworzył szeroko oczy, ale zanim zdążył się odezwać.. . - Jasiu: "Podaje dłoń" . - Pani Magda: "Teraz zadam kilka pytań z serii "Kim jestem", dobrze?" - Jasiu: "OK" . - Pani Magda: "Wkładasz we mnie drąg. Przywiązujesz mnie. Jest mi mokro wcześniej niż tobie" . - Jasiu: "Namiot" - Pani Magda: "Palec wchodzi we mnie. Bawisz się mną, kiedy się nudzisz . Drużba zawsze ma nie pierwszy" . Dyrektor patrzy niespokojnie i widać, że jest nieco spięty . - Jasiu: "Obrączka ślubna" - Pani Magda: "Mam różne rozmiary. Gdy nie czuję się dobrze, kapię. Kiedy mnie dmuchasz, czujesz się dobrze" . - Jasiu: "Nos" - Pani Magda: "Mam twardy drążek. Mój szpic zagłębia się. Wchodzę z drżeniem" . - Jasiu: "Strzała" Dyrektor odetchnął z ulgą ,"Wyślijcie Jasia od razu na studia.Ja sam na ostatnie dziesięć pytań źle odpowiedziałem!" ********* Pierwsza randka... Dziewczyna: Nigdy nie daję na pierwszej randce... Chłopak: to chociaż weź... ******* Wraca dwóch kolegów z kręgli. Bawili się świetnie .. Po prostu niczym nie skrępowane męskie spotkanie mocno zakrapiane alkoholem. Wracają rozbawieni i weseli nocą pustymi ulicami .. Idą i idą ale z każdym krokiem jeden z nich markotniej. Robi się co raz smutniejszy .. coś go gryzie .. coś trapi. No to ten drugi zagaduje : - Ej no co jest ? źle się bawiłeś ? Coś Ci zaszkodziło ? Co jest ? - Nie no ok. ...było bez zarzutów - odpowiada - No to co jest ? - A nie chce mi się wracać do domu ..znowu będzie żona "trzeszczała"znowu będzie marudziła .. zawsze tak jest. Wracam do domu. Buty już na klatce schodowej ściągam. Rozbieram się ostrożnie, po ciemku stąpam po mieszkaniu, nawet do łazienki nie wchodzę żeby hałasu nie narobić ! Do łóżka wślizguję się 5 minut ..jak złodziej w banku .. Ale Stara zawsze się obudzi i marudzi ..nie no wieczór super ..tylko te powroty .. - Ej to ty źle robisz ! Ja jak wracam do domu to świece wszystkie światła,robię se jeszcze drinka siadam i oglądam notowania z giełdy, potem jak idę pod prysznic to puszczam se muzykę .. śpiewam pod prysznicem .. potem jeszcze tylko mój ulubiony kawałek na ful odśpiewuje na tapczanie i idę do sypialni. Otwieram drzwi i mówię: A TERAZ, BEJBI, BĘDZIE SEX! No i ona udaje że śpi. :D ******* Jakiego masz kompa Srebrnego No ale jaki jest ?? Szybki Kur** no , ty mnie nie rozumiesz Jaki masz procesor ? Siwy Kur*aaaaaaa Ile masz ram ? Jedną, kupiłem dzisiaj bo tylko rama była , nie było delmy jezu , a ile masz lat ?? Dali mi 3 , jeszcze 1 rok i wychodze Nie kapuje cie koleś Wiem , rudy na mnie wykapował ********* http://i712.photobucket.com/albums/ww121/Vemona/dlamawdelegacj.jpg (dla faceta w delegacji ;) )

;) przed chwilą dostałam 1.ekler szt.1 2.pączek z marmoladą szt.2 3.pączek ze śmietaną szt.2 4.pączek z alkoholem szt.2 RATUNKU:O:D mam się zacząć kulać?tak się skończą te wyrazy sympatii:P świetnie;) eklera wciągnęłam,pączki puściłam dalej w świat

nikt mnie nie lubi ....................... 😭 , nie dostalam zadnego paczka ........... ps. Gozdzik, a moze skakanke Ci juz naszykowac ? ;) :P

tak szykuj,a właściwie to sama se uszykuję już dziś wieczorem powinnam znaleźć taki sprzęt w pokoju córki wiesz co?ja pieprzę takie lubienie,już lepiej niech mnie nikt nie lubi przynajmniej będzie mi lżej na ciele;) a czy na duszy?:D

mala ciekawostka - ostatnio mialam troche zamieszania ,ale gdyby nie to , to dzis nagrywalabym odcinek do Rozmow W Toku ;) (wlasnie o stwierdzaniu niewaznosci malzenstwa koscielnego) .

;) teraz to mam ochotę na jakieś warzywka,owoce coś lekkiego ale pysznego bo od nadmiaru tego słodkiego to się niedobrze robi:P ooo!potencjalna gwiazda tv:P;) o ile sobie przypominam to Rybkę też chcieli kiedyś zwerbować do jakiegoś programu,że czytali gdzieś coś co pisała i patrzyli ściągnąć dziewczynę swoją drogą Angel...to takie informacje nie są poufne?skąd wiedzieli o Tobie??

hej dziewczynki, nadaję z mojego kochanego nowiutkiego ślicznego laptopa :D:D:D:D:D:D:D:D Metax dzięki za ebooka. Goździk jak co roku zapomniałam że u Ciebie sie podkoziołki obchodzi :) Co do depilatora to widze Angel ze chyba kupiłas ten co ja dostałam na gwiazdke? Ja uzywam depilatora od ładnych kilku lat i nic mnie nie boli, chyba ze z lenistwa wracam do maszynki i wlosy odrosną mocniejsze. No ale nie odważylabym się stosowania go do miejsc delikatnych, no ale mam znajomą która potrafi depilatorem sobie pod pachami zrobić....szok!!!!! acha -sluchajcie smiesznej historyjki- w ramach oszczędnośc w kryzysie u mnie w pracy kazali nam zrezygnować z radia - chyba ze sami zarejestrujemy odbiornik na siebie i opłacimy abonament radiowy...Nieźle, co? Niedługo pewnie każą nosić wode w termosiku do picia i wykręcą żarówki. Z pozytywów - z okazji dnia kobiet 21 marca jedziemy do opery do Wrocławia.Mam nadzieje ze nie każą nam płacić za paliwo hahahhahah

acha apropo witamim - maxivit mówisz? fajnie, musze spróbować. Te Vita femin tez specjalne dla kobiet , tez z żeńszeniem ale dodatkowo jeszcze miały jakies hormony pochodzenia roślinnego które regulowały cykle.Wiec dla kogos z takimi problemami, albo dla kobiety która stara sie o dziecko fajna sprawa.

Gozdzik , po prostu zobaczylam na jakims portalu czy gdzies tam ogloszenie ze szukaja wlasnie osob w trakcie uniewazniania malzenstwa . Napisalam z ciekawosci - zeby sprawdzic co to za program, odpisal mi redaktor z tvn z Rozmow w Toku wlasnie ;) . No ale nagranie w Krakowie i mimo tego ze zwracaja za podroz + honorarium za program, to niestety nie moglam jechac :) . Kawka , nie wiem czy ten sam kupilam (w sumie to tylko zamowilam ;) ) , ale pewnie jesli nie - to bardzo podobny model :) . Dzis \"odkrylam\" inne nasadki , dzieki ktorym ZNACZNIE MNIEJ boli (tylko schodzi sie 2 x dluzej) , wiec luzzz, juz nie bylo tak strasznie . Okolice bikini nawet znosnie :D ;) :P Niezla akcja z tym radiem ... 🖐️

taa niezła akcja z tym radiem:O;) to się nazywa takie niby to oszczędzanie,takie na pokaz;) to gadasz,że kobiece święto niebawem i że opera?no i widzisz jakie są uroki pracowania na państwowym:D aha Angel,bo już się zastanowiłam skąd niby mieli namiary na Ciebie a co do depilatora,to jak tak was słucham znaczy czytam;) to tylko się utwierdzam,że maszynka w zupełności mi wystarcza kawa?dziś środa popielcowa więc mus dla wszystkich czarna i bez cukru;)

Wlasnie pije czarna z mlekiem i z cukrem ;) . A na sniadanie zjadlam parowke :classic_cool: :P . W piatki tez zazwyczaj nie poszcze :O , nie pamietam o tym ... przeciez wiesz ,ze mam skleroze... hmm odwilz przyszla .......

o kurde, trzy paseczki i prawie 2000 :O , tez ladne, ale juz nie na codzien ;) , tylko na jakas "okazje" . wygralas w totka ?? :classic_cool:

niestety nieeeeeeeeeeeeeeeeee😭 ale co się dziwić nie gram to nie wygrywam;) tak sobie przeglądam,mam ochotę na jakieś ładne butki ale nie w tej cenie to jasna rzecz:) polewka:znajomy mi wczoraj mówił,że jego kolega którego ja podobno też trochę znam,pytał czy jestem zajęta:D nie chciał mi powiedzieć który to szczerze się przyznam,że coś takiego dobrze na mnie wpływa w momentach,gdy mój poziom samoakceptacji spada i czuję się stara i brzydka😭 :)

ej no bez przesady , Ty stara i brzydka ? wez umyj w koncu to lustro i nie pierdol glupot ;) :P , ale swoja droga tez lubie takie dowody uznania . Baby to sa prozne, nie ? :D