Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidlanka

Co kupić w Lidlu

Polecane posty

Gość kicia1981
polecam pieczywo bo jest bardzo dobre smakowo,bułki słodkie takie z owocami na środku są pyszne oraz mydło w płyni takie w opakowaniu z dozownikiem mix fruti bardzo fajnie pachnie owocami.

Gość ankkka
mufnki superr kosztuja ok 4 zł...z kawełeczkami czekolady energetyki w puszkach 1,65 zł takie małe pierożki wloskie do barszczu ok 7 zł(nadziewane farszem z fety badz szpinakiem lub mięsem) pychotka

Gość Hazel
Ja kupuje w angielskim Lidlu i to bardzo duzo. Maja swietne warzywa (zwlaszcza pomidory takie pachnace:), pieczywo, soki,sery, slodycze, mydla, zele pod prysznic, podpaski, proszki do prania, kostki do zmywarki i w ogole cala chemia do czyszczenia. Pomalu zaczynam testowac mieso - piersi kurczaka sa porownywalne z tymi drozszymi, cale kurczaki troche mnie rozczarowaly, byly takie jakis rozlazle. Probowalam juz wolowine- chude kawalki na gulaszi chude mielone jest ok. Mrozone platy i paluszki rybne tez sa dobre. Jutro jade sobie na zakupy i zamierzam uzupelnic zapasy we wszystko powyzsze.

Ja uwielbiam czekoladę z lidla za 89 gr (ma na kostce taki kwiatuszek - normalnie smakiem niczym milka i nestle) oraz podróbki monte za 2,99 za 4 kubeczki :) Super jest też musli tropikalne w pudełku :)

Gość spiderpl
Ostatnio pojawił się rewelacyjny odkamieniacz W5 w tabletkach do czajników i ekspresów. Produkt po prostu rewelacyjny.

Mulatki - pyszne, nie za słodkie, z czekoladą Śliwki suszone, fajne soczyste, nie takie na wiór wysuszone - \"Chira\" Dobre wina mają i niedrogie Sok pomarańczowy - 100% soku nie z koncentratu nie słodzony za 4,9 chyba litr Wszelkie puszki z fasolką i innymi takimi Zupa z serii grecka kuchnia - pomidorowa przyprawiona czosnkiem i z kawałkami warzyw żel pod prysznic pomarańczowy - świetnie pachnie

Gość sajgonkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja uwielbiam z lidla amerykańskie ciasteczka coś jak nasze pieguski ale dużo smaczniejsze, i podróbę delicji tez są pyszne a nawet lepsze :) kupuje warzywa bakłażan, kabaczek. fenkuł, świeży szpinak, mix salat owoce, ananas po 2.99 w innych nawet po 7 zl,

Gość ostatnio w lidlu widziałam
kiszoną kapustę w puszce /dosłownie jak kukurydza ;)/ . Próbował ją ktoś???

ja nie próbowałam ale mój znajomy jadł i bardzo sobie ja chwalił

i jeszcze jest dobra czerwona kapustka w słoiku niemiecka pychaaaa

i jeszcze jest dobra czerwona kapustka w słoiku niemiecka pychaaaa

Rewelacja,płyn do czyszczenia mebli ogrodowych.Czyszczę nim ramy okienne,nie widziałam nic tak skutecznego

Gość baska100
w ka zdy poniedzialek na stronce"lidl" sprawdzam produkty z promocji"Taniej" warto zaglądnąć a potem do sklepu -pyszne jest pieczywo,soki,chrupki do mleka,powidła śliwkowe,pistacje(Duże i chrupiące)cukierki z witaminami,cukierki z lukrecją(b.zdrowa)-Lakrits 200g-2.99 ,masło osełkowe,salami 650g za 13.99 ,mrożonki,skarpety i wiele innych.Towary nie tylko niemieckie sa i polskie i dużo czeskiego nabiału-trzeba czytac

Gość xyz78
ser brie etoile d\'or za 4,99 (200g), mleko 3,2% Milandia (1,99) oraz żelki Number one Trolli za 1 kg bodajże 12,99, z chemii bardzo dobre są z serii W5: płyn do mycia naczyń, płyn do czyszczenia toalet 66 zastosowań, płyn do mycia łazienek oraz płyn do mycia szyb, za to nie polecam płynu uniwersalnego do mycia, efekty nie dość zadowalające, a w porównaniu z pozostalymi środkami z serii wręcz mizerne...

Gość małgorzata55
Kupiłam parę rzeczy z serii W5 które tu były polecane........płyn do czyszczenia wc oraz płyn do czyszczenia łazienek to straszny badziew niewart swojej ceny-po czyszczeniu zgodnym z instrukcją nie zauważyłam żadnej róznicy............reszty boję się ruszać żeby się już bardziej nie zdołowac.........moze za jakiś czas? NIE POLECAM produktów tej firmy

Gość mikky
Ja też bardzo sobie chwalę Lidla. Regularnie przeglądam e-maile z najnowszą ofertą i jestem wraz z żoną stałym bywalcem w tym sklepie. Tylko niepakowane mięso i wędliny kupuje w Piotrze i Pawle, a całą resztę w Lidlu. Dobry poziom za bardzo rozsądne pieniądze. Aha, zarabiamy dobrze, jak na polskie warunki nawet bardzo dobrze, ale nie widzę powodów, by za rzeczy codziennego (czyli krótkotrwałego użytku) nie płacić mniej jak można.

kabanosy Pikoki (czy jakoś tak), nie ustępują smakiem takim po 40 zeta. :)

Gość caaałuśna
A ja sobie właśnie kupiłam super łyżwy.Czy uważacie,że te towary niespozywcze w lidlu są lepszeej jakości czy nie warto ich kupować.Ciekawe jak mi się będzie jeżdiło na tych łyżwach,ale wygląd mają super.

Faktycznie płynem do czyszczenia toalet z serii W5 jestem bardzo rozczarowana, dużo lepszy jest Domestos natomiast płyn do czyszczenia kuchni jest rewelacyjny, bardzo dobre są ogórki konserwowe a dla odchudzających się polecam wyroby Linessa - jogurty, sery, parówki a nawet słodkości.

w lidlu rewelacyjne sa nugettsy z piersi z kurczaka i kebab i skrzydełka pikantne , oraz szpinak ze smietaną to z produktow glęboko mrozonych soki sa ok świetne mięso mielone i zawsze świeze podroby muszę sie rozglądnoać za kapust kiszoną w puszce bo widzę , ze zachwalacie a nie widziałam jej wczesniej

Gość babcia boiling water
W Lidlu kupuję kopytka, pyzy, pierogi - są superpyszne. Przyprawy- zwłaszcza do grilla i szaszłyków. Ciasta mrożone - Apfelstrudel jest rewelacyjny. Owoce, warzywa, zioła. Karma dla kota i psa. Świeczki zapachowe. Caą chemia W5. produkty promocyjne w danym tygodniu.

Gość stefii
Nr 1 w Lidl,to ser feta,jest wspaniały w smaku i twardszy od tych polskich,świetnie się go kroi i nie rozpada się w sałatkach-super.Oczywiście rybki w puszce w sosie pomidorowo-paprykowy,deserki -czteropaki czekoladowe podobne do monte,chusteczki higieniczne FROTTO 200 szt,soki marchwiowo-pomarańczowo-jabłkowe,chlebek tostowy-tani i dobry,serek topiony w podłużnych,plastikowych pudełeczkach-przepyszny-dwie wersje zwykły i dla dbających o linię:),przekonałam się także do wędlin,np krakowska w plasterkach-sucha i chudziutka,szynka gotowana w plastrach,ciasteczka maślane-przepyszne i delicje niczego sobie,kapusta kiszona z dodatkiem wina-cudo na bigos i surówki,ogóreczki w zalewie octowo-paprykowej i pewnie nie wymieniłam wszystkiego,co jest dobre i warte wydanych pieniędzy:)

Gość stefii
Zapomniałam o zupce indonezyjskiej w małej puszce-dla mnie hit na wieczorne ,chłodne dni

Gość stefii
A tajska,pikantna ,rozgrzewająca z grzybkami mun,makaronem sojowym,kiełkami ,to dopiero grzeje,super!!

Gość ja polecam...
nektar gruszkowy i ananasowy, ok 3,5zl za 1l ale warto! jest zajebisty!!

Gość stefii
Słuchajcie zastanawiam się nad płynem do czyszczenia łazienek,w lidl kosztuje ok 5 zł natomiast na allegro 13 zł,ale jest sprowadzony bezpośrednio z Niemiec,co o tym sądzicie? Zawsze kupowałam ten lidl i był świetny zwłaszcza do kabin prysznicowych.