Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia

zapraszam Wszystkich chętnych na pogaduchy

Polecane posty

przeszło ci juz to uzalanko??? mam nadzieje bo juz sie tak fajnie rozkrecałes a tu znow!!!!!!:(

Gość jula********
Zmyka mmoi Kochani,ukochany nadjeżdża. Miłego wieczorku :) Charakterku zmieniamy ładnie tok myslenia. Buziaki :)

Gość jula********
Charakterek,bo dam Ci klapsa. Mnie nie zraziłeś,ale muszę już kończyć. Buaziaki

zaraz ci nakopie do dupyyy i o ostrooo!!!!!!!! masz tu teraz ładnie ze mna rozmawiac jak mnie zdenerwowałes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oki??

zły jestes bardzo??? przepraszam cie nie chcialam cie urazic mozesz sie odezwac???????

Gość jula********
kurcze mój chłopak bedzie dopiero za pół godziny,a ja myslałam,żę wczesniej przyjedzie

Gość jula********
nie ma już nikogo :( szkoda

Franek po cio takie rzeczy czytasz:( masz nas i razem mielismy dac radeeeee!!!!!!!!11 jak nasze portrety??

ojj bedzie dobrze zobaczysz:):):):):) wierze w Ciebie:) malujesz nas to czy nie;)hmmm??

ni mysle ze uda mi sie zebrac ok 19,30 b ju powaznie mam dosyccc!!! o czym chciałabum porozmawiamććć??hmmm moze o motywacji?? potrzebuje mootywacji do konkretnej dietyyy hmmm cio ssadzisz?? masz jakies porady:) a jak z ty spaerem pojdziesz??czy bedziesz siedział cały dzienn przed kompemm??

gruba nie moze ale troszku musze schudnac bo przez ta robote jakos mi sie sadelko odlozyło:P

Ty masz mnie tylko zmotywowac:P:P:P:P:P: haahhaahah nie nio zartuje:) a powiedz mi na czym sie znasz najlepiej??

powoli bede sie zbierac chyba!! ALE JAK na razie powoli:) jeszze ni9e znam Twojego imienia??

ejjj czekajjjj bo tu zaszło chyba jaies nieporozumienieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! jakie jaja!!! ty mi to na inna poczte posłałes niz ja myslałam!!!!!! a na tej cio ja otwarłam to był mail od julity o tresci czesc przesyłam swoje zdjecie tak na prawde jestem julitaaaa!!!!! rozumiesz:P:P:P:P:P teraz juz wszystko jasne:) przeprzaszam cie najmocniej:) zaraz spr tamto!!!

hihihihihihi sprawdzer w pon:) a tymczasem leceee:) miłej niedzieli:) i wiele wiary w siebie:):):) papapap

Cześć wam :) Odezwijcie się jak będziecie, dziś siedzę w pracy do 18 więc mam duuużo czasu. Charakter - ja mam 168 więc jestem najniższa z tego towarzystwa już nie musisz się dołować :) A i wiesz co możemy zrobić wymianę, jak mi wyślesz zdjęcie - najlepiej legitymacyjne to ja naszkicuję ciebie a ty możesz mnie :P

Witam po weekendzie-mam sporo pracy,więc wpadłam się przywitać:)) Ale tu wesolo:))Wyślę też fotkę-jesli mozna...? Pozdrawiam:))

ojj Mummy witaj:):):) jak najbardziej posyłajjj fotosaaa:) monikabalura@op.pl:) czekam z niecierpliwoscia:)