Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia

zapraszam Wszystkich chętnych na pogaduchy

Polecane posty

Kochani a kto mi rozwiaze zagadke???? bede dzwiecznaaa:):):) oto ona \" wiosen mam (jakby to ujac zagadkowo hhhhmmmmmmmmm moze tak; jeZeli liczbe 1331 podniesiemy do potegi dwietrzecie a wynik podzielimy przez 4,5 to otrzymamy moj wiek hihi)\"

Charakterku przeczytalam przeczytałam:) dzieki juz wszystko jasneee!!!:) tylko Juli musze wyjasnic kilka rzeczy bo to na jej maila pisałam do Ciebie buahahahha:) Mummy sprobuj jeesio razz:)

Witam 🖐️ Myślałam ze sobie dziś popiszę z wami ale miałam tyle roboty że nie miałam czasu:( Teraz też mam ale chyba mi się należy jakaś przerwa na kawę :) mummy28 ja też poproszę zdjęcie:)

Kochane moje choćbym chciała...nie da rady...już kolegów tu z firmy obok prosiłam o pomoc...jakis błąd nr 22222222888999999-hi,hi:)) A tak chciałam...:(( Pozdrawiam:))W pracy mam dziś\"kongo\"-nie to,co w sobotę:))

Ja do 17-jak co dzień:)) A na zewnątrz tak pięknie,słoneczko grzeje ,lekki wiaterek-marzy się spacerek po parku,a tu siedzieć na d...trzeba:((

Gość jula********
O widzę,że ktoś chciał zrobić ze mnie mężczyznę :) Dzisiaj za dużo nie pogadam z Wami,nie mam czasu za bardzo,ale jutro postaram się napisać ddo Was. Pozdrowionka i buziaczki :)

Własnie dtarłam do pracy...:)mam na 13:) i siedze do 20:) pogoda u mnie piekna wiec zyc sie chce:) a jak u Ciebbie??

czy cios sie zmieniłoo???????:) taki usmiechniety jestes:) nio i spacerr:) ciesze sie:)

Cześć Wam Widzę, że dzisiaj większość miała kiepski dzień, ja osobiście też już mam na dziś serdecznie dosyć. A jak mi jeszcze raz zadzwoni telefon to wyrzucę go za okno wrrrrr I w ogóle dzień kompletnie do dupy :O

Oj Helgus masz rcje chyba.....:/ ja juz tutaj nsiedze jak na szpilkach, a gdzie tam do 20...:( oj paskudny dzien paskudny... głowa boli, nic sie nie chce:( ale na szczwscie jestescie Wy i pamietacie o naszym Topicu:) Trzymajmy sie:):):)

Moniunia współczuję ci, ja siedzę od 8 rano i na szczęście zaraz idę. Kur**cy serca dzisiaj już dostawałam 😭 Życzę wytrwałości do 20, buźka!

Gość jula*********
Witajcie :) ja też miałąm niezaciekawy dzień. Byłam na rozmowie w sprawie pracy,bo ten staż mi niebardzo pasuje,ale nie jestem z niej zadowolona. Widzę,żę jesteście zawsze do 17- szkoda :(,bo ja do tej godziny pracuje,a w pracy nie mam własnego kompa,więc nie mogę z Wami rozmawiać. Nigdy wieczorkiem Was nie ma?? Buziaczki

Cześć skarbeńki:))Nadal mam dolinkę-problemy nas lubiĄ czasem za bardzo:(( Pozdrawiam-miłego dnia:))

witajcie witajcie moi Kochani?? nio Mummy masz racje....... mnie tez lubia az za bardzo!!!! juz mam dosyccc tegoo....:/ odezwijcie sie jak bedziecie:)

Cześć Słonka? Pracujecie ciężko czy macie ochotę na pogaduchy, bo ja mam zamiar się troszkę dziś poobijać :classic_cool:

helgus jestes jeszcze??? ja siedze przed tym zlosliwym urzadzeniem do 20:/ wiec chetnie poklacham:)

Jestem :) Została mi jeszcze nie cała godzina ufff Widzę że ty też masz dzisiaj lajcik w pracy.

Helgus Kochana od 12 to ja mam zawsze laaajciiik:) powaznie:) ale to sie zmieni juz po 23 wrzesnia haahahah:) mam dzis zły dzien jak dwa ostanie:/ little argue z chłopakiem.... oooo szitess jak ja nie cierpie tych samców:/ z wyjatkiem charakterka jak na razie:) a gdzie oni sie w ogole z Jula podziewajaaa....hmmm?? a helgus powiedz mi jak Ty w ogole masz na imie??

Też mam zwykle od popołudnia luz. Rano wiadomo, zajęcia są więc ludzie łażą i każdy coś chce:) Facetem się nie przejmuj, cokolwiek by się nie stało - przejdzie mu ... a mówią że to kobiety są skomplikowane i zmienne :o Hm może charakterek z Jula poszli gdzieś sobie porozmawiać na osobności, kto wie... a tak serio to myślę ze Jula pracuje ciężko (nie tak jak my) a charakterek też pracuje - nad sobą mam nadzieje :) Jeśli chodzi o moje imię to ewentualnie wyśle ci je na maila, i tak za dużo o sobie napisałam a jakaś anonimowość musi w końcu być;)

ahahah ja mam zwykle luzy całymi dniami:) ogólnie to był ostatnio czas ze looozu nie było bo prowadziłam kursy komputerowe dla bezrobotnych 5 razy w tygodniuu:/ masakra:/ ale teraz mam juz tylko 2 grupyy:) ogolnie to lubie bardzo tych ludzi z kursówww:)kofani są powaznie!! a najfajniejsze jest to ze wracaja do mnie i mowia jak to wiele sie w GCI nauczyli:) wtedy z kolezanka z pracy jestesmy takie wnibowziete bo wiesz jask to jest jak mozesz dla kogos zrobic ciosik pozytecznego:) co do imienia to ok:) a jesli chodzi o faceeta to mam to w tylee:] dałam mu moje auto i pojechał sobie kuoic play statin moze mu przejdzie;) A ty sie gdziesz uczysz??