Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mary z cleveland

jezyki polski w ameryce pojechalem kara do bary

Polecane posty

Gość dajcie sobie
kissa i dalej glupio piszczcie :o

Gość swinkowaaaaaaaa 24
kiss dla ciebie :) nigdy nei ylam w los angeles ale czy wy tez macie garbecie i ele i mogrecie i asesmenty i tickety i recity?

Gość Agusia-81
Witajcie! Widze, ze nasze male "jezykowe" forum sie rozrasta :-). Pozdrowka dla wszystkich piszacych, takze i dla tych, ktorzy z jakichs powodow czuja sie poirytowani tym, co tutaj piszemy ;-) Proponuje troszke wyluzowac... Chyba po to stworzono ten topik, zeby sie posmiac, a nie roztrzasac, kto i z jakim natezeniem takowych dziwolagow uzywa, a kto nie, nieprawdaz? Tak przy okazji, Swinkowaaaaaaaa 24, pracuje w Twojej "INSIURZE" :-)

Gość usa1234
Czesc! Nie ma u Nas takich dziwactw :( Bo ja tutaj nie znam wielu polakow, ale czytajac Wasz topic zaczynam zalowac, bo widze ze niezle sie mozna posmiac :D

Gość evica
hej dziewczyny i chlopaki siedze sobie sama w apartmencie , bo hasbent pojechal na fiszing trip, na bolt, ciekawe czy cos wyciagnie

Gość swinkowaaaaa 24
w moijej insiurze? super, moze bysmi pomogla, bo mam straszny problem z moim klejm :( estimejtor nie przytszel a do tego, wszystko saks :( cabinety sa chyba do wymiany a mi nie chca dac czeka na nie :(

Gość Agusia-81
Z przyjemnoscia Ci pomoge, jesli tylko bede mogla :-) Musze Cie tylko zmartwic, ze juz wszystko w rekach klejm department i tu juz oni decyduja, co i jak:-( A tak przy okazji - gdzie pracujesz, Swinkowaaaaaaaa 24? Na saucie, a moze w dalntaln ;-)?

Gość swinkowaaaaa 24
w offisie lojera :) na saucie chicago, a jak zmienie prace za 2 tygnie bo musislam dac tu wik notis to bede w oak brook, to na sautwescie

Gość siedze na porciu
i nie mam baksow na gasoline bo czeka jeszcze nie dostalam...

Gość evica
nie przejmuj sie na pewno dostaniesz w piatek, bo to pejczek dej

Gość usa1234
pejczek dej, hahahahhaha, dobre, a nie macie dajrekt depozyt??

Gość siedze na porciu
dziekuje za pocieszenie. Jak czeka dostane to turka upieke w calosci i was zaprosze:)

Gość usa1234
wow, przyjdziemy z kejkiem :D a do tego lipd crim

Gość evica
ale turek koniecznie musi byc ze stafingiem i kranbery, a kejk to najlepszy ciskejk, dobra to ja wezme jakas dobra kofi i pary redi

Gość swinkowaaaa 24
to ja likor kupie, w kornerstorze widzialam na sely byl. ja jutro tez czeka dostaje bo frajdej wiec pejdej :) ale nie mam dajrekt depozyt to musze sama do banku go zawiezc. ale nie na drajw tru tylko do ejtiemu bo tam jest szybcie postowany na konto. I od razu kredyt daja na niego nawet mimo,ze sie jeszcze nei sklirowal milego wieczorku ide zadzwonic do kastumer servis bo moj cell fon jakos nie pokazuje inkoming cols

Gość evica
swinkowa na sejlu to moze byc jakis czip, a my tu ferst klas pary robimy, wiec nie czipuj z sejlami tylko normalnego likieru kup, pozadnego z top polki

Gość swinkowaaaaa 24
u mnie likor to likor nie szit likor !! moze bir by jakies kupic? sele sa zawsze w ninis i ja tam chodze , tylko musze pamietac zeby ajdi miec , bo inaczej nol serwis. albo ajdi albo wi sory. ale sie postaram o rajt?

Gość swinkowaaaaa 24
aha wy stafing do turka tez z bredkramps i selera robicie, czy gajesie grand mit ? niestety tenksgivin sie zbliza i znowu trzba bedzie turka piec pol dnia i kranbery robic chyba ze wezme takie w kenie ? bo i takie mozna kupic? a moze sama zrobie z mrozonych z orandz dziuskiem?

Gość usa1234
Konecznie z orandz dzuskiem :D No to kiedy party? Bo nie wiem kiedy lipd krim szykowac. A ja mam pej dej w lendzdej :( I w dodatku co 2 tygodnie.

Gość swinkowaaaaa 24
am sory , ze twoj pej dej jest co dwa tygodnie, to tak jak mojego bojfrenda :) wlasnie przypomnialam sobie jaki jest moj ulubiony apolszczony amerykanski wyraz - meciowac - uwielbiam jak ktos mowie ze kolory sie meciuja

Gość evica
ty swinkowa a co to jest te meciowac , bo w zyciu nie slyszalam, a brzmi niezle Ja tam stafing kupuje w baksie i kranbery tez z kany, co tam sie bede wyglupiac z robieniem jak wszystko redi mozna kupic i to jeszcze na sejlu, a przy gotowaniu, to tylko mesu sie narobi i nic wiecej

Gość siedze na porciu
tez kiedys slyszalam meciowac (match?) tak? dobre - baba mowila ze jej kara meciuje z domem - tj tym samym kolorze!

Gość swinkowaaaaaaaa 24
brawo ! meciowac to dokladnie pasowac po ang-pol. :)

Gość swinkowaaaaaaaa 24
musze sie wam pozalic bo bardzo apset jeste. moja insiura nie chce mi oddac za zalane kabinety :( mimo, ze klejm zrobilam i peymenty mam duze jak na insiure na kondominium. powiedzieli mi, ze tylko pejnterem zaplaca :( - i za to co do garbecia wyrzucilam . wiec tylko siasc i plakac teraz :( nie dosc ze mniej nejbor zalal to ani moja ani jego ani asosijejszon insiura nie chce zaplacic i mowia tylko, ze moze dedaktabul mi jako reimburs zrobia :( moglam zrobic hol, wsadzic hoza i caly siling zalac a tak... cholera sama bede musiala keszem zaplacic

Gość DEDAKTABUL
co to za bull ;)

Gość evica
bed nius swinkowa, nic tylko wieczorem likieru sie napic pozadnie

Powiem wam szczerze, ze mam znajoma ktora pomieszkala w USA ze 2 lata, a potem przyjechala do Kanady i juz tu zostala. Mieszka tu juz ponad 10 lat, ale dalej tak mowi jak powyzej... Tak juz jej zostalo po tym USA :)

Gość swinkowaaaaaaaa 24
hej girls ...... ja orajt a wy? jak tam po wikendzie? taka bylam slipi rano jak wstalam alarm klok zadzwonil, a ja si enie ubudzialam i oczywiscie bylam lejt w offisie. do tego trefik straszny i capy wszedzie to trzebabylo spid limitu przestrzegac :( chyba musze mesydzi odluchac - do pozniej

Gość ha ha
ide kupic sobie jakies dziury (jewelry) TRAGEDIA!

Gość siedze na porciu
ale ide do bedrumu bo jestem dzis syk and tajerd