Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

JankoMuzykant - i jak wyniki posiewu? czy ja tez mam szanse zobaczyć Twoje zdjęcie?

Wiecie zaczynam sie denerwowac ale tak na spokojnie ze nie mam tego @ z jednej strony dobrze moze wcale nie przyjdzie ale z drugiej juz moglaby przyjsc co bym mogla jechac do Novum Nicosc nie wiem co mam juz robic rece mi opadaja dzis jest 29dc pewnie dostane w przyszłym tygodnu akurat na majowke i wtedy sie zastzrele bo nie wiem kiedy dr O przyjmuje...Z kazdej strony sters..........

ZUZIA-ZU nie mam jeszcze wyników napiszę o nich o 21.00 jak przyjdę z pracy .JAK chcesz zdjęcia to niech ci malwi prześle a ty mi wyślesz swoje-ok?

malwi2983- w zasadzie to ja sie tak nie stersuje tylko czekam ..... smiac mi sie chce ze mnie jak nic zawsze cos jak nie posiew jak nie wyniki czekanie to jeszcze @ zwarjuje i bede musiala jechac do Świcia do wariatkowa. Ciekawe jak tam jest JA jak sie stresuje i mam glupawy humor odbija mi i robie ludziom smieszne kawaly albo nabijam sie z siebie albo sprzatam tak ze mucha nie siada.mam tyle werwy dzis ze gory moge przenosic mimo ze poszłam około 1 w nocy spac. Siedze sama w biurze nie ma nikogo nikt sie do mnie nie odzywa OSZALEJE :) :):):):):):):):)

jankoMUZYKANT00- WOW Piekna Twoja corcia, wierz mi nie wygladasz na tyle lat co mówisz. kazda majac 40 chcialaby sie tak trzymac super...:):):)

moj M mjuz sie nie moze doczekać 40 bo podobno mowi sie: po 40 żyje sie jak do 20 także boje sie juz tego :) :) Taraz jest wariatem ale do 20 az strach pomyslec co robil;)

IZA-DZIĘKI musze sie jakoś pocieszać .Poże wy myślicie że jak mam córkę to nie mam takiego cisnienia jak wy,ale ja rodziłam dawno ,staram sie zajść w ciążę 12 lat i też jestem równie zdesperowana jak wy wszystkie .

iza1978 z tym twoim @ to tak troche niefajnie ze w swieta by miało wypasc. Klinika nie pracuje 1 i 3 maja, ale moze jakos sie wbijesz w inne terminy w razie czego :) Ja bede tez w poniedziałek i w srode wiec jest duza szansa ze jak nie jutro to w kolejnym tygodniu sie zobaczymy. Jak masz fotki od dziewczyn to mi podeslij prosze :)