Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

...rysa na szkle...

Polecane posty

Sayuri dzięki za @ odpiszę. Wojtuś, jesteś mocno zajęty, więc nie mam wyrzutów że chwilowo milczę. Poczekam, aż wrócisz. U mnie trochę spokojniej. Wreszcie. Wekend minął mi przyjemnie pomimo paskudnej deszczowej soboty. Jestem radosna i bardzo optymistycznie nastawiona na rozpoczynający się tydzień :) Wy zapewne teżź :) Buziakuję 👄

witam moje koleznaki - moze nie jestem az taz zajety ale nie mam sieci w mieszkanu , a do pracy tez nie chodze wiec od czasu do czasu z jakiejs lewizny sie odezwe :) ale jak wroce to mam nadzieje ze nadrobimy wszystko, dziekuj za pozdrowienia i buziaczki (tzn triola dostala buziaczki a ja tylko usciski :( ) u nas wszystko ok maly wyrabia sie z dnia na dzien -hii hihi triola ile ja bede mial do ciebie pytan hihi - wresszcie szkorzystam z twojego doswiadczenia - o ile podratujesz mlodego tate? ;) no dobra ja zmiatam do siebnie bo mikolaj do kapieli sie bedzie szykowal :) p.s czekam na wyjazd.......................... tesciowej (byle o czwartku!!!!!!!!!!) triolka ty tez tak mialas? --->czekam na @ sayri gratulacje - hihi kroleffna kujonek - > ciesz sie ze i ty napisalas o tych aktach hihi bo tym razem to ja mialbyum wyrzuty sumienia hihihi buziaczki moje panie papapa

Wojtuś chętnie odpowiem na Twoje pytania, o ile będę znała na nie odpowiedzi :P Ładne imię wybraliście. Pozdrówka.

dzieki triolka hihihih- milego pobytu na morzem zycze ps. zerknij na -->@ krotko ale obiecuje nadrobic wiesz kiedy .......... pozdrowiena dla sayuri - > coz ona taka wielka nieobecna?? odezwij sie - szkola to nie wszystko - > jakos to bedzie hihi -> dobrze bedzie bo jak ma byc? powodzenia z ta praca mrg.............

puk, puk, jest tam kto??? dobra nadrabiam czytelnicze zaleglości

drogi wojtusiu! melduję sie w każdy weekend- w tygodniu nie mam jak! serio1 A Was w weekendy nie ma.... szkoda Boże, nawet nie wiecie jak ja bym chetnie gdzies wyjechała...

Dzień dobry! No i co? Zaglądam na gg a tam jak nie było tak nie ma tego krzykacza, co mi wypomina,że mnie wciąż nie ma !Nie ładnie

dzien dobry - ja znowu tylko na chwilke przywitas sie i przeslac buziaczki moje drogi panie :) dzis mamy w domu impreze wiec wpadlem do rodzicow pozyczyc szkalnki i krzesla - mam nadzieje ze chat awytrzyka ten nawal gosci hihi - > i ze niz zrobie pierwszego (najwazniejszego) zlego wrazenia na sasiadach hiohi. szkoda ze mieszkacie tak daleko - milo widzielibysmy poszerzeone grono imprezowiczow o kolezanaki z kafe :0 pozdrawiam serdecznie jak zawsze i do zobaczenia w poniedzialek p.s. sayuri pewnie bedzie na zajeciach :( -> ech zycie........ -> sayri dzieki za @ ( i tbie droga triolu tez :) buzka pa

Fajowo, Wojtek imprezuje, Triolka nad morzem a ja na starych śmieciach... Zajechana jestem jak koń po westernie bo miałam biwak z dzieciakam..

ah no i jeszcze jedno- wielka szkoda,że bliżej nie mieszkamy :(

dzień dobry moi mili. Trioleczko podeślij mi na @ coś, czego słuchasz. Wojtuś jak bedziesz grzeczny, to Ty też cos dostaniesz :P

no moje panie witam ponownie ( z pracy hihi) dostaleyscie maile opasle jak ja hihi a co ty sayuri mowisz ja zawsze jestem grzeczny -> przeciez wiesz :) czekam na niespodzianki -. ja lubic niespodzianki pozdroofka

---> sayuri czy Homo ludens nie przewiduje czasu na zabawy przez siec? hihihi -> no to juz do roboty? maile pisac hihhihi p.s. i wcale nie jestem krzykaczem

dzieki triolka za -> @ dzis na szybkiego a jutro na powaznie hihi ..........idealista........ hhhhhhhmmmm a czy to źle?? a sayuri buja sobie w oblokach ............. p.s. rada p. -> fuj ble co to jest narada indianska czy jak?-> fez sobie laptopa hihi to sobie pogadamy - niby ze notatki robisz z rady :)

Witam serdecznie moi mili. batrdzo dziękuje za @ mam kłopoty z necikiem (o maj gad- znów) więc korzystam z kompa u kolezanki :( Triolu--->>> Dziekuje za tyle madrosci Wojtus--->>>masz racje- trzeba samemu wszystkiego doświadczać!

mam pomysl robimy zrzutke na siec dla sayuri -> hihi triolka ty to jestes niezla - wszytskim pomagasz hhi dzieki za maial do uslyszenia w poniedzialek pozdrowka

Gość twój problem polega na tym
ze brak ci skromnosci albo jesteś slepa

a to do czego mialo byc i do kogo?? p.s co taka cisza?? triolka pewnie pracuje a sayuri zwali na brak sieci pomimo tego pozrdawiam cieplo w ten mglisty poranek

Hejka 🖐️ Dziś siedzę w domu, więc pewnie nasmaruję jakiegoś liścia Wojtuś :D Sayuri w domku byłaś, a do mnie ani słówka :( Czekam.

no wreszcie triolko sie odezwalas -> ciesze sie ze odpoczywasz w domu juz czekam na @. a sayuri do nikogo nie napisala -> sciemni ze net jej podl hihihi. pozdawiam i z utesknieniem czekam na @ albo @@ :) i chociaz @/2 od sayuri :)

\"Sayuri nie wraca; ranki i wieczory We łzach jej czekam i trwodze; Rozlały rzeki, pełne zwierza bory I pełno zbójców na drodze". p.s. dzieki triolka za @ :)

No proszę, co też tęsknota robi z człowieka :) Faceta kochającego pieniądze zmieniła w romantycznego poetę :D Sayuri, Wojtuś nam usycha z tęsknoty :) Marnie strasznie wygląda i wierszem gada :) Staram się jak mogę, ale mu Ciebie nie zastąpię :) Odezwij się do niego, bo będziesz miała poczciwego człowieka na sumieniu :D :D