Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde

krew z nosa

Polecane posty

Mysz, ja Ciebie proszę. Czy Ty byś była w stanie Roburowi po czymś taki temi samemi ustami loda zrobić??? Byś była? A jak odmówiłaś, że się zapytam? Bo ja w dyplomatyczności pragnę się dokształcić. Iv, zrobię w weekend i prześlę. Oj, prześlę:)

No cześć:D! Juz jestem;). Spotkałąm po drodze Justynę przeszłysmy się po drodze po sklepach, ale stwierdziłyśmy, że na tej płaszczyźnie naaszemu związkowi grozi rozpad:p. Pokazałm jej prześliczne balerinki z maleńka kokardką, na co usłyszałam \"bleee\" i machnęła mi przed nosem jakimś ochydnym, wielkim buciorem:o A teraz robię coś na obiad, jem nowego Marsa Delight-bardzo, bardzo dobry, polecam;) Acha, kupiłam sobie kapcie, bo na wakacjach gdzieś mi się zgubiły i chodziłam w czarnych skarpatkach mojego męża:p

cziggggrrrrrrrrrrrrrrra nie poruszaj przy mnie tego tematu, nie tak doslownie prrrrrrrrrosze na boba!

kalinka ja cie nie chce martwic... ale wlasnei przeczytalam, ze wtym sezonie powraca styl grunge\'owy, wiec ja nie wiem czy ta twoja kolezanka w dobra strone nie idzie czasem. :)

no to nie zrobiłabym mu loda ot co :P powiedziałam że jest mi NIEZMIERNIE MIŁO(!) I PRZYJEMNIE ŻE O MNIE POMYŚLAŁ {lae niestety musze szybko zapierdalać do domu żeby zapłacić internet który mi odcieli za nieterminowe regulowanie opłat a sie z dupami na kafe umówiłam} No więc że jest mi OGROMNIE MIŁO I PRZYJEMNIE ŻE O MNIE POMYŚLAŁ ale niestety musze pisac uzasadnienie na praktyki w poniedziałek i dzisiaj nie moge mu towarzyszyć w posiłku na co on odparł że będzie w kraku za dwa tygodnie na co ja powiedziałam \"miłęgo dnia panie mecenasie\"

dlaczego mnie takie rzeczy nie spotykaja, no dlaczego? bo mam w talii wiecej niz w dupie i biuscie? eeeeeeeeeee, niemozliwe...

hanka !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D raczej przez obuwie grandżowe :P:P:P:P:P:P:P:P

I odłożyłaś słuchawkę po tym \"miłego dnia\"? Jest szansa, że już nie będzie zabiegał o namiętny sex z Tobą w roli prawie głównej:) Hanko, przeca loda możesz mu zrobić! Do tego gumka jest zbędna:P

A mnie żadne tam pany mecenasy na obiad proszące niepotrzebne są. Gdyż mam kota, co kocha mnie:D

no nie...:O on powiedział że mógłby być miły ale nie będzie i że może za dwa tygodnie będzie miał więcej szczęścia no i ja powiedziałam wtedy \"do widzenia panie mecenasie\" no i odłożyłam podczas jego smiechu :)

nie on nie chciał mnie zniszczyć on chciał mi droge utorować do kariery za jeden maleńki seks no może za dwa większe O JA NIEMĄDRA !!! :P:P:P:P:P:P:P

W kwestii rankingu cukierków chciałam powiedzieć, że Tiki Taki i Maczki wygrywają z Kasztankami:p Poza tym Myszo, uważam, że dobrze zrobiłas, alebowiem dupę masz całkiem ekskluzywną i nie warto jej oddać w czyjeś podstarzałe bogate łapsa za żadną cenę:p Hanko, ja tam na styl nie patzrę mnie się jedynie własny mój damowy styl podoba:p. Nie damom, w dżinsach, sportowej kurtce, tenisówkach i torbie na rzep zakładanej na ramię-nie ufam:p

nie wspominając o EKSKLUZYWNYM OBIEDZIE ZA CAŁKIEM GRATISSSSS!!!!!!:O:O:O:O:O to ide dupeczki

hmmmm śmiem twierdzić że pan mecenas podstarzały raczej nie był gdzieś w wieku Mikowego marka :P

kalinko, czuje sie dotknieta, mimo ze trampki nosze jedynie w celach im przeznaczonych, torebek na rzep nie nosze, co tam jeszcze? aha, jeansy- owszem, uwielbiam, sportowe kurtki no czasem sie zdarza (np. podczas wycieczki pieszej krajoznawczej) ;) czy to oznacza ze mnie nie ufasz? obuwie grandzowe jest obuwiem ortopedycznym jak wiadomo. no. ja kariere zrobie bez jednego malego seksu, bez nawet 2 wiekszych i w obuwiu grandzowym o ;) :D::D:D:D:D:D:D:D (jako pomagier listonosza ;)) milego weekendu, zyczcie mi powodzenia z banda gimnazjalistow oraz szscszzssrzrsrszfczrsxtrtzz wegrow.

ale wpadka:p Jakie by te rece nie były, ręce cudzołoznika zawsze sa obrzydliwe:p. Chyba Ty myszo do mnie na kurs moralności przyjść musisz:p Ale dobrze ześ się ostatecznie oparała;). Taka mądra babka jak Ty nie potrzebuję łóżka po drodze do kariery tylko mózgu:p

Nie no Hanko, z tymi giunsami to przesadziłam, wszak sama je często nosze, przynajmniej dwa razy w tydzieniu;). Chodziło mię o to, że ona jest całkiem inna niż ja! Całkiem inna!:D! Nigdy się nie maluje, nigdy nie wkłada obcasów, na ewentualne wesela ubiera czarną spódnice i białą bluzkę i dlatego nie ufamy sobie w kwestii mody:p, bo każda z nas ma jakby inne - skrajnie inne poglady:D! Ale ją normalnie kocham babę małą, sportową wszak na wskroś:p