Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesciow wredna krowa

Mamusia mezusia

Polecane posty

Gość ILONA wesoła
interesuje .................................mieszkali u mnie !Wewnetrzna sprawa w moim domu !! hahah kon by sie usmiał nie chce mi sie z toba gadac po tych wegierskich plackach trudno ci myslec aby lepiej zrozumiec tok myslenia zmien jadłodajnie

Gość honey-
MOJA TESCIOWA PO PIERWSZE- TO TAKA CICHA WODA. PO DRUGIE- MA 24 LETNIGO SYNA (PRZYNOSI MU ŚNIADANKO DO ŁÓŻKA RANNO, OBIADEK NA STÓŁ POŁOŻYI OCZYWIŚCIE POWIE "MAMUSIA PRZYNOISŁA DLA MOJEGO KOCHANEGO SUNUSIA OBIADZIK MA TUPET MOWIC TO PRZY MNIE!!!! NIE JESTESMY JESZCZE MAŁŻEŃSTWEM ALE JESTESMY ZE SOBA 4 LATA! NIE NAWIDZE JEJ CYTAT "mAMUSIA ZAWSZE WIE NAJ LEPIEJ pIOTRUSIU" A MNIEWTEDY SZAŁ OGARNIAWIEM ZE JAK BEDZIEMY RODZINA TO ONA BEDZIE WIDZIALA WSZYSTKO NAJLEPIEJ ALE MNIE PRZY NIEJ NIE BEDZIE. NIGDY Z NIA NIE ZAMIESZKAM. MOGLAM BYM TAK O NIEJ PISAC I PISAC ALE JUZ SIE WKURZYŁAM

Gość honey-
JA OCZYWISCIE TAKA NIE BEDE JAK ONA. ALE TO CO ONA ROBI CO MOWI PRZY MNIE TO ODBIERAM TO TAK" TAK SAMA MASZ TRAKTOWAC MOJEGO SYNUSIA"

Gość bronka32
witam wszystkich,ale sie cos nieprzyjemnie zrobilo!!!!!Ilona przestan wreszcie tak pluc jadem,ja bardzo lubie jesc na miescie a placka po wegiersku wprost uwielbiam wiec chyba tez ciezko mi sie mysli???? Honey gdybys byl/la z nami od poczatku to bys wiedziala ze nikt z nas nie radzil jej sie barbi pozbyc.

Gość interesuje mnie dlaczego
ha ha w ostatniej chwili zdecydowałam się na naleśniczki :D Ilona i jak tu ciebie lubić..... jak tak swoją synową traktowałaś, to się nie dziwię, że nawet z pokoju jej się nie chciało wychodzić..... i nie dziw się tak.... syn się ożenił....i od tej pory to nie twoja spraw, jak sobie zyje... Twój dom, fakt.... ale zgodziłaś się, aby u ciebie zamieszkali.... więc powinnaś szanować ich prywatność.... jak mówiła ciebie powinno interesować tylko to co WSPÓLNE.... czyli jak wanna nie umyta.... to pukasz do nich i zwracasz im uwagę "umyjcie prosze wanne, bo nie mogę się wykompać" FINITO. KONIEC. KROPKA.... więcej to WPIEPRZANIE SIĘ I JUŻ... a jak historia się powtarza za często, to stawiasz ultimatum i jak nie prosisz aby się wyprowadzili i tyle.... a ty po prostu uwielbiasz docinać wszystkim i pławić się w tym jako to jesteś biedna i jak im musiałaś pomagać.... uwielbiasz emocjonować się tym, ile to razy jesteś, w Twoim mniemaniu, lepsza od swojej synowej i wszedzie szukasz potwierdzenia tego faktu.... i dlaczego tak jest.... chciałabym zrozumieć....

Gość bronka32
INTERESUJE MNIE DLACZEGO-masz racje ja nie rozumiem dlaczego dopiero teraz zaczelo to Ilonie przeszkadzac 3 lata to bardzo duzo czasu,przez trzy lata bylo jej dobrze az wreszcie nie wytrzymaly??dziwneIlona mialas mnustwo czasu zeby synowej wszystkiego nauczyc skoro jak pisalas to len i nierob i nie mial kto jej tego nauczyc,ale ty nie potrafisz rozmawiac i pojsc na kompromis,prawda??Awidze to w jaki sposob traktujesz innych ludzi.

Gość honey-
DO BRONKA 32- FAKTYCZNIE WSZYSTKIEGO NIE PRZECZYTAŁAM

Gość bronka32
honey-Ilonka i barbii to temat ktory sie ciagnie od poczatku tego topiku bo to ilona go zalozyla i czym dluzej czytam wypowiedzi Ilony to coraz bardziej jestem pewna ze Ilona to taka typowa tesciowa z kawalow

Gość honey-
WŁASNIE MOJA PRZYSZŁA TESCIOWA CHYBA SWOIM ZACHOWANIEM PROBUJE POKAZAC JEMU ZE JEST LEPSZA ODE MNIE. BO JA TAKA W OGOLE NIE JESTEM. I ONA DOBRZE O TYM WIE!!

Gość bronka32
a ciekawa jestem gdzie reszta dziewczyn sie podziewa??NO NO CO TY;Moni76,tesciowa zieciowi,elewka,asiek78 gdzie jestescie?????? :-D 🌻

Gość kaasssika
no ilonko to dowaliłas z tymi placuszami, no nie wytrzymasz jak omus nie dowalisz, masz niskie popedy , i oblesne odruchy złosnika. Po ch.. ta wzmianka o plackach? Utukłabym ciejakbys była moją tesciową

Gość honey-
NAWET JAK COS ZROBIE TO NIE MÓWIE kochanie twoje niunia zrobila ci obiadek

bronka no wlasnie.... nie musiała się godzić aby z nią mieszkali.... przeciez przy dzieciach mozna też pomagać nie mieszkając z ich matką!!! a wspólne mieszkanie, zawsze wiąże się z KOMPROMISAMI.... kto tego nie rozumie, nie powinien się decydować!!!!

Gość bronka32
To wy niewiedzialyscie ze prawie kazda tesciowa chce byc we wszystkim lepsza od synowej,zabralysmy im ich ukochanych synkow,jak moglysmy??to nam teraz umilaja zycie jak moga.

Gość bronka32
ale to sie kiedys obruci przeciwko nim i to tez tyczy sie Ilony,Ilona jeszcze bedziesz cierpiala przez to co zrobilas,pamietaj ze nie kazda kobieta jest taka glupia jak ja,ja godze sie na wizyty meza u matki,ale twoja barbii moze nie bedzie chciala zeby jej maz a twoj syn spotykal sie z toba i co w tedy????teraz jestes jeszcze mloda ale kiedys bedziesz stara i moze bedziesz potrzebowala pomocy i ta barbii jeszcze kiedys moze ci(przepraszam za wyrazenie)dupe podcierac,a jak nie bedzie komu tego robic bedziesz miala straszna starosc a umierac w samotnosci nie jest przyjemnie.

no to pięknie.... a ja myślałam, że mozna tak normalnie....

Gość honey-
ona jest zołzą ja tez

bronka.... bradziej przez to JAK to zrobiła... myślę....

i fakt z tym, że to wraca.... i to czasem szybciej niż mogłoby się wydawać.... np u nas z tą pożyczką na procent.... już sie sytuacja odwróciła.... teść stracił swoją ciepłą posadkę.... a nasza firma za to ma się świetnie....

Gość bronka32
a Iwona czemu zniknela??wstyd jej teraz przez te placki,iwona nie przejmuj sie i zamow sobie tez placka po wegiersku.

Gość ILONA wesoła
ma sie swietnie hhhmm to czemu nie stołujesz sie w restauracji tylko w barze z plastkowym jedzeniem za 5 zł

Gość ILONA wesoła
bronia myj babci dupe i oszczedz sobie docinek barrrrrdzo sie interesujecie cudzymi sprawami Macie zadatki na moherowe berety

Gość bronka32
a do kogo bylo to pytanie????bo nie wiem co pisac

Gość bronka32
Sama zalozylas ten topik i wtajemniczylas nas w swoje sprawy a to ze mamy inne zdanie jak ty to widze ze bardzo ci sie to niepodoba,wiesz teraz jestem w 100 procentach pewna jestes straszna jedza,a co do pracy to zadna praca nie hanbi nie wstydze sie tego co robie,jestem pielegniarka i jest mi z tym dobrze pamietaj ze kiedys tez bedziesz potrzebowala pomocy takiej osoby jak ja,niby jestes wyksztaucona kobieta z miasta a sloma ci z butow wystaje

bo żarcie jest świetne ;) po co przepłacać, jak pod nosem ma się to co dobre....

Gość kaasssika
ilona tak z ciekawosci , ile masz lat, i jaie masz wyształcenie tzn ile klas podstawówki? pełne 8 czy 6? Nie odbieraj to jako złosliwosci - pytam bo zaczynasz mnie intrygować jako obiekt badawczy...

Gość bronka32
Oj Ilona z moja tesciowa dogadalabys sie znakomicie dwie warjatki ktore szlak trafia ze ich kochani synusiowie kochaja inne kobiety a nie je.

Gość bronka32
kassikaa-to bylo dobre,a co do mojej ostatniej wypowiedzi to dziwie sie sama sobie jestem raczej lagodna osoba,nigdy nikomu nie sprawilam przykrosci no oprocz mojej tesciowej wtedy jak wyszlam za jej syna,ale co mi tam.

z moją chyba też bronia.... no moja jeszcze próbowała udowodnić, że wnuk bardzie ją kocha niż mnie czyli swoją mamę..... to było dobre tekst "zobaczmy do kogo pójdzie do babci czy do mamusi" był rozbrajający :D