Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdjatkaaaa

fajne zdjecia dla motywacji! wrzucajcie!!!

Polecane posty

Gość To moje idealyyyy
W porzadku, pokazalas skrajnosc, mamy dwie skarjnosci, totalna anorektyczke na prawie samej gorze, i totalne grubasy, ani jedno ani drugie sie nie moze podobac, chyba ze zboczencom

Gość To moje idealyyyy
O, ta anorketyczka, tragicznie wychudzona juz zniknela z tego topikul i dobrze

Gość buraczki i rybka
do "to moje ideały" Nie ugólniaj z łaski swojej bo naprawdę NIE KAŻDY chciałby tak wyglądać. To że jesteś osobą młodą, i Twoje opinie i upodobania zmieniaja sie razem z akutalnymi trendami (teraz sa modne dziewczyny chude, chlopiece sylwetki, zamiast piersi dwa placki z rodzynkami, pupa plaska ze prawie niewidoczna i patykowate nózki, styl ubierania jak za pewne wiesz, a la dziedwczyny z BLOG 27 jakies szmaty) nei znaczy ze wszystkie chca wygladac jak modelki. Bo powiem ci ze jak bylam mlodsza, to bylam wlasnie takim kościotrupem, ostatnio jak ogładałam fashion tv, niedobrze mi sie robilo, (czy w gazetach) na te ramionka jakby z przeswitującą skóra, bo tluszczu one nie maja chyba ani grama. nie wmawiaj mi ze chce tak wygladac. nie kazdy chce dorównać "ideałom" które zmieniaja sie razem z kulturą, modą...poza tym jakoś nie wierze zeby nie zalezalo ci na akceptacji kolezanek i powodzeniu u facetów. uwierz ze dziewczyny o pelniejszych kształtach jak monica belluci, j.lo, beyonce, sa apetyczne i piekne i na pewno wygladaja bardzo seksownie w bieliżnie. nie rozumiem... przeciez kobiety o pulchniejszych ciałach, nie maja zadnych zwisów (ktore duzo dziewczyn ma po super mądrych kuracjach odchudzających, czy rozstepy) u nich skóra jest napieta i jedrna, jesli o siebie dbaja, a bielizne kupuja rozmiar czy dwa rozmiary wieksza i sa bardziej seksowne od tych z wybiegu.gdybym byla facetem nie podniecałyby mnie te laski ktore pokazywalas. SĄ ANTYKOBIECE !!! i nie wmowisz mi ze facecow pociagaja laski podobne do nich samych ! prosze cie ! to tylko glupia przemijajaca moda.nie katuj swojego organizmu odchudzaniem, bo ci sie odplaci pieknym za nadobne. ide dokonczyc kotlecika. a i wyobraz sobie kobiece piersi (chyba na to faceci zwracaja najwieksza uwagi, czy na pupe czy nogi) ale nie na chudość. dziewczyno. ! chyba ze kolesie z liceum którzy tak samo jak ty są podatni na wplyw mediów

Gość To moje idealyyyy
Sory ale przeczytaj dokladnie co napisalam moje idealy to chuderlaki, a kobieta ktora podoba sie wieksozsci facetom to kobieta pelna lecz bez sadla, jak m in Monika Belucci, Lopez itp Szczupla kobieta, z biustem, pupa, do tego zgrabna zawsze wygra z chuderlakiem czy osoba puszczysta, wiec nie wiem czemu an mnie naskakujesz Jelsi chodzi o zdjecia ktore dalam, nie wierze ze ktos woli wazyc 80 kg niz wygladaj jak one, tylko tyle, bo one nie wygladaja jeszcze zle, dla mnie sa piekne, dla was za chude i ok

Gość To moje idealyyyy
Aha i ja odchudzam sie wylacznie dla siebie, moja najwyzsza waga to 56 kg i czulam sie koszmanie z nia, lubie siebie koscista i mam w nosie co na to faceci

Gość rozumem to Ty chyba nie grzesz
ysz bo to co piszej jest nie normalne!!!!!!!!!!!!!!! Widac z tego że jesteś osobą pełną kompleksów która nie potrafi zaakceptować i polubić samej siebie, własnego wyglądu, wad i zalet a co dopiero innych osób które są ładniejsze, madrzejsze i pewne siebie!!!!!!!!!!!!!!!! Masz zero akceptacji dla innych osób czy też chudych czy też nie , ale niestety nie ty o tym decydujesz jak kto ma wyglądać. Zero tolerancji ....................

Gość To moje idealyyy
Nastepna nic nie zrozumiala tylko krytykuje i wyzywa Cialo ladne to cialo jedrne, szczuple, zgrabne i pisz sobie i wyzywaj mnie do woli ale wiem ze mam racje

Gość co o tym sadzicie
to moje idealyyy-mozesz powrzucac wiecej takich fotek? bede bardzo wdzieczna:)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuf
uwazam, ze 2 pierwsze foty ktore wkleiła to moje ideały śwoadczą o zaburzeniach u tych dziewcząt oraz u samej to moje ideały:) natomiast ta ostatnia blondyneczka idąca tyłem jest fajna:) tylko ze widac na 1 rzut oka, z daleka i nawet z tyłu:) że:) ma w porywach 16 lat:) a jeśli chodzi o moje ideły to np podbają mi sie figury NATURALNYCH lasek ze świerszczyków z gornej pólki:) i jestem kobietą 23 letnią:)

Gość KIRSZAA
a teraz pewnie grube baby stwierdzą, że modelki z pokazu lopezkin sa obrzydliwie chude, kościste w wogóle mało sexy

Gość KIRSZAA
bo dla nich sexy to 20 kilo nadwagi...wielkie cyce, tyłek i rozmiar ciuchów powyżej 40.... ciekawe tylko czemu na cafe tyle tych topiców a propos diet itp. przecież szczupłe=brzydkie

jakbym miala takie cialo jak Liszowska nigdy bym sie nieodchudzala ,niestety nie mam i moim jedynym ratunkiem jestzrzuci te pare kilo

Gość KIRSZAA
fakt, nie jest tragiczna....ale dla mnie jest on potężną kobietą. taka fest.

Gość To moje idealyyy
Liszowska ma wlasnie ladne, kobiece cialo, zreszta nie nosi pewnie rozmiaru wiekszego jak S/M wiec o czym tu mowa

Gość To moje idealyyy
Ja osobiscie chce miec rozmiar nie wiekszy jak 34, ale to moj wybor, nie lubie kobiecych ksztaltow u siebie i tyle

Gość JUSTYSKLLL
ja mam 166 i waże 45-46kg nie uważam że jestem za chuda taka ok. rozmiar Xs,S zalezy co kupuje chude jest fajne i apetyczne ale to tylko moje zdanie

no własnie wiekszosc tych wszystkich zdjec to skrajnosci - tylko jedno mi sie podobalo.... ta goła blondie co stoi tyłem reszta mało jedrna albo sucha albo zapasiona jak wieprze albo przeładowana testosteronem a co do ideałów to na moje oko masz 15 lat skoro jestes taka pewna ze kazdy facet wybierze babke wazaca mniej niz wiecej..... sporo znam takich co wola pulchniejsze dziewczyny ponadto waga 40-45 kg to jest dobra jak ktos ma 150cm wzrostu..... najlepiej kobiety wygladaja jak mieszcza sie w dolnej granicy swojego bmi maja wtedy i szczuple cialo i kawalek cycka

Gość Lukteja
myślę, że szkoda słów dla tych tępych małolat. Jak te anorektyczki są ich ideałem to o czym można z taka tępą panieną rozmawiać. Jedyny wniosek to to, że jeszcze nie dorosły i nigdy nie były w ramionach faceta. W ramionach chłopca może. I fakt, żeby chłopczyk 14letni mógł objąć to nie może kobieta mieć powyżej 34 rozmiar. Jednak mężczyzna 25letni raczej nie ma ochoty na anoreksję. Jak wogóle można mieć taki wzór piękności.

Gość fotki do motywacji
Gość mój ideał do motywacji
link nie działa:(

Gość fotki do motywacji
dodam ze mam 22 lata i 27 letniego faceta z ktorym jestem od 3 lat:) wiec od malolat prosze m,nie nie wyzywac:)

22 lata? to bez obrazy ale malolata jestes :O a chlopak jak dla mnie niedojrzaly emocjonalnie skoro majac 24 lata spotykal sie z 19latka..... dorosla bedziesz jak pokonczysz studia,bedziesz we wlasnym mieszkaniu i zalozysz rodzine.