Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdjatkaaaa

fajne zdjecia dla motywacji! wrzucajcie!!!

Polecane posty

a kate moss ma oblesna gebe i ogolnie odrazajaca jest...... znana ogolnie amfetamina.. jak cpanie i cpunka jest dla Ciebie motywacja i wzorem to swietnie swiadczy o Twojej \"dojrzałosci\"

Gość niewiedzaca_nic
eh;) no coment effka;P

Gość fotka do motywacji
nie cpunka tylko figura..mylisz pojecia topik jest o motywacji poprzez sylwetke a nie to czy ktos jest cpunek zydem czy idiota

Gość hehehehehehehe
no nik effka koneffdka napewno swiadczy o twej dojrzalosci:P:P

Gość To moje idealyyyy
Konefka nie wymadrzaj sie tak A 19 lat i 24 lata dla mezczyzny to guzik maly a nie wielka roznica rozumiem ponad 10 lat roznicy ale zeby 5 i robic afere ? A Ja nie ejstem malolata, a idealy ktore sa na zdjeciach maja srednio od 16 do 28 lat, wiec co tu duzo pisac A chuderlaki ktore teraz kroluja w mediach to dziewczyny/ kobiety majace po 23-35 lat i ty mi tu piszesz o nastolatkach, jak mialam 16 lat to anwet mi w glowie odchudzanie nie bylo Jestem juz po 20 scte, wciaz abrdzo mloda a cialo pelne to moze sobie zamarze jak skoncze 40 stke Widze jak faceci patrza na chude, zgrabne dziewczyny Widze jak silnia sie na kobiety typu Lopez, Liszowska I widze jak odwracaja glowe w innym kierunku od pani ktora ma rozmiar xl juz nie mowiac o xxl itd Wiec oszukujcie sie dalej, ze wiekszosc mezczyzn lubi kobiety rozmiaru xl-xxl bo chyba o nie sie klocimy ? Jesli kobieta zachowuje proporcje to zawsze bedzie sie podobac, a wiemy ze nie da sie zachowac formy przy nadwadze, bo cialo wtedy rie rozplywa, jest nijakie I jak mozecie pisac ze jestem glupia ? Tylko dlatego ze lubie siebie w wersji xs a moimi idealami sa chude dziewczyny, to tylko o was zle swiadczy A ty Efko Konewko, tak mnie tepisz za moje wypowiedzi a sama w stopce masz max 47 kg :D To paradox jest

bo ja jestem konusem moja droga wiec moge spokojnei tyle wazyc a spasla swinia nie jestem -nigdy nei bylam ale takie szkielety ktore wklejasz sa odrazace Kate Moss to narkomanka podobnie jak modelki ktore sa takimi szkieletami bo jada ciagle na amfie- nei wiesz o tym dziecko? jestes dzieckiem co widac po Twoich wypowiedziach i wieku - nawet szkoly nie skonczylas :P dorosla bedziesz za kilka lat , Twoje cialo nadal sie rozwija - mam nadzieje ze umysl tez chlopak ktory konczy studia powinein miec wiecej w glowie niz panienika ktora dopiero zrobila mature - 5 lat to nie problem jak dziewczyna ma lat 25 a chlopak 30 - bo obydwoje sa dorosli. jesli 24latek oglada sie za malolata to znaczy zxe starsze go nie chcialy bo byl szczylem i moze zorbic wrazenie jedynie na nastolatce:P ktora niwiele widziala i mało wie nick jak n ick dziecko - nie masz sie czym podneicac

Gość To moje idealyyyy
Czy Ja naprawdę źle piszę, same kłamstwa ? Skupiamy się wyłącznie na ciele, nic więcej W praktyce to jest tak, ze nie zwracam uwagi na to ile moj chlopak ma w klatce piersiowej , bo mnie to zupelnie nie interesuje Jednak jesli chodzi o samą fizycznosc to mam swoje idealy, i nikt nie ma prawa mnie za nie kalać !!!

mało wiesz o modelingu - na wybiegach kroluja dzieci od 15 r zycia - modelka majaca 25 lat jest juz dawno skonczona. dowiedz sie czegos najpierw nim sie zaczniesz osmeiszac:) faceci slinia sie do szczuplych kobiet a nie do takich co wklejasz nikogo nei podneicaja skrajnosci.. anie sorki - podniecaja takei ciaal tylko gejow albo biseksow :) bo sa meskie nie kobiece.

Gość To moje idealyyyy
Przesadzasz, 19 latka to juz nie glupia 16 stka, nie mozna generalizowac, zawsze sa wyjatki i je glownie mam na uwadze, a juz w tym wieku jest ich wiele 24 latek to wcale nie taki dojrzaly typ, to jeszcze kategoria- mlodziez :P Klocic sie nie bede, obrazac i wymadrzac tym bardziej, wartosc swoja znam i to chyba jest najwazniejsze Pozdrawiam

Gość To moje idealyyyy
Wybacz ale jaki znowu modeling ? Ja w ogole nie biore tutaj pod uwage modelek, a akurat malo o modelingu nie wiem, bo siedze w tym, co prawda po drugiej stronie ale w tym kregu, wiec prosze sie, znowu sie wymadrzasz ! Mam na mysli dziedwczyny/ kobiety, ktore widze zewszad, wsrod ktorych zyje, daj spokoj z modelkami !

Gość To moje idealyyyy
Aha, nie napisalam ze faceci slinia sie do anorek, pokazalam swoje idealy !!!! Cholera czytac nie potrafisz, a za taka dojrzala sie masz !!!

Gość hehehehehehehe
nie wiek liczy sie tylko dojrzalosc.. czasem 25 latek jest bardziej dojrzaly niz 30 latek to zalezy od osobowosci i ogolnie od czlowieka wiec koneffka nie wymadrzaj sie bo naprawde malo wiesz jeszcze o tym swiecie:o

Gość To moje idealyyyy
I pokaz mi skonczona 25 letnia modelka :D Wystarczy tej pogawedki, widze ze obie jestesci nia juz zmeczone i poirytowane

Gość samosia_zosia
no mi sie doda nie podoba:) hehe jak sie zrymowalo:) jak dla mnie za bardzo napompowana w biuscie ale za to jej przeciwniczka bardzo mi sie podoba tzn jesli chodzi o figurke rzecz jasna a nie o umiejetnosci wokalne;) http://ichtroje3.blox.pl/resource/marta8.jpg http://republika.pl/blog_ja_523873/1590319/tr/doda___mandaryna__1_.jpg http://img130.imageshack.us/img130/15/70291ts.th.jpg

Gość To moje idealyyyy
"piekna sexowna naturalna a nie tam jakies patykowate badyle"- zartujesz ? No ale nie jest zła, ciało prezne, brzuch pewnie twardy jak skała, piersi pewnie tez, ale przynajmniej jej cos wystaje spod bluzki A Mandaryna- jej cialo mi sie bardzo podoba, nawet te sztuczne kuleczki Z takich starszych kobietek to Sharon Stone, Meg Ryan i Madonna- ta jest niesamowicie zdysciplinowana, miec tyle zaparcia w sobie i sily, przeciez utrzymac takie cialo to nie lada wysilek

Gość no cóż ciekawe czy ten cyc był
by tez bez stanika:P push upy górą:D

Gość Ze stanikiem czy bez
Mysle ze na pewno by byl, sama nosze push up a takich nie mam za Boga

Gość To moje idealyyy
Oooo Liszowska ma boskie cialo, tak sobie wymodelowala sylwetke ze oczy wychodza na wierzch, miesnie, miesnie, miesnie, cudo, az mam ochote rzucic w diably diety odchudzajace, ktore nie sa mi potrzebne a zaczac cwiczyc, ruszac sie, ruszac to dopiero wyzwanie a nie pojscie na latwizne i glodowanie na przemian z obzarstwem

Gość To moje idealyyy
Ona nawet szpagat robi, to dla mnie wielka sztuka, byc tak wygimnastykowana, spokojnie moze sobie jesc co chce, pozwolic na szalenstwo od czasu do czasu, nie musi sie bac ze utyje, ach, normlanie zbiera mnie na refleksje :)

Gość dziewczynko Ty sama z soba
dyskutujesz?:) chyba masz nierowno pod sufitem ...bo widac ze to jedna osoba pisze:D a panny ktore wklejasz sa rozne........niektore atrkacyjne ( jak doda,madonnaczy mandaryna) aniektore sa tragiczne- tak jak te z pierwszej strony ,,,,,,,, rusz dupe jak chcesz dorownac madonnie czy mandarynie i solidnie sie poruszaj ...

Gość To moje idealyyy
Jak to sama ze soba ? Ty sie lecz, pisze co mysle o Liszowskiej, co to zabronione Ja tych zdjec nie wkleilam, wyzej, co moje to moje, co za glupie ludzie...

Gość To moje idealyyy
Bu ha ha na pewno, nigdy taka nie bede, 1/100 z tego :D

Gość To moje idealyyy
Jeszcze tylko schudne do 20 kg i wszyscy faceci beda moi! A wy grube swinie bedziecie mi zazdroscic!

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeee
upupup