Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Lubię zieleninę;-) I trochę mnie zaabsorbowało pisanie testu na przyszły tydzień. Czuję się zaszczycona moim nowym przydomkiem :-) 🌻

Tymbark zabija.... Jak to ? Zabija ? tak sie dzis chlastnelem w palca ze myslalem ze sie wykrwawie ^_^ kapslem? xD Tak, przy otwieraniu.... A pod kapslem pisalo \"Moze nastepnym razem\".... No nic lece do pracy... Klaniam sie ... do pozniej albo jutra.

Kiciu , mam nadzieje , że Tobie troszke lepiej . Faktycznie pracuś jesteś :D Jak będziesz miała ochotę pogadać , to ja tu zaglądać będę do Ciebie. :D

Co jakiś czas tu zaglądam :-) Rycerzu, do zobaczenia 🖐️ No, trochę pracuś, ale ostatnio dużo obowiązków się na mnie rzuciło, a nie chcę w jeszcze większe zaległości wpadać, starczy mi tych, które już mam :D Powoli trzeba się \"odrobić\"..

Kobietko , ale o zdrowie trzeba zadbać , pamiętaj! Praca nie zając , a jak się rozchorujesz , to kto Rycerzowi ciacha piekł będzie :D:D:D

Staram się, staram. Jak tylko napisze prawcę z prawa i przeczytam coś pożytecznego to zrobię sobie przerwę. :-) Takie mam mocne postanowienie ;-) A ciasta.. kto wie, czy takie by smakowały ;-)

Dzięki Kiciu , dobry humor zawsze w cenie ! :D:D Najważniejsze nie dać się zmorom :D:D:D

Nie, odwiedził mnie tu mały czarny kociak.. Ależ z niego dzielna bestia. Jak walczenie polował na kawałek lartki.. Fajny taki malec ;-)

Huh, ja Ci dam przybłęda!:P Nie, on mieszka pokój na przeciwko.. :-) Bardzo dobrze wychowany kociak , proszę pana Rycerza ;-) I odważny.. :-) Lubię koty;-) ;-) ;-)

No, będzie cięzko opuścić to miejsce😭 Nie chcę! 😠 Mi tu dobrze.. A masz może jakieś zdjęcie tego kota? :D

Kiciu , Rycerzu - miłego dnia Wam życzę . Bawcie się dobrze. Mój dziś mocno zajęty... ale może to i dobrze . Pozdrófffka. Nenufar Naiwny :P

Klaniam sie z rana... Przeprowadzka mi sie szykuje... trzeba pozamykac pewne sprawy zanim nastapi totalny rozgardiasz i trudno bedzie cokolwiek znalezc badz zrobic... co nie znaczy ze zamczyszka nie pilnuje ;)

Tulipanie , a gdzież to się wybierasz? Źle Ci było w pokoju na pięterku , z odródkiem przed domem , psem i kotem kombatantem? :D

Witaj Kiciu, witaj Tulipanie... Dzień zimny , mokry, ale jak się człowiek przeleci po powietrzu , to i lepiej się myśli :D Tulipan - to gdzie się przeprowadzasz?