Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

A jeśli popatrzysz w oczy ukochanej osoby , to i blask całego skarbca zobaczysz , gdy ON będzie poglądał na Ciebie :D

Echh, ;-) A mogę dodać do znajomych na myspace?:] Nenufarze, załóż też tam sobie konto, hmm?:D

Ha ! Nie wiecie o co prosicie !!! Jestem kompletnym ignorantem komputerowym , już nie wspomnę , że językowym też !!! :P Zaraz Wam opiszę co mi się przed chwilą przydarzyło :D

Uh, namotalam strasznie.. Ale chyba poszło ok. Sprawdź, czy nie ma tam wiadomości ode mnie?:-)

Mam w domu bardzo nastoletnią pannicę :P I oważ córa moja dziś umówiła się z kawalerem najnowszej generacji :P miał być hiphopowiec ... A do domu wtoczył się - wypisz wymaluj Rycerz ! W pięknym garniturowym rynsztunku , z dwoma bukietami róż w ręku /czerwone dla wybranki, kolorowe dla mnie :D/ - pięknie sie przedstawił , w rąsię cmoknął i o pozwoleństwo zabrania panny na tańce poprosił :D:D:D Widział kto takich w dzisiejszych czasach? No, no , no ........ :P

Nenufar Prawie spadłam z krzesła z wrażenia! Toż to skarb, taki adorator!! :D Nie wiedziałam, że tacy jeszcze istnieją :D

Tak Panie ... z pięknym dygiem, Nenufar Naiwna ,głęboko skłoniła się przed panem tego zamku .... :P

O, o,o ... Kiciu - tak było , tak jest i tak ma być :D Coś ja siebie nie poznaję - chiba mnię się humor wrócił ! :P

Kiciu - chyba kwiat naszego rycerstwa sam gotuje :P Służba ma wychodne?

Ach, Rycerz, który potrafi gotować.. Rzadkość w dzisiejszych ciemnych czasach. Ale piec ciast nie potrafi pewnie :P

Zapadla cisza. Narastajaca ... siejaca w sercach dworzan strach i panike. Jego twarz... nie zdradzala najmniejszych uczuc... wykuta w skale...wieczna... niezmienna... zwrocila sie ku Nenufar Naiwnej... Z jego ust wydarl sie nikly szept a jednak wyrazny i slyszalny dla wszystkich ... zapadajacy na wieki w pamieci : -Nic za darmo moja damo. -Giermkiem zostanie...ale -Ciasto chce za ta przysluge... sernik moze byc :)

No i proszę ! Kicia w myślach Tulipana czytać potrafi :P Na ciepło czy na zimno? :D

No ! Żeby zasłużyć na miano wiedźmy , to jeszcze sporo musisz innym nadokuczać :P Ja dla Ciebie proponowałabym etat Czarodziejki Na Zamku ... czyż nie brzmi pięknie? :D