Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

a ja mimo wszystko.......kocham ludzi.......:)) popatrz..........czy to nie jest miłe,.....................że nawet tu można spotkac przyjazną duszyczkę..............:) noooo........czasami bywa dod......upnie......ale.......reasumując......jest dobrze Tulipan........wyłazuj z krzaków..........:D

A jakież to mną targają inne żądze poza żądzą miłości wzajemnej Tulipanie ? Mówiłbyś o żądzach cielesnych potrzeb , które błyskiem sztyletów wchodzą w zakamarki ciał , by płomiennym pióropuszem eksplodować w jaźni najgłębszej , gorejącym strumieniem zalewając rzeczywistość ... ? :P

:D:D:D mam nadzieję , ze traktujecie mnie jak nieszkodliwą Nenufar Szaloną :P Czasami sobie troche lubię popisać... :P Gawędziarz ze mnie ... :D

To może lepiej już nic nie powiem , jeno udam sie na spoczynek , żeby losu nie prowokować i zbytnim humorem nie ściągnąć na się złych mocy... :O Dziękuję za miły wieczór ... i do miłego :D Kobieta , która przycupnęła w kącie i ... ogrzała się przy Was :D

Spokojnej..........lub upojnej nocki życzę........:D Dobranoc wszystkim.

Jak już się obudzicie nocne i mniej nocne Marki , to mówię Wam dzień dobry, życzę miłego dnia i macham na powitanie :D Ale zimno ... brrrrrrr !

Witaj Kiciu! Na razie rzadko tu zaglądam , bo przez wczorajsze gadulstwo obowiązki mi się spiętrzyły :O Mam nadzieję , że Twoja praca ukończona albo przynajmniej na ukończeniu :D

Praca na ukończeniu, a ja uciekam do Katowic :-) Odezwę się jak tylko wrócę z kamoków :D Miłego dnia:-) 🌻

Kiciu - miłego oglądania ! Cześć Tulipanie :D Chciałam powiedzieć , że warto się przekonać o tym , że się człowiek nie pomylił w ocenie drugiego... Mężczyzna , który namieszał w moim życiu , już dawno pociesza się na innym topiku , ma inną szefową :P /pozdro dla owocka :D/ , i jak się zdążyłam zorientować pilnie śledzi moje wypowiedzi :D Pozdrowienia Misiu dla Ciebie ! Miej się dobrze Don Juanie internetowy :P Sorry Tulipanku za prywatę , więcej wtrętów nie będzie 🌼 🌼 🌼

Jestem, wróciłam, kumpel podstępnie mnie zwabił na jedzenie i nam tam czas uciekł :-)

No , nie wierzę , że Was wcięło...? Mam nadzieję , że powody ważne :D inaczej po premii za nieobecność :P