Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

No , no , no .... Tulipan , dziadku .... lubię Cię i Kicia też .... ❤️ :D

Gość ssa
milutko tu u Was.............:)) można dołączyć do grona..........?

Gość ssa
a.....ja..........jestem ona.............;) taka sobie - ona - co powinna pracować, a nie chce jej się chcieć............:D

Gość ssa
Dzięki Tuli Panie................;))

sama sobie zadaję pracę domową......wiesz jak to jest....? aż się prosi dac ogłoszenie..........KSIĘGOWĄ ZATRUDNIĘ OD ZARAZ :(

Ssa... - jesteś swoim własnym pracodawcą? A tak w ogóle , to jesteś z tych zranionych czy raniących ? :P

Nie ma litości !!! Hartując ciało - hartujesz duszę !!! Mówiłam już , że jak boli i źle , to najlepszą metodą jest przestawianie mebli ??? Mój salon znów przemeblowany :P

Nenufar -> własnie tak.......sama sobie pracodawcą..... czasami mam tego dosc..........ale chciało nam się kobietkom równouprawnienia to mamy.......:P Czy raniąco..........nie zbyt kocham życie i ludzi.......:) Czy zraniona.......kiedys.......ktos.....tak mi powiedział..... ,,dzień bez Ciebie to dzień stracony\".dlatego włączyłam się do Waszej rozmowy....:(( ale było............minęło...teraz swieci mi słoneczko............:))

Ssa ... - ludzi nie musisz kochać , to dziwny rodzaj :P, ale życie ??? Nie ma nic piękniejszego - mimo wszystko :D Ja hymny pochwalne na jego cześć /życia/ każdego dnia śpiewać będę :D Bo żyję...