Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Czy służba dziś dopisała ? Czy kwiat rycerstwa sam gotuje ? :P A ja taki piękny dzień miałam.... :D

Tulipan , zlituj się - ile można jeść pizzę ! Chyba rozpiszę casting na żonkę dla Rycerza :D

Kicia ! Wstawaj dziewczyno , bo Ci końkurentki sprzątną kwiatuszka sprzed nosa :P :D

Tulipan , to trąb , że dwie księżniczki , dwie !!! :P Jedna młodością , druga doświadczeniem bogata :P Obie jednakowoż piękne ! :P I serca szlachetne mają :D I radosne usposobienie :D Trąb Tulipan , aby głośno ! :D

Sam żeś się chłopie reklamował , że obtrąbisz sąsiednie królestwa :P Ja tam wcale nieskora , zeby zalotników głów pozbawiać :P Więc może zostańmy przy dzisiejszym stanie rzeczy :D Ja z chęcią grać będę skrzywdzoną niebogę , Ty zaś nieszczęsnego kochanka ... :D:D:D

Serce , Tulipanie , serce u wybranka ważne niezmiernie ... i to co w duszy gra... Ale jakby miał ze dwa metry wzrostu :P i wagę uczciwą , to byłoby się do czego przytulić ... :P :D

No właśnie... :O Żebym wiedziała, to bym tu dziś nie siedziała... I choć dobry z Ciebie Rycerz i miłe słówka prawisz , to nie godzi się matronie w moim wieku na młodzieńca poglądać :P Więc choć masz we mnie życzliwą przyjaciółkę , to szukać muszę w innych stronach... :O

Witaj Kiciu ! Jakie harce ? Ja tu próbuję nas wydać za solidnych Rycerzy ! :P Trzeba zrobić ruch w interesie , żebyśmy samotne do końca życia nie zostały :D:D:D

Rycerz jak zwykle rycerski, poprawia humor i wzbudza nadzieje :) Kiciu, wspomnienia sa zawsze dobre i dobrze je w sobie pielegnowac, najwazniejsze to nie pozwolic by staly sie dniem dzisiejszym, a pozostaly JEDYNIE wspomnieniami :D

Nenufar, tak, trzymam je zamknięte, i czasem tylko wieko tej skrzyni uchylam, i patrzę przez moment.. Bo jednak to wszystko takie kochane było. Kiedy już zapomnisz o wyrządzonych krzywdach i cierpieniu, po prostu się do wspomnień uśmiechasz..