Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Mieszkanie w akademiku jest takie fajne. Przeszedł o 20 kolega z domowym winem i grapefruitową wódką.. I znowu wieczó z głowy :]

Dzień Świstaka? Za nic w świecie !!! Pozostać w beznadziei na nadzieję? No co Ty , Tulipan , muszą przyjść zmiany... i to na lepsze :D Dzień Świstaka zatrzymałby nas w samotności ... :O Kiciu - jak główka dzisiaj ? Jak rany - wino domowe + wódka = żyjesz ? :P Pozdrowienia moi mili - dobrego dnia :D

Tulipanie - trochę więcej optymizmu z rana :D Nie masz nowych przyjaciół na myspace? :P

Hmm... jeszcze nie sprawdzalem zerkne zaraz. Boze spraw zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce ;) bylbym Tytanem Pracy...

Oj Oj... no chyba sie SZUbrawca nie boisz ... niewiasto ;-) on jest nieszkodliwy ... troche prowokowal ... powiesili go pare razy obrzucili miesem ale co tam. Lubi dyskutowac.

Blizniak pokazal drugie oblicze ;-) zamczysko zaraz opustoszeje... Tylko mi lozko stol i krzeslo zostawic reszte mozecie zabrac :P

;-) kobieca intuicja... dodaj sobie jeszcze Urodzonego w czerpaku ... i stworz portret psychologiczny mojej osoby ... ;-P jakas makabreska wyjdzie.

Widzę chłopaku , że się troszkę przestraszyłeś ? :P Nigdzie się nie wybieram , polubiłam Cię , a i Ty mnie trochę też , więc po co mi gdzieś szukać innych znajomych ? :D

Bo juz mialem watpliwosci ... :) ja jestem niegrozny... czasem wygladam jak zbir ale tylko jak sie nie gole tydzien ... :P

Dlaczego ? Nie rozumiem... Każdy z nas ma kilka nicków, każdy uwijał , bądź uwija po innych topikach , więc czemu czuć się masz winnym...? To jest net , tu nikt nikomu wierności nie ślubuje ... :P

Nie to jasne ... ;) tylko zeby pozniej nie wyszlo ze tutaj sobie milo gawedzimy a dwa topiki dalej wyrywami sobie wnetrznosci :classic_cool:

Co do myspace to tak ... ktos mnie dodal do przyjaciol... pani Baku. Tylko ja nie mam pojecia kto to ;-)

Trafiłeś ale kulą w płot - nie jestem harpią... :P Łagodna jak baranek :P, gdzież bym tam komu targać flaki chciała ? :P

Znamy sie... ale profilaktycznie szpile potrafisz wbic.... ;) na takie trzeba w szczegolnosci uwazac :P

To nie ja , ale ktoś kto dużo ma ze mną wspólnego... jakby tu powiedzieć - krew z krwi , kość z kości i 23 lata :D

Przegladam profile Polek : \"I want me man in scotland or in the ireland. I dont like polish man. I like music and go travel in the world and like experimant. \" Hmm Nenufar tez uwazasz ze na tle innych nacji polscy mezczyzni wypadaja zle ...