Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazia

Pragnę dzidziusia-nie chce o tym myśleć

Polecane posty

Gość anisik
Cześć dziewczynki. Dawno się nie odzywałam, ale czekałam na @, która miała przyjść w weekend. Nie przyszła!!!!!Dzisiaj robiłam test i wyszły mi dwie kreseczki, fakt ze jedna bardzo słabo widoczna. Mam nadzieję, że się udało. Wam tez sie uda!!!

Super wiadomość anisik gratuluje to napewno ciąża dbaj o siebie kochana i o dzidziusia :)

Gość anisik
Dzięki Pazia . Ja dopiero w to uwierzę chyba jak lekarz potwierdzi - taka juz jestem pesymistka. Myślałam ze juz nie zajdę w ciąże

hejki babolki ... Karolciu ja juz Cv napisałam pare dni po tym jak odeszlam z starej pracy ... trzymam reke na pulsie i chyba spróbuje - jutro bedę wszystko wiedzieć .. Surfitko - ja wiem ze inseminacja jest dla mnie szansą - na razie badanie hsg i zobaczymy co bedzie miniek idzie w przyszłym tygodniu na badanko plemniorków - zobaczymy czy juz nie ma stanu zapalnego - i jakie jest nasienie - czy lepsze ? mam nadzieje ze tak - czesto się teraz kochamy - kiedys było gorzej - ciągła praca i ta gonitwa - na razie jest juz lepiej - ma jedna prace i jej pilnuje w miedzylocie lapie jakies robótki .... Paziu rozumiem Cie doskonale ... czasem lekarze nie mają wyczucia - myslą ze tylko na leczeniu sie świat opiera - albo ze jest się bogatym .... lub ma bogtych rodziców ... a tu wszystko trzeba pogodzić i leczenie i zycie ... koszmarek ... mój leczy mnie za darmo ... ale jest troszke powolny - bierze się za mnie jak pies za jeża - w sumie moze musi tak byc tylko ja jestem niecierpliwa ? lekarstwa które mi przepisuje zawsze sa francuskie, holenderskie lub szwedzkie - ceny tez nie na nasz portfel ... wydaje miesięcznie 400-500 zł na same leki nie mowiac juz o platnych badaniach ... jakos na razie sobie radzimy ale zastanawiam sie jak to bedzie gdy zacznie sie powazniejsze leczenie ... jestem jednak dobrej mysli ... Martyniaczku zdrowiej ... słoneczko - te choróbska podle sie do Ciebie przyczepiają ... Ansik - cichutkie gratulacje i zycze potwierdzenia na becie :)

anisik gratuluje (po cichutku) :-) Biedulka martynia !! kochana uwazaj na siebie teraz jak na jajeczko :-D i zdrowiej szybciorkiem 🌻🌻🌻 łykaj tez witaminki; Trini ja szparagi kupuje surowe - skrobię i gotuję.Pycha.

paziu - super,ze owulacja wrocila !! jestes na dobrej drodze :D mam po cichu nadzieje,ze i mi wróci.

Anisik bardzo sie ciesze. uważaj teraz na siebie szczególnie. Paziu ja też dzisiaj poszłam do kontroli tak jak miałam ostatnio zlecone. nie było mojego lekarza tylko jakaś wredna baba, która mi powiedziała że już dziś nieprzyjmie bo ma za dużo osób!!! okropieństwo dosłownie. traktują nas tak z góry że to aż nieporozumienie.

milej nocki - ja czekam na mezusia jest na kolacji sluzbowej ... nie lubie jak poźno wraca do domku - zawsze sie martwię - ta jazda pociagami ... buziole myszki!

trinciu doskonale Cie rozumiem :-) oczywiscie zapomniałam napisac,ze praca,która zaoferowała Ci kolezanka jest rewelacja !!! nie zastanawiaj się nawet minuty !! buziaczki - trzymam kciuki :D papa

Anisik - gratulacje :) :) :) Lubie słyszeć takie wieści. Dbaj o siebie i prędziutko do gina skoro ta druga taka słabiutka, albo na bete. Trynitko trzymam kciuki żeby się powodło, myślę, że tego typu praca jest ciekawa. A pieniązki choćby na lekarstwa się przydadzą. :) Ale swoją drogą Trynitko to dziwne, że tak długo i pomału się lekarz zabiera do konkretnego leczenia. Ale chyba wie co dla ciebie dobre. Pozdrawiam serdecznie :)

Witajcie dziewczyny! Paziu, nie dziwię się lekarzowi, w końcu za to mu płacą, żeby wyciągał kasę od innych! Staraj się sama! Albo odpuść całkowicie (tak psychicznie) i na pewno sie uda! Trinitko, a czy nie ma polskich odpowiedników tych lekarstw, które bierzesz? Popytaj w aptece, farmaceuci mają wręcz obowiązek powiadomienia cię o fakcie istnienia tańszych odpowiedników. Nie zawsze trzeba brać oryginał, aby był skuteczny! Surfitko, życzę powodzenia w czwartek ( na tamtym topiku zapomniałam ci to napisać, ale to przez te wszystkie ostatnie wrażenia), mam nadzieję, że mi wybaczysz roztargnienie! Za wszystkie pozostałe trzymam kciuki niezmiennie!

Witajcie myszki ... dzis koło południa bede dzwonic w sprawie pracy i jezeli rozmowa dobrze przebiegnie - umówię się na spotkanie ... martwię sie poniewaz za ok.tydzień muszę sie umówic na wizyte u gina - on przyjmuje zawsze rano - wtedy gdy wszyscy pracuja - po południu - ma prywatne wizyty ... kurcze zastanawiam się jak to wszystko pogodzic ... cały czas czekam na @ dziś 21 dc - także mam jeszcze troche czasu - potem umowienie się na hsg - nie wiem jak w razie czemu powiedziec o tym mojemu przyszlemu pracodawcy - ze się lecze i ze jest dla mnie to wazne ... no coż moze jakoś to się ułorzy ? co do leczenia - to pewnie dlatego jest takie powolne bo na kase chorych - wizyte mam średnio jedną w tygodniu - czasem dwie ... i dlatego to tak trwa ... zresztą niektóre lekarstwa musza zadzaiałac - wiec może tak musi byc ? na razie spadam bo zaraz wpada ekipa i znowu mam sajgonek w domciu - mam nadzieje ze dzis juz skończą! buziole!

ALLO ALLO to - ja leklerk :) lubicie ten film ? własnie tak sobie pomyslalam ze przeciez w maju moge isc prywatnie go gina ... a hsg odciągnac do czerwca - wtedy juz po przepracowanym miesiacu pracy bede mogła sobie wziąść jeden dzień urlopu ... no tak juz zakladam że mam ta robote - mam tylko nadzieje ze się nie rozczaruje - bo moze się nie spodobam i nici z tych planów ! ale sie nakrecam ...

Trini ja uwielbiam allo allo.ten akcent \"dzindybry\" jest najlepszy.czasem tak sobie z miśkiem mówimy i jest bardzo zabawnie trzymam kciuki żeby z pracą wtypaliło.

oj ..kukusiu - Allo Allo to kultowy film :) uwilebiamy go z minkiem ... w sumie nasza cała rodzinka ze strony meza - czasem na imieninach jak zaczniemy rozwijac gadke w stylu - gut myrning - to nie ma końca :) w poprzedniej pracy mialyśmy tez powiedzonka typu - allo allo tu nocny jastrzab :) albo upadla madonna z wielkim cycem van klompa ... śmiałaysmy się kiedyś do rozpuku - bo akurat miałam problem z kolanem i chodziłam jak herr Filk z gestapo - było wesoło ... i to chcę zachować w pamięci! mam troszke nerwy - niedługo dzwonie do tej babeczki od pracy - trzymajcie za mnie kciukasy!

własnie poczytaam sobie co wczesniej napisaalm - wizyte u gina mam srednio jedna lub dwa razy w miesiacu - a nie jak napisałam w tygodniu ...

ja siedze przy kompie i robie zadanie.ale częściej buszuje po sieci ponieważ niemogę sie skupić. uzależniłam sie od internetu

ja tez nie moge sie skupic - juz raz dzwonilam przed chwilka na kmórke - ale widocznie jest zajeta - kurcze - chcialabym juz miec ten etap za sobą ... ale nerwusek ze mnie !

🌻🌻🌻 ja trzymam kciukasy :-D :-D :-D wybiłam sobie rano palca wskazującego :-( jest napuchnięty jak balon , cięzko mi go zgiąć-i do tego boli...macie jakies rady ?! dobrze,ze to u lewej ręki.....

co do Allo Allo to ja również go uwielbiam !! rewelacyjny serial - taki ponadczasowy.zawsze jest smieszny...

oj akasiu.współczuję bo pewno boli niesamowicie.ale niewiem czym to okładać

Cześć babeczki, rano sobie pomyślałam, że Omega i Plemniczek się nie odzywają a tu proszę Omega się odezwała i bardzo się cieszę. Ciekawe co u Plemniczka też rodynka naszego dawno nie było. Anisik super. Napewno test jest dobry, bo mi pierwszy test też wyszedł ledwo, ledwo, ale tak jak mówią dziewczyny leć na betę, bo do gina to trochę za wcześnie i oni nie chcą tak wcześnie przyjmować. Ja też byłam skołowana i nie wierzyłam, a że test robiłam rano przed pójściem do pracy to wyobrażasz sobie jak mi pracka szła. Akasiu altacet sobie na palucha przykładaj albo lód. Kiedyś czytałam, że dobrze też robił pianka na oparzenia w aerozolu nie pamiętam nazwy panthenol chyba. Zadzwoniłam do pracy do męża i powiedziałam, że Polska i Ukraina organizują mistrzostwa, ale się ucieszył jak dziecko. Podejrzewam, że jak będą mistrzostwa to go będę tyko na zdjęciu oglądać :D:D:D Kukusia a co za zadanko produkujesz? Trini trzymam za ciebie kciuki, oby sie udało. Praca napewno dużo spokojniejsza niż poprzednia i zapewne z normalnymi ludźmi. Surfitka za Ciebie też trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze. Kurcze ale się rozpisałam, ale jak zwykle nie czytam Was systematycznie a potem się nazbiera.

... Paulisiu .... ja wysyałam ostatnio zdjęcia do Plemniczka i odpisal mi ze nie ma neciku w domu - takze korzysta od czasu do czasu z kafejki - takze przeprasza nas ale nie moze z nami tak często pisywac ... troszke mu w skrócie opisałam ze jest nas troszke wiecej i ze juz 3 a nawet 4 z nas sa w ciazy ... ja nadal mam nerwki - zaraz bede dzwonic drugi raz !

akasiu tak jak podpowiedziala Paula - altacet jest dobry a jak bedzie bardzo bolec to idz na pogotowie - tam ci obejrzą paluszka i cos poradzą!

Pauluś jak miło że piszesz.jak sie czujesz?brzuszek rośnie? ja mam takie zadanko marketingowe zrobić na zaliczenie więc ślęczę nad tym. Trini spokojnie.napewno wszystko będzie dobrze. akasiu a gdzie ty tego paluszka wpychałaś?

Trini pisz nam co z pracką, bo ja osobiście się niecierpliwie, ale mam nadzieję, że będzie ok. Oj kukusia marketing to nie dla mnie. Podziwiam osoby, które to lubią robić, bo ja to lubię cyferki liczyć. Kukusia brzusio to nie wiem, ale tyłeczek to tak od żarełka. :D:D Wczoraj dostałam od męża koleżanki z pracy trochę spodni, ale tylko jedne nadają się na teraz takie sztruksowe z lycrą fajne tylko dopiero w nich widzę jak poszło w uda i tyłek. Będe się martwić później jak to zrzucić, będzie trudno ale cóż na grubym tyłku i udach życie sie nie kończy.