Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazia

Pragnę dzidziusia-nie chce o tym myśleć

Polecane posty

dziewczynki wysyałam Wam zdjęcia czy doszły ... ? jadira ? tracy ? bo o Was mowa ? czekam tez na wasze foto ... wklejam poprawiona tabelke bo ktos wkleił starą Tabelka nr 1 oczekujące Pazia/Warszawa..........26.............19.............ok 08.07.07 Trinity /k.Łowicza........30.............18.............ok.13-14.07.07 Lenka/Ostrołęka........ .28.............10................15.06.07 akasia/ZielonaGóra.......26.............26.................26.06.07 sysia111/k.Ostrowa wlkp.26............37................14.06.07 Surfitka/ Kraków............27...........31..............ok.11.0 6 .07 kukusia ......................25..............6..............ok. 10.06.07 karolcia_26...................27 ..........12 ..............ok.09.06.07 Eliza333/Kraków.............30............10............. ok05.07.07 Monia80/ Kutno..............27...........30 ..............ok.21.05.07 lidka-kitka...................25..............3..............ok 01.05.07 Martika-2327................23............14......... ........02.07.07 Marta 24/USA.................24............1................02. 07.07 voltare........................30.............60........ ......ok.25.06.07 Justyna24....................24.............24...............ok.06.07.07 Tabelka nr 2 zaciażone NICK/ Skąd...............Wiek........tydzień ciąży.........termin porodu Diana24/Olsztyn..........25.............28............ . ... ..07.09.2007 Justyna/Londyn...........26.............24............ .........04.10.2007 Paula76/Olsztyn...........31.............18......... ......... ...27.10.2007 anisik/Wrocław............28............13............ ..........22.12.2007 (lub 26.12.2007) Martynia/Legnica..........26...........9.............. .........31.01.2007 U mnie tez pochmurno a niedawno jeszcze bylo słonko - opalałam się na działce - juz mam ładna karnację - taka oliwkową ... mój kitek dzis dłużej w pracy - buuu - wróci po 22 - strasznie nie lubię jak go nie ma w domciu

swoja droga to Lenka, Sysia, Kukusia, Monia i lidka - kitka - pownny poprawic tabelke - bo juz dawno ich terminy minęły ....

Cześc moje kochane dziewuszki, ale Was się tu ostatnio dużo pojawiło. Ale dobrze, bo przynajmniej topik nie zamiera. Witam serdecznie wszystkie nowe dziewczyny. Ja nie zaglądam do Was codziennie, bo cały czas mój mąż \"działa\" z kompikiem , ale już jest na dobrej drodze, bo po wymianie płyty głównej kompik ruszył, więc jest chyba bardzo duża nadzieja, że nie straciliśmy danych, uff jego szczęście. Dianko, szczere współczucia, babcia napewno będzie nad Tobą czuwać. Niestety życie bywa chwilami bardzo smutne. Ja mam zawsze na to sposób staram się przypominać najmilsze chwile z osobą, która odeszła i powiem szczerze mi to pomaga. Dziewczynki tyle piszecie, że nie nadążam czytać i analizować tematów, które poruszacie. Jedno jest pewne, te z Was które robią różnego rodzaju badania robią \"milowy\" krok do przodu. I to się Wam chwali, a te które się wahają albo obawiają, że coś złego usłyszą od gina, marsz w tej chwili do lekarza. A gdzie się nasza czerwcówka ukrywa. Martyniu, przy takich upałach jak też się nie bardzo czuję, nogi mi puchną i troszkę mnie w dole brzucha gniecie. Więc jak wracam z pracy to padam plackiem i leżę, a rano wstaję gorzej zmęczona niż się położyłam. Więc jak pójdę we wtorek na kontrolę to chyba wrócę na L4.

Tabelka nr 1 oczekujące Pazia/Warszawa..........26.............19.............ok 08.07.07 Trinity /k.Łowicza........30.............18.............ok.13-14.07. 07 Lenka/Ostrołęka........ .28.............10................15.06.07 akasia/ZielonaGóra.......26.............26.............. ...26.06.07 sysia111/k.Ostrowa wlkp.26............37................14.06.07 Surfitka/ Kraków............27...........31..............ok.11.0 6 .07 kukusia ......................25..............6..............ok. 10.06.07 karolcia_26...................27 ..........12 ..............ok.09.06.07 Eliza333/Kraków.............30............10............ . ok05.07.07 Monia80/ Kutno..............27...........30 ..............ok.21.05.07 lidka-kitka...................25..............3......... .....ok 01.05.07 Martika-2327................23............14......... ........02.07.07 Marta 24/USA.................24............1................02. 07.07 voltare........................30.............60........ ......ok.25.06.07 Justyna24....................24.............24.......... .....ok.06.07.07 Tabelka nr 2 zaciażone NICK/ Skąd...............Wiek........tydzień ciąży.........termin porodu Diana24/Olsztyn..........25.............28............ . ... ..07.09.2007 Justyna/Londyn...........26.............24............ .........04.10.2007 Paula76/Olsztyn...........31.............18......... ......... ...27.10.2007 anisik/Wrocław............28............13............ ..........22.12.2007 (lub 26.12.2007) Martynia/Legnica..........26...........9.............. .........31.01.2008 Wpadłam tylko poczytac co napisałyscie i kłade sie do łózka. Trinity termin mojego porodu to 2008 r. :):):):)

kobiety ale popisałyście, a dzień mnie tylko niebyło. zabieram sie za czytanie od 224 strony

Dziewczynki ja zmykam do pracki wejde wieczorkiem poczytac Was Milego wieczorku ....Papapa :D 🌻 ❤️

Cześć dziewczyny! Ale u mnie przeszła burza z piorunami - mówię Wam jakie efekty! Próbowałam nagrywać sobie kamerką niebo z piorunami i nawet jednego udało mi się uchwycić:P jadira, tracy - ja też chcę zdjęcia: voltare@interia.eu swoje też prześlę tylko muszę poskanować coś nowego,bo te które wysyłałam dziewczynom wurzuciłam już z dysku. martynia i paula - dbajcie o bejbusie i o siebie - odpoczywajcie sobie ładnie i zero stresów! :) Tak czytam o waszych perypetiach w pracy - rany ale ja mam szczęście, że trafiłam tutaj gdzie trafiłam:) Ale wcześniej pracowałam w urzędzie gdzie miałam stały kontakt z klientami. Po pierwsze nie lubiłam tej pracy bo w zasadzie podjęłam ją tylko \"na chwilę\" i tylko dla kasy, poza tym nie była ani w moim zawodzie ani w kręgu zainteresowań, ale starałam się jak mogłam, żeby wywiązać się ze swoich obowiązków jak trzeba. Szefową miałam w porządku, za to niektórzy klienci - masakra. Zresztą ja mam wyrobione zdanie na temat niektórych urzędników i nie chciałam, żeby mnie ktoś identyfikował z tym zawodem. Za to teraz jest ok - fajna pracka, fajni ludzie i nafet szef fajny:) A dzisiaj byłam na badaniach okresowych i porozmawiałam sobie z panią doktor... Wiecie co - poradziła mi, żeby po tak długim okresie nie marnować czasu na szukanie lekarzy w tutejszej okolicy, tylko od razu uderzać do Białegostoku - tam ponoć leczenie jest dość skuteczne. Tylko jak ja mam tam jeździć - prawie 700km w jedną stronę... Ech chyba jednak poszukam jeszcze czegoś nieco bliżej...

ale gafa się wstrzeliła: oczywiście nie nafet tylko :nawet szef fajny\" ;)

Gość justyna 24
Hej Voltare, Faktycznie , to dość daleko 700 km !!!! Pozatym w twojej okolicy tez napewno są jacyś specjaliści. lekarzą łatwo się mówi , a prawda jest taka , ze nie wszystkich na to stać. Wracając do tematu pracy - to ja tez mam super prace i modle sie żeby była jak najdłuzej !!!!

hej justynka - no może i są jacyś specjaliści tylko czemu ja do cholery nie mogę trafić do któregoś z nich?! Trafiam cały czas do takich na których wydaje tylko kasę a efektów zero!

oj burza wraca - ale walnęło! Jak jeszcze raz tak stuknie to wyłączam kompik, żeby się coś nie popaliło...

Gość justyna 24
Z drugiej strony , co sie nie zrobi żeby dzieciatko było prawda ?? Nawet 700 km mozemy pokonywać....

no - jakiś helikopter by mi się w tym celu przydał:P Ze dwa dni by mi na samą jazdę poszło, a wizyta jakby potrwała godzinę to pewnie i tak sporo... No pożyjemy zobaczymy. Spróbuję jeszcze wziąć pod lupę Opole i Wrocław - może tutaj kogoś dobrego namierzę. Ale hormonki i tak muszę wcześniej zrobić sama... jeszcze jakieś 4-5 dni do @ - ciekawie czy przyjdzie...

A do mnie burza właśnie dotarła więc wyłanczam kompa bo podobno na burzy niewolno. doczytałam wszystko nowe koleżanki oczywiście że z chęcią was przyjmujemy. Tracy i Jadira nie mam waszych zdjęć kukusia@vp.pl uciekam

Oj kukusia widze jak sie błyska w twoich stronach wiec pewnie dojdzie i do mnie ta burza jurz swiatło miga .Papa wył. kompa

Wpadam tylko na chwilke,myśle ze zdjatka z moja facjatą wysłałam juz wszystkim dziewczynom,które chciały. Mam pytanko,co do tabelki pierwsza cyfra to wiek,a 2 i 3-ia niewiem wiec prosze napiszcie ,bo niechce wam czegos pochszanic. co to ta czerwcówka/sorki za wścipstwo/. U mnie straszna burza musze szybko zebrac pranko z balkonu. Pa pa zycze wszystkim kolorowych snów.

Pranko zebrane,i jeszcze chwilke posiedze. PEWNIE ,ZE POMOZEMY,jesli mozesz napisz co cie trapi.

jadira - pierwsza cyfra wiek, druga liczba cykli od ilu się starasz o dzidzię, trzecia - data spodziewanej @:) A \"czerwcówka\" - to ta z nas, której się BAAAARDZO poszczęściło i w której w tym właśnie miesiącu zalęgła się fasoleczka:) Fotki dostałam:) Jutro postaram się coś poskanować to też Ci wyślę, bo teraz tylko nasłuchuję piorunów i trzymam rękę na pulsie żeby mi sprzętu nie spaliło...

Tabelka nr 1 oczekujące Pazia/Warszawa..........26.............19.............ok 08.07.07 Trinity /k.Łowicza........30.............18.............ok.13-14.07. 07 Lenka/Ostrołęka........ .28.............10................15.06.07 akasia/ZielonaGóra.......26.............26.............. ...26.06.07 sysia111/k.Ostrowa wlkp.26............37................14.06.07 Surfitka/ Kraków............27...........31..............ok.11.0 6 .07 kukusia ......................25..............6..............ok. 10.06.07 karolcia_26...................27 ..........12 ..............ok.09.06.07 Eliza333/Kraków.............30............10............ . ok05.07.07 Monia80/ Kutno..............27...........30 ..............ok.21.05.07 lidka-kitka...................25..............3......... .....ok 01.05.07 Martika-2327................23............14......... ........02.07.07 Marta 24/USA.................24............1................02. 07.07 voltare........................30.............60........ ......ok.25.06.07 Justyna24....................24.............24.......... .....ok.06.07.07 jadira/Kraków..............34..............8.................ok.19.07.07 Tabelka nr 2 zaciażone NICK/ Skąd...............Wiek........tydzień ciąży.........termin porodu Diana24/Olsztyn..........25.............28............ . ... ..07.09.2007 Justyna/Londyn...........26.............24............ .........04.10.2007 Paula76/Olsztyn...........31.............18......... ......... ...27.10.2007 anisik/Wrocław............28............13............ ..........22.12.2007 (lub 26.12.2007) Martynia/Legnica..........26...........9.............. .........31.01.2008

Czesc. Kukusia, ja tez nie nadazam i jak Paula pogubialm sie i nie lapie kazdego watku. Z gory przepraszam 🌼 Voltare, to nie jest dobry pomysl z tym Bialymstokiem, chyba ze od razu uderzasz w in-vitro. Jakbys miala probowac cos innego, zapomnij. Z badaniami bym sie wstrzymala na twoim miejscu. Lekarz z kliniki da ci skierowanie na wszystko co niezbedne. Raczej zadbalabym zeby zdobyc stare badanka. I szybciutko szukala kliniki by w przyszlym cyklu juz dzialac...Nie pamietam skad jestes. Wlasnie dziewczynki, milo ze dopisalyscie sie do tabelki, ale jak zauwazylyscie pewnie, obok imienia jestmiejsce na miasto z ktorego pochodzicie. Jakbyscie dopisaly latwiej moze by bylo cos doradzic. U mnie spokoj, bez wiekszych zmian. Pozdrawim was wszystkie i kazdej sle 😘

witam wszystkie laseczki , Ale dzisiaj dziwnie nie ma słonka i ciągle sie chmurzy . Przyszło lato kalendarzowe a za oknem jesień :) Może to i dobrze bo przynajmniej troche odpoczniemy od tego słonka, ostatnio wszyscy chodzili jak muchy w smole, :) U mnie 16dc i rozpoczynam łykanie duphastonu , nie lubie go ale cóz nie ma razdy -jakies chrosty wysły mi na buzi :P Cholera ciągle cos mi wyskakuje :P Dośc gadania muszę spadac do pracy papa. Miłego dnia Kukusia i jak tam idzie pisanie pracy ?

🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️ Witajcie kobietki :) ale mam do poczytania, przewinęłam ostatnią stronę i widze nowe kolezanki, fajnie :P Wróciliśmy wczoraj w nocy, było cudownie, nawet nie wiem co opisywać, tyle wrażeń :D jak ochłonę to napiszę Teraz muszę brać się za pranie, zakupy, a w dodatku jutro idziemy na wesele do koleżanki. Spróbuje wszystko dziś nadrobić i później się odezwę 👄👄👄👄👄👄👄👄

Gość Katia100
witam kobitki:) u mnie taka burza wczoraj byla ze masakra ale efekty niesamoeite:D w ogole w Gliwicach wczoraj akcja była gosciu chciał skakas z mostu do rzeki policja, straz, pogotowie, nawet nurkowie... puki co niewiem jak to sie skonczylo ale pewnie nieskoczyl mam taka nadzieje, zreszta byli tak przygotowani ze jak skoczy to zaraz by go wylowili:) ah..... kiedys sobie myslalam...co musi sie stac zeby czlowiek chcial, mila odwage odebrac sobie zycie... mowilam zawsze niema takiej rzeczy ktora by mnie do tego "namowila" ze warto zyc mimo wsyztsko...ale ostatnio tez mam chwile zalamania...:( piersi mnie juz tak bola, brzuszek tez wiec jutro pewnie @ przyjdzie.... oby sie szybko skonczyla i ruszam do gina... dla was to norma dla mnie duuuzy krok przed siebie:) powiedzcie mi tylko ze mowiec ze staram sie 7-8 miesiecy czy ze niby ponad rok???

witaj Karolciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak fajnie,ze sie odezwałas 🌻 juz nam Ciebie brakowało//// jak tylko ochłoniesz zdaj relacje z wojaży ....buzka!! W BIałymstoku moja kuzynka podchodziła do in-vitro udało im się za trzecim razem !! i w sumie wydali ok.15tys.....teraz dziewczynka ma juz 7lat:-)

Gość Katia100
akasia no lasnie tak poweiem zeby mnie nieodeslala dodomu i kazala poczekac do roku wlasnie:/ bezsensu dlaczego tak jest?? 7-8 miesiecy staran to chyba juz cos nie tak:/??? justynko i jadira wysłalam wam właśnie fotki:) komuś jescze?? to dawać maila:P:)

Katio - napewno wkrótce się poznamy bliżej, poproszę fotkę marzenkakal@o2.pl apropo wczorajszej burzy, to własnie ok 45 min przed lądowaniem zaczęło sie :P widzieliśmy błyski, potrzęsło nas, były turbulencje, nawet co niektórzy piszczeli, ja tam leciałam 2 raz, nie licze jak byłam 4 letnim dzieckiem bo nie pamiętam, ale też mi do śmiechu nie było, na szczęście pilot sobie poradził, później z tego co zapowiadali na lotnisku to były opóźnienie bo czekali aż sie burza skończy :)

Tabelka nr 1 oczekujące Pazia/Warszawa..........26.............19.............ok 08.07.07 Trinity /k.Łowicza........30.............18.............ok.13-14.07. 07 Lenka/Ostrołęka........ .28.............10................15.06.07 akasia/ZielonaGóra.......26.............26.............. ...26.06.07 sysia111/k.Ostrowa wlkp.26............37................14.06.07 Surfitka/ Kraków............27...........31..............ok.11.0 6 .07 kukusia ......................25..............6..............ok. 07.07.07 karolcia_26...................27 ..........12 ..............ok.09.06.07 Eliza333/Kraków.............30............10............ . ok05.07.07 Monia80/ Kutno..............27...........30 ..............ok.21.05.07 lidka-kitka...................25..............3......... .....ok 01.05.07 Martika-2327................23............14......... ........02.07.07 Marta 24/USA.................24............1................02. 07.07 voltare........................30.............60........ ......ok.25.06.07 Justyna24....................24.............24.......... .....ok.06.07.07 jadira/Kraków..............34..............8............ .....ok.19.07.07 Tabelka nr 2 zaciażone NICK/ Skąd...............Wiek........tydzień ciąży.........termin porodu Diana24/Olsztyn..........25.............28............ . ... ..07.09.2007 Justyna/Londyn...........26.............24............ .........04.10.2007 Paula76/Olsztyn...........31.............18......... ......... ...27.10.2007 anisik/Wrocław............28............13............ ..........22.12.2007 (lub 26.12.2007) Martynia/Legnica..........26...........9.............. .........31.01.2008 Dziewczynki bardzo proszę przeklejać zawsze ostatnią tabelkę, żeby nie było zamieszanuia i żeby wszystko było aktualne. bo ja już 3 raz poprawiam lipcową datę @. Elizo pracę jedną napisałam a z drugą mam wielki problem i chyba zostawię ją na październik. Akasia się coś w tym temacie orientuje, i właśnie wysłałam ci Akasiu maila. Karolciu super że powróciłaś. Opowiadaj wszystko jak było i czy wróciliście może na czerwcówkę? bo nadal na nią czekamy. uciekam do nauki, bo jutro sądny dzień!!! życzę wszystkim miłego dzionka