Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazia

Pragnę dzidziusia-nie chce o tym myśleć

Polecane posty

Widzę, że moja pomoc już niepotrzebna:) na pewno lekarzowi o tę przychodnię chodziło:) pozdrawiam

Mart wsyztskiego naj naj z okazji urodzinek Tabelka nr 1 Pazia/Warszawa...........26.............21.............. ...ok 17.09.07 Trinity /k.Łowicza.........30.............21................ok.26.09 .07 Lenka/Ostrołęka...........28.............12............. ......20.08.07 sysia111/k.Ostrowa wlkp.26.............37....................14.07.07 Surfitka/ Kraków...........27.............32....................09.09 .07 karolcia_26...................27 ...........16 ....................18.09.07 Eliza333/Kraków............30.............11............ .....ok.01.09.07 Marta 24/USA................24..............4....................2 6.09.07 voltare/k.Opola.............30.............63........... ......ok.10.09.07 Justynka24....................24.............24......... . .......ok.01.10.07 jadira/Kraków...............34..............10.......... . .....ok.22.09.07 Katia100/Gliwice............23..............8........... .......ok.16.08.07 Martika-2327/cz-wa.......23............................. .......30.09.07 Martt/Głogów ..............26...............2.....................19.09.0 7 Tabelka nr 2 zaciażone NICK/ Skąd...............Wiek........tydzień ciąży.........termin porodu Diana24/Olsztyn..........25............37............... .......07.09.2007 Justyna/Londyn...........26............35............... .......03.10.2007 Paula76/Olsztyn...........31............30.............. .......27.10.2007 anisik/Wrocław............28............21.............. .......22.12.2007 (lub 26.12.2007) Martynia/Legnica..........26............20.............. .......30.01.2008 akasia/ZielonaGóra........26.............9............. .........03.04.2008 kukusia .......................25.............6..................... .12.04.2008 destination25/białystok......25.........6............... ........17.04.2008

dziewczynki kochane jesteście ! dziekuje karolciu i Omego 🌻 własnie przyszłam od fryzjera - poszłam sobie obciac herki - w sumie zapuszczałam - ale mezulek lubi jak mam krótsze - więć jak to kobieta - zmienną jest - zrobilam porządek i mam grzyweczkę - skośną i wicieniowane po bokach - cos w podobie do kukusi ... na razie nie zrobie zdjecia bo teście pożyczyli nasz aparat - sa na wycieczce ... Francja- Hiszpania-Portugalia, Włochy ... kupili bilety euro - domino po europie i wyruszyli na 2 tygodnie :) wracają w poniedziałek ...

Trinitko, tak sami pojechali??? A widzisz, mówili, że was boja sie puscić do Egiptu :P a fryzurka napewno fajna :)

nie wiem czy mój lekarz nie miał na mysli budynku Waryński tj. na Ochocie przy kolejowej - ja tak szukalam i nic nie mogłam znaleść chyba ze zle zrozumiałam i chodzi o ulice Waryńskiego ;) ... mój mniek jutro idzie na oddanie zołnieżyków - także spyta sie doktorka ... gdzie co i jak !

sami z plecakami ;) podróżuja pociągami - przemieszczaja się z miasta do miasta i kraju - ja też się śmialam i mówiłam ze oni to mogą sie włóczyć a o nas się boją ... tylko ze oni nie lubią krajów arabskich i zagrożenia związanego z terrorem ... a pojechali do LOUREDES , FATIMY I SANTIAGO DE COMPOSTELA a reszta to przy okazji ... oni to maja we krwi takie łazikowanie - mój teściu w tamtym roku sam objechał pół Grecji ... dzisiaj sa w Rzymie ... :)

no to ładnie :) ja to bym się tak własnie bała, a Egipt to zorganizowana wycieczka i nic nas nie obchodziło .

oj ale wszystkich wywiało :( Gdzie jesteście laseczki? Jak tam nasz Dawidek i Dianka ? Pozdrowienia dla Was:) A ja czekam na @ bo po tych lekacho któred dostałam od lekarza to mi sie ma nieco spóźnic :( a ja mam w sobote wesele i nie chce chodzic jak balon:( Nie wiem po co dał mi te leki, twierdził ze na pozbycie sie jajeczna które nie pękło a później CLO A co do pogody to beznadziejna :( Pozdrawiam papa

hejki malutkie ! faktycznie pogoda to istna beznadzieja - nie dośc ze pochmrno to coraz zimniej a to dopiero początek września - powinno byc cieplutko i słoneczne - a teraz to dosłownie się czuje jakby był koniec października ... pocieszam sie myslą ze już niedługo bede wygrzewać sie w ciepłym słoneczku! wczoraj byłam u fryzjera po powrocie mąż stwierdził ze owszem ładnie ale mam całą lewa strone dłuższa i dzis chociaż się wstydze to pójdę na poprawkę - ehhh - tak mi sie zdawało bo jakos dziwnie wygladalm ale nie kazałam sobie modelować i dlatego nie było az tak widac a po powrocie do domu wszystko wyszło bo ułorzylam sobie włoski po swojemu ... zmykam na kawusie bo musze się wreszcie obudzic ...

Trinito - a może to miało tak być :-) :-) , wiesz asymetryczna fryzura jest teraz w modzie :-) :-) :-) A tak wogóle to witam wszystkie dziewczynki w ten paskudny dzień ( zimno i deszczowo u nas ) :-) :-)

Hej koleżanki ? Jeszcze raz dziękuję, za życzenia. Jak tam wasze samopoczucie ? Moje dobrze :) Ale u nas też zimno brrrrrr ;/ Trinity ja chcę zobaczyć fryzurkę, więc proszę o fotkę :) Trzymajcie się cieplutko i do następnego (mam nadzieję dzisiaj) kliknięcia ;) [usta}

Miało być oczywiście koleżanki bez znaku zapytania na początku :))

Kurcze dziewczynki strasznie się martwię. Mam 15 d.c. a jeszcze nie mam owulacji. Nie mam żadnych jej objawów. Nie ma śluzu itd. Robiłam sobie testy owulacyjne, bo wiadomo jak to jest z tymi objawiami, że nie zawsze się je czuje. I też nie wykazało owulacji. Robiłam nawet dzisiaj ten test. I nic. Od 4 dni strasznie boli mnie brzuch. A teraz mam takie ściski jajnika, że aż mi niedobrze jest. Z bólu nie mogę wytrzymać. I już nie wiem co się dzieje. Owulacji nie ma. A jajniki bolą :( Kurcze przecież lekarz mi powiedział, że jestem zdrowa. Co mam robić ?

Gość BETTY-83
Witam kobietki! jeden miesiąc nieudanej próby z clostilbyget mam już za sobą,teraz czekamy na drugi sprawdzian,ale już straciłam nadzieje że sie uda. może za pare lat!

Martt - ja jak mam owulację , to strasznie boli mnie brzuch - nawet bardziej niż przy okresie. Ostatnio byłam na usg w 13 dc i wiem , że owulacja była. Najlepiej jak byś właśnie poszła na usg w tych dniach co teoretycznie owulka powinna być wtedy bedziesz wiedzieć wszystko.

witam ,serdecznie właśnie się załamałam miałam dostać @ 1 .09.2007 od piatku boli mnie w podbrzuszu i w krzyzu myslałam że jest nadzieja dziś kupiłam test i wyszedł negatywnie załamałam się....

Justynka ale mnie ten brzuch 4 dni boli. Chyba trochę za długo. A poza tym, gdybym miała owulkę to testy by to pokazały. Mam bardzo dobre testy sprowadzone z USA. Ale zobacze jak to bedzie w przyszlym miesiącu. jakby było tak jak teraz. To pójdę do lekarza tak jak mówisz.

Martt - tak czy tak myślę , że warto iść do lekarza , bo jeżeli testy wykazały Ci , że nie masz owulacji to i tak tylko lekarz moze Ci wtedy pomóc by przywrócić owulację . Martika 1983 - nie załamuj się !!!! Ja też w tym miesiącu myśłałam , a wręcz byłam przekonana że sie uda. Zrobiłam 2 testy - oba negatywne , teraz mam 3 dzień @. Też było mi przykro z tego powodu ale wiem , że nie mogę się załamywać !!!!!. Pozatym dopuki nie dostaniesz okresu zawsze jeszcze jest nadzieja...

wielkie dzięki za wsparcie najgorsze jest to przez co przechodze to męża siostra mając 17 lat zaszła w ciąże od razu a mi ciągle dokazują wy się staracie czy co? akiedy wy wkońcu to mnie dobija najbardziej !!!pojde do gina pod koniec września może mi coś doradzi ,ciągle myśle że nieidaje mi się może że jestem przy kości ,moze zmężem coś nie tak ..........

Zawsze tak jest , że ludzie gadają - u nas tez tak było. Najgorsze jest to , że myśmy najwcześniej mieli ślub a moje rodzeńtwo i rodzeństwo męża którzye sie żenili po nas juz dawno mają dzieci !!!! Więc nas to tez nie omineło , no ale teraz juz raczej wiedzą o co chodzi - więc nikt głupio sie nie pyta !!!!!

cnajlepsze wyjście to albo powiem w prost że to nasza sprawa lub będe siedzieć w domu i nie jeżdzic do rodziny mam nadzieje małą że okres nie przyjdzie mimo tego negatywnego testu dopiero spóżnia się 4 dni

nie poszłam do fryzjera - bo sie wstydziłam prosic o poprawienie ... musi tak zostać - nie jest źle - może tak miło byc ? na razie nie mam aparatu także nie zrobię fotek - najświeższe beda z egiptu ... dzis kupiłam następna porcje kosmetyków ... kremik do ciała i buzi masło kakaowe - pachnie jak czekolada z kokosem :) , do tego art. higieniczne - bo pod koniec wycieczki wypada @ , byłam tez w aptece kupiłam środki na biegunki i przeciwbólowe i hypoalergiczny tonik do buziaka bo juz na inne nie mam siły ciągle cos mnie szczypie ... a co tu dzis takie pustki - wiem ze jesteście zapracowne ale dajcie znać ze żyjecie ... Surficiu a jak tam samopoczucie ? buziole po czole dla wszystkich! 🌻

Trynitko, a jaką linią lecicie? Sprfawdź przede wszystkim, czy waga bagażu podana jest na 1 osobe, czy też 2 mogą bagaz połączyć. Zdaje się, że tylko Centralwings pozwala łączyć wagę bagażu. Jesli na 1 osobe, to pamietaj, żeby nie przekroczyć wagi, bo dopłata za nadbagaż jest słona. Acha i wszystkie kosmetyki miej w walizce, w bagazu podręcznym kosmetyki i WSZELKIE PŁYNY (tak - nawet zapieczętowany alkohol czy napój) nie może przekroczyć 100 ml i musi byc zapakowany z przezroczystą torebkę - tak więc perfurmy, pasty do zębów i inne - do walichy. A to z kolei wpływa na wagę...

hej Trynitko, wloski sa na pewno w swietnej kondycji :) bedziesz miala tak lekko i inaczej, asymetrycznie ;) mart, nie martw sie..jak bola to znak ze cos sie dzieje..a testy sie czasem myla, nawet te amerykanskie ;) Mi pokazaly owu..a jej nie bylo. Bedzie dobrze :) dziewczyny, ja wiem ze jak przychodzi @ dopada czlowieka depresja i zal. Dlaczego? Dlaczego sie zonowu nie udalo - kazda z nas przezywa to tak samo...:( Ale potem znow mamy sile do walki, znow pokladamy nadzieje w nowy cykl..ze to on bedzie tym owocnym, wybranym. Az w koncu nam sie uda.:) Zycze powodzenia, duzo wiary i cierpliowsci...ja juz sie boje, ze znowu sie nie udalo. :( Mam oznaki zblizajacej sie @, bol piersi, ciagnie mnie w podbrzuszu..jedynie tempka daje jeszcze nadzieje, ze moze... Pozdrawiam. Tryniu dowiedz sie co mozesz zabrac ze soba do samolotu..bo mi kiedys nawet lustereczko z pudrem zabrali, a mojej mamie perfumy :( Wiec zanim sie spakujesz obczaj wszystko co i jak :)

mam nadzieję, że będzi ok. Trinity a kiedy wylatujesz ? martika chyba każda z nas rozumie co przeżywasz. Ja też za każdym razem mam nadzieję, że to właśnie teraz. A potem @ i roczarowanie. Za każdym razem powtarzam sobie, że następnym razem już tak nie będę myśleć. Że będzie co ma być, ale jak się zbliża jej termin, to i tak myślę o tym czy się udało czy nie. Myślę, że najważniejsze to się nie poddawać choćby nie wiem co. I myśleć pozytywnie, że jeśli nie udało się tym razem, to jesteśmy o jeden raz bliżej do sukcesu :) Dziewczyny, ale jestem głodna już !!! maaatko, a tu jeszcze godzina do fajrantu. Mam ochotę dzisiaj na coś dobrego. Kapustkę kiszoną zasmarzaną. Na cieplutko :) mmmmm, i ziemniaczki do tego ze skawrkami :))) mmmm ale pysznie mi się zrobiło.

Cześć kochane !!! Pogoda jest dobijająca,Tryni zazdroszcze ci jak pojedziesz będziesz mieć piekna pogode ,cieplutko.Moze przywieziesz nam troche słoneczka.Fryzurka napewno super. Martika1983 i Justynko 24 przykro mi ze @ przyjechały,wiem to boli ale jest kolejny miesiac i nadzieja ,że tym razem się uda musimy w to mocno wierzyć,bo inaczej niemiało by to sensu.Zobaczycie wszystkim się nam uda:) Matt-przepraszam,ze wczoraj nie złożyłam Ci życzeń,niestety mnie nie bylo i dziś choć spóznione,to szczere ; W dniu twojego święta dużo szczęścia, radości, uśmiechu, mnóstwo wiary, wytrwałości, siły, samych przyjemnych i spokojnych dni. I spełnienia najskrytszych marzeń.🌻🌻 Surfitko-trzymam kciuki oby się udało.

Jadirko kochanie dziękuję Ci bardzo za piękne życzenia :) 👄