Kewcia 0 Napisano Marzec 12, 2007 aparatka dzieki za foto! powiem ci ze u mnie z ta jedynka calkiem podobnei bylo....jutro ci przesle! a teraz juz jest lepiej!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 12, 2007 oki dziekuje:) bede wyczekiwac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 12, 2007 juz doszlO! super ten zielony:) tez se wezme:):P a szparka oki:) zabki masz ladne jak nie wieM:) ile nosisz juz aparat? mialas cos wyrywane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 dzieki:) aparat nosze od 14 grudnia:) czyli za dwa dni będą 3 miesiące:D miałam wyrywane piątki obie:( bo wszystkie zeby na siebie wlazily i nie dalo rady inaczej zrobic im miejsca. jedynki miałam cos jak aparatka tylko chyba mialam jeszcze dwojki powyginane i nałażące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Marzec 12, 2007 ja własnie sobie tancze -trezba kondycje poprawić :D znacie moze jakis dobrze kryjacy podkład ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 12, 2007 SUNSHINE23 to ladnei ci sie zabki zrobily! naprawde super!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 ehh.. tak mi dzis mowcie, moze mi to zlagodzi to mile uczucie ogarniajace moja biedna szczeke po dzisiejszej wizycie:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 Kewcia a Ty jakie gumiszony planujesz? kiedy masz ta wizyte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 12, 2007 27 marca! jeszcze troszke!ten zielony mi sie spodobal!tak mysle jak by go z lekkim fioletem wziac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 w moje urodziny:D taaa to moge wybrac Ci gumki? taki prezent dla mnie??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 12, 2007 oki:):) wiec co proponujesz?:) wyslalam ci moje zabki! u mnie wydaje mi sie ze nie widac tak efektow:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 no jak to nie ma efektów??? kobito... toż Ty masz zebole fajowe!! pomysle nad zestawem, do 27 mamy duuuzo czasu:D te rozowe z blekitnymi tez sa fajowe, o podobnych myslalam ale chcialam na wiosne cos zywszego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 12, 2007 chyba tylko mnie pocieszasz....:) tylko to musi byc cos specjalnego, ladnego, nie rzucajacego sie w oczy, ale przyciągającego uwage:) nieza ciemne nie za jasne:) w koncu na swieta...cala rodzinka bedize ogladac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 12, 2007 ojej... hmm no nie wiem to chyba za duza odpowiedzialnosc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 12, 2007 kupilam sobie dzi 3 rzeczy... szczoteczke ortodontyczna taka normalna - 9,30 szczoteczke do pierscieni (pedzelek) -7,80 płyn elmex - 16 zl porazka!tyle pieniedzy! a jutro ide kupi taki zestaw do przestzrni miedzyzebowych za 12 zl jesyne co mnie pociesza ze w tym chociaz 10 tych koncowek do wymiany jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 12, 2007 :) za bardzo wymagajaca jestem?:) twoj zielony mi sie spodobal wiec i tak juz mi pomoglas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 13, 2007 dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Marzec 13, 2007 dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Marzec 13, 2007 SUNSHINE - ja tez bym prosila o fotkę I jak ktoś cos ma jeszcze do wysłania to miło obejrzę :) dora.kafeteria@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Marzec 13, 2007 Dzieki aparatka za fotkę! Ładne gumeczki :) To teraz masz już oba łuki, fajnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Marzec 13, 2007 hej dziewczyny komp mi ostatnio zamula:( Sunsihine ja tez chce zdjecie twojego aparatu bo takiego polaczenia kolorow nie widzialam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Marzec 13, 2007 Dziewczyny, która chce żel antycellulitowy Nivea? Za darmo? Wystarczy zalogowac sie na tej stronce, gdzie wysyłam link - zaproszenie i zrobic to samo co ja - wysłac zaproszenie do innych osób. Podajcie swoje maile jak chcecie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiruni 0 Napisano Marzec 13, 2007 Cześć dawno mnie nie było. Dzisiaj stwierdziłam że moje zeby już bardzo się ruszają hi hi hi, za dwa tygodnie druga wizyta u orto i juz chyba zaczniemy przesówanie zebów a nei jak do tej pory ich luzowanie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiruni 0 Napisano Marzec 13, 2007 I ja tez poprosze o zdjęcia waszych aparacików hiruni@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katekatee 0 Napisano Marzec 13, 2007 ja chce podaj link tej stronki, dziewczyny to już jutro ale się boje:) Mam trzy jabłka i już zjadłam ogromna pomarańcze, jejku nie moge się doczekać mam nadzieje że zakłądanie nie boli:) Jutro będę aparatką:):):):):):)):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Marzec 13, 2007 Musisz podac adres -mail, to Ci wysle zaproszenie, a potem Ty wyslesz do 10 osób i te osóby tez musza sie zalogować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiruni 0 Napisano Marzec 13, 2007 katekatee spokojnie zakładanie aparatu nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 13, 2007 dora ja bardzo prosze! kewciaaaaaa.wp.pl:) a napisz mi swojego maila to ci przesle moje fotki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Marzec 13, 2007 Wow Sunshine ale zaszalałas:-) z tym kolorkiem:-)słodko, i bardzo bardzo wiosennie:-) Ja tez chce zeby moja jedynka sie schowała;-), tylko to u mnie moze potrwac dłuzej bo ja nie miałam wyrywanych zabeczków:-), twoje zabki naprawde szybko migrują jak pokazywałas mi z niebieskimi gumeczkami to nie było takiej szparki, a i ta szparka wcale nie wyglada źle:-), U mnie na dole tez szybko migruja po wyrwanej 4 zostało około 3mm szparka:-), chyba jednak u mnie konieczne było to wyrywanie na dole, bo te wielkie zebiska sie nie miescily;-), a teraz dół jest prawie dobry jeszcze ta mała szparka:-):-) Kewciu sliczny masz aparat, juz kiedys jak wysyłałas mi zdjecie to go podziwiałam:-), fajna sprawa zobaczyc różne kolorki na zebach,, teraz bedziemy co wizyte nowe kolorki prezwntować:-) Dora ty tez bedziesz miala swoje blaszki:-) Ja jakoś do tego na górze nie moge sie przyzwyczaic jeszcze nie gryze za bardzo tylko mieciutkie rzeczy:-(, a to juz 5 dzień:-), ale elektryczna szorowalam od pierwszgo dnia:-), czyli nie jest źle:-) Sunshine a Ciebie bola ząbki po tej wizycie wczorajszej, i tym oplataniu łańcuszkiem:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Marzec 13, 2007 aparatka dziekuje!JAk bede miec nowe gumeczki...za 14 dni to przesle wam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach