*Dora* 0 Napisano Luty 9, 2007 Sunshine - dzięki za fotki :) To błękitne gumeczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMILLAkamilla 0 Napisano Luty 9, 2007 Do kahakaha. Hej jestem teraz z Warszawy,bo niedawno sie przeprowadziłam.Mam 25 lat. Do Aparatka.Mieszkam na Tarchominie i tam poszłam do Dental Club Tarchomin nie wiem czy ktos moze słyszał.Podobno baradzo dobra klinika.hm gdybym wiedział ze gdzies sa nizsze ceny to bym z checia poszła.lecz juz za pózno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMILLAkamilla 0 Napisano Luty 9, 2007 Czytam sobie dziewczyny ile wazycie.Ja waze podobnie jak Kociulinda.Mam 168cm wzrostu,waze 65 kg.-stanowczo za duzo.przez 1.5 roku przytyłam 15 kg bo przewaznie wazyłam 50kg no najwiecej 55 a jak złapałam stresa to waze 65.Mam podbródek,zle siez tym czuje,no i oponke na brzuchu.mam nadzieje ze jak mi załoza aparat to troche schudne, bo słyszałam ze tak zeby bola ze nie mozna nic jesc.Zobaczymy.a jak tam jest u was z jedzeniem.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 9, 2007 Dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 9, 2007 kamillakamilla, to prawda, można schudnąć. Ja się właśnie tego obawiam (przy wzroście 1,75 cm ważę 50 kg). Póki co boli mnie jak jem. Każdy posiłek jem w malutkich porcjach, powolutku i ostrożnie. Z aparatem jem mniej niż bez niego, a to dlatego, że męczę się jedzeniem, jem długo i tylko tak żeby zaspokoić głód, nie objadam się chociaż bym chciała. Zawsze jadłam tuż przed snem. Wczoraj ostatni posiłek zjadłam kilka godzin przed nim no i byłam głodna. Chciałam coś pochłonąć, ale na samą myśl ile to czasu zajmie i bólu wymaga, a później ponowne mycie zębów... zrezygnowałam. Położyłam się spać z lekkim odczuciem głodu, chociaż tego nienawidzę:o Teraz wlaśnie zmykam na śniadanko, niedawno wstałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 9, 2007 Dzień dobry:) Dora, błękitne:) w liczbie 4:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 9, 2007 Kamilka a jak juz sie przyzwyczaisz do aparatu bedziesz jała normalnie:-), na poczatku jest tak jak mówi Cala, no i oczywiscie wszystko sie zgadza z tym wieczornym podjadaniem, jak juz umyje sie ząbki to na sama myśl o tym ze trzeba bedzie jeszcze raz odechciewa sie jeść:-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 9, 2007 aparatka, bo ja korzystam z outlooka i widze ze ten gnoj sobie wysyla z jakiego adresu chce:/ no juz szukam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 9, 2007 Pisałas ze nie masz naszych zdjęć to jeszcze raz tobie wysłałam:-), zebys nie zapomniała jak wygladaja twoje kumpelki z forum:-) Sunshine jeszcze nie ubrudził mi sie ten łańcuszek:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 9, 2007 juz dostalam aparatko dziekuje moze te inne małpy też mi wysla ponownie:( no tak szybko to on sie nie brudzi, daj mu czas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 9, 2007 Ale chyba wyłazi mi ten łańcuszek z 6 na której mam pierścień, trudno obetne go najwyżej:-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 9, 2007 ja nie mam pierscienia a i tak szóstka mnie solidnie napierdziela od wczoraj:( i leci mi krew z niej, tzn gdzies obok niej. co jak mi wypadnie?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 9, 2007 wlasnie!! a powiedziala Ci orto jakie funkcje spelnia ten lancuszek przeuroczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 9, 2007 Sunshine nic ci nie wypadnie:-), zęby nie wypadaja tak łatwo,masz wrazliwe dziąsła juz pisałas ze jak myjesz to ci krwawia, jest taka pasta lacalut chyba sie nazywa, na wrazliwe dziąsla:-) moje jak sie ruszały to tez sie bałam ze wypadna, po tej stłuczce o której juz ze 100 razy wspominałam:-), mój ledwo zywy samochodzik i tak sie bardzo dobrze zachował, co prawda obkrecił sie o jakies 360 stopni, miał rozwalone drzwi , na szczescie nie moje tylko te z tyłu:-), jakas uprzejma pani wjechała mi w bok:-), jeszcze sie upierała ze to moja wina:-), pan policjant uraczyl ja mandatem i punkcikami:-), i juz nie było watpliwości czyja to była wina:-), przez kilka sekund jak sie obracałam to zastanawiałam sie czy jeszcze bede miała szanse wysiąsc, no ale na całe szczescie ucierpiały tylko zęby:-)chyba rzuciło mnie na kraweznik i szczeke mocno zacisnełam, zreszta nie pamietam, za szybko sie to działo:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 9, 2007 A nie mam pojecia po co ten łańcuszek:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 9, 2007 ale i tak sie boje.. no coz ale jak Tobie nie wypadły to mi tez nie wypadna, prawda?:) i zaczynam sie wkurzac, bo dziura po piatce z prawej strony sie szybciej zmniejsza niz ta z lewej:( i w ogole jak mnie moze bolec szostka skoro nawet nie dolazi do niej druciK? (po tym jak mi sie wyczepil orto go obciela w polowie drogi miedzy czworka a szostka, czyli w dziurze po piatce i teraz jedyne co laczy 4 i 6 to jest ten lancuszek nieszczesny..) no wlasnie z zaciskaniem zebow trzeba sie pilnowac kurcze, a ja sie czasami budze w nocy bo mi sie cos sni i zaciskam kły:P doobra, koniec narzekania, pomarudzilam sobie od rana to teraz pora na jakies pozytywy:{ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 9, 2007 Nie wypadnie:-), marudz sobie ile chcesz:-),jak ci wyrwali piatki to widziałas korzenie??, przeciez ząbki siedza mocno w szczece:-), ja jak zobaczyłam moja 4 to az sie przestraszyłam ze taki długaśny korzen:-), a dziurki po wyrwanych sie zejdą, moze ten łańcuszek ma w tym pomoc, bo ja mam go tylko z tej strony gdzie wyrywany ząb był;-), jak dobrze ze na gorze nie bede miała szparek:-), ósemek i tak nie widac to mała strata:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 9, 2007 widzialam korzen, mam tego zeba w domu:) tzn mialam gdzies bo pozniej sobie robilismy jaja z zębowej wrózki i chyba gdzieś w akcji się zagubił.. no prawda- dlugi ten korzen byl niesamowicie.. tak mysle ze skoro dentysta mial problemy by je wyrwac to same nigdzie nie pojda nie? a gdzie jest nasz szczurek etatowy, Cala niejaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 9, 2007 Słyszałam! \"Szczurek etatowy\"? SUNSHINE Ty to masz bujną wyobraźnię:P Właśnie wcinam poćwiartowanego pączka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 9, 2007 widzisz , Cala, jak sobie o Tobie pomysle to od razu jakies dziwne okreslenia mi sie na kalwiature pchaja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 9, 2007 To pewnie dlatego, że mnie kochasz jak sama pisałaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 9, 2007 taaa coś w tym jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 9, 2007 Dzięki Tobie czuję się kochana i potrzebna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 9, 2007 Idę się popluskać P.S. *Dora*... Dziś jest ten magiczny dzień, w którym możesz w tabelce przy moim nicku wpisać \"21\";) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 9, 2007 no tak a ja sie zastanawialam co sie stalo ze sie zamierzasz umyc, a to święto jest..:) Wszystkiego najlepszego Wypłoszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 9, 2007 Cala co sie nie chwaliłaś, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ !!! NIECH SIE TOBIE ZĄBKI SZYBKO PROSTUJA I NIECH NIE BOLĄ!!!:-), Jeszcze mały bukiecik:-) 21 nie ma świeczek beda kwiatki:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 9, 2007 uuuu jeden zwiedniety;-) juz naprawiam;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 9, 2007 Wiesz SUNSHINE raz w roku ewentualnie mogę ;) aparatka- śliczny bukiecik :) Dziekuję Dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 9, 2007 Cala, raz mozesz. ja sie jeszcze myje na Boze Narodzenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 9, 2007 kurcze.. jak jem to on sie rusza ten zab... to tak moze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach