Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka agawa

od dzisiaj to moj kacik wielbicieli wrozb tarota

Polecane posty

Gość julleczka
on:12.10.1976 ja:02.06.1979

Gość Kofanaaaaa
moja data urodzenia (15.12.1987) partnera(8.12.1985) czy bedziemy juz na zawsze razem ? ile dzieci bedziemy miec? czy bedzie szczesliwy zwiazek? czy cossie wydarzy? ... mam nadzieje ze sie zalapalam na wrozenie

Gość PANASONIC
Nie będziecie mieli dzieci razem bo nie będziecie razem Ale nie martw się tylko korzystaj z życia

Gość cytrynka...
wrozko prosze o odp to dla mnie bardzo wazne... moja data urodzenia: 12.04.1985,jego data urodzenia 30.09.1985. 1.czy nasz zwiazek zakonczy sie slubem i czy bedzie szczesliwy? 2.kiedy urodze 1 dziecko i czy nie bede miala problemow z zajsciem w ciaze?? pozdrawiam Cie wrozko cieplutko i czekam na odpowiedz:)

Gość Kofanaaaaa
moja data urodzenia (15.12.1987) partnera(8.12.1985) czy bedziemy juz na zawsze razem ? ile dzieci bedziemy miec? czy bedzie szczesliwy zwiazek? czy cossie wydarzy? ... mam nadzieje ze sie zalapalam na wrozenie Czekam i czekam ... juz nie raz bylam z czasem i powinnam byc powrozona ... Ty chyba to mi na zlosc robisz??? ile jeszcze mam czekac ... prosze mnie powrozyc i dam Ci spokoj ....

Gość Marta_25
Czy on przestanie grac w jednorekiego bandyte i wroci spokoj do naszej rodziny? Kiedy bdziemy mieli drugie dziecko i jakiej plci? Ja ur. 19. 02. 1981 On ur. 26. 12. 1977

nawet niewiem czy wrozka jeszcze odpowiada ale spróbuję i z góry dziękuję ja 26-11-1973 on 30-04-1973 kolejny poważny kryzys w naszym związku, czy jest dla nas jakaś szansa ?

Gość majaca nadziejeee
Droga wrozko, prosze powroz mi.... ja:01.06.1981 On:05.06.1977 Czy ten zwiazek zakonczy sie slubem, czy rozsatniem? Co On tak naprawde do mnie czuje????

Gość koritsi
ja 13.03 1975 on 02.05.1973 czy bedziemy razem,a jak nie to kiedy kogos poznam?

Gość ggggggggggggg
proszę o wrozbe, poczekam ile trzeba, tylko jak by mozna bylo dzisiaj moja data urodzenia 6.5.85 jak bedzie wygladac moje zycie? poznam kogos, z kim zwiaze sie? (czuje sie samotnie) jak studia? czy uda mi sie je skonczyc? jak bedzie wygladac w przyszlosci moje zycie? ma nadzieję, że się pojawisz :)

Gość a teraz ja ..........
16.06.1978 czeka mnie cos milego???

majaca nadziejeee Droga wrozko, prosze powroz mi.... ja:01.06.1981 On:05.06.1977 Czy ten zwiazek zakonczy sie slubem, czy rozsatniem? Co On tak naprawde do mnie czuje???? ale pani juz wrozylam...

Gość majaca nadziejeee
..tak, ale chciałabym czy ten zwiazek zakonczy sie slubem... wiem tylko ze mamy sie nie pozabijac stołkami...:)

Gość 08.06.1982r
08.06.1982r 08.06.1982r ja cie wolam kiedy bede mniej wiecej w ciazy prosze o odpowiedz

Gość mraullll
witam Wróżko już kiedyś ,,rozmawiałyśmy'' ale mam pytanie co nas czeka do końca roku ja 7-1-76 on-25-1-75

Gość moniśkAA
4 listopada 1985 czy mnie spotka w życiu w końcu coś miłego??:(

Gość majaca nadziejeee
Zgadza sie !!! Jestes niesamowita!!!!! Nie podziekuje Ci, bo podobno nie powinno sie dziekowac...za wrozby... :)

Gość majaca nadziejeee
..a niestety nie mam mozliwosci zaplacenia CI...

Gość julleczka
Wrozko czy mozesz odpowiedziec na moje pytanie z poprzedniej strony? Prosze to bardzo wazne...

Gość kobieta wyzwolona
Witam serdecznie panią wróżkę :-) jeśli znalazłaby się i dla mnie chwilka, będę wdzięczna Interesuje mnie moje życie uczuciowe, czy uda mi się znależź odpowiedniego partnera, w jakich okolicznościach? Obecnie spotykam się (tzw. luźna znjaomość ) z mężczyzną, który jest dla mnie naprawdę dobry, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie? Ja ur. 09.02.1980, on 03.03.1979. Dziękuję i pozdrawiam :-)

Gość koritsi
WRÓŻKO KOCHANA!!!!! pisalam wczoraj dokladnie o 23.00 odpowiedz na moje pytanie, czy bedziemy razem w szczesliwym zwiazku ja 13.03.75 on 02.05.73, a jesli NIE czy spotkam juz wkrotce tego jedynego???? bardzoooo prosze o odpowiedz i z gory dziekuje

Gość ggggggggggggg
wrozko, mialam nadzieje na wrozbe, pisalam wczoraj o 23. moze dzisiaj mi sie uda? proze :( moja data urodzenia 6.5.85 jak bedzie wygladac moje zycie? poznam kogos, z kim zwiaze sie? (czuje sie samotnie) jak studia? czy uda mi sie je skonczyc? jak bedzie wygladac w przyszlosci moje zycie? ma nadzieję, że się pojawisz

Gość Smutna 33l
czy może mi ktoś podpowiedzieć jak sprawdzić kiedy i o której wrózka jest dostępna na stronie

Gość tylko dla wybrańcow
nikt tego nie wie niby o 23 byla kiedys ale teraz bywa różnie ,

Gość anitka1
skoro wrozka nie zapowiedziala dzisiaj czy wczoraj , ze bedzie wrozyc od 23 to pewnie nie bedzie bo kiedy wrozy wczesniej sie zapowiada. Moze jutro....

Gość majorka...
droga wrózko ponawiam swoje pytanie czy jest szansa na związek miedzy nami ?? jakie sa jego uczucia do mnie ? ja 11.01.1978 on 26.09.1978

Gość arollinka
ja 02.10.1985 on 13.10.1983 nie jesteśmy j7uż razem ale ciekawi mnie czy on kiedys coś do mnie czuł.