Jagody 0 Napisano Styczeń 30, 2008 dlaczego mnożenia?????????????????????? my jesteśmy diploidalni, komórka jajowa i plemnik haploidalni to 1+1= 2 wszystko się zgadza :D Surfitka - a z jaką galaretka były te delicje bo jak malinową to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Styczeń 30, 2008 A potem to już się tylko dzieli i dzieli:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Surfitka - taaak - taka paczka delicji to i ze 20dkg potrafi zaważyć:D A Jagody to Ty z tymi komórkami nie zagniesz!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 30, 2008 No bo pomnozyc..- rozmnozyc :P A galaretka byla wisniowa..teraz jest mi to obojetne z jaka, byle byly slodkie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Hej wszystkim! Wpadam jak po ogien zeby poczytac co u Was? Aisza-no brzuchalek dosc pokazny ale do twarzy Ci w ciazy:) Surfitka-no to juz spora dziewczynka z tej Twojej coreczki.A tatus juz szykuje dubeltowke zeby chlopakow odstraszac?Bo profil ma malutka boski. Jagody-masz racje-zdaj sie na intuicje i jedz tam gdzie wolisz-bo potem nie bedziesz miala watpliwosci.No i dobrze ze gin uczciwy i oddaje Cie jak sobie juz nie radzi. Omega-jak po urodzinach?Prezenty byly? Fasolka-bocian milutki i taki jakis przyjazny.Moze przyleci? Malolepsza-skutecznie poprawilas mi wczoraj humor-do spoli z Surfitka.Dzieki dziewczyny. Ani i Voltare-trzymam kciuki za inseminacje.Voltare-do trzech razy sztuka-oby to sie sprawdzilo. Moj wlasciel domu o dziwo zgodzil sie zeby brat sprawdzil instalacje grzewcza i nawet mowi ze jesli by potrzebne byly czesci czy cos innego to on oczywiscie zaplaci.Fakt ze laski nie robi ale przynajmniej o jedna rzecz mniej do wytargowania.I nawet listwe zamontowal o ktorej jest mowa juz od miesiaca.Chyba nie bardzo mu sie podoba pomysl zebysmy sie wyprowadzili to sie uaktywnil:):):)Grunt to motywacja. A na zewnatrz wiatrzysko dzis spore-nie lubie bo sie nerwowa robie;) Buzki dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 30, 2008 147 gr :D:D:D:D:D ..tyle ja mam wieej na liczniku :D A Michalinki waga 285 to sprzed dwoch tygodni, dlatego pisze, ze jsli dzicko przyrasta teraz ok 50 gr na tydzien to mala wazy ok. 400 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Surfitka - aaaaaaaaaaaaa jak z wiśniową to ja dziękuję ;) Voltare - coś nie zrozumiałam :( Telesforka - taaa grunt to właściwa motywacja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Odejmowanie tez by tu mialo zastosowanie (Szczescie+szczescie)-kasa;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 30, 2008 Telesforka, paczka pojedzie chyba jutro :) A co do Michalinki, postaram sie wkleic jej zdjecie na wprost..wyglada troche jak ufo :P Jutro powinno byc dostepne pod stopka..o ile sobie nie zapomne wziac zdjec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Jagoda a czego nie zrozumiałaś?:) A co ty sobie u Surfitki odpuścisz, jak tam już dawno po delicjach!:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Cos w tym jest ze jak UFO-bo to taki przybysz z nieznanej planety i na razie jeszcze totalna zagadka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 30, 2008 jagdoy, a delicji to juz nie ma :P:P:P:P:P Wiec nawet jakbys chciala to mozesz wpasc do mnie..ale po drodze do sklepu :D Ale goscinna jestem, nie ma co..ale mam za to pyszne cappucino z bita smietana i Ferrero Roche :P No i biore sie zaraz za obiad..kurczaka bede przyzadzac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Styczeń 30, 2008 napisałam Surfitce, że jeżeli chodzi o kwestię rozmnażania i podział komórek to Cię nie zagnie...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 30, 2008 rany to wychodzi na to, że w ciążę zachodzi ten kto umie liczyć ;) Bo jak nie mnożenie to dzielenie, dodawani i odejmowanie - co się dziwić, ze Surfitka jest w ciąży - przecież to umysł ścisły :D Tylko coś mi się tu nie zgadza bo ja humanistką też raczej nie jestem ??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Styczeń 30, 2008 pewnie, że się nie zgadza, bo jakby tak było, to ja już bym też z brzuchalkiem biegała:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Voltare - teraz zrozumiałam ;) Surfitka - na cappuccino zawsze mi po drodze ;) także uważaj z tym zaproszeniem bo nawet lot przez wielką wodę może mnie nie zniechęcić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Przekroczylysmy 8000:D:D Surfitka tu w Stanach to wszyscy tacy goscinni:D:D:D:P.To i tak jak proponujesz capucino i czekoladki to jest dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 30, 2008 Jagody, kiedy wychodzi na to, ze gdyby nie moj maz i jego upartosc co do czasu staranek :P:P:P to Michalinki mogloby nie byc..bo ja chcialam kiedy indziej ja produkowac, tak sobie policzylam...wiec moze trzeba tylko dodawac :) Moze jednak trzeba zdac sie na czucie i wiare ..a nie medrca szkielko i oko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 30, 2008 w końcu tak jak powiedziałam medycyna to nie matematyka szkoda :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 30, 2008 telesforka no i jeszcze kurczaka !!!!! Jagody wpadaj :) Ja ciagle was objadam to niech bedzie ze i ja cos zrobie i was poczestuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Surfitka - ale ja się właśnie zdaję na wyczucie M, no czasami trochę mu pomagam w tym wyczuciu ;) i nic, jeszcze trochę i M mnie o molestowanie posądzi ;) Telesforka - gościnność, gościnnością ale w gości to najlepiej do kogoś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Styczeń 30, 2008 A mnie to nawet pasuje ze medycyna nie matematyka bo dopiero wtedy mialabym problem i zadnych szans.Chyba zeby moj M wzial sprawy w swoje rece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Uciekam już dzisiaj, bo K. właśnie wraca z roboty - idę się zdać na "czucie i wiarę":D:D PA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Surfitka zwracam honor:)Bo jak z kurczakiem to juz po polsku gosci przymujesz.A ja jutro Was zapraszam na domowe paczki z nadzieniem rozanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 30, 2008 Telesforka ty nie kus, bo zamiast wyslac paczke to ci ja osobiscie przywioze :P Ale wtedy to tych paczkow moze zabraknac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Telesforka - to ja się na pewno stawię :) Nie mów, ze sama będziesz te pączki robić??????? Ja jak mam kupić w sklepie to wybieram z adwokatem, rany jutro już tłusty czwartek ale ten czas leci. Szkoda,z ęw tym roku karnawał taki krótki :( Voltare - powodzenia w tym wyczuwaniu :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 30, 2008 Ja tez zmykam bo jak maz przyjdzie z roboty glodny to bedzie jeesc wolal, a ja sie dzis jeszcze na jakies zakupki wybieram :p Trzymajcie sie i milo bylo pogawedzic..chyba musze szybciej prace konczyc zawsze by tak z wami dluzej pobyc :) No i Telesforka twoje szczescie na tej stronce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Sama robic nie bede-nie mam talentu do drozdzowego ciasta ale od czego mam mame?Wszystkie produkty przyszykowane-jutro beda smazone paczki.Surfitka to wpadaj-takie swieze najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 30, 2008 A co do robienia dzieci to ja kiepskim doradca jestem..ja sie wczuwalam troche dlugo :o Ale powodzenia Voltare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Dobrze dziewczynki ja też robię odwrót bo rano ten okropny budzić będzie dzwonił :O ciekawe co dzisiaj mi się przyśni???? Telesforka - a Ty nie zapomnij jutro meldujesz się na topiku razem z pączkami - słowo się rzekło ;) Słodkich snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach