Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milcia 19

Najgorsza jest niedziela....i rozstanie na tydzien z moim skarbem

Polecane posty

Szkoda ze zadna z was sie nie odzywa i nie cieszy sie razem ze mna ... :(:(:(:(

no to Unitra, melduję się i super, że wreszcie wszystko się poukładało po Twojej myśli. No i oczywiscie trzymam kciuki za tego Waszego sylwestra ;) a ja miałam mały zastój w pisaniu, bo przyjechało do mnie w piątek moje słonko i dopiero dziś się rozstaliśmy. Mimo, ze troszke jest mi smtno, to jednak cieszę się, już ma mój powrot do domku- w czwartek, o którym nie wie moje chłopcze, heh mysli, że widzimy się dopiero za dwa tygodnie, a tu niespodzianka, bo wracam już za 4 dni :D liczę na to, że szybciutko zleci ten czas, buziaki

Witam. Przepraszam że tak długo tutaj nie zaglądałam ale miałam sporo spraw na głowie i nie miałam nawet chwili aby tutaj zajrzec. Cieszę się że tak się wszystko Unitra u Ciebie dobrze ułożyło:) Taka ja to widzę że Twój chłopak też będzie nieźle zaskoczony jak Cię zobaczy w czwartek:)?!

no co z wami dziewczyny?? nikt juz tu nie zaglada?? jest pewne...spedzam sylwka z moim misiem:):):):) i strasznie zdziwilo mnie zdanie ktore wypowiedziala moja mama... widac bierze mnie i marcina na powaznie... Mowila tak: \"Skoro jestes z Marcinem to uwazam ze powinniscie go spedzic razem a nie osobno wiec nie musisz z nami jechac do cioci\" hiehie jest bossssssssko :D:D:D:D:D:D:D:D

Hej dziewczyny. A co tu taka cisza?Unitra to super Twoi rodzice wkoncu zaakceptowali Wasz związek...i o to chodziło:) A co tam u Was słychac? Taka ja a Ty gdzie jestes, co to wagary:)?

Hej hej wlasnie moje kochanie wyzlo ode mnie :) znaczy tak jakby ode mnie hihi:) co tam u was??

No proszę widzę Unitra duze zmiany u Was:)? U mnie po staremu.Nie mogę nic kupić swojemu chłopakowi na święta ...brakło mi całkowicie pomysłów:( A taka ja nawagarach:)juz dawno tutaj nie zaglądala.

No to jak z rodzicami na ten temat już pogadałas i wszzystko jest ok, to nie możecie sobie sami posiedziec u Ciebie w pokoju?

On nie moze w to uwierzyc ze po prawie 2 latach ukrywania tak normalnie mozemy sie spotykac i nie potrafi tak nagle sie na to przestawic... wkuria mnie to.

Ja także zycze wszestczigo belnigo- co po kaszubsku oznacza wszystkiego dobrego :)

No własnie ostatnio cos tu straszna cisza panuje:( Unitra co tam u Ciebie? Jak tam przygotowania do Sylwka?

Hej kochana :) u mnie wspaniale :) spedzilam 1 i 2 swieto z moim kochaniem i sylwestra tez z nim spedzam wiec bedzie bossssssssko :):):):):):) zycie jednak jest piekne :):):):):) a co tam u ciebie ??

U mnie tez wszystko wporządku.Już nie mogę doczekac się Sylwka:) To rodzice juz go całkowicie zaakceptowali?

tak calkowicie:) i mozemy sie spotykac i w ogole:) teraz to mnie nawet nie chca ze soba na spacery zabierac bo mowia ze mam kogos zeby on mnie zabieral :P

Oj widzę że tutaj juz nikt nie zagląda:(szkoda... Unitra ja wejdziesz to napisz co tam u Ciebie i jak tam Sylwester Ci minął?

Hej hej :) sylwester byl zajebisty :) spedzilam go z misiem i jego kumplami i z bratem i z kumpelami:) hehe i zaskoczyla mnie reakcja jego kumpli jak mnie z nim zobaczyli :) traktowali mnie jak stara dobra kumpele :) a w ogole jeden z nich to masakra...tak mu kopara opadla jak nas zobaczyl ( bo on o nas nie wiedzial a reszta wiedziala) no a pozniej powiedzial miskowi ze mu zazdrosci ;) calego sylwka spedzilam w objeciach mojego kochanego Marcinka ;) a jaktam u was minal sylwek??

Gość gość
tylko nie płacz, jestem z Tobą duchowo.