Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3em Oeil

Powiadam tak

Polecane posty

3em Oeil dzięki Jak tam po Świętach? Ale jestem pocieszona. Kurcze tzn że będę rok szukać pracy? Czy po Nowym Roku ją znaję? Jeśli mogłabyś to dokładniej sprecyzować, byłabym wdzięczna.

a witam, juz po swietach :) coz plany opoznia ten czas wolny zwiazany z feriami swiatecznymi...co do zniechęcenia itd.. mozliwe ,ze me postepowanie u niego to wywolalo...ta niedostepnosc, pozorna niechec itd.. w kazdym razie po swietach musze zaczac dzialac jakos... pozdrawiam 🌼

Gość 3em Oeil
14:52 taka jedna ciekawska123 moja data urodzenia 26.04.1984 Witam. Znasz lubego, i z numerologii i z kart wynika, że jakies konflikty iztniejące miedzy Wami trzeba załagodzić i zacząć od nowa.. Siły Wyzsze pomogą i nastąpi nagła zmiana pozytywna. Miłego.

Gość 3em Oeil
16:15 eeelza ja tez poprosze wrozbe... cos o zyciu uczuciowym - jak to bedzie z moim partnerem? Zdrowie, moze cos o szkole? 01.01.1988 r. pozdrawiam i z gory dziekuje Witam. Miłość, ale ostra krytyka i brak zdolności do wybaczenia. Szk. Godzisz sie zlosem i zdajesz na innych. Rozwój wysoki Ci pisany, ale trzeba sie przyłżyć. Zdr. Sprawy kobiece - kłopoty z zajściem w ciążę. Miłego.

Gość 3em Oeil
19:13 Malutka_21 3em Oeil witaj mam pytanie czy bede z moim chlopakiem tak sie zastanawiam, czy bedziemy malzenstwem itd moja data ur 03 09 1985 jego data ur 26 10 1982 z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam napisz szczerze dobra? Witam. Zawsze jest szczerze, to etyka pracy. Tak. Wyzwolenie z dotychczasowych trosk, szczęście, wyrozumiałość i mądrość - trwały i szczęśliwy związek. Miłego.

Gość 3em Oeil
13:22 izabel1 chlopak lat 30 z ktorym mam swieży ale bardzo dobry kontakt, czy bedziemy razem ? ( 26.11.1978) Witam. Tak. Nastąpią jakieś zmiany związane z podróżowaniem-zmiana miejsca pracy, zamieszkania, pozytywna zmiana. Miłego.

Gość 3em Oeil
26.12] 22:12 ....Czarna... Czy bede z moim chlopakiem juz na zawsze ? moja data ur 23 07 1986 jego data 18. 10.1985 Witam. Nie. Mimo wszystko miłego.

Gość izabel1
3em oeil dziekuje bardzo.. chcialam jeszcze zapytac czy potrafisz odczytac kiedy mniej wiecej to nastapi czy juz nie dlugo za rok moze dwa?

Gość 3em Oeil
23:06 Anita84 Witaj 3em Oeil! Bardzo bym prosiła o odpowiedź na pytanie czy w nowym 2007 roku odnajde miłość swojego życia? Moja data urodzenia - 28.12.1984. Z góry dziękuje za odpowiedź Pozdrawiam Witam. Koniecznie ucz się cierpliwości, rozpoczynasz wiele spraw na raz, złe niedojrzałe wybory. 2007-nie. Miłego.

Gość 3em Oeil
11:59 Bardzo proszę o wróżbę 20.10.1982 Co mnie czeka w życiu osobistym?Kiedy spotkam wartościowego człowieka?I co mnie czeka w życiu zawodowym? Będę bardzo wdzięczna Witam. Idą zmiany, niespodzianka sprawi Ci radość, ale faceta wartościowego nie widać. Dobre relacje z kobietami. Pr. Nowe możliwości zdobyte w sposób nieuczciwy. Miłego.

Gość 3em Oeil
27.12] 12:16 madziulek1973 3em Oeil dzięki Jak tam po Świętach? Ale jestem pocieszona. Kurcze tzn że będę rok szukać pracy? Czy po Nowym Roku ją znaję? Jeśli mogłabyś to dokładniej sprecyzować, byłabym wdzięczna. Witam. Karty mówią harmonia w uczuciach i nic po za tym. Jeśli wcześniej pytałaś , to tak jak odp. Miłego.

Gość 3em Oeil
18:39 izabel1 3em oeil dziekuje bardzo.. chcialam jeszcze zapytac czy potrafisz odczytac kiedy mniej wiecej to nastapi czy juz nie dlugo za rok moze dwa? Powyżej roku, w ciągu dwu lat.

Gość kurkawodna
kiedy spotkam tego jedynego w jakich okolicznosciach etam 12-12-1982 atak ozatym to czesc i udanej zabawy sylwestrowej spokospoko na maroko

Gość 3em Oeil
22:03 lupita 11:51 mumii 16:09 Some Bizarre Witam. Dziewczyny jesteście wspaniałe, bo tak miło bezinteresownie piszecie. Mimii, dzięki za tak ciepły i długi post, zprzyjemnością go czytałam Dwa skorpiony w interesach to doskonały zespół., a w miłości to bardzo intensywny uczuciowo związek i tak trzymaj. Kocham Was całym serduchem i Wszystkich innych na tym topiku też. lupitko napiszę do Ciebie jak sie obrobię. Najsamlepsiejszego do jutera. Pa.

Gość kurkawodna
my tez cie kochamy !

Gość dominia22
Witam dziewczyny Choć jestem tu nowa ... też sie przyłaczam :)Przytualm i całuje wszystkie :)

pozwol,ze powrocę jeszcze do kwestii twego wpisu będącego odpowiedzią na me zapytania..otoz czy jest on zniechęcony OGOLNIE mną czy tez zniechęcony do podjęcia dalszych krokow w celu zapoznania mnie itd... czy przyczyną tego jest wlasnie me niezbyt dobre postępowanie ,co pisalam wczesniej czy inna kwestia...? 22.12.1989 10:50

Gość Anita84
3em Oeil bardzo dziękuje za odpowiedz. Skoro nie w 2007 r. to czy wogóle kiedykolwiek odnajde szczęście w życiu?? I czy warto postarać się o względy mężczyzny który ostatnio zaplata mi myśli? :) Przepraszam że cię znowu męcze :) i gratuluje pomysłu na topik, w miom przypadku rady obcych osób :) motywują mnie do intesywnego działania, Pozdrawiam Ciebie i wszystkich forumowiczów :) Ps. Powtarzam moją datę urodzenia - 28.12.1984 :) tak dla pewności

Gość lupita
3em Oeil, pisze bo obiecalam :))) my tez Cie kochamy :))))

Gość Ms_Db
Witaj 3em Oeil. Mam pytanko, czy mój obecny mezczyzna bedzie tym moim jedynym tzn. czy stane z nim na slubnym kobiercu? :) Jak potoczy sie dalej moje zycie? Czy bede szczesliwa? Czy bede miec jakies problemy zdrowotne? A co z zyciem zawodowym? Bede wdzieczna za odpowiedz Pozdrawiam cieplo :) Moja data urodzenia to 19.07.1984 Data urodzin mojego mężczyzny to 17.12.1982

Gość Malutka_21
3em Oeil dziekuje Tobie bardzo:) dobrze ze wrozby sa nam przychylne:) troche juz przeszlismy. Jeszcze raz wielkie dzieki.Buziaki:* pa

Gość Malutka_21
3em Oeil chcalabym zapytac jednak o jkeszcze cos.co ze studiami jak mi pojdzie?niedlugo sejsa:) a moje zdrowko jak wyglada? dziekuje z gory raz jeszcze buziaki moja data ur 03.09.1985

Gość demi
Poproszę dla mnie - 30.09.1985, jestem samotna, kiedy poznam kogoś kto się mną zainteresuje?

Gość dominia22
3em Oeil dziekuje za poprzednią wrózbę :) i chciałam prosić o następną :) Kiedy spotka mnie cos dobrego w sprawach sercowych (nowa miłość ??)Czy to będzie ktoś kogo już znam czy może dopiero poznam i jak długo bede na nia czekać?? Aha...i jak widzisz moje zdrówko?? Moja data 31.07.1985 Pozdrawiam wszystkich :)

Gość Bardzo proszę o wróżbę
3em Oeil------------>Bardzo dziękuję Ci za wróżbę:):)🌼To bardzo miłe z Twoje strony:):)🌼🌼 Jak mogłabym prosić jeszcze o wróżbę to chciałabym wiedzieć kiedy spotkam kogoś w kim się zakocham i będę szczęśliwa z tym człowiekiem i czy kiedykolwiek spotkam;);):-Da może już znam;);)Jeśli oczywiście byłoby to możliwe;););) Szczęśliwego Nowego Roku Ci życzę:):)i dużo, duzo zdrowia, szczęscia, sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym:)Pozdrawiam serdecznie:):)

Gość 3em Oeil
19:06 kurkawodna my tez cie kochamy ! 19:12 dominia22 Witam dziewczyny Choć jestem tu nowa ... też sie przyłaczam Przytualm i całuje wszystkie Tu wszystkie jesteśmy nowe lub odnowione. Dzięki wielkie i daje z całego to samo. Nie macie pojęcia jakie piękne sa takie energie, szkoda, że nie widzicie, ale czujecie na pewno. Miłego.

Gość 3em Oeil
27.12] 19:46 Some Bizarre pozwol,ze powrocę jeszcze do kwestii twego wpisu będącego odpowiedzią na me zapytania..otoz czy jest on zniechęcony OGOLNIE mną czy tez zniechęcony do podjęcia dalszych krokow w celu zapoznania mnie itd... czy przyczyną tego jest wlasnie me niezbyt dobre postępowanie ,co pisalam wczesniej czy inna kwestia...? 22.12.1989 10:50 ON jest/ma jakis przymus i musi sie z niego wyzwolić. Twój osąd jest błędny, bo nie znasz prawdy. Musisz ja zweryfikować i podjąć nowe decyzje. To wszystko w TWojej gestii.

Gość 3em Oeil
20:29 Anita84 3em Oeil bardzo dziękuje za odpowiedz. Skoro nie w 2007 r. to czy wogóle kiedykolwiek odnajde szczęście w życiu?? I czy warto postarać się o względy mężczyzny który ostatnio zaplata mi myśli? Przepraszam że cię znowu męcze i gratuluje pomysłu na topik, w miom przypadku rady obcych osób motywują mnie do intesywnego działania, Pozdrawiam Ciebie i wszystkich forumowiczów Ps. Powtarzam moją datę urodzenia - 28.12.1984 tak dla pewności Twoje życie jest związane z magią, Nie ciagnie CIę stawiania kart itp? Mężczyźni pojawiaja sie i znikają. To TY dokonujesz wyboru. Ad tego co pytasz, jeśli jesteś pewna, że chcesz to jest Twój.

Gość 3em Oeil
Przykro mi, ale juz nie dziś. Miłego.

Gość i tak wszystkie uzalezniają
Ty mi lepiej powiedz, co bęxdzie dalej z moim zyciem????