Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 3em Oeil

Powiadam tak

Polecane posty

Go艣膰 cc...
jak膮 jestem osob膮 , a jaka jest moj partner ? (02.08.1982)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 3em Oeil
16:44 izabel1 wrozko zalamalas mnie bo nasza znajomosc sie rozwija i ja nie umiem jej juz przerwac a on zdaje sie byc mocno zauroczony czy mozesz napisac mi o nim cos wiecej , czego on chce w takim razie? 26111978 ________________________ Witam. maj膮c tak nie niele danych trudno jest powiedzie膰, co karty chc膮 przez to powiedzie膰. Na podstawie tego co mia艂am tak wysz艂o, ale to wcale nie wiadomo czy w艂a艣nie chodzi艂o o niego, a po za tym karty m贸wi膮 o najbli偶ej rozgrywaj膮cej si臋 sytuacji. Podaj jego imi臋/dat臋 urodzenia i swoj膮 dla przypomnienia i postaw konkretne pytania. Pa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta kt贸rej bardzo zale偶y
Dzi臋kuj臋 i pozdrawiam.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niesmialkaa
Wr贸zko kochana powiedz mi czy zobacz臋 si臋 z nim we wrze艣niu? tzn. czy on do mnie przyjedzie? Ja 24.07.84, on 07.09.78. pozdrawiam 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mala1983
hej :) mam super kumpla- 04.04.1981 ja 01.01.1983 jakie jest prawdopodobienstwo ze to ten jedyny ;) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3em oeil
Witam serdecznie. ______________________ 20:15 kako Witam, dzi臋kuj臋 za odpowied藕. Je艣li mog臋 to mam jeszcze pare pyta艅: 1. dotycz膮ce mojego zwi膮zku (ja 01.01.83, on 21.08.81) a mianowicie: jaki jest najlepszy okres na 艣lub, dziecko i czy b臋dziemy szcz臋艣liw膮 rodzink膮 . 2. Moja praca i finanse; czy przed艂u偶膮 mi umow臋? 3. moje zdrowie. Pozdrawiam ____________________ Najlepszy okres to wtedy gdzy s艂o艅ce jest w znaku lwa, czyli23.07-22.08. Jednak偶e wasz 艣lub widz臋 w maju do 21 m-cy. Dziecko te偶 sie pojawi i mo偶e byc przed 艣lubem. Trudno powiedziec o Waszym szcz臋艣ciu rodzinnym, bo to Wy je b臋dziecie budowa膰. Karty m贸wi膮, ze pojawi sie w Twoim zyciu nowe uczucie i Ty zadecydujesz co zrobi膰. Tak przd艂u偶膮 Ci umow臋 i nawet b臋dzisz awansowa膰 w pracy st膮d i kasa b臋dzie lepsza. Problemy z jelitem grubym i narz膮dami p艂ciowymi, ale to jest bedzie, a mo偶e juz jest ca艂kowite wyleczenie. _______________________________ 20:23 IceTeaLemon Wrozko, jednak mi nie wroz. nie chce wiedziec. Wole zyc w nieswiadomosci. Przepraszam za klopot. ---- 呕aden k艂opot. Pozdro serdecznie, jestes bardzo dzielna. ______________________________ 21:57 cc... jak膮 jestem osob膮 , a jaka jest moj partner ? (02.08.1982) Charakterystyke mozesz znale藕膰 w necie sumuj膮c dat臋 urodzenia dzia艂 numerologia. To bardzo duzo czasu, by dok艂adnie przeanalizowa膰. Sorka, ja go tyle nie mam. ______________________________ 11:31 niesmialkaa Wr贸zko kochana powiedz mi czy zobacz臋 si臋 z nim we wrze艣niu? tzn. czy on do mnie przyjedzie? Ja 24.07.84, on 07.09.78. pozdrawiam --- Istnieje jaka艣 nieuczciwo艣膰 mi臋dzy Wami, nie on nie przyjedzie. ______________________________ 14:07 mala1983 hej mam super kumpla- 04.04.1981 ja 01.01.1983 jakie jest prawdopodobienstwo ze to ten jedyny pozdrawiam _--- Rachunek prawdopodobie艅stwa trzeba od艣wie偶y膰. Natomiast ja odpowiem jak potocza sie wasze losy. B臋dziecie w zwi膮zku partnerskim. _______________________________________ Pozdrawiam wszystkich sedecznie. Buziaczki, a szczeg贸lnie dla tych co tylko pozdrawiaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kako
hej wielkie dzi臋ki :) Uzale偶niam si臋 od Twojej stronki :) coraz bardziej i a偶 mi g艂upio, 偶e ci膮gle mam taki niedosyt i dr膮偶e temat :). "Karty m贸wi膮, ze pojawi sie w Twoim 偶yciu nowe uczucie i Ty zadecydujesz co zrobi膰" no w艂a艣nie mo偶liwe, 偶e si臋 nawet ju偶 pojawi艂 i tu jest problem bo ja nie wiem co zrobi膰. Co za niepewno艣膰. Warto ryzykowa膰- on 04.04.1981. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 walec
Wr贸偶ko, nied艂ugo mam si臋 spotka膰 w realu,po 2 letniej znajomo艣ci, z internetow膮 przyjaci贸艂k膮. Czy b臋dzie z tego wielka mi艂o艣膰 :) ? ja 14.06.1978 ona 03.06.1983

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurkawodna
napisa艂am i pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 walec
a gdzie mo偶na zobaczy膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂gorzata1967
co mo偶esz wywr贸偶y膰 dla mnie - 30.07.1967

Udost臋pnij ten post

Prosz臋 bardzo o wr贸偶b臋 w sprawie uczu膰 i szko艂y.Kiedy nast膮pi膮 jakie艣 zmiany, czy jest kto艣 kto dazy mnie uczuciem ? Iostatnie pytanie- Czy nie lepiej bedzie wziasc dziekanke i wyjecha膰 niz zosta膰 tutaj? Dziekuje Bardzo :-) Pozdrawiam serdecznie ! Paulina - 20.06.1987r

Udost臋pnij ten post

ja r贸wnie偶 prosz臋 :) 1. m贸j zwi膮zek (ja 08.09.81, on 30.08.70) - jaki jest, jaki b臋dzie, czy przetrwa, co z niego wyniknie ? je艣li 艣lub to kiedy? 艣lub, dziecko /kiedy , ile?/ i czy b臋dziemy szcz臋艣liw膮 rodzink膮 . 2.Praca i finanse. Czy luby m贸j znajdzie prac臋? Czy zbudujemy w艂asny dom kiedy艣? 3. moje zdrowie. cierpi臋 na migreny. czy jest to spowodowane jak膮艣 powa偶niejsz膮 choroba, czy tak juz musi byc? Pozdrawiam i z g贸ry dziekuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pragnaca wiedzy
26.01.1989 uczucia, jak rokujesz moj egzamin na prawo jazdy?Dziekuje z gory za dopowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anulka i brzuszek
WITAM mam pytanie: moja data 26.08.1987 ma偶 06.04.1977 Jaka p艂ec dzidziusia bedzie , czy bedzie zdrowe??? prosze o odpowiedz!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aquaminerale
Prosz臋 mi powiedzie膰 jaka b臋dzie przysz艂o艣膰 tego zwi膮zku ja 24.05.1973, on 12.09.1970 i czy jest to osoba ,kt贸rej mo偶na zaufa膰? Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3em oeil
Witajcie. ____________________________ 16:13 kako hej wielkie dzi臋ki Uzale偶niam si臋 od Twojej stronki coraz bardziej i a偶 mi g艂upio, 偶e ci膮gle mam taki niedosyt i dr膮偶e temat . "Karty m贸wi膮, ze pojawi sie w Twoim 偶yciu nowe uczucie i Ty zadecydujesz co zrobi膰" no w艂a艣nie mo偶liwe, 偶e si臋 nawet ju偶 pojawi艂 i tu jest problem bo ja nie wiem co zrobi膰. Co za niepewno艣膰. Warto ryzykowa膰- on 04.04.1981. Pozdrawiam ------ Nie wiem, kt贸re uczucie jest typu pan-niewolnik, ale z ty sie rozstaniesz. To bedzie bolesne, ale przed Tob膮 otworzy sie piekne uczucie i akceptacja sexu. Na razie widze u Ciebie slepa namietno艣c. ___________________________________________ 16:56 walec Wr贸偶ko, nied艂ugo mam si臋 spotka膰 w realu,po 2 letniej znajomo艣ci, z internetow膮 przyjaci贸艂k膮. Czy b臋dzie z tego wielka mi艂o艣膰 ? ja 14.06.1978 ona 03.06.1983 ------- To jest Twoja slepa namietno艣膰 i jestes uzale偶niony od tego uczucia. Spotkanie da Wam pe艂nie szcz臋艣cia. Znajomo艣膰 sie rozwinie i powstanie piekne uczucie. ________________________________ 17:28 kurkawodna napisa艂am i pozdrawiam --- Dzi臋ki te偶 pozdrawiam. Nie moge wej艣c na poczte, wi臋c nie wiem co mam. ____________________________ 18:05 walec a gdzie mo偶na zobaczy膰? --- Odp. masz tutaj. ________________________________ 18:14 Ma艂gorzata1967 co mo偶esz wywr贸偶y膰 dla mnie - 30.07.1967 ----- Uczucia: Pi臋kne przed Toba zycie uczuciowe, spe艂nienia i realizacja marze艅. Jesli jestes w zwi膮zku, to pojednanie i piekne uczucie. Jesli jestes singiel, to nowe znajomo艣ci przyniosa Ci piekne uczucie i czu艂y szcz臋sliwy zwiazek. ____________________________________ 18:49 mohini Prosz臋 bardzo o wr贸偶b臋 w sprawie uczu膰 i szko艂y.Kiedy nast膮pi膮 jakie艣 zmiany, czy jest kto艣 kto dazy mnie uczuciem ? Iostatnie pytanie- Czy nie lepiej bedzie wziasc dziekanke i wyjecha膰 niz zosta膰 tutaj? Dziekuje Bardzo Pozdrawiam serdecznie ! ----- Przykro mi dzis Ci nie odpowiem, nie mog臋.. _________________________________________ Innym tez nie mog臋, sorry. Do jutra. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samaIsmutna
witam serdecznie! czy w moim 偶yciu jeszcze si臋 co艣 wydarzy czy stan takiej beznadziejno艣ci b臋dzie trwa艂 i trwa艂....?? prosz臋 o wr贸偶b臋 - 31 07 1981 pozdrawiam ciep艂o..:)

Udost臋pnij ten post

Dobry dzionek:) Mam takie male pyt. Otoz moja data urodzenia to 04.08.1983 i zastanawia mnie czy mnie przyjmna do bylej pracy.I w ogole czy powinnam do niej wracac;/ aha i czy bedzie jeszcze w tym roku mozliwy wyjazd za granice Drugie mam pyt. ktory zwiazek ma szanse ja. 04.08.1983 On 29.07.1984 ,drugi ja 04.08.1983, On 20.08.1982.... Z gory bardzo ,bardzo dziekuje za odp.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo prosze
o wrzbe ,co mnie czeka 14.01.1962

Udost臋pnij ten post

Witam :) Mam takie ma艂e pytanko czy uda mi sie pojecha膰 14.09.07 na koncert zespo艂u, o kt贸rym Ci juz wspomina艂am do Londynu...Jakie dzia艂ania w tym偶e kierunku mog臋 podj膮膰? 22.12.1989 10;50 pzdr :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3em oeil
Witam serdecznie. ___________________________ 16.08] 18:49 mohini Prosz臋 bardzo o wr贸偶b臋 w sprawie uczu膰 i szko艂y.Kiedy nast膮pi膮 jakie艣 zmiany, czy jest kto艣 kto dazy mnie uczuciem ? Iostatnie pytanie- Czy nie lepiej bedzie wziasc dziekanke i wyjecha膰 niz zosta膰 tutaj? Dziekuje Bardzo Pozdrawiam serdecznie ! ---- Co do wyjazdu, on nie mo偶e byc zrealizowany, bo b臋d膮 przeszkody administracyjne raczej niedopokonania. Co do uczu膰 to pytanie tak niesprecyzowane. Budzi sie w Tobie jaka艣 samowiedza, 偶e jest kto艣 kto Cie kocha. Je艣li jestes z t膮 osob膮, to jest to satysfakcjonuj膮cy zwi膮zek ze wzgledu na erotyzm, s膮 jednak jakie艣 konflikty. ale one zostan膮 pokonane i nastapi pojednanie. Jesli nie jestes w zwi膮zku, to pojawi sie partner z kt贸rym utworzysz taki zwi膮zek. ____________________________ 14:31 Aninka ja r贸wnie偶 prosz臋 1. m贸j zwi膮zek (ja 08.09.81, on 30.08.70) - jaki jest, jaki b臋dzie, czy przetrwa, co z niego wyniknie ? je艣li 艣lub to kiedy? 艣lub, dziecko /kiedy , ile?/ i czy b臋dziemy szcz臋艣liw膮 rodzink膮 . 2.Praca i finanse. Czy luby m贸j znajdzie prac臋? Czy zbudujemy w艂asny dom kiedy艣? 3. moje zdrowie. cierpi臋 na migreny. czy jest to spowodowane jak膮艣 powa偶niejsz膮 choroba, czy tak juz musi byc? Pozdrawiam i z g贸ry dziekuj臋 ---- To zwi膮zek szcz臋艣liwy rokujacy ma艂偶e艅stwo. Wyja艣nienie jakiej艣 tajemnicy sprawi Ci ulg臋 i rado艣膰 w tym zwi膮zku. Na razie 艣lubu nie widze. ________________________ 14:41 Pragnaca wiedzy 26.01.1989 uczucia, jak rokujesz moj egzamin na prawo jazdy?Dziekuje z gory za dopowiedz ---- Za pierwszym zarem s臋 nie uda, ale w og贸le zdasz. ________________________ 23:49 Anulka i brzuszek WITAM mam pytanie: moja data 26.08.1987 ma偶 06.04.1977 Jaka p艂ec dzidziusia bedzie , czy bedzie zdrowe??? prosze o odpowiedz!!! --- S艂onko, w dzisiejszych czasach robi sie Usg i p艂ec si臋 zna. Ja mog臋 sie myli膰, ale nie wiem czy to jest poczatek ci膮偶y, Czy lekarze podejrzewaj膮 ci膮偶臋 blixnicz膮, ale s膮 jakies niejasno艣ci. To sie wyja艣ni i urodzisz ch艂opca. Pami臋taj o regularnej kontroli u lekarza, to bardzo wa偶ne. Dbaj o uk艂ad pokarmowy, szczeg贸lnie jelita, bo mo偶esz mie膰 problemy. _________________________ 13:35 aquaminerale Prosz臋 mi powiedzie膰 jaka b臋dzie przysz艂o艣膰 tego zwi膮zku ja 24.05.1973, on 12.09.1970 i czy jest to osoba, kt贸rej mo偶na zaufa膰? Pozdrawiam. Ja widze jakby zako艅czenie tego zwi膮z. Nie wiem czy TY masz innego partnera czy on, w ka偶dym razie kto艣 z WAs dokonuje wyboru. Wyb贸r ten b臋dzie szcz臋艣liwy i zwiazek bedzie udany. Mozesz zreaktywa膰 ten zwi膮zek Przeszkody jakie napotkasz w tej mi艂o艣ci b臋d膮 pokonane i nastapi pojednanie, ale musisz bardzo uwa偶a膰, bo wyb贸r jest li tylko Tw贸j. _______________________________ 15:45 samaIsmutna witam serdecznie! czy w moim 偶yciu jeszcze si臋 co艣 wydarzy czy stan takiej beznadziejno艣ci b臋dzie trwa艂 i trwa艂....?? prosz臋 o wr贸偶b臋 - 31 07 1981 pozdrawiam ciep艂o.. --- Kochanie nie m贸w, zes taka sama i smutna. Do ko艅ca tego roku b臋dzisz lub ju偶 wybierasz mi臋dzy dwoma facetami i nie mo偶esz si臋 zdycydowa膰 lub nie nie bedziesz mog艂a si臋 zdecydowa膰, ale karty za Ciebie nie zdecyduj膮. _______________________________________ 16:47 BIBELOTKA zobacz czasem Dobry dzionek Mam takie male pyt. Otoz moja data urodzenia to 04.08.1983 i zastanawia mnie czy mnie przyjmna do bylej pracy.I w ogole czy powinnam do niej wracac;/ aha i czy bedzie jeszcze w tym roku mozliwy wyjazd za granice --- Jest taka szansa i mo偶esz wr贸ci膰 do starej pracy. Tak, wyjedziesz za granic臋. ___________ Drugie mam pyt. ktory zwiazek ma szanse ja. 04.08.1983 On 29.07.1984 ,drugi ja 04.08.1983, On 20.08.1982.... --- Pierwszy zwi膮zek, to z艂udne nadzieje. I drugi te偶, sorka. _______________________________________ 20:03 bardzo prosze o wrzbe ,co mnie czeka 14.01.1962 --- S艂onko w uczuciach pech, spotkaj膮 Ci臋 przeciwno艣ci losowe, one nie zale偶膮 od cz艂owieka, Ty nie b臋dziesz miec na to wp艂ywu. _______________________________ 20:45 Some Bizarre Witam Mam takie ma艂e pytanko czy uda mi sie pojecha膰 14.09.07 na koncert zespo艂u, o kt贸rym Ci juz wspomina艂am do Londynu...Jakie dzia艂ania w tym偶e kierunku mog臋 podj膮膰? 22.12.1989 10;50 pzdr "Stand up, you got to live while you can Stand up, burn up before you fade out Stand up, don't you follow the crowd Stand up, you got to live in the now Stand up, there's nothing holdin' you down Walk on, with your feet off the ground How they gonna stop you now?" --- Ty mnie s艂onko tym koncertem wyko艅czysz. Sama musisz zadecydowa膰, ja b臋dziesz pe艂noletnia. Trzymaj sie tego co wcze艣niej powiedzia艂am. ________________________________________ Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3em oeil
14:31 Aninka ja r贸wnie偶 prosz臋 1. m贸j zwi膮zek (ja 08.09.81, on 30.08.70) - jaki jest, jaki b臋dzie, czy przetrwa, co z niego wyniknie ? je艣li 艣lub to kiedy? 艣lub, dziecko /kiedy , ile?/ i czy b臋dziemy szcz臋艣liw膮 rodzink膮 . 2.Praca i finanse. Czy luby m贸j znajdzie prac臋? Czy zbudujemy w艂asny dom kiedy艣? 3. moje zdrowie. cierpi臋 na migreny. czy jest to spowodowane jak膮艣 powa偶niejsz膮 choroba, czy tak juz musi byc? Pozdrawiam i z g贸ry dziekuj臋 Tylko te drzwi pozostan膮 zamkni臋te, do kt贸rych nie puka艂e艣. Anonim --- Kochanie zdecyduj sie na jedno konkretne pytanie. Ok. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

BK - 22.05.1965r. jak potocz膮 si臋 sprawy z moim ojcem (zdrowie) jak moje sprawy rodzinne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurkawodna
kurkawodna nie otrzyma艂a odpowiedzi przez emeil kurkawodna jezt z艂a kurkawodna napisa艂a dla ciebie wiersz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lupita
Szkoda, 偶e nie mo偶esz wej艣膰 na swoj膮 skrzynk臋 3em... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samaIsmutna
witam ponownie!! niestety zadnego z tych dwoch nie ma..., ale moze rzeczywiscie sie pojawia:)))) dzieki:))) zawsze to jakies pocieszenie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrozko powiedz
jak widzisz przyszlosc mojego malzenstwa ,ja 14.01.62,maz 15.03.59.Bardzo prosze i z gory dziekuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milusia88
Prosze o wr贸zbe, bede bardzo wdzieczna. Obecnie jestem samotna oraz rozpoczynam studia, chcialabym dowiedziec sie czy w najblizszym czasie kogos poznam, z kim stworze zwiazek i cos zwiazanego ze studiami. Ma艂gorzata, 28.02.1988 Z gory dziekuje

Udost臋pnij ten post