Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warka czerwona

kto pije piwko ze mna? bo suszy

Polecane posty

ale je jeszcze nieduzo wiem;) czesc witamy... o ile wczesniej nie padne pod kompem, to bede siedziala, bo w sumie spac mi sie nie chce ;)

do usłyszonka dziewczyny... ide obmacać mojego facecika... chociaż przez sen niech jest moim niewolnikiem... nie moge dac mu buzi (bakterie) ale pomacac zawsze sobie moge :P Marcina nie ma, wiec niech zaluje ;)

no ja juz jestem slonka moje:P widze noc damsko alkoholowa byla;) bezemnie sie nei pije nie wiecie:P madziu tobie nie wybacze ciagle czekam na te obiecane macanko a tu nic:(:P buska piwka bym sie napil z jakas fajna pania:) kto pije?

Witamy, Witamy o zdrówko pytamy ! ;) zyjecie? Cholera mnie bierze przez to nic nie robienie i siedzenie w domu... musze sie wziac za jakas robote :P moze picie piwa? ;)

kefirek pij piwo to szybko czas zleci;) a jeszcze na antybiotykach jestes to szybciej kopnie:P mniej kasy wydasz;) no i ja skorzystam moze wkoncu jak bedziesz pijana;)

Czesc Marcinek... dawwno cie nie slyszalam ;) a co ty bys tam takiego kombinowal kombinatorze, gdybym byla pijana? uchylisz rombka tajemnicy? moze ty Kuba Rozpruwacz?

ja bym wolala dwa transportery piwka kupic niz zzerac ta chemie w kapulkach, uwierz mi... a kto wie..., moze nawet bez rauszu w głowie bym sie zgodzila... tylko musze wiedziec na co (?) pacjent musi wiedziec, co sie z num bedzie dzialo w trakcie operacji :classic_cool:

kuba rozpruwacz hehe ale sie usmialem;) ale cos wtym jest wsumie:P podejrzenia masz w dobry kierunku;) lepiej nie mowic co bym ci robil czego oczy nie widza to serce nie boli:P tez cie dawno nie widzialem tutaj tesknilem...leczylas sie w lozeczku ja tez troche chory gardelko troche boli moze mnei zarazilas:P

madziu nie mozesz sie zemna zadawac;) jak cie poznalem to pilas lajtowo;) a teraz widze ciagle tylko o piwku marzysz:P chyba mam zly wplyw na ciebie;)

Nawet bardzo zly wplyw... najgorsze jest to, ze ja pomurak zimowy mam wiecznie usmiechnieta koparke jak tak sobie z wami siedze i gawedze... hmmm twoje gradelko nie wiem czemu cie boli i nie wiem, czy to moja wina, pewnie dlatego, ze za duzo zimnego piwka w siebie wlewasz... przeciez sie nie 😘, zebym mogla cie zarazic, no chyba ze ukradles mi kisska jak spalam... no ale powiedz co bys zrobil nie badz egoista! ;)

piwko jest dobre na wszystko, co ja na to poradze, ze ze mnia taka podatna na wpływy osoba ;)

madziu hmmmm no ja nie wiem co ty zemna robilas w nocy jak spalem:P chyba ukradlas buziaczka bo tak to by gardelko nie bolalo:P jak cchesz buziaczka to mow oddam sie dobrowolnie;)

a powidz mi, Marcinek, kto moze skasowac jakis topik na forum? i co trzeba zrobic, zeby sobie az tak nagrabic??? Jestes jeszcze?

no chce... to daj 😘 !!!! a ty pewnie tylko tak gadasz, a jak by przyszlo co do czego, to pewnie bys wymiekl ;) a ty dzisiaj siedzisz w domu? nigdzie nie jedziesz? przesle ci fajny wiersz o PKP... moze znasz... poczekaj poszukam i wkleje ;)

jestem:) moderator kafeteri moze usuwac topiki jak mu sie jakis nie podoba to kasuje i tez czesto kasuja jak np dajesz o erotyce temat na dyskusji ogolnej:P ale to zalezy od moderatora jak mu sie widzi:P

to tak a propos picia piwa w pociagu PKP! Poranek wczesny Jadę pospiesznym Wprost do Warszawy Załatwiać sprawy. Pociąg o czasie Ja w drugiej klasie Wagon się kiwa Pije trzy piwa. Łódź Niciarniana, W pęcherzu zmiana. Pęcherz nie sługa, A podróż długa. Ruszam z tej stacji Do ubikacji. Kto zna koleje Wie, jak się leje. To co trzęsie się W Los Angelesie Formę osiąga W polskich pociągach. Wyciągam łapę, Podnoszę klapę, Biada mi biada, Klapa opada. Rzednie mi mina Trza klapę trzymać. Łokieć, kolano Trzymam skubana. Celuje w szparkę, Puszczam Niagarkę, Tryska kaskada, Klapa opada. Fatum złowieszcze- -wszak wciąż szczę jeszcze. Organizm płynną Spełnia powinność. Najgorsze to, że Przestać nie może. Toczę z nim boje Jak Priam o Troje, Chce się powstrzymać -Ratunku ni ma. Pociąg się giba, A piwo spływa. Lecę na ścianę Z mokrym organem, Lecąc na druga Zraszam ją struga, Wagonem szarpie Leje do skarpet, Tańcząc Czardasza Nogawki zraszam. O straszna męka, Kozak, Flamenco, Tańczę, cholera Wzorem Astair\'a. Miota mną, ciska, Ja organ ściskam. Wagon się chwieje, Na lustro leje, Skład się zatacza, Ja sufit zmaczam. Wszędzie Łabędzie Jezioro będzie. Odtańczam z płaczem La Kukaraczę, Zwrotnica, podskok Spryskuje okno, Nierówne złącza- -buty nasączam, Pociąg hamuje Drzwi obsikuję I pasażera Co drzwi otwiera Plus dawka spora Na konduktora. Resztka mi kapie Na skrót PKP. Wreszcie pomału Brnę do przedziału. Pasażerowie Patrzą spod powiek. Pytania skąpe \"Gdzie pan wziął kąpiel?\" Warszawa, Boże! Nareszcie dworzec! Chwila szczęśliwa Na peron spływam, Walizkę trzymam, Odzież wyżymam. Ach urlop błogi Od fizjologii. Ulga bezbrzeżna. Pociąg odjeżdża, Rusza maszyna Hen w dal Po szczy... Po szynach.

ten moderator to swego rodzaju cenzor... nie podoba mi sie za bardzo, no ale, zeby rozmawiac, to trzeba sie z tym raczej pogodzic, bo co zrobic... \"to nic nie zarucham w tym odcinku\" - powiedział Borewik, tzn. Borewicz

a widzisz!!! niedostepnego udajesz ;) myslalby kto... to mozemy bez buziakow, jak kto woli, kto powiedzial ze musza byc buziaki ;)